• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

oglen yemek yedigimiz cafede az tavuk suyu corba,karisik kizartma ve cacik yedim.baska secenek yoktu cunku☺3 cok ince dilim de beyaz ekmek.

aksam 5 gibi 2 kucuk nektarin 2 kayisi.simdi de 2 kepce taze fasulye.3 yemekkasigi bulgur pilavi ekmek yok

menüler paylaşılmaya başlamış :)
Ben daha diyet yapamadığım için paylaşamıyorum. Artık akşamdan akşama uğramaya çalışacağım.

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim :KK48:

Şu anda ayaklarım altı yorgunluktan yanıyor resmen :KK53:
Bugün malum KVyi hastaneye götürdüm Emar sonucu için ve maşallah doktorlar oradan oraya gönderip durdu yok göz doktoruda baksın, yok nörolojide baksın yok film çekilecek falan diye :KK48:
Görümcemde geldi ufak oğluyla ve 3 saat hastanede geçti o_O
Giderken KVyle yanlız gittik hastaneye ( kızı başka tarafta oturduğundan oda direk hastaneye geldi ) ve arabada bol bol sohbet etme fırsatımız oldu :KK66:
Bİraz geçmişe değindik ufaktan :KK48: hakikaten KV beni şaşırttı çünkü ilk kez geçmişte benimde bir çok hatam vardı ama şükür temiz bir sayfa açtık ve artık sorun yaşamıyoruz dedi :KK66:
Bende o cümlenin üzerine haklısın mutlaka benimde vardır geçmişte hatalarım sonuçta 19 yaşında cahildim ve bazen nerede ne tepki vereceğimi bilmiyordum ama şükür artık herkes sınırını öğrendi, kimin neye kızdığını bilip ona göre herkes haddini biliyor dedim :KK48:

İlk kez cidden kadını pişmanlığını hissettim ve iyiki bana kötü davrandığı halde iyi davranmışım dedim hatta eşimede anlattım oda çok sevindi böyle bir konuşmayı yapmış olduğumuz için :21::21::21:

Şükür KVnin Emarında birşey çıkmadı ama kalp büyümesi vardı diye tekrar onada bir bakalım dediler ( bir nevi Check - up oldu onunki ama en azından içi rahat olacak ) tabi ona yetişemeyince yarına kaldı :KK53:
Yarın istersen yine götüreyim ben seni dedim ama hatun bana ilk kez Allah razı olsun teklif etmen yeterli seni yormayayım kızım dedi :KK57::KK57::KK57::KK57: Anam senelerce ŞU yada BU diye benden bahsederken kadın ikinci kez kızım dedi bana :KK57::KK57::KK57::KK57: valla şaşırdım ama hoşumada gitti çünkü senelerce ben bunu bekliyordum :KK66:

TAbi dönüşte görümceyede hadi senide bırakalım dedidm ters yönde olduğu halde ve gittik kahve içtik ondada :KK66:
Hatun hemen bisküvi falan bir sürü şey çıkardı ama kusura bakma ben düzenimi bozmayayım sadece şekersiz kahvemi içeyim dedim :KK66: benim cadı kızımda demezmi Anneciğim neden yemiyorsun diye :KK48: dedim tokum ( yalandan kim ölmüş :KK48: ) Cadı demezmi Anneciğim detoksmu yapıyorsun yokda diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Birde hastaneye gideceğimiz sırada büyük kızda okul gezisi için saçını ördürdü ve gözüme kalem çekermisin dedi tabi fesat ufaklık dururmu ille benimde gözüme kalem çekeceksin, bende büyüdüm, artık yatağımda yanlız yatıyorum, hep ablama izin veriyorsun ama bu haksızlık diye isyan bayrağını açtı :KK70::KK70::KK70::KK70:
En sonunda gözüne kalem çekiyormuş gibi yaptım ( tabi benden çakal çıktı aynaya bakıp belli olmuyor bir daha çek dedi :KK70: ) belli belirsiz gözüne kalemi değdirdimde sustu :KK70: sonrada cantamı karıştırıp benim dediği pembe ruju bulup bunuda süreceğim diye tutturdu :KK70: neymiş ablası parlatıcı sürmüş öyle olmaz ruj ya pembe yada kırmızı olması gerekirmiş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: onuda belli belirsiz sürdümde öylelikle evden çıkmayı kabul etti fettan :KK70::KK70::KK70::KK70:

Akşamda işimiz bitince kızları evde bırakıp eşimle pazara gittik, bir sürü meyve sebze ve yeşillik aldım hatta yarın için hazır olsun diye tazefasülyemide ateşe koydum:KK68:
Demek Oynakbaşı :)))))
bende kim bu diordum :)
Sana maşallah diorum. Bu azimle varya o albüme koyduğun resimlere dönersin. Önce yaklaşır sonra dönersin.
Benim kv de diyet yapıyor. Ben ondan önce yapmalıyım.benim bedenime inecek hatun. Olmaz ben zayıflamadan olmaz:KK12::KK12::KK12:

Kizlarr yarin bildirim varrr...ben feci arti ciktimmm...

Ama cok sebep varr...2 gundur sinav yuzunden geceleride uyumadim duzEn sasti..yedimlerim hep abur cuburr... 83 ciktim yaaaa...

Adet olmadim sistimm..dusen yuzukler bile cikmiyorr..

Tarlusal icicem bu gidisle...

Merhaba arkadaşlar :KK54:
waw hoşgeldin arkadaşım sen de:KK52:
oynakbaşı sen maşallah harikasın sayende baya değişti yemeklere bakış açım seni izliyorum elimden geldikçe
iyiki varsınnn
bende yine yeniden 91 kg ile buradayım 85 e kadar inip hızla buraya çıkmak çok ilginç ama pko olunca alınan kilolar 2 ile çarpılıyor
ben 85 -86 kg civarında klomen + ç.iğnesi ile hamile kalmiş ve 2,5 ay sonra onu kaybetmiştim sebebi kan pıhtılaşmasına bağlandı.
sonrada 6 en az 3 ay bebek düşünme denildi.
geçen ay yine klomen ve iğne ile denedik olmadı.... yine yeniden...
o duygusal moda girmek istemiyorum.
bu ay sizlerle birlikte süper motivasyonla
spor ve diyetle kilo vermeyi planlıyorum.
sonra bebek belki mümkün olursa daha da fazla versek şu kiloları....
ve ekmeği sabah kahvaltısı hariç hayatımdan çıkartıyorum.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Kambersiz düğün olurmu :KK48:
Uzun bir aradan sonra bende yine kendimi buraya attım yüreği güzel arkadaşlarımda yuvaya dönünce :KK68:

Kendime koca bir fincan ıhlamur yaptım mis gibi ( metabolizmayı hızlandırıyormuş diye okudum bu sabah )

İnşallahhhhh bundan sonra herşey çok daha güzel olacak ve hepimiz kilolarımızdan kurtulup hedeflerimize ulaşacağız :21::21::21::21:

Tekrar yuvaya hoşgeldin Canım benim :KK15::KK15::KK15::KK15:

Ohhhh şifa ve bol eksi olur inşallahhhhh yediklerimiz ve içtiklerimiz :KK68:
SEnde tekrar hoşgeldin canım :KK68:

SEnde hoşgeldin canım :KK3:
RAbbim sabırlar versin inşalla pko illetinden hepimiz kurtuluruz ve RAbbim sizlerede en kısa zamanda mucizelerinizi gönderir :KK68:

Ben her türlü uyarım canım ama dediğin doğru pazartesi tartı gününü yaparsak haftasonu kaçamak riskimiz azalır tartıda daha fazla eksi görebilmek adına :KK66:

Bu arada bende bu hafta yine 5de 5 diyetini yapıyorum :KK66: bugün ilk gün yani patates günüm :21:
Maalesef bende haftasonu misafirdi dün piknik benzeri olunca sanırım fazla kaçırdım tartı değil eksi göstermeyi neredeyse nah yapacaktı bana eksi umuduyla binince :KK70::KK70::KK70: hatta baya bir artı çıktım ve kesinlikle bu hafta ve önümüzdeki hafta 5de 5 yapacağım Allahın izniyle ( şu 2li rakamlara ineyimde RAmazanda kilo veremem büyük ihtimal bari artı görmeyeyim ve 3lü rakamlarla vedaşayım artık :KK48:

8 ağustos evlilik yıldönümümüz ve nasipse o zamana kadar 95in altını görmek istiyorum belki aralarda yine 5de 5 yaparsam 90ı bile görürüm diye ümit ediyorum ( bazı arkadaşlara ağır geldi bu diyet ama bana çok iyi geldi çünkü hem yiyeceğim şeyler belli hemde kacamak riskim olmuyor onu yapınca psikolojikman :KK68:
Maşallahın var harikasınn bu diyette her gün bir çeşit yiyecek sabah öğlen akşam ara öğün
yani ne kadar yiyorsun tok kalmak için?

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür burasıda ufak ufak canlanmaya başlamış :KK66:
Bugün 3 günlük bir detoksa daha başlamıştım ama sonra takım yarışmasındaki arkadaşlarla anlaşıp bundan sonra sadece sağlıklı beslenmeye odaklanacağız :KK66: varsın kilolar az daha geç gitsin.

Sonradan metabolizmamı bozup daha fazla kilo almaktan korkuyorum o_O

Demek Oynakbaşı :)))))
bende kim bu diordum :)
Sana maşallah diorum. Bu azimle varya o albüme koyduğun resimlere dönersin. Önce yaklaşır sonra dönersin.
Benim kv de diyet yapıyor. Ben ondan önce yapmalıyım.benim bedenime inecek hatun. Olmaz ben zayıflamadan olmaz:KK12::KK12::KK12:

İnşallah Kvnden önce incecik hatun olursun canım :KK60:
Benim kv benden zayıf şimdilik ama onunda göbeği var ve özellikle birşeye sinir olduğunda 9 aylık hamile gibi oluyor o göbek :KK70: oradan anlıyoruz zaten birşeye kızıp kızmadığını :KK70:
KVn nasıl besleniyor bilmiyorum ama hamur işi seviyorsa biraz zor olur onun için ( eşimin yengesi bu ara yapıyor diyet hesapta ama bir bakmışsın 3 gün sonra börek yapmış yiyor :KK48: seviyor hatun yemeyi ne yapsın :KK66:
Bugün aradı beni baya bir uzun konuştuk ama beslenmeyle ilgili resmen benle pazarlık yaparmış gibi kız şunu yesem olmazmı yada işte az şundan eklesem olmazmı diyor :KK70: en sonunda istersen yaparsın ama bunun diyetle alakası olmaz dedim :KK66:

Kizlarr yarin bildirim varrr...ben feci arti ciktimmm...

Ama cok sebep varr...2 gundur sinav yuzunden geceleride uyumadim duzEn sasti..yedimlerim hep abur cuburr... 83 ciktim yaaaa...

Adet olmadim sistimm..dusen yuzukler bile cikmiyorr..

Tarlusal icicem bu gidisle...

