• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Evimin işleri bitti, akşamlık yemeğimide yaptım sonrada bir güzel 1.5 Mil Lesliemide yaptım an itibariyle :KK68::KK68::KK68:İnanılmaz yorgunum ama bir okadarda iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21:

Şimdi kızım bana şekersiz yorgunluk kahvemide yapıyor :KK68::KK68::KK68::KK68:
Artık dinlenme zamanı :KK66: 2 saat sonrada akşam yemeğimi yer mutfağı kapatırım bugünlük :KK48:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Akşam yemeğimide yedim saat 17:00de hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle :KK66:

Kahvaltı77.jpg akşam77.jpg

Tabi artık sabaha kadar benim için mutfak kapanmıştır :KK66:
İlerleyen saatlerde de acıkma hissi oluşursa ancak 1 bardak ayran içerim ( tabi birde keyif kahvem var daha sonra )

Şükür bugünüde şu saatte kadar hasarsız atlattım ve inşallah yarın azda olsa eksi görürüm diye umuyorum :KK68:

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK68:
Öğlende Anneme bir gittim 16:45 gibi ancak eve gelebildim :KK66: çok geç olmadan da yemeğimi hazırlayıp yiyeyim dedim :21: Allahtan sabahtan yapmışım hemen iki dakikada ısıtıp yedik yemeğimizi kızlarla ( eşim geç gelecekmiş bugünde )

Bu arada beynim kazan gibi oldu Annemde o_O
Kızkardeşimin ikizlerinin okulu yokmuş tabi onlarıda alıp geldi ve curcuna başladı :KK57::KK57::KK57::KK57:
Zaten çok hareketlilerdi ama bugün resmen aşırı dozda kudurdular :mad::mad::mad::mad:
Defalarca uyardım bir rahat durun iki sohbet ettirmiyorsunuz diye ama yok :KK67: birde düz duvara tırmanıyor derler ya bugün resmen duvara tırmandılar, Annemin vitrinine tırmandılar, ikisi bir olup benim kızın ayağından yere yatırıp zorla çoraplarını çıkardılar, ufak odaya geçip bütün oyuncakları ve koltuk örtülerini yere döküp birde o odada olan büyük bir ofis sandalyesi vardı ( eşim getirmişti annemlere ) onu bile ters cevirip üzerine çıktılar :KK57::KK57::KK57::KK57:
Annem televizyonu üzerlerine devirmesinler diye onu yere indirdi bir ara baktım ona bile çıkmışlar :KK57::KK57::KK57::KK57:

Kızkardeşim sağ olsun aman boşver ben sonra toplarım dedi ama hem o dağınıklık hemde o gürültü beni deli etti :KK53: hatta giderken tığ işimide götürmüştüm ( kızlara çeyizlik havlukenarı yapıyorum bu ara :KK48: )
Nasıl nevrim döndüyse bir ara bağırdım ulen şu tığı popişinize saplıyacağım bir rahat durun diye o_Oo_Oo_Oo_O Ki normalde ben çocukları inanılmaz severim ama bunlar resmen iki kişilik çete :KK67: tabi kızkardeşimden yüz buluyorlar nasılsa Anaları ses etmiyor aman olsun diyip duruyor diye :KK57:

Kızkardeşim kız senin ikizlerin olsa ne yapardın diyor ( kendince yaptığı doğru hesapta ki cidden yüzsüz olmuş yeğenlerim ve ilerisini düşündükçe üzülüyorum onların adına )
Valla benim ikizlerim olsa ve böyle yapsalar kesin gebertirdim dedim şakayla karışık :KK48: ki cidden olsada benim çocuğum yapamaz o şekilde ( benim ufaklıkta bir ara hafiften bir onlara uyacakken bir kükredim anında kedi gibi geçti yerine :KK48: alışkın değil tabi bağırılmasına ama oda zaten hiç yapmaz öyle şeyler )

En son eve gidince Antidepresan içeceğim yoksa kendime gelemem dedim :KK70: Annemede ben 3 ay kendime gelemem artık uzun süre görüşmeyelim toplu halde dedim :KK70: nasıl gülüyor Annem benim o halime ama cidden çok beynim yoruldu :KK57::KK57::KK57::KK57:

Uzun süre cidden bir araya gelmeyelim :KK48: ancak eşlerle çünkü o zaman benim eşimden çekinip yapmıyorlar yaramazlık fazla :KK48:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

Kahvaltı78.jpg akşam78.jpg

Arada bir şekersiz Türk kahvesi

2.ci arada şekersiz nescafe

Hee öğlende de Annemin ısrarı üzerine çok az kıymalı karnabahar ( tam 3 YK ) azda havuçlu turp salatası ( şansa oda aynısını yapmış :KK48: Ben sabah yarısını ancak yiyince kalanını akşam yedim :KK66: bugün biraz fazla havuç turp oldu ama neyse Allahtan seviyorum :KK48: )

