Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

gözün aydın olsun canım çokk sevindim ben de yarın kan testi yaptırıcam dua edin çıksın belirtiler çok bende ama adet belirtisi de olabilir..senin belirti varmıydı canım..aayy çok sevindim daha iki gün önce yazmıştım birinizden haber alsam diyee...

Aaaaaaaaaaaa inanamiyorumm bende soklardayimm suannnn...cok sukurr rabbimeee..bu haberi almak cook iyi geldii...sukurler olsunn..rabbim kucagina aldigin gunleride gostersinn...

Masallahh..sanada bebeginedee...bizlerede boll bol dua ett...

Sen ne kadardir korunmuyordun...??tedavi gormusmuydun ilac felann..acik hatirlatsana bizee...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim. Allah razi olsun. Insallah sizde olumlu sonucu alirsiniz gorursunuz:)
Benim hic belirtim olmadi. Daha dogrusu ben hicbirsey anlamadim:)
Adet olmayi bekledigim icin

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Aminn canim...
Waww biz korunuyorduk kiiii:)
Bu ay iki kere korunmasiz iliskimiz oldu. O ikiden birinde tutmus:) Allah nasip etti. Baska diyecek hicbir soz yok...
Ilac falan birsey kullanmamistim yani.
Simdi saglik ocagindan geldim. Kan verdim. Yarin alicam sonuclari insallah.
Ben dun netten de bakmistim bugun ebe de soyledi. 5 haftalikmisiz:)

Canım çok sevindimm. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Çok güzel haber verdin. Dualarım seninle

selam kızlar...bugün moralim yerlerde..kanda gebelik negatif çıktı...doktorum adetini bekle belirtin varsa olursun sonra gel ilaca devam dedi..ne diyelim hakkımızda hayırlısı vardır herşeyin bir sebebi vaktini beklemek lazım..sancılarım çok özellikle de kasık ağrısı adım attırmıyor bir adet olsam da kurtulsam...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Görümcedeki iftardan yeni döndük ve anında kendimi buraya attım
Dün gecede 12ye kadar buralardaydım ama fazla kimse yoktu bende oturup bir güzel kuranımı okudum
Nasıl kadir gecesine kadar bitireceğim diye hırs yaptıysam 3 cüz okudum
Hatta bir ara tam ne güzel okurken abdestim kaçtı tekrar gidip abdest aldım üşenmeden eskiden olsa aaa gitti nasılsa diyip otururdum
İnşallah Kadir gecesine yetiştirebilirim tabi elimden geldiğince güzel okumaya çalışıyorum sonuçta sırf bitireceğim diye yalap şap olmaz

Sabah kalkar kalkmaz kızlarla hastanenin yolunu tuttum
Ufaklık malum hafif öksürüyordu büyük cadınında kolunu gitmişken göstereyim dedim
Cildiyeci sağ olsun çok ilgili biriydi Adamcağız bir güzel inceledi ve maalesef o hint kınası adı altında sürdükleri boya kızın teninde alerji yaptığı için deri yanmış :26:
1 iğne, 1 hap birde iki adet krem verdi ve bunları düzenli kullansın bitene kadar dedi. Maalesef iz kalma ihtimali çok yüksekmiş ama önce bir ilaçla gerekeni yapalım çok rahatsız ederse artık lazarle müdahale edecekler sanırım :26:
Ufaklığıda çocuk doktoruna gösterdim ve ondada çok hafif bir hırıltı varmış o yüzden onada yine günde 6 kere hava bağlıyacağız yarın sabahtan itibaren sanırım alerjik astım ama işte yaşı ufak olduğu için henüz test yapılamıyor :26: Doktor bir kaç ay daha idare ederiz olmadı artık testi yaparız dedi

