- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Saat 17:45de eve geldik kızlarla ve baya yürüdüm sayılır
Kızlar maşallah baya bir gezindiler hatta en son bir yarım saat onları bir yerde oturup beklemek zorunda kaldım
Küçük kuzumda baya bir eğlendi o bahaneyle sonrada yarın için alışverişimizi yapıp kendimizi eve attık
Gelir gelmezde akşam yemeğimizi hazırlayıp yedik ve saat 18:15 itibariylede mutfak bizim için kapandı
Bugünüde çok şükür hasarsız atlattım ve bu saatten sonra ancak şekersiz kahve içerim iki saat sonra
Aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah ( sağlık ocağından geç gelince 11i buldu o yüzden fazla yemedim )
2 yumurtalı omlet
2 dilim jambon
3 zeytin
ara;
şekersiz Türk kahvesi
Ara 2;
1 büyük bardak ayran
Akşam; 18:00de yendi
1 tabak ( çok dolu değil tabi ) bol kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt
çoban salata ( bol soğanlı mevsimi değil ama çok canım çekti )
Bu saatten sonrada ancak şekersiz türk kahvesi yada çok acıkırsam 1 bardak ayran içerim
Şükür çok iyi gidiyor ve hiç acıkmıyorum
Saat 17:45de eve geldik kızlarla ve baya yürüdüm sayılır
Kızlar maşallah baya bir gezindiler hatta en son bir yarım saat onları bir yerde oturup beklemek zorunda kaldım
Küçük kuzumda baya bir eğlendi o bahaneyle sonrada yarın için alışverişimizi yapıp kendimizi eve attık
Gelir gelmezde akşam yemeğimizi hazırlayıp yedik ve saat 18:15 itibariylede mutfak bizim için kapandı
Bugünüde çok şükür hasarsız atlattım ve bu saatten sonra ancak şekersiz kahve içerim iki saat sonra
Aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah ( sağlık ocağından geç gelince 11i buldu o yüzden fazla yemedim )
2 yumurtalı omlet
2 dilim jambon
3 zeytin
ara;
şekersiz Türk kahvesi
Ara 2;
1 büyük bardak ayran
Akşam; 18:00de yendi
1 tabak ( çok dolu değil tabi ) bol kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt
çoban salata ( bol soğanlı mevsimi değil ama çok canım çekti )
Bu saatten sonrada ancak şekersiz türk kahvesi yada çok acıkırsam 1 bardak ayran içerim
Şükür çok iyi gidiyor ve hiç acıkmıyorum