- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayırlı olsunnn Allah analı babalı büyütsünn inşallahhhhhhhselamunaleykum. uzun aradan sonra...
dogum yaptım Allahın ıznıyle. 16 subatta kızımı kucagıma aldım sezaryan ıle. 51 gunluk olduk bıle...kızımda bende ıyıyız cok sukur. oldukca gazlı bır bebek tek sorunuuz o. bızden sımdılık bu kadar:)
maşallah sana harikasin azmine her daim hayran bıraktın kendini Allah esirgesinBu arada dün burayada olurda takip edip merak edenler varsa diye bildirim yapacaktım unutmuşum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 112.3 kg
Bu hafta; 110.5 kg
Giden; -1.8 kg
Toplam giden 14 kg
Her gün 3 mil leslie yaptığımıda belirtmek isterimdemekki cidden azimle spor yapınca gidiyormuş ama benim aptal kafam seneler sonra ilk kez jetonu düşürüp sporu hayata dahil etmem gerektiğini anladıda kıvırmadan yapıyorum
İnşallah her hafta böyle devam eder eksilerim ...Aminnnnnnn
bende hamile kalmaya çalışıyorum şuan 74 üm bakalım ne olacak bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum ama nasip tabiki hayırlısı olsun82 kiloyum pkoluyum hamile kalmaya çalışıyorum
artık okadar sıkıdımki başlayıp biten yetlerden
belki bende burda kilo verebilirim sorunlarımız aynıbirbirimize destekoluruz
O slagonnn bigun gerceklesecekk..gidecek gobekk..geleekk bebekk...gunaydinnnnn
gitsin kilolarrrrrr gelsin bebisler!!!
sabah 77.1 geldim.
kahvaltim kucuk dilim kepek ekmegi arasinda az beyaz peynir ve sekersiz acik
cay.suyumun icine cubuk tarcin attim.ole icicem.1 saa sonra 4 kayisi yicem
Merhaba
Ben de PKO ve troidi var ve geçen hafta bir bebek kaybettim. Doktorun izin verdiği ilk fırsatta yeniden denemek istiyoruz ama bu sefer daha az kilo ile başlamak istiyorum.
Bugün sadece
Şekersiz 3 kupa çay
Öğlen iş yerinde yarım porsiyon pilav, yarım porsiyon kurufasülye ve cacık yedim.
Hadi kolay gelsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?