• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hasarsız bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bugün büyük kızın Mezuniyet alışverişini kesin halledeceğiz :KK66:
Saat 09:30 gibi kızımın iki arkadaşıyla birlikte Nişantaşına bakacağız ve eğer orada daha içine sinen birşey olmazsada dün en son denediği elbiseyi alacağız sanırım :KK66:

Kesin bu akşamda ayaklarımın ağrısını fazlasıyla hisseceğim ama kızımın mutluluğu herşeye değer :KK68:
Bu arada dün kızım burnunuda deldirdi :KK48: İnşallah okuldan sıkıntı yapmazlar :KK66: sonuçta artık son günler :KK66:
Valla bu kız benim isteyipte bekarken yapamadığım herşeyi yapıyor :KK48: Artık Annemler gelince nasıl şaşıracaklar kim bilir :KK70: Bir ara onlar buradayken lafı geçtiğinde babam burun delme mevzusu olunca bizim köyin ineklerinin burnu delikti sende halkamı takacaksın diye şakasına onaylamadığını hissettirmeye çalıştı ( bende bekarken istemiştimde aynı şeyi banada demişti :KK70: tabi ben o zaman izni koparamamıştım ama kızıma karışamıyorlar sonuçta biz izin verince :KK48::KK48::KK48::KK48: )
İnanılmaz yakıştı :KK68::KK68::KK68::KK68:

Boşuna demiyorlar kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye sever hesabı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

gunaydinlar
s3vgili oynakbasi bildirimleri artik pztesi yapiyoruz
haftasonunu daha siki tutmak icin
kucuk prenses in nesi varmis ogrenebildiniz mi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Günaydınlarrrrrrrrrrr
Herkese çok güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum :KK68:

Çok yoğun iki günün ardından şükür yine buradayım :KK66:
Fırsat bulupta bir türlü uğrayamadım ama cidden felaket yoruldum şu iki günde :KK53:

Cumartesi sabahı 9 bucuk gibi evden bir çıktık saat tam 6da ancak eve geldim o_O
Önce Nişantaşının altını üstüne getirdik ama şansımıza girdiğimiz çoğu abiyeci toptan satış yapıyordu :KK48: Bazı dükkanlarda normal satışta vardı ama ya modellerini beğenmedi kızım yada ben fiyatını :KK48::KK48::KK48:
İnanılmaz faiş fiyatları duyunca anammm dedim :KK70:
En ucuz elbise 350 liradan başlıyordu ( halbuki eşimin kuzeni orada geçen sene 70 liraya inanılmaz güzel bir abiye almıştı :KK48: ) Hep butik tarzında olanlar kalmış hatta kuzenin elbisesinin aynısını bir yerde kızım beğendi ( tabi onunki portakal rengiydi bizim baktığımız kırmızı ) ama kadın 450 lira diyince dumur oldum tabi :KK70:

3 saat orada dolaştıktan sonra Mertere geçtik arabayla ama orada hele hiç bulamadık :KK48: yurtdışına özellikle Rusya taraflarına yolladıkları malların ellerinde kalanlarını satıyorlarmış ve çoğu beden 34 yada 36dı :KK53:
Başka bir semte daha baktıktan sonra 2 gün önce bu son seçenek dediğimiz elbiyeyi almaya gitmiştik ama aynı mağazada tezgahtarın ısrarı üzerine baştan dönüp bakmadığı elbiseyi deneyip hayran kaldı kızım :KK48:
Tam istediği gibi kırmızıydı ve şükür elbise derdimiz kalmadı :21:

Hatun birde kendine gizli platformlu bir ayakkabı ve ufak bir çantada aldı ve tabi cumartesiden beri havalarda uçuyor gönlünce oldu diye :KK68::KK68::KK68:

Akşamda eve gelince hadi sahile inelim hem dinlenirsiniz dedi eşim ve apar topar piknik yapmaya karar verdik tabi eve gelmem saat gece 1i buldu :KK48: acık hava çok iyi geldi ama tabi yorgunluk ertesi gün acısını çıkardı :KK48:
Pazar hem geç uyandım hemde her yerim ağrıdığı için koltuktan kalkamadım bir türlü :KK48:
Akşam üzere saat 16:00 gibi de kızkardeşim hadi parka gelin çocuklar oynasın diyince birde oraya gittik :KK48::KK48:
Çocuklar doyasıya eğlenirken bizde oturup sohbet ettik sonrada eve gelip yemek faslı, mutfak temizliği, kızı yıka falan derken çok geç oldu ve uğrayamadım ama aklım hep buradaydı :KK66:

