- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar merhabalar. Beni de aranıza alır mısınız. Pko dan dolayı hamile kalamıyorum en az 10 kilo vermem gerek. 80 e düşmeliyim ilk Hedefte. Bir türlü güdülenemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
Tamam canım sağolasın oraya geçeyim ben de :)Canım maalesef bu topikte benden başkası yokyani en azından yazan
Eğer istersen benim devamlı yazdığım ve çokda motive eden bir grup daha var oraya katıl
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dakiler-birlikte-zayifliyor.245010/page-16611
Emin ol çok motive olursun ve her daim destek olacak kızlar varpko hepimizde var maalesef ama inşallah sağlıklı beslenerek ondanda kurtulacağız Allahın izniyle
cecooo bende b12 ignesi vuruluyorum haftada bir.....igne vurulunca hafif istahim acildi dr istah acar dedi ama geçici dedi..sende ilac aliyorsun diye okudum istahin acildi mi??? .insulin direncimde 5.01 cikti ilac vermedi dr diyet spor dedi senin kacti insulin canim..?
ya ceco gunde 2 öğün yiyosun ve yediklerinin miktarıda az..nasıl doyuyosun ya..sabah erken kalkıp..o kadar tempo nasıl başediyosun??uff ben hç doymuyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?