Anam bugün birde Görümcenin evini sıçıp batırdık mecazi anlamda değil hee gerçekten
Benim küçük cimcime yemekten sonra nasıl olduysa birden karnı ağrımış ve bizden habersiz tuvalete gitmiş tabi nasıl olduysa kilodunu indirmeye bile fırsatı olmayınca ( ayıptır söylemesi simsiyah ve sulu yapmış ) ne banyo halısı kaldı ne tuvalet nede fayans
Kendi kendine temizlemeye kalkışınca tabi bacaklarından tut kollarına kadar batırıp her yerini maf etmiş
Tuvalete girmeye kalkışınca ben fark ettim ve çığlık atmamak için zor tuttum kendimi
Cimcime beni görünce nasıl korktu anneciğim kızmıyorsun dimi diye onun o halini görünce zor tuttum kendimi gülmemek için
Hemen orada duşa sokup üzerini temizledim tabi görümcede banyo halısını falan toparladı o arada
Oğlunun ufalanlarından hemen üzerine bir tshirt ve bir eşortman verdi bende üzerindekileri yıkayıp poşete koydum tabi

Kadın demiştir ulen kırk yılın başı geldi evimi maf etti diye ama oda çocuğun halini görünce aksine endişelendi ne dokundu acaba diye

Yarında kızkardeşimdeyiz yine yırttım yemek yapmaktan
Tabi pazartesiden sonra bende başlarım artık ara ara alacaklarımı iftara davet etmeye sonuçta sayılı gün çabuk geçiyor son haftaya bırakırsam eksik kalırsa üzülürüm şunları alacaktım olmadı diye

Canım ne kadar sevindim tahmin bile edemezsin
Rabbim nazarlardan saklasın
İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak kuçağına almayıda nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnnnnn

Darısı buradaki diğer yüreği güzel Anne adaylarının başına....Aminnnn
Artık dua etme sırası sende hemen bu güzel kızlarada dua bekliyoruz ben hariç hee iki dene bana yeter

Canım sakın moralini bozma Rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah sende yakında bize bebiş müjdesi vereceksin şu mübarek Ayın yüzü suyu hürmetine inanıyorum canı gönülden
İnan her gece sizlere dua ediyorum ve çok yakında müjdelerinizi alacağımı hissedebiliyorum pes etmek yok sadece sabır ve umut

CECOMMMM.....nerelerdesinn sennn....iftar iftar geziyorsun bakiyomdaa...

Anammm netmis senin kuzuvukk..saglik olsunn...tötünü yesin halasii onunnn....kizmamistir niye kizsinkii..

Canimm sen ne zamandir bildirim yapmiyorsunn..arada yapsann..cok iyi olacakk...

Vvee cecooo...islarlaa hatra cok buyuk israrlaa...teline instagram indiriuorsunn...once beni bul...sonra benim takip ettiklerime bak istdklerini takibe all...acayip mitive etyi benii...sendede ise yaicak eminim %100

Canimm uzulmee...tahmin edebiliyorum huznunu amaa evladin var bidene ona saril ve sabirli ol..senn yakinda yenid3n hamile kalacaksin insallahh...

Biliyorsun basindan beri dr unun tedavi seklini pek onaylamiyorumm..seni cagirmadan teldemi soyledi bunlarii..bukadar sancinin olmasi normalmi...?26 mm di yumosun..seni kontrol etmeliydii...kist varmi yokmu diye..yoksa adeti beklemeliydii...hayirlisi olsun hakkindaa...

Hepini dualarimdasiniz namaz sonlarinda bebek icin dua etmek gelirse aklima inanin sizsiz etmiyorum. Sizide sayiyorum allah butun dualarimi kabul eder insallah

Allah C.C. razı olsunnnn aminnnnnnnnnnn bilmukabele yağmurlu

Hayırlı olsunnnn Allah tamamına erdirsinn cankuş
darısı başımıza inşallah duanı esirgeme