Beslenme olarak çok kaçırmadım ama tabi dışarda olunca biraz saçma oldu ama eminim cumaya kadar bu durum değişecek :KK66: tekrar sarı kart almayı göze alamam :KK20:

gunaydinlar
s3vgili oynakbasi bildirimleri artik pztesi yapiyoruz
haftasonunu daha siki tutmak icin
kucuk prenses in nesi varmis ogrenebildiniz mi

Çok şükür kuzuya sanırım yediği bir şey dokunmuş ama 2 gündür ağrısı kalmadı ;)
Ne olduğunu bir türlü anlamadık ama bundan sonra dahada dikatli gözlemleyeceğim yediklerine tepkilerini ;)
Valla bildirim gününün pazartesiye alındığını yoğunluktan unuttum acıkcası ama inşallah bir sonraki hafta kesinlikle pazartesi yaparım bildirimimi ;) kahvaltı faslını yaptığımdan kesin fazla çıkarım ama haftaya söz pazartesiye yaparım bende bildirimimi

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür burasıda ufak ufak canlanmaya başlamış :KK66:
Bugün 3 günlük bir detoksa daha başlamıştım ama sonra takım yarışmasındaki arkadaşlarla anlaşıp bundan sonra sadece sağlıklı beslenmeye odaklanacağız :KK66: varsın kilolar az daha geç gitsin.

Sonradan metabolizmamı bozup daha fazla kilo almaktan korkuyorum o_O

İnşallah Kvnden önce incecik hatun olursun canım :KK60:
Benim kv benden zayıf şimdilik ama onunda göbeği var ve özellikle birşeye sinir olduğunda 9 aylık hamile gibi oluyor o göbek :KK70: oradan anlıyoruz zaten birşeye kızıp kızmadığını :KK70:
KVn nasıl besleniyor bilmiyorum ama hamur işi seviyorsa biraz zor olur onun için ( eşimin yengesi bu ara yapıyor diyet hesapta ama bir bakmışsın 3 gün sonra börek yapmış yiyor :KK48: seviyor hatun yemeyi ne yapsın :KK66:
Bugün aradı beni baya bir uzun konuştuk ama beslenmeyle ilgili resmen benle pazarlık yaparmış gibi kız şunu yesem olmazmı yada işte az şundan eklesem olmazmı diyor :KK70: en sonunda istersen yaparsın ama bunun diyetle alakası olmaz dedim :KK66:

Canım üzülme eminim çok güzel rakamlarda görürsün :KK66: yeni gelen çabuk gider sonuçta :KK66:

Çok geçmiş olsun canım inşallah RAbbim gönlüne görede verirde sende mucizeni kuçağına alırsın :KK60:
Bütün dualarım sizlerle :KK68::KK68::KK68:

Canım her gün için tek tip bir şey yeniyor :KK66:
Evet ben çok çok güzel rakamlar gördüm ama arkadaşlarlada bugün dikkatimizi çekti o_O sonrasında hepimiz fazla kaçırmadığımız halde artı gördük ikidir tartıda :KK57:
Biraz evvel onlarda yazmışlar artık uzak duralım şu şok diyetlerden diye o_O
Evet hiç açlık hissetmedim ve dilediğim kadar yedim ama sonrasında artıyı görünce insanın canı sıkılıyor ( ben regl olduğuma yordum ama regl olmayanlarda artı görmüş tartıda :KK53: Yinede bakmak istersen google a 5 günde 5 kg diyeti diye yaz ama yine bence normal beslenmede kalmak daha iyi sanırım hatta ben dün başlamıştım ama yarın sabah itibaren yine sağlıklı beslenmeye döneceğim :KK66: )
Aminn inşallah ben de mucizemi kucağıma alacağım çok teşekkür ediyorum
ben de baktım ona da cesaret edemedim yani senin de dediğin gibi sağlıklı beslenmek her şeyden dozunda tüketmek güzel fikir
bu ara da ben bu mesajını görememiş miyim anlayamadım.

kalori hesabı yaptım bu hafta ve günde 20 dk egzersiz
lakin kilo bildirimim yine 91 olacak
bu hafta da direneceğim haftaya pzt inşallah 8 li rakamlarda oluyorum

h
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Günaydınlarrrrrrrrrrr
Herkese çok güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum :KK68:

