Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Kambersiz düğün olurmu
Uzun bir aradan sonra bende yine kendimi buraya attım yüreği güzel arkadaşlarımda yuvaya dönünce

Kendime koca bir fincan ıhlamur yaptım mis gibi ( metabolizmayı hızlandırıyormuş diye okudum bu sabah )

İnşallahhhhh bundan sonra herşey çok daha güzel olacak ve hepimiz kilolarımızdan kurtulup hedeflerimize ulaşacağız

Tekrar yuvaya hoşgeldin Canım benim

gunaydinnnnn

gitsin kilolarrrrrr gelsin bebisler!!!

sabah 77.1 geldim.

kahvaltim kucuk dilim kepek ekmegi arasinda az beyaz peynir ve sekersiz acik
cay.suyumun icine cubuk tarcin attim.ole icicem.1 saa sonra 4 kayisi yicem

Ohhhh şifa ve bol eksi olur inşallahhhhh yediklerimiz ve içtiklerimiz
SEnde tekrar hoşgeldin canım

SEnde hoşgeldin canım
RAbbim sabırlar versin inşalla pko illetinden hepimiz kurtuluruz ve RAbbim sizlerede en kısa zamanda mucizelerinizi gönderir

Ben her türlü uyarım canım ama dediğin doğru pazartesi tartı gününü yaparsak haftasonu kaçamak riskimiz azalır tartıda daha fazla eksi görebilmek adına

Bu arada bende bu hafta yine 5de 5 diyetini yapıyorum bugün ilk gün yani patates günüm
Maalesef bende haftasonu misafirdi dün piknik benzeri olunca sanırım fazla kaçırdım tartı değil eksi göstermeyi neredeyse nah yapacaktı bana eksi umuduyla binince hatta baya bir artı çıktım ve kesinlikle bu hafta ve önümüzdeki hafta 5de 5 yapacağım Allahın izniyle ( şu 2li rakamlara ineyimde RAmazanda kilo veremem büyük ihtimal bari artı görmeyeyim ve 3lü rakamlarla vedaşayım artık

8 ağustos evlilik yıldönümümüz ve nasipse o zamana kadar 95in altını görmek istiyorum belki aralarda yine 5de 5 yaparsam 90ı bile görürüm diye ümit ediyorum ( bazı arkadaşlara ağır geldi bu diyet ama bana çok iyi geldi çünkü hem yiyeceğim şeyler belli hemde kacamak riskim olmuyor onu yapınca psikolojikman

selamlar kizlar
waw cim kurkcu dukkanina gordugun gbi bereket geldi.

bende hatirlatayim kendimi
32 yasindauim 1 hafta sonra 2 yil bitecek evliligimde pko luyum 160cm boy 75.1 kg uum. sagligim icin kg vermem gerekiuor.
pztesi bildirim yapmak daha uygun.olur bencede waw a katiliyorum

oynakbasi34 sen karatay yapiyordun biraktin mi suan kac kilosun ayyy ben hep yerimde sayiyorum ama pko sorununu sogan suyu ile çözdüm ondan yana sıkıntım yok..

oynakbasi34 sen karatay yapiyordun biraktin mi suan kac kilosun ayyy ben hep yerimde sayiyorum ama pko sorununu sogan suyu ile çözdüm ondan yana sıkıntım yok..

Evet canım karatay yapıyordum ama başladıktan 6 ay sonra kilo vermem durunca bu ara ara ara şoklarla metabolizmayı şaşırtıyorum 124.5 kgla başlamıştım ve geçen hafta 104.9 gördüm ( maalesef bir önceki haftaya kıyasla 1 kg fazla çıktım ama baya yoğunluğum vardı ve beslenmeyede pek dikkat etmedim farkında olmadan sanırım o yüzden bugünde 5 de 5 diyetine / yani 5 günde 5 kg diyetine başladım o fazlalığı anında atabilmek adına )
Tabi 5 kg gitmiyor ama en azından motive edecek bir eksi görüyorum her defasında 2li haneleri bir an önce görebilmek adına biraz hızlandırılmış tur gibi olacak benim için ama motivasyonum düşsün istemiyorum

