- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
- 123
wawcım kadınlar kulübünde de gördüm şimdi jillian egzersizleri varmış ve resimleri var 30 günde çok büyük fark varmış bende bakayım tatilden sonra inşallah 76 deriz biz de sana darısı başımızaSirinee...instagramda bi gruba katildim..bicogunuda takip ediyorum..jillian diye bi kadin varonu indirdim yutobeden onu yapiyoruz heraksam veya lesli 3 mill...eglenceli oluyorr sıkılmayorumda...77 de sabitim suan..bu hafta davetler felan bole kaldim insallah onumuzdeki hafta 76 yi gorurumm
.ramazani kilo almadan bile atlatsamm raziyimm...
Esim kesin karar verdi eylulde tup bebek diyorr..o zamana kadar kilo vermeliyim...oyle zor zamanlardayimki kafam allak bullakk...
Bu ay ilac icmedim adette olmadimm..esim test yap ilacini ic diyorr...bende ramazani firesiz aylatayim diyorumm...
Bide..diyorumki..son sansi denesem adet oldugumda gunde 3 tane klomen kullansam sonra dr gitsem..nasil olsa agustos ayi beklemekle gececek klomeni denesem son kez...esim olmaz dr suz diyor...ilac bitince zaten gidicem diyorum dr a ama razi olmuyir...adet ol git yumos yoksa agustosu geviririz eylulde tup diyor..karar verirsem gisliden icicem klomeni..sonra gidicem dr a..yaa bilmiyorummm...rabbim herseyin hayirlisini versin..ben tupden once hep asilama istedim bikeree ama olmadii..tup olursada esim iki embriyo koydurcaz diyorrrr....guzel ama zorr...hayirlisi ne ise o olsunn..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende sıkılaşmalar olmuştu lakin tartı hala +++ yaw 90.8 gördüm yine bir düşüyor bi yükseliyor durmak yok devam
canım hayırlısı olsun inşallah ikizde olsa sağlıklı olunda gerisi kolay inşallah ahhhhhh ahh
canım klomeni doktor kontrolsüz içmee Allah korusun ben korkuyorum ondan yani pcos da çoklu yumurtlama sonrası falan Allah esirgesin
madem içinde öyle bir ümit var dev. hast kontrolünde ol bari yumoşu takip edersin canım güzel olur inşallah her şey bende düşününce çok büyük sıkıntıya kalıyorum
Eylülde yapmayı planlıyorum aşılama 3 aşılamadan sonra devlet tüp bebekte yardım ediyormuş başkentte hast.okudum
bu ay ilaçsız takipsiz gidiyorum amaan onca takip izin al koştur hiç oldu emeklerim
haziranda adet bile olamamıştım ay sonunda azcık oldu bu ay hiçbir ilaç yok tarçın bal çörek otu yaptım sabah akşam bir tatlı kaşığı aldım ilaç takip yok çok dua ediyoruz Allah'ın bizlerin elleri boş çevirmeyeceğine güveniyorum. ona sığınıyoruz.