- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Vee ben geldimm..kurkcu dukkni misaliii...donup dolasip yine geldimm...
Ilk sayfaya baktimda.2 yil once yine mayis ayinda acmisim...o zaman 83 musum..sonrasinde 74 e kadar geldim..ama baza zorlu donemler gecirdimm...ve kilolar geri geldi..yine basa dondukk...
Ama baktimki hayat devam ediyor..ve boyle gitmeyecekk..yine yeniden baslicazz...pes etmelerde ise yaramadii...
Tedaviler..igneler hastaneler..tup bebekler..embriyolar..transferlerrr...vee en onemliside..asla geri gelmeyecek en sevdiklerimin kayiplarii...hayat coook gariippp...
Neysee....duygusalligaaa baglamicamm yineee...
Sabah tartilip paylasimimi yapicammm...pkolu ve kilolularrrr...artikk zayiflayalimmm....
gunaydinnnnn
gitsin kilolarrrrrr gelsin bebisler!!!
sabah 77.1 geldim.
kahvaltim kucuk dilim kepek ekmegi arasinda az beyaz peynir ve sekersiz acik
cay.suyumun icine cubuk tarcin attim.ole icicem.1 saa sonra 4 kayisi yicem
Merhaba
Ben de PKO ve troidi var ve geçen hafta bir bebek kaybettim. Doktorun izin verdiği ilk fırsatta yeniden denemek istiyoruz ama bu sefer daha az kilo ile başlamak istiyorum.
Bugün sadece
Şekersiz 3 kupa çay
Öğlen iş yerinde yarım porsiyon pilav, yarım porsiyon kurufasülye ve cacık yedim.
Hadi kolay gelsin hepimize
Slmm millett..ben geldimm
Sabah kahvakti yapamadim..oglen salata..nohut..ceyrek simit yedimm..
Simdi meyve tabagi yapicam kendime..karisik meyvee..
Bu arada...82 kg ile yeniden start vermis bulunuyorummm..gazamiz mubarek olsunn..
Pazartesi bildirim gunumuzz olsunnn diyenlerrr ??daha once cumaydii...hafta sonu kaciriyordukk...cuma diyenler..pazartesi diyenlerr...
oynakbasi34 sen karatay yapiyordun biraktin mi suan kac kilosun ayyy ben hep yerimde sayiyorum ama pko sorununu sogan suyu ile çözdüm ondan yana sıkıntım yok..
Aslında ben okuyorum neler yemişsiniz menü olunca fikir ediniyorumYaaaa yine tam ne güzel toparlandı burasıda derken tekrar ıssız bri vadiye döndü
bak kimsecukler yokkk.kilolar nasil gidecek kizlarrrrr
Aslında ben okuyorum neler yemişsiniz menü olunca fikir ediniyorum))
Canım kv olayına gelince onların pişmanlıklarına peekkk inanmaaa onlar pişmanım dediyse kesin bir yerden bir darbe yemişlerdir sonra geri dönüş yapmışlardır.. Benim kv öyle biriyle küsünce hemen birine sen iyisin herşey geçmişte kaldı falan demeye başlıyor sonra onunlada küsünce hemen diğerine sarılıyor çocuk gibiler ne yazıkki ben hiç inanmıyorum kvlere))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?