Ay bugün çok hoşuma giden birşey oldu
Komşu ablamın Japon gelini geçenlerde doğum yaptı ( tabi komşu ablam doğumdan önce gitmişti yanına yardımcı olmaya ve nereden baksanız bir 10 gündür görüşmemiştik )
Bugün akşam üzere evine gelmiş bir kaç günlüğüne ve tabi benim küçük kuzuyu çok özledi diye bizde aldığı soluğu Küçük kızım onun elinde büyüdü ( büyükte öyle sayılır ama ufaklığın hamilelik sürecinden itibaren her an yanımdaydı Allah razı olsun bol bol hasret giderdiler hatta görmeyeli kuzum boya gitmiş falan dedi

Tabi ben acaba bende bir değişiklik far ettimi diye aklımdan geçirirken döndü bana kız bakma kuzumla ilgileniyorum ama sende baya güzel fark olmuş cidden çok güzel zayıflamışsın dedi
Anam tabi ben bir havalandım bir hoşuma gitti sormayın kesinlikle çok çok daha güzel kilolar verebileceğine adım gibi eminim dedi ve tabi o gazla ben daha da bir şevke geldim

ekip sayisi artmis.bence de bildirim gunu pazartesi sabah olsun.haftasonu kacamagi yok

ben 5.5ta baya aciktigimi hissettim.diyet misir gevregi yedim 4 tane.ama aksam bir dugune gittik.once anneme ugradim dugun yemeklerini birakmisti bize.1 tabak etli pilav,4 tane karalahana sarmasi,1dilim su boregi ve 1 dilim serbeti yok denecek kadar az baklava yiyerek gunu sokla kapattimpisman miyim diilim cunku gun icinde eskisi kadar yemedim acayip iradeliydim.

inaniyorum gidecek kilolar.yalniz ben regl olucam.o zaman kendiligimden kilo veririm sanirim.sis vucudum cunku.

ha bi de 1lt su ictim.icinde hep tarcin vardi

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve kaçamaksız bir gün diliyorum

Bu sabah yine erkenden uyandım ve nasıl canım istediyse kendime şöyle güzel bol maydanozlu, semizotlu, taze naneli, salatalıklı ve domatesli Marul salatası yaptım
Tabi bolcada limon sıkıp bir güzel kahvaltımı ettim
Bİr iyi geldi bir iyi geldi anlatamam

Bugün malum 19 mayıs ve eşimde evde ama henüz küçük kuzuyla koyun koyuna uyumaya devam ettikleri için bende keyif kahvemi birazdan sizlerin karşısında içeyim dedim

gunaydinnnnn

benim kahvaltim yeni bitti.ogle ile karisti ogun.o yuzden adetsel yemedim.sadece 4 ince dilim tam bugday ekmegi yedim sayi olarak verebilecegim.peynir zeytin domates salatalik sucuk ve ne zamandir aserdigim visne receli yedim

birazdan sahile gideriz.4te turk yildizlarinin gosterisi vaar burda.aksam da taze fasulye ve bulgur pilavi var menude

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür kavuşturana

Öğlende biraz komşu ablama kaçtım hazır eşimde evdeyken ( çocukları ona kakaladım resmen )
Birlikte hoş sohbet edip kahve içtik

Daha sonra hesapta dışarı çıkacaktık ama sağ olsun eşim başım ağrıyor diyince kaldık evde bende can sıkıntısından gittim boncuk kutumu çıkardım ( kolye yapımı için 4 katlı bir tane almıştım ve bir sürü malzemem duruyordu )
Nasıl daldıysam akşam 18:00'e kadar boncuklarla oyalandım

2 adet kolye
2 adet bileklik aynı desenden takım yaptım
1 adet siyah 3lü bileklik
1 adette rengarenk bileklik yaptım
3 adette halhal yaptım mavı boncuklu

REngarenk olanla 3lü bilekliği kendime ayırdım Satmak için yaparken okadar güzel şeyler yaptım bir tane bile kendime ayırmamıştım bari bundan sonra ayırayım dedim
Bakın bunlarda yaptıklarımdan birer numune

TAbi ellerim acıdı Saatide fark edince hemen akşamlık son öğünümüde yaptım ve hemen kendimi buraya attım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah 06:40da uyandım ve gerçekten kendimi çok daha dinç hissediyorum
Öğleden sonra Kvyle doktora gideceğiz ( Beyin emarının sonucunu alacakmış umarım önemli birşey yoktur )
Gidene kadar hem size bakayım dedim hemde birazdan mutfakta az işim var onları aradan çıkartayım