Maşallah Kuran-ı kerimde inşallah yetişir Ceco Allah kabul etsinn
Rabbim tüm şifa bekleyenlere yanısıra senin kızlarına da şifa versin canım alerjik astım sa daha titiz olmak gerekiyor bende parfüm yüzünden başlangıcını yaşamıştım ilaç tedavisi ile keçiboynuzu pekmezi içerek atlattım inşallah kızında atlatır.
Hint kınası da alerji yaparmış demekkii ben de bu ara arkadaşa saçları için kullanacaktı hemen ona aktarayım durumu Allah korusun senin kıza da şifa versin inşallah izi kalmazz
ay çok güldüm Allah affetsin karnı nasıl bozulmuş canım yaa

canım en son gittiğimde yumoş küçülmeye başlamıştı dr um iyi dedi çünkü küçülmezse kiste dönüşür demişti..benim adetlerim hep geç olur hatta senede bir o da ilaçla..inofolic sayesinde 40-45 gün arayla adet olmaya başladım ve ilk defa adet belirtileri yaşadım benim endişem bu yüzden adetten mi yoksa hamilelikten mi bilemedim.

hakkımızda hayırlı olsun canım hepimiz için müjdeli haberler yakında ben inanıyorum..
CECO iyi dileklerin için teşekkürler canım..

Simdi bunlari dr dedi...o zaman sen yanlis anlayip bosa heveslendirfin kendinii...cunku 26 mm lik bi yumoss catlamazz...en fazla 23 ..24 de catlamasi gerekirkii...benim en son kistim 20 mm de kis ilmustu....birdaha ilac ictim..yumos kuculmeye baslamissa neden gebelik olusabilir deyip seni heveslendirdi..tobee tobee neysee...

yumoss catladiysaa adet olursun zaten...catlamadiysa sorun var..ben drunun bunlar dusunup seni muayene etmemesine sinir oldum okadar...
Benim dr catlama ignedi vurdugu halde 2 gun sonra bakar catlamusmi diye...

Son düzenleme:

Allah C.C. razı olsunnnn aminnnnnnnnnnn bilmukabele yağmurlu

Hayırlı olsunnnn Allah tamamına erdirsinn cankuş
darısı başımıza inşallah duanı esirgeme

Cok tesekkurler. Allah razi olsun. Dualarimdasiniz...

canım bizi yanıltan zaten yumurtanın kendi kendine çatlaması oldu bu halde iğne veremem akışına bırakmamız lazım dedi..sorunum sadece geç adet olmam yoksa kist oluşmadı ben geçen hafta iki günde bir doktordaydım olsa söylerdi sanırım ama olup ta söylemediyse büyük kavgamız var dr la..kızımda da ona tedavi olmuştum galiba ondan güvenim tam ona karşı

Slm kızlar. Benim kırmızılar geldi dün sabah. Ağrılarımda geçti. Türkiyede son zamanlarım artık.

Kilo bildirimim. 69,7

Eşimde hatrı sayılır kilo vermeye başladı. İkimizde Ramazanın başından beri Karatayın kurallarına göre iftar ve sahur yapıyoruz.
Gitsin kilolar, göbüşler.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugünde malum kızkardeşimdeydik iftarlık ve tabiki yine geç geldik
Gündüz şükürler olsun çok iyi hissettim kendimi ve hazır dinçken bir güzel evimin işini yaptım
Yıkanacak sadece bir posta çamaşırım kaldı
Artık kuruyanlarıda bu haftasonu ütülersem ufak ufak misafirlerime gün belirlemeye başlarım menülerini belirledim çoktan

Sanırım önümüzdeki hafta bir gün hafta içi KV ve kızlarını alırım Annemleride 2 - 3 gün sonrasına düşünüyorum
Pazartesi benim ilk çakma elti hepimizi iftara alacaktı artık o pazartesi için kesin alacaksa ( yarın arar sorarım değişiklik varmı diye ) çarşambada ben KVleri alırım diye düşünüyorum Anamlarıda cumartesi aldımmı bir sonraki haftaya bir tek eşimin amcasıyla oğulları kalıcak
Sonuçta son hafta fırsat olmaz hem bayram temizliği hemde kadir gecesi

Aslında hemen kuran okumaya başlayacaktım ama buraya bir göz atmadan olmadı
İkidir sahurdan evvel başlayıp sahurdan sonraya kadar okuyorum iyi oluyor