Canım üzülme eminim çok güzel rakamlarda görürsün :KK66: yeni gelen çabuk gider sonuçta :KK66:

Merhaba arkadaşlar :KK54:
waw hoşgeldin arkadaşım sen de:KK52:
oynakbaşı sen maşallah harikasın sayende baya değişti yemeklere bakış açım seni izliyorum elimden geldikçe
iyiki varsınnn
bende yine yeniden 91 kg ile buradayım 85 e kadar inip hızla buraya çıkmak çok ilginç ama pko olunca alınan kilolar 2 ile çarpılıyor
ben 85 -86 kg civarında klomen + ç.iğnesi ile hamile kalmiş ve 2,5 ay sonra onu kaybetmiştim sebebi kan pıhtılaşmasına bağlandı.
sonrada 6 en az 3 ay bebek düşünme denildi.
geçen ay yine klomen ve iğne ile denedik olmadı.... yine yeniden...
o duygusal moda girmek istemiyorum.
bu ay sizlerle birlikte süper motivasyonla
spor ve diyetle kilo vermeyi planlıyorum.
sonra bebek belki mümkün olursa daha da fazla versek şu kiloları....
ve ekmeği sabah kahvaltısı hariç hayatımdan çıkartıyorum.

Çok geçmiş olsun canım inşallah RAbbim gönlüne görede verirde sende mucizeni kuçağına alırsın :KK60:
Bütün dualarım sizlerle :KK68::KK68::KK68:

Maşallahın var harikasınn bu diyette her gün bir çeşit yiyecek sabah öğlen akşam ara öğün
yani ne kadar yiyorsun tok kalmak için?

Canım her gün için tek tip bir şey yeniyor :KK66:
Evet ben çok çok güzel rakamlar gördüm ama arkadaşlarlada bugün dikkatimizi çekti o_O sonrasında hepimiz fazla kaçırmadığımız halde artı gördük ikidir tartıda :KK57:
Biraz evvel onlarda yazmışlar artık uzak duralım şu şok diyetlerden diye o_O
Evet hiç açlık hissetmedim ve dilediğim kadar yedim ama sonrasında artıyı görünce insanın canı sıkılıyor ( ben regl olduğuma yordum ama regl olmayanlarda artı görmüş tartıda :KK53: Yinede bakmak istersen google a 5 günde 5 kg diyeti diye yaz ama yine bence normal beslenmede kalmak daha iyi sanırım hatta ben dün başlamıştım ama yarın sabah itibaren yine sağlıklı beslenmeye döneceğim :KK66: )

selam bayanlar:KK15:
biz guzel kg lar vermis insanlariniz neden yine yapmayalim.hemde onumuz yaz sebzenin.bol odlugu donemleryapabiliriz.
bi silkelenelim atalim urimizden tozlari yemek degil.arkadaslar karbonhidratli yuyecekler ve hareketsizlik kg yapiyor.teshis tamam artik tedaviyrgecelimo_Oo_O

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Bu sabah gayet dinç uyanıp güzelce kahvaltımı ettim en sağlıklısından :21:
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;

Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )

Kalorisi Fatsecrete göre ; 200 kcal ( acıkcası yedikten sonra hesaplayınca şaşırdım daha yüksek bekliyordum kalorisini :KK53: yani bilerek kalorisi düşük yemedim ama en azından vicdanen rahatım nasılsa akşama kadar 1000 kcal olur ama çok geçmeyi düşünmüyorum :KK66: )

biliyormusunuz bugun benim evliluk yildonumum.
2yili bitirdik acisi ile tatlisi ile insallah bundan sonrakiler gecmisimizden kat be kat daha guzel daha mutlu saglikli huzurlu olur. :KK37::KK37:
  • icimden paylasmak geldi paylastim :))) :nazar::nazar:

Hrkese selam
bende pko luyum.isin ilgin tarafi 2 tane kiz8m var.34 yasindayim.doktorumun tahminine gore 1 yasindaki kizimdan sonra bu hast.yakalandim.yuz bolg3mde asiri tuylrnme .adet duzensizligi ve kilo sikayetim vardi.yorumlara baktimda bana domtor sadce hormon hapi ve diana 35 verdi.baska kimsede goremedim bu ilaclari kullanan burda

Mrb arkadaşlar bende pco hastasıyım. On beş gün sonra düğünüm var. Düğün öncesi kontrole gittim hastalık devam ediyor. Doktor tabiki kilo vermen lazım dedi. Benim sorum şu evlenir evlenmez çocuk istemiyorum doğum kontrol hapı kullanayım dedim. doktor zaten senin skıntılı kullanma hamile kalırsanda şansına dedi ne dersiniz. Bi önerisi olan varmı. Hamile kalmak için uğraşan tedavi gören oldumu. Tşkler.