Umarım herkes için yine kaçamaksız ve çooook güzel bir gün olur

Bu arada maşallah yine in, cin ve ben başbaşayız Nereye kayboldunuz kızlar yaw

ben geldimmmm.gunaydinnnn

regl oldum erkenden.vardir bunda da bir hayir.sanirim sisiligim inecektir biraz.

sabah kepek ekmegi arasinda beyaz peynir yedim.sekersiz cayini iciom.

oglen yemek yedigimiz cafede az tavuk suyu corba,karisik kizartma ve cacik yedim.baska secenek yoktu cunku☺3 cok ince dilim de beyaz ekmek.

aksam 5 gibi 2 kucuk nektarin 2 kayisi.simdi de 2 kepce taze fasulye.3 yemekkasigi bulgur pilavi ekmek yok

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim

Şu anda ayaklarım altı yorgunluktan yanıyor resmen
Bugün malum KVyi hastaneye götürdüm Emar sonucu için ve maşallah doktorlar oradan oraya gönderip durdu yok göz doktoruda baksın, yok nörolojide baksın yok film çekilecek falan diye
Görümcemde geldi ufak oğluyla ve 3 saat hastanede geçti
Giderken KVyle yanlız gittik hastaneye ( kızı başka tarafta oturduğundan oda direk hastaneye geldi ) ve arabada bol bol sohbet etme fırsatımız oldu
Bİraz geçmişe değindik ufaktan hakikaten KV beni şaşırttı çünkü ilk kez geçmişte benimde bir çok hatam vardı ama şükür temiz bir sayfa açtık ve artık sorun yaşamıyoruz dedi
Bende o cümlenin üzerine haklısın mutlaka benimde vardır geçmişte hatalarım sonuçta 19 yaşında cahildim ve bazen nerede ne tepki vereceğimi bilmiyordum ama şükür artık herkes sınırını öğrendi, kimin neye kızdığını bilip ona göre herkes haddini biliyor dedim

İlk kez cidden kadını pişmanlığını hissettim ve iyiki bana kötü davrandığı halde iyi davranmışım dedim hatta eşimede anlattım oda çok sevindi böyle bir konuşmayı yapmış olduğumuz için

Şükür KVnin Emarında birşey çıkmadı ama kalp büyümesi vardı diye tekrar onada bir bakalım dediler ( bir nevi Check - up oldu onunki ama en azından içi rahat olacak ) tabi ona yetişemeyince yarına kaldı
Yarın istersen yine götüreyim ben seni dedim ama hatun bana ilk kez Allah razı olsun teklif etmen yeterli seni yormayayım kızım dedi Anam senelerce ŞU yada BU diye benden bahsederken kadın ikinci kez kızım dedi bana valla şaşırdım ama hoşumada gitti çünkü senelerce ben bunu bekliyordum

TAbi dönüşte görümceyede hadi senide bırakalım dedidm ters yönde olduğu halde ve gittik kahve içtik ondada
Hatun hemen bisküvi falan bir sürü şey çıkardı ama kusura bakma ben düzenimi bozmayayım sadece şekersiz kahvemi içeyim dedim benim cadı kızımda demezmi Anneciğim neden yemiyorsun diye dedim tokum ( yalandan kim ölmüş ) Cadı demezmi Anneciğim detoksmu yapıyorsun yokda diye

Birde hastaneye gideceğimiz sırada büyük kızda okul gezisi için saçını ördürdü ve gözüme kalem çekermisin dedi tabi fesat ufaklık dururmu ille benimde gözüme kalem çekeceksin, bende büyüdüm, artık yatağımda yanlız yatıyorum, hep ablama izin veriyorsun ama bu haksızlık diye isyan bayrağını açtı
En sonunda gözüne kalem çekiyormuş gibi yaptım ( tabi benden çakal çıktı aynaya bakıp belli olmuyor bir daha çek dedi ) belli belirsiz gözüne kalemi değdirdimde sustu sonrada cantamı karıştırıp benim dediği pembe ruju bulup bunuda süreceğim diye tutturdu neymiş ablası parlatıcı sürmüş öyle olmaz ruj ya pembe yada kırmızı olması gerekirmiş onuda belli belirsiz sürdümde öylelikle evden çıkmayı kabul etti fettan

