- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Kambersiz düğün olurmu
Uzun bir aradan sonra bende yine kendimi buraya attım yüreği güzel arkadaşlarımda yuvaya dönünce
Kendime koca bir fincan ıhlamur yaptım mis gibi ( metabolizmayı hızlandırıyormuş diye okudum bu sabah )
İnşallahhhhh bundan sonra herşey çok daha güzel olacak ve hepimiz kilolarımızdan kurtulup hedeflerimize ulaşacağız
Tekrar yuvaya hoşgeldin Canım benim
Ohhhh şifa ve bol eksi olur inşallahhhhh yediklerimiz ve içtiklerimiz
SEnde tekrar hoşgeldin canım
SEnde hoşgeldin canım
RAbbim sabırlar versin inşalla pko illetinden hepimiz kurtuluruz ve RAbbim sizlerede en kısa zamanda mucizelerinizi gönderir
Ben her türlü uyarım canım ama dediğin doğru pazartesi tartı gününü yaparsak haftasonu kaçamak riskimiz azalır tartıda daha fazla eksi görebilmek adına
Bu arada bende bu hafta yine 5de 5 diyetini yapıyorum bugün ilk gün yani patates günüm
Maalesef bende haftasonu misafirdi dün piknik benzeri olunca sanırım fazla kaçırdım tartı değil eksi göstermeyi neredeyse nah yapacaktı bana eksi umuduyla binince hatta baya bir artı çıktım ve kesinlikle bu hafta ve önümüzdeki hafta 5de 5 yapacağım Allahın izniyle ( şu 2li rakamlara ineyimde RAmazanda kilo veremem büyük ihtimal bari artı görmeyeyim ve 3lü rakamlarla vedaşayım artık
8 ağustos evlilik yıldönümümüz ve nasipse o zamana kadar 95in altını görmek istiyorum belki aralarda yine 5de 5 yaparsam 90ı bile görürüm diye ümit ediyorum ( bazı arkadaşlara ağır geldi bu diyet ama bana çok iyi geldi çünkü hem yiyeceğim şeyler belli hemde kacamak riskim olmuyor onu yapınca psikolojikman
Kambersiz düğün olurmu
Uzun bir aradan sonra bende yine kendimi buraya attım yüreği güzel arkadaşlarımda yuvaya dönünce
Kendime koca bir fincan ıhlamur yaptım mis gibi ( metabolizmayı hızlandırıyormuş diye okudum bu sabah )
Vee ben geldimm..kurkcu dukkni misaliii...donup dolasip yine geldimm...
Ilk sayfaya baktimda.2 yil once yine mayis ayinda acmisim...o zaman 83 musum..sonrasinde 74 e kadar geldim..ama baza zorlu donemler gecirdimm...ve kilolar geri geldi..yine basa dondukk...
Ama baktimki hayat devam ediyor..ve boyle gitmeyecekk..yine yeniden baslicazz...pes etmelerde ise yaramadii...
Tedaviler..igneler hastaneler..tup bebekler..embriyolar..transferlerrr...vee en onemliside..asla geri gelmeyecek en sevdiklerimin kayiplarii...hayat coook gariippp...
Neysee....duygusalligaaa baglamicamm yineee...
Sabah tartilip paylasimimi yapicammm...pkolu ve kilolularrrr...artikk zayiflayalimmm....
İnşallahhhhh bundan sonra herşey çok daha güzel olacak ve hepimiz kilolarımızdan kurtulup hedeflerimize ulaşacağız
Tekrar yuvaya hoşgeldin Canım benim
gunaydinnnnn
gitsin kilolarrrrrr gelsin bebisler!!!
sabah 77.1 geldim.
kahvaltim kucuk dilim kepek ekmegi arasinda az beyaz peynir ve sekersiz acik
cay.suyumun icine cubuk tarcin attim.ole icicem.1 saa sonra 4 kayisi yicem
Ohhhh şifa ve bol eksi olur inşallahhhhh yediklerimiz ve içtiklerimiz
SEnde tekrar hoşgeldin canım
Merhaba
Ben de PKO ve troidi var ve geçen hafta bir bebek kaybettim. Doktorun izin verdiği ilk fırsatta yeniden denemek istiyoruz ama bu sefer daha az kilo ile başlamak istiyorum.
Bugün sadece
Şekersiz 3 kupa çay
Öğlen iş yerinde yarım porsiyon pilav, yarım porsiyon kurufasülye ve cacık yedim.
Hadi kolay gelsin hepimize
SEnde hoşgeldin canım
RAbbim sabırlar versin inşalla pko illetinden hepimiz kurtuluruz ve RAbbim sizlerede en kısa zamanda mucizelerinizi gönderir
Slmm millett..ben geldimm
Sabah kahvakti yapamadim..oglen salata..nohut..ceyrek simit yedimm..
Simdi meyve tabagi yapicam kendime..karisik meyvee..
Bu arada...82 kg ile yeniden start vermis bulunuyorummm..gazamiz mubarek olsunn..
Pazartesi bildirim gunumuzz olsunnn diyenlerrr ??daha once cumaydii...hafta sonu kaciriyordukk...cuma diyenler..pazartesi diyenlerr...
Ben her türlü uyarım canım ama dediğin doğru pazartesi tartı gününü yaparsak haftasonu kaçamak riskimiz azalır tartıda daha fazla eksi görebilmek adına
Bu arada bende bu hafta yine 5de 5 diyetini yapıyorum bugün ilk gün yani patates günüm
Maalesef bende haftasonu misafirdi dün piknik benzeri olunca sanırım fazla kaçırdım tartı değil eksi göstermeyi neredeyse nah yapacaktı bana eksi umuduyla binince hatta baya bir artı çıktım ve kesinlikle bu hafta ve önümüzdeki hafta 5de 5 yapacağım Allahın izniyle ( şu 2li rakamlara ineyimde RAmazanda kilo veremem büyük ihtimal bari artı görmeyeyim ve 3lü rakamlarla vedaşayım artık
8 ağustos evlilik yıldönümümüz ve nasipse o zamana kadar 95in altını görmek istiyorum belki aralarda yine 5de 5 yaparsam 90ı bile görürüm diye ümit ediyorum ( bazı arkadaşlara ağır geldi bu diyet ama bana çok iyi geldi çünkü hem yiyeceğim şeyler belli hemde kacamak riskim olmuyor onu yapınca psikolojikman