Kızlar merhabalar. Beni de aranıza alır mısınız. Pko dan dolayı hamile kalamıyorum en az 10 kilo vermem gerek. 80 e düşmeliyim ilk Hedefte. Bir türlü güdülenemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :(

Kızlar merhabalar. Beni de aranıza alır mısınız. Pko dan dolayı hamile kalamıyorum en az 10 kilo vermem gerek. 80 e düşmeliyim ilk Hedefte. Bir türlü güdülenemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :KK43:

Canım maalesef bu topikte benden başkası yok :KK48: yani en azından yazan :KK48:
Eğer istersen benim devamlı yazdığım ve çokda motive eden bir grup daha var oraya katıl :KK68:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dakiler-birlikte-zayifliyor.245010/page-16611

Emin ol çok motive olursun ve her daim destek olacak kızlar var :KK66: pko hepimizde var maalesef ama inşallah sağlıklı beslenerek ondanda kurtulacağız Allahın izniyle :21::21::21:

Canım maalesef bu topikte benden başkası yok :KK48: yani en azından yazan :KK48:
Eğer istersen benim devamlı yazdığım ve çokda motive eden bir grup daha var oraya katıl :KK68:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dakiler-birlikte-zayifliyor.245010/page-16611

Emin ol çok motive olursun ve her daim destek olacak kızlar var :KK66: pko hepimizde var maalesef ama inşallah sağlıklı beslenerek ondanda kurtulacağız Allahın izniyle :21::21::21:
Tamam canım sağolasın oraya geçeyim ben de :)

SElamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabahtan beri uğrayamadım kusura bakmayın :KK60:
Biraz geç uyandım kahvaltı faslı falan derken öğleni yaptık :KK48: sonrada zaten hemen işlere giriştik ve sırf kuzumun oyuncaklarını ayıklamak 2 saatte yakın sürdü :KK53: bir sürü ıncık cıncık ve bozulmuş oyuncak o_O
Tam 2 poşet kullanılmayacak bozuk oyuncak attım sonrada direk mutfağa giriştim :KK66:
Saat 18:00 gibi akşam yemeğimizide yedik ve ancak gelemeye fırsatı buldum :KK66:

Bu arada okadar yoğunluk arasında bir güzel 2 mil leslie yaptım :21::21::21::21::21:
Aslında bıkmayacağımı bilsem sabah akşam yapmak istiyorumda bıkmaktan korkuyorum :KK48:

kahvaltı79.jpg akşam79.jpg

Bugün pazar diye kahvaltı biraz geç ve ödüllü oldu :KK48: ( sucuk ödülü :KK48: )
Akşamlıkda köftem, salata ve ayranım :KK66: eşim okadarcıkla doymazsın bari birazda balık ye diyip ton balığından bana birazını verdi ve harbi iyi geldi :KK48: 2 saat oldu ve gram acıkma hissi yok ve yatana kadarda olacağını sanmıyorum :21:

Öğlende eşimle karşılıklı şekersiz türk kahvemizide içtik :KK68:

Haftasonunu güzel bitirdim :21::21::21::21::21:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür eve gelebildim :KK66:
Tabi buraya damlamadan evvel akşam yemeğimide yedim :KK66:
Bugün sabah 6da uyanınca 3 ögün yaptım ( Anam sağ olsun benden daha inat çıktı :KK48: )

kahvaltı80.jpg akşam80.jpg

Öğlende Annemde dediğim gibi benden fazla inat edince ille ye diye hadi neyse dedim ve
1 tabak tarhana çorbası
3 adet yaprak sarma
3 adet lahana sarması
2 YK yoğurt yedim :kk77:

Akşam yemeği yemeyecektim ama bu seferde metabolizmam yanlış etkilenir diye eve gelincede saat 17:00de akşam yemeğimi yedim ( bu arada Annemde saat 1 de yedik )

Allahın izniyle saat 20:00de de bir 2 mil daha yapacağım inşallahhhhh :KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

cecooo bende b12 ignesi vuruluyorum haftada bir.....igne vurulunca hafif istahim acildi dr istah acar dedi ama geçici dedi..sende ilac aliyorsun diye okudum istahin acildi mi??? .insulin direncimde 5.01 cikti ilac vermedi dr diyet spor dedi senin kacti insulin canim..?

cecooo bende b12 ignesi vuruluyorum haftada bir.....igne vurulunca hafif istahim acildi dr istah acar dedi ama geçici dedi..sende ilac aliyorsun diye okudum istahin acildi mi??? .insulin direncimde 5.01 cikti ilac vermedi dr diyet spor dedi senin kacti insulin canim..?

