Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Nasılsınız görüşmeyeli
Valla ben daha yeni yeni kendime gelebildim
SAat 12:00'ye doğru başıma bir ağrı girdi anlatamam size resmen beynim çatlıyacak gibi oldu
Reglde olduğum için ağrı kesici içemedim ( nasıl cins bir bünyem varsa ağrı kesicinin en hafifini içtiğim anda bile reglm kesilir ve 24 saat gelmez tabi sonrasındada daha fazla sancı ve kanama olur ve beni süründürür )

Bir ara kızım bana temiz bir fırça attı Ne zaman şu detoks tarzı birşeyler yapsan sonradan yamuluyorsun dedi haklı olarak onun ısrarı üzerine meyve yedim biraz ama banamısın demedi akşamlıkda sırf protein olsun diye tavuk but haşladım yedim de biraz başım hafifledi
Tansiyonumda yüksekti öğleden bu yana hatta en son ölçtüğümde 13/9u tansiyonum ( aslında çok yüksek değil ama benim tansiyon genelde düşük olduğu için o rakam bile beni yamultuyor )

Eşimde sağ olsun gelince anında detoksuma suç buldu ki aslında bana göre hiç kötü hissetmedim kendimi ama bir bahane lazım olunca detoks suçlu bulundu

pko hastalari hepinize tavsiyem kesinlikle Sogan Suyu....ben duzenli bir sekilde yapiyorum yaklasik 5 aydir gunu gunune adet aluyorum...lutfen saracoglunun videolarini dinleyin harfiyen tarifini yapin sonucu hemen gorun..ustelik ben gunde sadece 1 kere yapiyorum....normalde 2 yapilmasi gerekiyor...tahlillerimde butun hormonlarim normal ve iyi cikti.....ama unutmayin aksatmadan duzenli olmasi gerekiyoooorrrr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize Günaydınlarrrrrrr
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili ve az kalorili olur

Bu sabah yine şükür 06:45de uyandım ( ki gece çok geç yattım ) ve keyif kahvemi bile içtim

Akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıktık uzun bir aradan sonra Birlikte yemeğimizi yiyip bol bol gezdip sohbet ettik hatta akşam 20:30da ( 3 saat gezdiktan sonra ) hadi birde kahve içelim diye ısrar ettiler ve evlerine geçip sohbete devam ettik nasıl daldıysak sohbete bir baktık saat 23:30 eve geldikten sonrada dur şurayı toplayayım dur ufaklığın üzerini değiştireyim derken bir baktım saat 00:30 tabi normalde daha erken yatınca sabahta biraz geçikmeli uyandım

Geceden çoğu işimide bitirince sabaha iş kalmadı şükür
Hazır kuzuda uyurken sizlere bir bakayım dedim ve Allahın izniyle 1 saat sonrada sporumu yapıp kalan işlerime girişeceğim ( çamaşır yıkanıp asılacak, ütüm var birazda mutfakla uğraştıktan sonra yemeğimi yaparsam tamamdır )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili ve hayırlı sabahlar diliyorummmmm

Bu sabah yine erkenden çok dinç bir şekilde güne başladım hatta keyif kahvemi bile içtim
Çok şükür 2 - 3 gündür daha bir enerjik hissediyorum kendimi ( 3 milin faydaları sanırım )
Bugün dışarı çıksammı çıkmasam mı diye düşünürken biraz evvel Annem aradı hadi saat 11 gibi buluşup kardeşine gidelim dedi yürüyerek ( 3 km yol ) havada çok güzel olunca tabi anında kabul ettim

Zaten büyük kız dün ille Teyzeme gitcekmisin, gidersen arkadaşlarımı çağırabilirmiyim diyordu
Hem küçük kuzuda iki gündür dışarı çıkmadım çok sıkıldım diyordu hemde bugünki sporumu açık havada yapmış olurum

Normalde sabahtan 3 mil yapıyordum ama bugün eve gelince halim kalırsa yaparım diye düşünüyorum sonuçta abartıp ertesi gün baygın düşmek istemem

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Sabah yine erkenden uyandım, keyif kahvemi içtim hatta yemeğimi bile ateşe koydum

Günden güne kendimi çok daha iyi hissediyorum çok şükür
Bir saat sonrada Allahın izniyle Lesliemide yapacağım

Bu arada dün burayada olurda takip edip merak edenler varsa diye bildirim yapacaktım unutmuşum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 112.3 kg
Bu hafta; 110.5 kg

Giden; -1.8 kg

Toplam giden 14 kg

Her gün 3 mil leslie yaptığımıda belirtmek isterim demekki cidden azimle spor yapınca gidiyormuş ama benim aptal kafam seneler sonra ilk kez jetonu düşürüp sporu hayata dahil etmem gerektiğini anladıda kıvırmadan yapıyorum
İnşallah her hafta böyle devam eder eksilerim ...Aminnnnnnn

