canim ben yediklerime dikkat ediyorum saat 5 ten sonra bisey yemiyorum ustelik gunluk 1,5 saat spor yapiyorum ama hep ayni cikiyorum tartida cookmotivasyonum bozuldu yaklasik 20 gundur ayni degismiyor bu yuzden suphelendim ilacin zarari olur mu diye endisem var acikcasi esim ilac kullanmami istemiyor eger insulin varsa ilacsiz kir diyor...ama ilacsizda zor deniliyor...Canım bana metformin içeren ilaç kullanmıştım glukophage tarzı ama karataya başladığımda kendimi iyi hissedince kendi kendime bıraktımdeğerlerim kan tahlili yaptırdığımda çok daha iyidir karataydan sonra ama bu ara nedense yine insülin direnci yüzünden kendimi biraz halsiz ve uykucu hissediyorum o yüzden hem karatay yapıp hemde ilaçıma devam etmeyi düşünüyorum çünkü insülin direnci çok lanet birşey öyle hemen kırılmıyor maalesef
Umarım sende de yoktur ama varsada dert etme sadece kilo almamaya bak ve çok fazla şekerini yükseltecek şeyler tüketme
canim ben yediklerime dikkat ediyorum saat 5 ten sonra bisey yemiyorum ustelik gunluk 1,5 saat spor yapiyorum ama hep ayni cikiyorum tartida cookmotivasyonum bozuldu yaklasik 20 gundur ayni degismiyor bu yuzden suphelendim ilacin zarari olur mu diye endisem var acikcasi esim ilac kullanmami istemiyor eger insulin varsa ilacsiz kir diyor...ama ilacsizda zor deniliyor...
canim, zaten ben aylardir sogan suyu yapiyorum hatta sogan suyu sayesinde gunu gunune adet oluyorum.. ben limonla icmiyorum ben seviyorum sogan suyunu rahat iciyorum...zayiflamaya katkisi var mi bilmiyorum ben aylardir yapiyorum tik yok...bir evladim var simdilik ikinci cocuk dusunmuyoruz sirf adet duzeni icin iciyorum...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün çok daha güzel bir enerjiyle güne merhaba dedim
Çok şükür gün geçtikçe kendime geliyorum
Bu arada 2 - 3 günlük hurma detoksu yapmaya karar verdim ve bu sabah başladım
İnstagramda bu ara çok karşıma çıkıyordu ve sonuçları görünce kendimi bir silkelemek için iyi olur diye düşündüm nasılsa hurmayıda severim
Ayriyetten Spor grubunada katıldım ve ayın 11inden itibaren her gün Leslie yapacağım ( sevmem pek hatunu ama yapcak birşey yokSöz verdiğimde sözümden dönmediğim için bu konudada gruba katılıp yapacağımı ilan ettim yani artık kıvırma payım sıfır )
İnşallah 1 ay grupla devamlı sporumu yapacağım ve bakalım ne kadar fark göreceğim hem kg olarak hemde cm olarakBaşlamadan önce ölçülerimide alacağım ki farkı yazı olarakda göreyim
Allahın izniyle bundan sonra pes etmeden yaza kadar çok güzel kilolar vereceğim ve inşallah bu grup bahanesiylede düzenli sporumu yapacağımYazın denize en azından biraz daha düzgün birşekilde gireceğime inanıyorum
Canım yinede ihmal etme kontrole git belkide başka birşeydendir
Bende maalesef bu ara veremiyorum hatta 3 haftadır bende eksi yerine ara ara artı görüp sonra sabit kiloma dönüyorum ve sinir oluyorum
Bakalım yeni bir başlangıç ilan ettim bugün ve inşallah şu hurma detoksu sayesinde biraz motive olur sonrada daha güzel bir enerjiyle devam ederim
Bu arada pkoya soğan suyu iyi geliyor diyorlar hatta kilo vermeyede yardımcı oluyormuş ama ben pek içememiştim ilk denediğimdehatta daha geçen gün başka bir topikte bir arkadaş ben bol limon sıkıyorum içine dedi ve cidden güzel kilolar veriyor üstelik arada kaçamak yaptığı halde
Bakalım bir iki gün daha kendime geleyimde sonra bende bol limonla deneyeceğim eğer içebilirsem uzun bir süre yaparım ( pko yok olunca zaten insülin direncide ortadan kalkıyor )
İstersen sende bir dene sonuçta şifa için yapmadığımış şey kalmadı belki bu işe yarar üstelik bu soğan suyu hamileliğide kolaylaştırıyormuş ( hani korunmuyor ve istiyorsan bir taşla iki kuş olur inşallah)
canim, zaten ben aylardir sogan suyu yapiyorum hatta sogan suyu sayesinde gunu gunune adet oluyorum.. ben limonla icmiyorum ben seviyorum sogan suyunu rahat iciyorum...zayiflamaya katkisi var mi bilmiyorum ben aylardir yapiyorum tik yok...bir evladim var simdilik ikinci cocuk dusunmuyoruz sirf adet duzeni icin iciyorum...
Selamlar. . Nerde eski arkadaslar kimse kalmamis bu topicte? Eskiden ben de burdaydim. Gebe kaldim dogurdum. Bebegim 2 aylik oldu. 10 kg aldim. 40 im cikinca hepsini vermistim. Pek dikkat edemiyorum etmiyorum emzirdigim için. Ayni kilomu koruyorum allahtan. Keske biraz daha verebilsem. Bakalim. Deneyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?