Çok yoğun iki günün ardından şükür yine buradayım :KK66:
Fırsat bulupta bir türlü uğrayamadım ama cidden felaket yoruldum şu iki günde :KK53:

Cumartesi sabahı 9 bucuk gibi evden bir çıktık saat tam 6da ancak eve geldim o_O
Önce Nişantaşının altını üstüne getirdik ama şansımıza girdiğimiz çoğu abiyeci toptan satış yapıyordu :KK48: Bazı dükkanlarda normal satışta vardı ama ya modellerini beğenmedi kızım yada ben fiyatını :KK48::KK48::KK48:
İnanılmaz faiş fiyatları duyunca anammm dedim :KK70:
En ucuz elbise 350 liradan başlıyordu ( halbuki eşimin kuzeni orada geçen sene 70 liraya inanılmaz güzel bir abiye almıştı :KK48: ) Hep butik tarzında olanlar kalmış hatta kuzenin elbisesinin aynısını bir yerde kızım beğendi ( tabi onunki portakal rengiydi bizim baktığımız kırmızı ) ama kadın 450 lira diyince dumur oldum tabi :KK70:

3 saat orada dolaştıktan sonra Mertere geçtik arabayla ama orada hele hiç bulamadık :KK48: yurtdışına özellikle Rusya taraflarına yolladıkları malların ellerinde kalanlarını satıyorlarmış ve çoğu beden 34 yada 36dı :KK53:
Başka bir semte daha baktıktan sonra 2 gün önce bu son seçenek dediğimiz elbiyeyi almaya gitmiştik ama aynı mağazada tezgahtarın ısrarı üzerine baştan dönüp bakmadığı elbiseyi deneyip hayran kaldı kızım :KK48:
Tam istediği gibi kırmızıydı ve şükür elbise derdimiz kalmadı :21:

Hatun birde kendine gizli platformlu bir ayakkabı ve ufak bir çantada aldı ve tabi cumartesiden beri havalarda uçuyor gönlünce oldu diye :KK68::KK68::KK68:

Akşamda eve gelince hadi sahile inelim hem dinlenirsiniz dedi eşim ve apar topar piknik yapmaya karar verdik tabi eve gelmem saat gece 1i buldu :KK48: acık hava çok iyi geldi ama tabi yorgunluk ertesi gün acısını çıkardı :KK48:
Pazar hem geç uyandım hemde her yerim ağrıdığı için koltuktan kalkamadım bir türlü :KK48:
Akşam üzere saat 16:00 gibi de kızkardeşim hadi parka gelin çocuklar oynasın diyince birde oraya gittik :KK48::KK48:
Çocuklar doyasıya eğlenirken bizde oturup sohbet ettik sonrada eve gelip yemek faslı, mutfak temizliği, kızı yıka falan derken çok geç oldu ve uğrayamadım ama aklım hep buradaydı :KK66:

Beslenme olarak çok kaçırmadım ama tabi dışarda olunca biraz saçma oldu ama eminim cumaya kadar bu durum değişecek :KK66: tekrar sarı kart almayı göze alamam :KK20:

Çok şükür kuzuya sanırım yediği bir şey dokunmuş ama 2 gündür ağrısı kalmadı :KK66:
Ne olduğunu bir türlü anlamadık ama bundan sonra dahada dikatli gözlemleyeceğim yediklerine tepkilerini :KK66:
Valla bildirim gününün pazartesiye alındığını yoğunluktan unuttum acıkcası ama inşallah bir sonraki hafta kesinlikle pazartesi yaparım bildirimimi :KK66: kahvaltı faslını yaptığımdan kesin fazla çıkarım ama haftaya söz pazartesiye yaparım bende bildirimimi
hayırlı olsun :) gönlünce olunca zaten muhteşem hissetmiştir sefası olsun güzel kızının
maşallah yine çok aktifsin bence bu kadar enerji harcamayla baya kalori gitmiştir canım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Dün yine maşallah yoğunluk vardı malum hem mezuniyet hazırlıkları hemde kandil :KK66:
Tabi aceleden sizlere Hayırlı Kandiller demeyi bile unuttum kusura bakman :oops:
Rabbim inşallah tüm dualarınızı kabul eder...Aminnnnn