Akşamda işimiz bitince kızları evde bırakıp eşimle pazara gittik, bir sürü meyve sebze ve yeşillik aldım hatta yarın için hazır olsun diye tazefasülyemide ateşe koydum

Kızlarr albümüme eski zayıf halimi koydum okadar incecik olamam sanırım ama yaklaşacağıma adım gibi eminim

Yaaaa yine tam ne güzel toparlandı burasıda derken tekrar ıssız bri vadiye döndü

Yaaaa yine tam ne güzel toparlandı burasıda derken tekrar ıssız bri vadiye döndü
Aslında ben okuyorum neler yemişsiniz menü olunca fikir ediniyorum ))

Canım kv olayına gelince onların pişmanlıklarına peekkk inanmaaa onlar pişmanım dediyse kesin bir yerden bir darbe yemişlerdir sonra geri dönüş yapmışlardır.. Benim kv öyle biriyle küsünce hemen birine sen iyisin herşey geçmişte kaldı falan demeye başlıyor sonra onunlada küsünce hemen diğerine sarılıyor çocuk gibiler ne yazıkki ben hiç inanmıyorum kvlere ))

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı, bol hareketli ve az kaçamaklı günler diliyorum

Bu sabah Allahın izniyle çok dinç uyandım ve şükürler olsun cumaya nazaran az da olsa eksi gördüm
İnşallah yarın sabaha kadar o eksi daha büyük olur

Dün ayağı yanmış kedi gibi sokakta olmanın ve görümcemde yemediğim ikramların karşılığını aldım şükürler olsun

Sırf devamlı buraya bakıyorum diye bilgisayarı kapatıpta işlere giriştim ve daha yeni popişim yer gördü
Ay şunu yapayım, dur şuda var derken en son yatak odasında nevresimlerimide değiştirip kendimi buraya attım
Sağ olsun kızım kendi akıl edip Anneciğim kahve yapayım mı sana dedi
Şimdide onun yaptığı şekersiz sütsüz kahvemi içerken sizlerle hoş sohbet edeyim dedim

bak kimsecukler yokkk.kilolar nasil gidecek kizlarrrrr

Kaçaklar toplansa baya bir şenlenecek burasıda neyse artık dönerler inşallah

Valla aslında haksiz sayılmazsın benim kv ablasıyla Annesiyle çok fazla çekişiyor bu aralar ( aslında senelerdir öyle ama bu ara daha fazla ) eee başı sıkıştığında kızından önce ben koşturuyorum eşimle o yüzden birazda artık benden başkasının ona faydası olmayacağını anladığından mecburiyetten dolayı barış ilan etmiştir
Hee her an bir pürüz çıkabileceğinin farkındayım ama oda artık eski gelinininde karşısında olmadığının farkında
Ben Allah rızası için ona elimden geleni yaparım, sevgi hissetmiyorum ama saygımı gösteririm fakat asla eskisi gibi her lafını yutmam anında da tepkimi veririm ( dün sohbet esnasında bile belirttim herkes sınırını haddini bilirse zaten sıkıntı olmaz diye )

Bazen haline acıyorum, Anne sevgisi nedir bilmiyor çünkü sağ olsun Annesi çok ufak yaşta Anasız kaldığı için o duyguyu bilmiyor ve onlara daha çok sarılması gerekirken aksine hep soğuk davranmış halada kızım kelimesini ağzından duymadım ( ki kadıncağız 95 - 96 yaşında ama işte can çıkar huy çıkmaz )
Bazen de hep diyorum eğer düzgün olmuş olsaydı belki bukadar sıkıntı kendide yaşamazdı cevresinede yaşatmazdı diye ( görümceleriyle bile bizim nikahımız bahanesiyle 4 - 5 sene sonra barışmış hatta eşimin halaları hep derler o yokken çok huysuz ama artık bizde huyunu öğrendik ve suyuna gidiyoruz bazende haddini bildiriyoruz diye )

Rabbim insanlarında olaylarında hayırlısıyla karşılaştırsın bizleri ....Aminnnnn

gunaydinnnnn

dun aksam burger kingte yemis olmanin sucluluguyla aksam gelmedim

bu sabah yogurt yedim.sekersiz cay ictim bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…