Bende ilk hafta sabah akşam kullanacağım sonrada her gün 1 taneye düşecek :KK66:
Başlayalı 4 gün oldu ama şükür bende iştah açılması olmadı :KK66: yoksa cidden durumum vahim olurdu :KK48:
Benim insülinde 6.3 dü yanılmıyorsam ama banada ilaç vermedi :KK67: aynısını söyledi diyet ve spor diye :KK48:
5 gündür düzenli olarak leslie yapıyorum ve inşallah karşılığınıda cuma bol eksi olarak görürüm :KK66:

ya ceco gunde 2 öğün yiyosun ve yediklerinin miktarıda az..nasıl doyuyosun ya..sabah erken kalkıp..o kadar tempo nasıl başediyosun??uff ben hç doymuyorum yaaaa:(

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kahvaltımı edip hemen kendimi buraya attım :KK66:
Biraz geçsin hemen Lesliemide yapacağım ( malum akşam misafirim olucak geç saatte bırakmıyayım ancak yemeğimi falan yaparım onlar gelmeden )

Burada felaket kar var hatta göz gözü görmüyor desem yeridir :KK53: yani bizimkiler kesin yatıya kalacak :KK57::KK57::KK57:
KVde kalır sanırım bu gidişle :KK53:

Şu iki günüde atlatsam inanılmaz rahatlıyacağım :KK66:

ya ceco gunde 2 öğün yiyosun ve yediklerinin miktarıda az..nasıl doyuyosun ya..sabah erken kalkıp..o kadar tempo nasıl başediyosun??uff ben hç doymuyorum yaaaa:KK43:

Canım ilk günler banada zor geliyordu ama şimdi çok alıştım :KK66: tabiki aradaki o süre içinde hafif bir midem kazınır gibi oluyor ama hemen acıkmadan 1 bardak ayranımı içiyorum ve en az 2 saat tok tutuyor o beni :KK66: Tabi birde aralarda şekersiz türk kahvem, nescafem falan var birde madensuyu ( soda değil ama sadece madensuyu :KK68: )

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben geldimmmm :21::21::21:

Misafirlerim dün erkenden geldi o_O
Eşim sağ olsun yine bana emrivaki yaptı ve saat 15:30da telefon açtı ( daha ortada hiç birşey yokken ve ben duştan daha yeni çıkmışken havluyla duruyorken ) işte aşkım biz yarım saat 45 dakikada kadar geliyoruz diye :KK57:
Nasıl yani falan diye tabi anında panik yaptım ama neye yarar bir kere kendi kafalarına göre takılmışlar o_O

Hadiii motoru taktım totoşa ve koştur koştur hemen bulgur pilavını ateşe koyup yoğurtlu kırmızı lahanamı yaptım, tavukları hazırladım, soframı hazırladım ve kalan işleri bitirdim :63:
Hatta daha benim işim tam bitmeden bir baktım geldiler :KK57:
Gelir gelmez de yatıya kalacaklarınıda ilan ettiler :KK57::KK57::KK57:

Neyse yemek faslı, çay faslı derken gece 10da ancak oturmaya fırsatım oldu ve 12ye doğru yatakları açtık yatıştık :KK66:
Sabahda 08:00de uyandım kahvaltı hazırladım herkez uyurken sonra eşim herkesi uyandırdı birlikte kahvaltımızı yaptık :KK66:
Öğlene doğru gittiler ondan sonrada hadi şunu toparla bunu toparla derken ancak uğrayabildim :KK66:

Genel olarak fena geçmedi ama tabi ben çok yoruldum :KK66:

Kuzularımda dışarda kartopu oynamaya çıktılar bende fırsat o fırsat buraya bakayım dedim :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bu sabahta şükür 06:15de yataktan çıkabildim :21:
bu hafta hurma detoksu yapıyorum ve kendimi gayet iyi hissediyorum :KK66:
Kahvaltımı yaptım birazdanda keyif kahvemi ( tabiki şekersiz ) içip sabah sporumu yapacağım ( leslie bacıyla maşallah aramız iyi bu aralar :KK48: normalde gıcık olur bırakırdım ama KKdaki spor grubuna dahil olmak iyi geldi en azından kıvırma payım kalmıyor sonuçta söz verdiğim için :21::21::21::21: )

Yine bir aksilik olmazsada akşam üzere tekrar bir posta yapacağım :KK66:
Hani derler ya ne kadar ekmek okadar köfte :KK48: Benimkide o hesap ama benim için geçerli olan versiyon; Ne kadar Leslie o kadar eksi :KK48::KK48::KK48:

Kızlarrrrrrrrrrrrr an itibariyle 2 Mil sabah leslimide yaptım :21::21::21::21::21:
İnşallah akşam üzerede bir okadar yaparımda bari şu kilo vermeyi biraz hızlandırmış olurum :KK68:

Felaket terledim ve yoruldum ama bir okadarda mutlu hissediyorum kendimi :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :21::21::21:

Sabah buraya yazdıktan hemen sonra evi temizlemeye giriştim :KK66: bir yandanda akşam yemeğini yaptım ( ben hurmadan başka birşey yemiyorum diye evdekiler aç kalacak değil ya :KK48: onlarada kırmızı mercimek çorbası ve bezelye yemeği yaptım :KK66: )
Saat 1e geliyordu işim bitti hadi uzun zamandır Annemler gelmedi diye onları kahve içmeye çağırdım ( hazır evde temizken :KK48: ) Saat 17:00ye kadar onlar bendeydi bol bol sohbet ettik ondan sonra onları uğurladığım an hemen akşam postası olarak bir 2 Mil daha Leslie yaptım :21::21::21::21::21:

Felaket yoruldum ama kesinlikle çooook mutluyummmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alacağıma inanıyorum :KK49::KK49::KK49::KK49:

Birazdanda tekrar şu meşhur Butterfly ABSi bağlayacağım göbişime :KK48: Geçenlerde internetten eşim al bir dene alt tarafı 18 lira ( hepsib... adlı meşhur sitede :KK48: ) demişti ve bir kaç gündür onuda sabah öğlen ve akşam bağlamaya çalışacağım ( özellikle TV izlerken boş durmamış olurum :KK48: )
Öyle TVdeki gibi çok göbişimi pıt pıt zıplatmıyor ama ufak elektrik akımı verdikçe içerde bir kıpraşma oluyor :KK48: eminim onunda faydası olur diye düşünüyorum özellikle spor sonrasında :KK48:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii :21::21::21::21::21:

Bugün resmen kendi rekorumu kırdım :KK49:
Sabah biraz gecikmeli bir uyanışta olsa hemen kahvaltı ve keyif kahvesi sonrasında 1 Mil Lesliemi yaptım :21:
Sonrada hemen giyinip kendimi sokağa attım :KK66:
Daha evdeyken bir ara şeytan yaw bin minibüse ne gerek var nasılsa pazardada dolaşacaksın yorulacaksın dedi ama şükür uymadım şeytana veeeee kızlarla bir güzel 2.5 km yol yürüdüm :21::21::21:
Kızkardeşimde 1.5 saat kadar oturduk hatta onlar Öğlenlik normal yemek yerken ben yine uslu uslu hurmalarımı yedim ve ayranımı içtim:21:
Kahvenin yanına kızkardeşim kek çıkardı ama yine kesinlikle şeytana uymadım ve tadına dahi bakmadım
:21::21::21::21::21: ve hiçççç canım çekmedi
Sonra tekrar yollara döküldük ve 1 saatten fazla birde pazarın içinde dolandık :KK66: alışverişimi yapıp birde bir nevi ağırlık çalışmış kadar kollarıma yüklendim bu kez :KK48: birazda çocuk parkına uğrayıp kızımı oynattık ben dinlenirken ve en sonunda Annem bukadar yükle yürünmez minibüse binelim dedi ve yolun yarısınıda öyle döndük eve :KK66::KK66:

İnanılmaz yoruldum ama kesinlikle çok çok iyi hissediyorum kendimi o yorgunluğa rağmen :KK28:
Heee akşamlık Leslieyi yapamıyacağım ama bugün kendimi aştığım için hiç dert etmiyorum aksine kendimle gurur duydum çünkü inanın en son o yolu ben seneler önce yürümüştüm ve o verilen 13 kg bile çok çok fark yaratıyormuş belimde :21::21::21::21::21:
YOksa inanın 10 dakika gözlerimden yaş geliyordu belimin ağrısından o_O çok şükür bugünki duygudan sonra kesinlikle daha bir azimli olacağıma eminim Allahın izniyle ( spor konusunda yani )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

Sabah 6da uyandım uyanmasına ama tabiki her yerimin ağrısıyla :KK48:
Büyük kızı okula yolladıktan sonrada bir baktım regl olmuşum o_O
Şansıma tüküreyim duruyorum duruyorum regl olacağıma yakın detoks yapıyorum :KK70: yinede geçen haftaya nazaran azda olsa eksi görüyorum şimdilik :KK66: inşallah dün sabah gördüğüm rakamı görürümde çok daha güzel bir sonuç aldığıma emin olurum :KK66:

Ağrılarıma rağmen bugün yine sporumuda yapacağım inşallah :21::21::21::21:
Ne demişler çivi çiviyi söker :KK48: hem regl de olsa biraz daha çabuk sökülürüm diye düşünüyorum :KK66:

Back