Kızıma aldığımız Abiye boydan uzun geldiği için öğlende bizim Dükkanda kiracı olan Gelinlikciye gittik :KK48: Allah razı olsun seve seve yaparım gel dedi Abla :KK68:
Üzerinde provasını yaptıktan sonra siz hiç beklemeyin ben akşam getiririm dedi ( şansa o da kaç sene sonra bizim semte taşındıği için sıkıntı olmadı )
Ordaki işimiz bitincede kendimi Pierre Lotiye attım eşimle ( orada bir dükkanda yaptığım boncukları satıyorum ya )
Hem yeni yaptığım boncukları götürdüm hemde satılanların parasını aldım :KK48:

Tabi kandil olduğu için Mezarlık ziyaretide yapıp eşimin Annesinide ziyaret edip Amcasına geçtik :KK68:
Bu arada aylardır beni görmeyen eşimin Hala kızı beni görünce gözlerine inanamadı :KK57::KK57::KK57::KK57:
Ay inanmıyorum yaaa Yengeciğim sen ne kadar zayıflamışsın diye bir sarıldı ondan sonrada iltifat üzerine iltifatlar yağdırdı :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Okadar hoşuma gittiki söyledikleri :KK68: Kız valla şimaracağım bak dedimde gülüyor Yengeciğim şımar şımar hakkın valla helal olsun sana dedi :21:
ARtık bir sonraki görüştüğümüzde ( ki sanırım 3 ayı bulur ) inşallah dahada zayıf görür benide iyice çoşkuyu verir banada :KK70:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Bugün kızım için büyük gün :KK48:
Çok merak ediyorum kuaförde işi bitince nasıl görünecek :KK48: Tabi bol bol resmini çekerim o ayrı :KK48:

Küçük kuzu uyansında onuda geç olmadan yıkayayıp bir duşda ben alayım :KK66:
Tabi önce birazdan keyif kahvemide içeyimde tam olsun :KK68:

Merhaba herkese hayırlı Ramazanlar ve hayırlı Cumalar olsunn.
"İNŞİRAH ferâhlığı ver RABBİM..
Dertlerimizi SECDE serinliğinde unuttur.
Duâları merhem eyle içimize..
Bize; Sana yakın olma mutluluğu nâsib et.."
aminn
diyet fena gitmiyor alıştım baya acıkmıyorum da
sabah bol proteinli kahvaltım her şey var
aç karnına ceviz ve suyu ile başlıyorum
öğlen yulaf kepekli yoğurtla kuru üzüm fındık vs de ekliyorum. akşam ekmeksiz dondurmasız :KK76:
sevgili oynakbaşı nerelerdesınnn waw nerelerde inşallah herkes iyidir.
23 mayıs başlangıç 91 küsürdü
ilk haftalar hiç - göremedim :mad::mad: baskülden inişim tam bu resimdeki gibidir hehe
tam saldım diyeti bir kaç küçük baklavacıkla o_Opazar günü :KK45:o_O bir küçük mucize oldu sabah 8 haziran çok şükür -1 :KK33::21::nazar:
sonra yine hareket yoktu 15 haziran pzt -1 daha gördüm :nazar:
ve bugün 88 ,5 şükürler olsunnn :nazar::nazar::nazar:

Allah sağlıcakla devamını yaşamak nasip etsin amin
bebek tedavisine en azından 5 kg vermiş olarak girmek hedefim buna da şükür dedim pkoyu biz halledeceğiz inşallah:KK200::anneadayı::KK200::KK46::KK200:

Kızlar merhaba. Pko hastayım ben de, aslında tam pko değil ama ultrasonda polikistik over görünümü var. Kan tahlili pko ile uyuşmuyomuş. Neyse Doktor inofolic verdi, 1 aydır inofolic kullanıyorum ve hayatta böyle bişey olacağına inanmazdım tatlı krizlerimi önledi;) ki ben içinde şeker olan herşeye bayılırım, özellikle şerbetli tatlıları seviyorum düşünün, 1 aydır inofolic kullanıyorum, hiç tatlı yiyesim yok. Gerçekten başarılı bir ilaçmış

Kızlar merhaba. Pko hastayım ben de, aslında tam pko değil ama ultrasonda polikistik over görünümü var. Kan tahlili pko ile uyuşmuyomuş. Neyse Doktor inofolic verdi, 1 aydır inofolic kullanıyorum ve hayatta böyle bişey olacağına inanmazdım tatlı krizlerimi önledi:KK66: ki ben içinde şeker olan herşeye bayılırım, özellikle şerbetli tatlıları seviyorum düşünün, 1 aydır inofolic kullanıyorum, hiç tatlı yiyesim yok. Gerçekten başarılı bir ilaçmış
merhaba Allah şifalarımızı versin amin
bizim şekere olan düşkünlüğümüz herkesten fazladır
bende 6 ay kadar kullandım onu inanılmaz etkiliydi sonra glucophage verdi doktorum

*Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Bu değerli Ramazan Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.:KK68: aminnnnnnnn

Ay ben ben !