Tamamdır canım söz yarın gündüz gözüyle onuda indireyim cebime bir o eksikti
Sen bana özelden instagramda seni nasıl bulacağımı söylede sonra yanlış kişileri sen diye takip etmim
Nasıl birşey olduğunu bile bilmiyorum ya yarın öğrenirim artık
Bİr bakmışsın bende yediklerimi ıvır zıvırı paylaşıyorum instagramdan
Selfie olayına uyuz olurken bu tatilde muzurluk olsun diye bol bol çektirdik hatta geldiğimizden beri resim çekilmeyi sevmeyen benim büyük cadı arada yanıma gelip aniden anne hadi diyip selfie çekiyor tabi yayınlamıyoruz çoğunu o ayrı

İnşallah yetişir canım inan çok istiyorum kadir gecesine yetişsin Ramazanın ikinci günü başladım yani 7 gün olucak ve ben 9uncu cüzdeyim şükür bugünde iki cüz okurum diye düşünüyorum nasılsa sahura kadar oturuyorum bari boşa vakit harçamıyayım diyorum
Ramazan ayı fırsat ayı sonuçta
Valla bizimkinin yanında bizde parfüm sıkamıyoruz çok nadiren oda çıkıp balkonda sıkıyorum ondan sonra cimcimeye pek yanaşmamaya çalışıyorum

Doktorun demesi hint kınasından olmamamış daha doğrusu hint kınası yerine boya gibi birşey kullanmışlar sanırım yoksa hint kınası alerji yapmazmış kolay kolay hee benim büyük cimcimenin cildi inanılmaz hashas o yüzden daha bir dikkatli olması gerekiyormuş
Hatta doktor bir daha sakın yaptırma dedi ( ki zaten oda artık yaptırmayı aklından geçirmiyor )
Saçına yakacaksa bir baksın sürdükten sonra kaşıntı ve yanma yaparsa hemen yıkasın bence büyük cimcime o zaman yanıyor ve kaşınıyor dediğinde biz huylandığından öyle oluyor sandık meğer baya baya cildi yanmış
Çok şükür doktorun verdiği krem işe yaramaya başladı İzi tam geçermi bilimyorum ama baya fark var şükürler olsun

Maşallah ceco hem hamarat hem bilgilisin Allah Kadir gecesine yetiştirmek nasip etsin
ah canım benim dikkat edecek hassas cilt zor
:) kuzucuk ne yapsın tövbe demiştir güvenemez tabi bununla gelmiş geçmiş olsun
arkadaşa bunu da söyleyeyim o da vazgeçti gerçi
(ihtimali bile kötü ) saç derisini yakar endişesi ile :18:
iftar sofraları çok güzel oluyor bizde atlattık baya da kaçırdım toparlayacağım artık inşallah da gidecek yerler de dikkat ederim artık.

Arkadaslar merhaba.
Nasilsiniz?
Biz iyiyiz hamd olsun:)
Dun beta hcg sonucumu aldim 549.100
Bayramdan sonra doktora gitmeyi dusunuyorum insallah. Haftaya kalp atisi duyuluyormus buyuk ihtimal ama ben garanti olsun istedim:)
Bayram bayram oldu insallah bana:)
Kilom ayni:)daha mi alacaksin bu kadarlikken dediginizi duyar gibiyim:) soyliyeyim dedim.
Sahurda sut icmeye basladim dun itibariyle. Iftarda da bir kase yogurt tuketiyorum. Su icmeye daha cok ozen gosteriyorum.
Dun birde folik asitimi aldim. Simdilik bu kadar:)

İnşallah canım dünde iki cüz okuyunca 12çi cüze geldim bile Allahın izniyle yetişir diye düşünüyorum

Bakalım bende başlıyacağım salıdan itibaren misafir almaya ama menüleri fazla abartılı hazırlamayı düşünmüyorum dediğin gibi insan kendide kaçırıyor sonra

Çok şükür Rabbim nazarlardan saklasın ikinizide
İnşallah herşey yolunda giderde sende kuzucuğunu sağlıkla ve hayırlısı olarak kuçağına alırsın ...aminnnnnnn

Amin. Allah razi olsun.
Hem kg almadan hemde saglikli beslenerek bebege kg aldirarak nasil beslenmeliyim?
Siz tecrubelisiniz. Azicik kendi hamileliklerinizden ipucu istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…