Yine ben geldimmmm :21:

An itibariyle Akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum :KK48:
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )

( 200 kcal )

ara;
1 şekersiz Türk kahvesi

( 0 kcal )

ara;
1 madensuyu

( 40 kcal )

Akşam;
4 YK barbunya
2 YK bulgur pilavı
2 Yk yoğurt
1 tabak salata

( 770 kcal )

Toplam bugün alınan kalori; 1012 kcal :21::21::21::21:
Bu saatten sonra ancak şekersiz türk kahvesi ve su içerim ( belki birde çay tabiki şekersiz )

2yili bitirdik acisi ile tatlisi ile insallah bundan sonrakiler gecmisimizden kat be kat daha guzel daha mutlu saglikli huzurlu olur. :KK37::KK37:

Canım yıldönümünüz kutlu olsun :KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim nice mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah...Aminnnn

Hrkese selam
bende pko luyum.isin ilgin tarafi 2 tane kiz8m var.34 yasindayim.doktorumun tahminine gore 1 yasindaki kizimdan sonra bu hast.yakalandim.yuz bolg3mde asiri tuylrnme .adet duzensizligi ve kilo sikayetim vardi.yorumlara baktimda bana domtor sadce hormon hapi ve diana 35 verdi.baska kimsede goremedim bu ilaclari kullanan burda

Valla benim doktorum hormon hapını tavsiye etmedi zaten kilom fazla birde tekrar kimyasallar eklemeye gerek yok sadece beslenmene dikkat et ve kilo vermeye çalış demişti :KK66:
Şükür 20 kg gitti, yolum uzun ama inanıyorum eninde sonunda olacak ve kilolardan kurtulup pkoyuda bitireceğim :KK66:

Mrb arkadaşlar bende pco hastasıyım. On beş gün sonra düğünüm var. Düğün öncesi kontrole gittim hastalık devam ediyor. Doktor tabiki kilo vermen lazım dedi. Benim sorum şu evlenir evlenmez çocuk istemiyorum doğum kontrol hapı kullanayım dedim. doktor zaten senin skıntılı kullanma hamile kalırsanda şansına dedi ne dersiniz. Bi önerisi olan varmı. Hamile kalmak için uğraşan tedavi gören oldumu. Tşkler.

Canım şimdiden hayırlı olsun :KK68: Rabbim ömür boyu mutlu, huzulu ve savgıdolu bir hayat nasip eder inşallah...Aminnnn

Bu arada ben nacizane fikrimi belirteyim :KK66: Eğer bir müddet çocuk düşünmüyorsan kesinlikle hap veya başka şekilde korun ve atıyorum 1 sene sonra çocuk düşünmeye başladığınızda bırak hapı :KK66:
Pkolu olunca çocuk olmuyor falan diyorlar ama Rabbim ol dedimi zaten spiralde olsa o mucize yola çıkıyor :KK68:
Öbür türlü her ay anam bu ay hamilemi kaldım diye insan stress yapıyor :KK66: Ben ikinci kuzumu düşünmeye başladığımda pko olduğumu öğrenmiştim ve doktor ancak tüp bebek yada aşılamayla hamile kalabilirsin demişti :KK53: hatta kan tahlillerimi yaptırdı ona göre ilaç yazacaktı ama sonuçları aldığımda hamile olduğumu öğrenmiştim :KK48: kadın inanamadı imkansız diyip durdu ama dediğim gibi Rabbim ol desin yeter :KK66: hani nasipte ne varsa onu yaşarsın ama ilk etapta evliliğinizin oturmasını bekleyin ve o baş başa zamanın tadını çıkarın :KK68:
Ben ilk kızıma 6 ay sonra hamile kalmıştım ve şu an kızlarımın biri 14.5 yaşında diğeri 4.5 yaşında ( iyiki varlar tabiki onları çoook ama çoook seviyorum tabiki ) ama bazende eşimde bende diyoruz yahu daha evliliğin tadını çıkarmadan Anne Baba olduk diye :KK48: ki ben 19 yaşında evlendim eşimde 26 yaşındaydı :KK48:
Hele birde kız olunca anınca babaya ortak oluyorlar ve şu anda kendimi kuma gibi hissediyorum bazen :KK70: tam yaklaşıyoruz birbirimize hemen biri araya giriyor :KK70: dün gece ufaklık tutturdu babamla koltukta yatacağım diye :KK70: dedim kuma devreye girdi yine :KK70:

Yani tabiki evlat hiç birşeye değişilmez ama baş başa olmanın tadını çıkarın önce :21:

Canım yıldönümünüz kutlu olsun :KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim nice mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah...Aminnnn

Valla benim doktorum hormon hapını tavsiye etmedi zaten kilom fazla birde tekrar kimyasallar eklemeye gerek yok sadece beslenmene dikkat et ve kilo vermeye çalış demişti :KK66:
Şükür 20 kg gitti, yolum uzun ama inanıyorum eninde sonunda olacak ve kilolardan kurtulup pkoyuda bitireceğim :KK66:

Canım şimdiden hayırlı olsun :KK68: Rabbim ömür boyu mutlu, huzulu ve savgıdolu bir hayat nasip eder inşallah...Aminnnn

Bu arada ben nacizane fikrimi belirteyim :KK66: Eğer bir müddet çocuk düşünmüyorsan kesinlikle hap veya başka şekilde korun ve atıyorum 1 sene sonra çocuk düşünmeye başladığınızda bırak hapı :KK66:
Pkolu olunca çocuk olmuyor falan diyorlar ama Rabbim ol dedimi zaten spiralde olsa o mucize yola çıkıyor :KK68:
Öbür türlü her ay anam bu ay hamilemi kaldım diye insan stress yapıyor :KK66: Ben ikinci kuzumu düşünmeye başladığımda pko olduğumu öğrenmiştim ve doktor ancak tüp bebek yada aşılamayla hamile kalabilirsin demişti :KK53: hatta kan tahlillerimi yaptırdı ona göre ilaç yazacaktı ama sonuçları aldığımda hamile olduğumu öğrenmiştim :KK48: kadın inanamadı imkansız diyip durdu ama dediğim gibi Rabbim ol desin yeter :KK66: hani nasipte ne varsa onu yaşarsın ama ilk etapta evliliğinizin oturmasını bekleyin ve o baş başa zamanın tadını çıkarın :KK68:
Ben ilk kızıma 6 ay sonra hamile kalmıştım ve şu an kızlarımın biri 14.5 yaşında diğeri 4.5 yaşında ( iyiki varlar tabiki onları çoook ama çoook seviyorum tabiki ) ama bazende eşimde bende diyoruz yahu daha evliliğin tadını çıkarmadan Anne Baba olduk diye :KK48: ki ben 19 yaşında evlendim eşimde 26 yaşındaydı :KK48:
Hele birde kız olunca anınca babaya ortak oluyorlar ve şu anda kendimi kuma gibi hissediyorum bazen :KK70: tam yaklaşıyoruz birbirimize hemen biri araya giriyor :KK70: dün gece ufaklık tutturdu babamla koltukta yatacağım diye :KK70: dedim kuma devreye girdi yine :KK70:

Yani tabiki evlat hiç birşeye değişilmez ama baş başa olmanın tadını çıkarın önce :21:
Tşk ederim :)

esin korunsun bence.2.5 senedir bebek icin ugrasiyoruz.dkhni uzun yillar kullandim.cok pismanim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Sabah yine 06:45de kuşum karnım ağrıyor diye uyandırdı beni :KK53:
Sanırım ayaklarını üşütüyor üstelik dün cadı ablası spor yaparken ona eşlik etti ve resmen arka arkaya 10 tam mekik çekti :KK57: acaba ondanmı karnı ağrıyor diyeceğim ama sadece sabahları ağrıyor diyor :KK64:

Şimdi uyuya kaldıda bende sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Bu arada yine sağlıklı bir kahvaltıyla güne başladım :KK66: Öğlene doğruda küçük görümceme gidiceğiz çakma eltimle :KK48: birşey yapacağını sanmıyorum ama belli olmaz :KK53: Ne olur ne olmaz gitmedende 1 büyük bardak ayranımı içerim ki orada canım başka birşey istemesin ve eve gelene kadar acıkmıyayım :KK66:

Haftaya kızımın mezuniyet balosu olucak ve Cumartesi sabahı küçük kuzuyu Babamıza bırakıp Ana kız Alışverişe çıkacağız ( 2 arkadaşıda bizimle gelecek sanırım :KK66: )
Umarım gönlüne göre bir elbise bulur :KK68:
İlk kez topuklu ayakkabı giymek istiyor cadı :KK48: hatta cumartesi alalım ki Perşembeye kadar ev içinde giyip alışayım diyor :KK48:
Benim gittiğim mahalle kuaförünü beğenmiyor hanım :KK48: aslında bende beğenmiyorum pek de sadece dip boyaya gittiğim için sıkıntı yapmıyorum uygun diye :KK48: Bizim burada sosyete kuaförü dediğim bir yer var baya tuzlu ama işlerini cidden müthiş yapan bir yer :KK66: oraya gitmek istiyormuş hatun :KK48: Neyse onada tamam dedim sonuçta onun için çok önemli bir gün olacak :KK66:

İnşallah çok çok güzel vakit geçirirde ömür boyu iyiki der :KK66:
Dünden beri herkesi dumura uğratmak istiyorum diyor bende çirkin ördek yavrusu kuğu olacak diyorum nasıl hoşuna gidiyor :KK70:

nice güzel yıllarada yaşayın inşallahh

Hayırlı uğurlu olur inşallah çok mutlu olursunuz
canım mümkünse ilaç kullanma hatta şekeri hayatından çıkartmaya bak
Allahın takdiri tabi çocuk olması da olmaması da lakin ben de ilk yıl düşünmedim zaten vajinismus yaşıyordum şimdi 4 yıllık evliyim henüz anne olamadım.

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hele şükür gelebildim :KK48:

Öğlende görümceme bir gittim akşam 5 de ancak gelebildim. TAbi o an kızımın arkadaşları falanda evdeydi ve onlar gidene kadar fırsatım olmadı uğramaya :KK53: sonrada eşim gelip hadi Ananneye gidiyoruz diyince yine olmadı :KK48:

Eşimin Anannesinin hasta yatağı bozulmuş ve eşim tamir etmeye gideceğim dedi :KK66:
Tabi yatalak olduğu için Ananneyi yataktan indirmek var ve tek başına zor olacağı için bende yardıma gittim :KK66:
Sonrada çay faslı falan derken bu saat oldu :KK66:

Yarın içinde eşimin TEyze kızıyla Ananne için pazar alışverişi yapacağız akşam üzere ve yemeğede orada olacağız ama sabahtan yine buradayım şükü :21:

Bu arada yüzümü karartıp KVden kızımın mezuniyeti için sponsorluk talep ettim :KK70: Miktar belirtmedim ayıp olmasın diye ama iyi saatine deng geldik herhalde ki oda benim düşündüğüm rakamı yani 100 lira verdi :KK70::KK70:
Kızım havalarda uçuyor resmen dilediği gibi abiye güzel bir elbise alabilecek diye :KK68:

Görümcemde biz oturmaya gidiceğiz diye kısır ve börek yapmış :KK53: Tabi aaa kırk yılın başı geliyorsun zaten ille ye diyince bende yidim :KK48: heee pişman değilim çünkü akşam zaten acıkmadım diye sadece ayran içtim ve inşallah dengelemişimdir :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

SAbah;
1 parça peynir ( 100 kcal olsa net gramını bilmiyorum )
10 yeşil zeytin ( 62 kcal )
1 salatalık ( 9 kcal )
3 cherry domates ( 10 kcal )
4 ufak kayısı ( 50 kcal )

( 231 kcal )

ara;
Şekersiz sütlü kahve ( 29 kcal )

ara; ( görümceme gitmeden )
1 bardak ayran ( 36 kcal )

Öğlen; ( görümcede 14:00 )
6 yk kısır ( 336 kcal :KK53: )
4 parmak kadar büyüklükte peynirli yufka böreği ( 250 kcal :KK53: yağsızdı ama neticede yufka )
3 şekersiz çay

ara;
Şekersiz sütlü kahve ( 29 kcal )

Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran ( 36 kcal )

ara; biraz evvel
1 bardak ayran ( 36 kcal )

Toplam kalori: 967 kcal ( diyetkolik sitesine göre :KK66: )

Valla kısıra rağmen bu kadar az kalori çıkması beni şaşırttı :KK57:
FAtsecret nedense hata verince bende netten baktım ama ne kadar doğrudur bilemedim acıkcası :KK64:

Yinede gün fena geçmedi börek yememe rağmen :KK53: ama uzun bir süre asla hamur işi yemem artık yoksa alışkanlık haline gelirse eksiye dönerim diye korkuyorum :KK66:

Selamün aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bu sabahta sağ olsun küçük cadı sabahın köründe beni yine ayağa dikti :KK53:
Yine karnım ağrıyor faslımız vardı ve bol bol karnını ovalattı bana :KK53: yahu bu kız neden her sabah ağrım var diye tutturuyor o_O

Neyseki şimdi yine iyiyim diyor :KK66:
Kahvaltımı yaptım ve işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedim :KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim tüm gönlünüzden geçen duaları sizlere çok daha fazlasıyla hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnn

Bu sabah yine kuzum karnım diye ağlayınca hemen giydirip doktora götürdüm :KK53:
İdrar tahlili ve ultrason istedi ama ultrasonda öğlende varmışı o_O İdrar tahlilinin ne olduğunu önce soran kuzum sonra isyan bayrağını açtı :KK48:;
Az donumu açarım dedi ilkten sonra olayın çişinle olduğunu öğrenince dahada sinirlendi :KK70:
'' Ayıp insanın çişine bakılırmı, banane ben çişimi vermem onlara sonra, saçmalık bu, bakıp bakıp çişime gülerler, benle dalga geçerler diye hastaneyi ayağa kaldıracaktı az daha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sonunda eve geldik tahlil kabını alıp bari öğlene doğru hemen evden çıkmadan tuvaletini yaptırır anında götürür labaratuara veririz ki ultrason olana kadar sonuçta çıkar diye :KK66:
SAbah sabah kopardı cadı yine beni yaaa hatta eşime anlattım nasıl gülüyor demek çişiyle dalga geçerler hee diye :KK70:

Neyse umarım önemli birşey çıkmazda sadece midesini üşütmüştür :KK66:

Bu arada hemen aklımdayken bildirimide yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg
Bu hafta; 104.4 kg
Fark; 0 :KK48:

Yani sabitim ama çok sevindim çünkü bir ara 500 gr kadar fazla bile görmüştüm :KK66: Bu haftada tabiki devam ediyorum kalori hesabına ve sağlıklı beslenmeye :KK66: inşallah haftaya yine güzel sonuçlar görürüm :KK66:

Back