Arkadaşlar diyetisyen kontrolünde kilo vermeye çalışıyorum ama doktorun verdiği diane 35 bende aşırı bir açlık yaratıyor.Gece yatakta midemin çığlıklarını duyuyorum resmen.Kullanmadığım zaman böyle bir sorunum yok.

Aynı dertten muzdarip olan var mı?

Ay ben ben !

Arkadaşlar diyetisyen kontrolünde kilo vermeye çalışıyorum ama doktorun verdiği diane 35 bende aşırı bir açlık yaratıyor.Gece yatakta midemin çığlıklarını duyuyorum resmen.Kullanmadığım zaman böyle bir sorunum yok.

Aha benim kullandığım ilaç...
Diane 35...
Açlık yapmaz mı ya..
Sürekli mi bir insanın canı yemek yemek ister?
Yeni evlendiğim için bıraktım ilacı
Ne olur ne olmaz diye...
Bende evlendikten sonra bayağı bir kilo(2 ayda 30 kilo kadar) aldığım için yarın diyetisyene gideceğim..
Hayırlısı olur inşallah.
Boy : 1,58 Kilo ne yazık ki 88,4
:KK43:

Aha benim kullandığım ilaç...
Diane 35...
Açlık yapmaz mı ya..
Sürekli mi bir insanın canı yemek yemek ister?
Yeni evlendiğim için bıraktım ilacı
Ne olur ne olmaz diye...
Bende evlendikten sonra bayağı bir kilo(2 ayda 30 kilo kadar) aldığım için yarın diyetisyene gideceğim..
Hayırlısı olur inşallah.
Boy : 1,58 Kilo ne yazık ki 88,4
:KK43:

Ben henüz bekarım canım.Eğer çocuk düşünüyorsan başka bir ilaç verir sana.Daha önceden aşırı kilom vardı o zaman hiç yaramaz diye Diane kullandırtmıyorlardı.Zayıflayınca geçti kistler.Ben de kurtuldum sandım ama yan etkileri devam ediyordu.2 senede kendini yeniledi ne yazık ki :( Çok büyük olmasa da ufacık bir kistim var.Zaten kilo vermem gerekiyordu bahanem de bu oldu diyetisyene gidiyorum şimdi.Diane fena açlık yaptı ilk kullandığım zamanlar üstüne bulantı da cabası :(
Ama farkettim ki kullandıkça yarattığı açlık eskisi kadar zorlamıyor beni geceleri.Bulantılarım da azaldı bayağı.

Diane kullanırken diyet yapmayınca insan fena kilo alıyormuş.Diyetteyim diye şükür kilo almadım ama eskiye nazaran kilo vermem bayağı yavaş.

Temmuz 13de başladım diyetime.Bugün itibariyle 6.2 kilo vermişim.Buradaki diyet grupları da çok işe yarıyor. 80-89 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor başlığına beklerim.Birbirimize destek oluyoruz, motivasyon sağlıyoruz.Aklında bulunsun canım :)

Ben henüz bekarım canım.Eğer çocuk düşünüyorsan başka bir ilaç verir sana.Daha önceden aşırı kilom vardı o zaman hiç yaramaz diye Diane kullandırtmıyorlardı.Zayıflayınca geçti kistler.Ben de kurtuldum sandım ama yan etkileri devam ediyordu.2 senede kendini yeniledi ne yazık ki :KK43: Çok büyük olmasa da ufacık bir kistim var.Zaten kilo vermem gerekiyordu bahanem de bu oldu diyetisyene gidiyorum şimdi.Diane fena açlık yaptı ilk kullandığım zamanlar üstüne bulantı da cabası :KK43:
Ama farkettim ki kullandıkça yarattığı açlık eskisi kadar zorlamıyor beni geceleri.Bulantılarım da azaldı bayağı.

Diane kullanırken diyet yapmayınca insan fena kilo alıyormuş.Diyetteyim diye şükür kilo almadım ama eskiye nazaran kilo vermem bayağı yavaş.