Kimsecikler yok muu? Biz galiba bu topiki çok boşladık. Benim için biraz öyle oldu sanırım. Özlendiniz.

bende de pko var ben de kiloluyum doktor ısrarla kilo vermen gerekir diyor 77 kiloydum yaklaşık 2 haftada 2,5 kilo verdim şuan 74,500 oldum daha 9 kilo vermem gerekiyor inşallah veririm sonra da bebeğim olsun istiyorum Rabbim inşallah hepimize bebek verir

selamunaleykum. uzun aradan sonra...
dogum yaptım Allahın ıznıyle. 16 subatta kızımı kucagıma aldım sezaryan ıle. 51 gunluk olduk bıle...kızımda bende ıyıyız cok sukur. oldukca gazlı bır bebek tek sorunuuz o. bızden sımdılık bu kadar:)

Hayırlı olsunnn Allah analı babalı büyütsünn inşallahhhhhhh

maşallah sana harikasin azmine her daim hayran bıraktın kendini Allah esirgesin

82 kiloyum pkoluyum hamile kalmaya çalışıyorum
artık okadar sıkıdımki başlayıp biten yetlerden
belki bende burda kilo verebilirim sorunlarımız aynıbirbirimize destekoluruz

82 kiloyum pkoluyum hamile kalmaya çalışıyorum
artık okadar sıkıdımki başlayıp biten yetlerden
belki bende burda kilo verebilirim sorunlarımız aynıbirbirimize destekoluruz
bende hamile kalmaya çalışıyorum şuan 74 üm bakalım ne olacak bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum ama nasip tabiki hayırlısı olsun

Vee ben geldimm..kurkcu dukkni misaliii...donup dolasip yine geldimm...

Ilk sayfaya baktimda.2 yil once yine mayis ayinda acmisim...o zaman 83 musum..sonrasinde 74 e kadar geldim..ama baza zorlu donemler gecirdimm...ve kilolar geri geldi..yine basa dondukk...

Ama baktimki hayat devam ediyor..ve boyle gitmeyecekk..yine yeniden baslicazz...pes etmelerde ise yaramadii...

Tedaviler..igneler hastaneler..tup bebekler..embriyolar..transferlerrr...vee en onemliside..asla geri gelmeyecek en sevdiklerimin kayiplarii...hayat coook gariippp...

Neysee....duygusalligaaa baglamicamm yineee...

Sabah tartilip paylasimimi yapicammm...pkolu ve kilolularrrr...artikk zayiflayalimmm....

gunaydinnnnn

gitsin kilolarrrrrr gelsin bebisler!!!

sabah 77.1 geldim.

kahvaltim kucuk dilim kepek ekmegi arasinda az beyaz peynir ve sekersiz acik
cay.suyumun icine cubuk tarcin attim.ole icicem.1 saa sonra 4 kayisi yicem

1 kayisi yiyebildim yogunluktan.ogle yemegindr ne yicem bilmiom henuz.ama akintim koyulasti erken regl olucam sanirim

haydi yazinn.motive olcazzz.

ezogelin corba
sebze turlu
3 catal pilav
yogurt ve
yarim dilim kepek ekmegi

yedim.

Merhaba
Ben de PKO ve troidi var ve geçen hafta bir bebek kaybettim. Doktorun izin verdiği ilk fırsatta yeniden denemek istiyoruz ama bu sefer daha az kilo ile başlamak istiyorum.
Bugün sadece
Şekersiz 3 kupa çay
Öğlen iş yerinde yarım porsiyon pilav, yarım porsiyon kurufasülye ve cacık yedim.
Hadi kolay gelsin hepimize

Slmm millett..ben geldimm

Sabah kahvakti yapamadim..oglen salata..nohut..ceyrek simit yedimm..

Simdi meyve tabagi yapicam kendime..karisik meyvee..

Bu arada...82 kg ile yeniden start vermis bulunuyorummm..gazamiz mubarek olsunn..

Pazartesi bildirim gunumuzz olsunnn diyenlerrr ??daha once cumaydii...hafta sonu kaciriyordukk...cuma diyenler..pazartesi diyenlerr...

gunaydinnnnn

gitsin kilolarrrrrr gelsin bebisler!!!

sabah 77.1 geldim.

kahvaltim kucuk dilim kepek ekmegi arasinda az beyaz peynir ve sekersiz acik
cay.suyumun icine cubuk tarcin attim.ole icicem.1 saa sonra 4 kayisi yicem
O slagonnn bigun gerceklesecekk..gidecek gobekk..geleekk bebekk...

Cok gecmis olsunnn..rabbim tekrarini nasip etsin..en saglikli sekilde gelsin kucagina insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…