Temmuz 13de başladım diyetime.Bugün itibariyle 6.2 kilo vermişim.Buradaki diyet grupları da çok işe yarıyor. 80-89 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor başlığına beklerim.Birbirimize destek oluyoruz, motivasyon sağlıyoruz.Aklında bulunsun canım :)

Bende bakalım ne yapacağım bugün gideceğim diyetisyerne kadın doğumcular artık ezberledi zaten yüzümü...
Hepsinin dediği tek söz var zayıf kalman gerek senin ama maşallah yemeyi seven biri olunca olmuyor...
Ama hiç bu kadar çıktığımıda da hatırlamıyorum...
İnsan aynaya bakınca kendinden utanır mı o hale geldim artık ne yazık ki sokakta gördüğüm insanlarla kıyaslamaya başladım kendimi
ama artık dur demenin vakti geldi o da dündü...
Hayırlısı ya inşallah bu sefer de güzel sonuç alırım
ben çok fazla kilo alıp çok fazla kilo verdiğim için bu sefer temkinli olacağım biraz..
İlaç konusuna gelince onun içinde şu diyet en azından bir aylıkolsun sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah...

Bende bakalım ne yapacağım bugün gideceğim diyetisyerne kadın doğumcular artık ezberledi zaten yüzümü...
Hepsinin dediği tek söz var zayıf kalman gerek senin ama maşallah yemeyi seven biri olunca olmuyor...
Ama hiç bu kadar çıktığımıda da hatırlamıyorum...
İnsan aynaya bakınca kendinden utanır mı o hale geldim artık ne yazık ki sokakta gördüğüm insanlarla kıyaslamaya başladım kendimi
ama artık dur demenin vakti geldi o da dündü...
Hayırlısı ya inşallah bu sefer de güzel sonuç alırım
ben çok fazla kilo alıp çok fazla kilo verdiğim için bu sefer temkinli olacağım biraz..
İlaç konusuna gelince onun içinde şu diyet en azından bir aylıkolsun sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah...

Ben de yemeyi severim , sevmeyenin aklından şüphe ederim :KK70: Ama mecbur yani güzellik, özgüven de lazım ama sağlık da elden gidiyor.Sağlığı düzeltmek lazım.Doktorlarda hep aynı neden yüzünden sürünmekten ben yoruldum valla :KK11:

Bir an önce git diyetisyene.Başla bir yerden. :) Hakkında hayırlısı olsun

Ben de yemeyi severim , sevmeyenin aklından şüphe ederim :KK70: Ama mecbur yani güzellik, özgüven de lazım ama sağlık da elden gidiyor.Sağlığı düzeltmek lazım.Doktorlarda hep aynı neden yüzünden sürünmekten ben yoruldum valla :KK11:

Bir an önce git diyetisyene.Başla bir yerden. :) Hakkında hayırlısı olsun

Teşekkür ederim..
Allah bizlere dayanma gücü ve sabır verir inşallah...

Selam pkocanlar :) bu konuyu görünce hemen atladım :) bende de pko var boy 1.57 kilo 85 maalesef :( çok kilo alıp verdim yaşım 22 uzun sure de ilaç kullandım ama hiçbir şey ise yaramadı artik ilacı bıraktım dr a gitmiyorum adet de olmuyorum 2 aya yakin ama zayıflamaya kararliyim :)

Ay ben ben !

Bu ilaç bende sendekinin tam tersi etki yapmıştı ben ilk gynelle 21 kullanıyodm o iştahımı acmıştı dr ya söyledim bunu verdi iştah kapadı: ) bünye ye göre farklılık herhalde, ama artık ilaç kullanmıyorum

Bu ilaç bende sendekinin tam tersi etki yapmıştı ben ilk gynelle 21 kullanıyodm o iştahımı acmıştı dr ya söyledim bunu verdi iştah kapadı: ) bünye ye göre farklılık herhalde, ama artık ilaç kullanmıyorum

Valla canim bende kist olmasa bile yan etkileri hep devam ediyo yasadim doktorum bunu o sira ilac kullanmamaya yordu.Allahtan zayiflamamda sorun yok gram gram da olsa veriyorum cok sukur.Yalniz ilaci birakmaya karar verdim.Kendimi kendimden soguttu asiri sinir asiri hassasiyet asiri sanki dunyalar basima yikilmis hissi.Bildigin depresyob.Yurtdisinda bu ilac yuzunden olumler olmus.Doktora gidip baska bir alternatif isteyecegim.Pko duzelsin diye ne vucut ne akil sagligimdan olamam :KK43:

Back