• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Merhaba arkadaslar
Hayirli cumalar.
Ben gecenlerde dahiliyeye gitmistim ya sonuclari biraz gecikmeli aldim.
Tsh hormonum cok sukur normal seviyede. Ilaca devam tabi.
Kolesterolum biraz yulsek cikti.
Bunun icin dusuk kolestrollu bir diyet istem formu yazdi. Megersem devlet hastanesinde varmis diyet uzmani. Bende sevindim.
Ama fakat lakin belki de oyle mi olmasi gerekiyor bilemiyorum
Doktor hanim benim yuzume bile bakmadan masasindaki standart listenin birini bana verdi.
Ben dedim ki benim kolesterolum yuksek biraz anlatirmisininz genel olarak ne yapmam lazim dedim. Yine bana bakmadan anlaticam acele etmeyin dedi:)
Biseyler daha doldurdu verdi kagidi ve gecmis olsun deyip yolladi beni.
Bu arada listede 9 dilim ekmek var:)

Instagrami sevdim ama benim int. Tarifem var. Ve instagram da acayip goturdu internetimi. O yizden kullanamicam.

Waw tebriklerrr;)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Dewlet hastanesini kucumsemek istemiyorum ama bu kadar isde

iyi gecelerr

herkese hayırlı ramazanlar olsun.rabbim bu mübarek günlerde sağlık ve huzuru hanemizden eksik etmesin.

ben ramazanı gayet yiyerek karşıladım.bugünden beri yiyorum:1:

sahuru yatmadan kahvaltı ve süt eşliğinde yapıcaz.bol su içeriz tabi.yarın da çarşıya kuzene gelinlik bakmaya çıkacağız.inşallah hava bunaltmaz çok.açlık değil de susuzluk gerçekten zor.

waw seni tebrik ederim canım.maşallah iyi vermişsin kilo az zamanda.böyle devam eder inş.

ben de yumurtlama testi istemiştim ggidiyordan.onlar geldi bugün.onları kullanıcam bu ay.ramazan ama belki nokta atışı olur

Insallah olur canim.guzel hbrler duyariz.dedigin gbi aclik degil susuzluk zorluyor.
Ben regliyim karsilayamadim ramazani.
Birde kizlar cok az geliyo
Onumuzdeki ay olamicammi acaba korkulari sardi. Pko costu mu yine acaba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli Ramazanlar.
Ramazan-i Serifimiz mubarek olsun. Rabbim hakkiyla gecirebilenlerden eylesin. Bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine Rabbim tum hayirli dualarimizi kabul eylesin.

Hayirli Ramazanlar.
Ramazan-i Serifimiz mubarek olsun. Rabbim hakkiyla gecirebilenlerden eylesin. Bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine Rabbim tum hayirli dualarimizi kabul eylesin.

Aminnnn cankus
Aminnnn

iyi geceler kızlar..nerelerdesiniz..
Rabbim bu mübarek aya bizleri kavuşturdu şükürler olsun hakkıyla tamamlamayı da nasip etsin inşallah..
bugün ilk gün olmasına rağmen çok rahattım kesin başım ağrır dedim ama iyiydim sizlerin nasıl geçti...
iftar menüm...
şehriye çorbası
yoğurtlu adana (kendim yaptım :42:)
karpuz..
birazdan azıcık dondurma yiycem sahura yiycek hal kalmadı vallahii..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Kaçak Ceco yuvaya döndü :1:

Müthiş bir 15 gün tatilden sonra evime şükür döndüm :34:
Aslında okadar iyi geldi ki şu bir kaç gün anlatamam sizlere :16: Gerçekten imkanım olsa orada yaşamak isterdim :1:
Tatil boyunca bol bol gezip fotograf çekildim :1: hatta selfie modasınada bol bol uyduk :1:

Eşimin halaları Allah razı olsun ellerinden gelse hiç iş yaptırmayacaklardı :1: hatta sırf bulaşık için hep inatlaştık :1: çoğu zamanda ben galip geldim :1:
Tutturmuşlar sen tatile geldin ye, iç ondan sonra al çocuklarıda git gez diye ama biliyorsunuz hayatta duramam :34:
Kuzenleride sağ olsun bana çok düşkündürler yengeciğim derler başka birşey demiyorlar :16::16::16::16:
Akçayda gezmedik yer bırakmadık desem yeridir :1:
İnanılmaz güzel eğlendik, bol bol yüzdük ve sabahlara kadar sohbet edip gülüştük :1:
Her gece geç saatte Kordon dedikleri yere gittik ( halaları orada iki tezgahta karşılıklı satış yapıyorlar ) hatta arada onlarada yardım ettim :1:

Hesapta benim büyük cadıda 15 gün de olsa orada çalışacaktı ama gider gitmez kıvırdı :1: ben kimseyle konuşamam çekinirim diyip kenara çekildi :1:
Küçük kuzum bütün gün bahçede oyun oynadı ve her akşam erkenden benim uykum geldi diyip uyudu :1:
Çoğu zaman kordona gideceğimiz zaman onu uyandırıp çocuk arabasına attık ( tabi 10 dakika sonra orada uyumaya devam etti :1: )
Hava tertemiz olduğu için ilk gün biraz aptallaştık :1: ama sonra çok iyi geldi :34:
Çok sıcak olmasına rağmen hiç daralmadım ( terlediğim halde )

Bir hafta kızlarla yanlız kaldıktan sonra eşimde katıldı bize :122:
Aslında her gece girip size yazmayı düşünüyordum ama nedense internet bağlantılarında sorun vardı kuzenler bile giremedi :1:
Bu arada eşimin en küçük kuzeni ( kız 19 yaşında ) bir arkadaşını daha davet etmişti iki günlüğüne de olsa :34: baştan ulen acaba nasıl biri diye düşündüm ama sağ olsun çocukcağız ( 21 yaşında bir delikanlı ) inanılmaz efendi ve eğlenceli biri çıktı :1:
Benim küçük cimcime resmen hayran kaldı ona :60:
Bİr ara ondan gizli anne ben onu çok sevdim ama sakın babama söyleme demezmi :60: hepimiz yerlere yattık gülmekten :60:
Çocukta hayranlığını öğrenince nasıl güldü :1: sırf benim cimcimeyi utandırmak için ne istese yanağımdan öpersen veririm diyip durdu cimcimeye :1: oda kızara bozara öptü durdu :1:
Çocuk bize yakın oturuyormuş hatta benim cimcime bir ara anne barbarosuda ( çocuğa son gün adıyla hitap etmeye başlamıştı :60: ) eve götürelimmi çok sevdim diyordu :60: sanki kedi yavrusunu eve götürüyoruz :60:
Eşim geldikten bir gün sonra gitti o arkadaşı hatta son gece hep birlikte okey oynadık ve yine karnımıza ağrılar girdi gülmekten :1:
Allahtan eşimde çok sevdi çocuğu :34: efendi ve çok düzgün biri yine görüşmek isterim dedi :34:

Çocuk Sinema Televizyon okuyormuş Üniversitede ve bir iki dizide oynamış ( yakışıklı çocuk Allah için :1: ) hatta bir filmde sanat yönetmenliği bile yapmış :34: üstelik oda almanya doğumluymuş :1: ama tabi çok ufakken dönmüş :34:
İşi ve okuluyla ilgilide bol bol sohbet edince benim büyük cadıda baya bir ilgilendi konuyla ve şimdilik oda sinema televizyon düşünüyor ( tabi fikri değişmezse benim cadının :1: )

İlk fırsatta facede resimleri atacağım ama henüz şarjı dolmadı atamıyorum :1:
Geçmişi hiç okumaya niyetlenmedim çünkü maşallah ansiklopedi çıkar okadar çok sohbet etmişsiniz :1:
İnşallah herkes çok iyidir :71:

Bu arada hepimize RAmazan Ayı mübarek olsun :71:
Rabbim tüm dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin şimdiden :34: Aminnnnnnnnnnnn

Bu arada hepiniz hep aklımdaydınız :34: uzun uzun sohbet etmeyi özlemişim sizinle :1:

Kaçak Ceco yuvaya döndü :1:

Müthiş bir 15 gün tatilden sonra evime şükür döndüm :34:
Aslında okadar iyi geldi ki şu bir kaç gün anlatamam sizlere :16: Gerçekten imkanım olsa orada yaşamak isterdim :1:
Tatil boyunca bol bol gezip fotograf çekildim :1: hatta selfie modasınada bol bol uyduk :1:

Eşimin halaları Allah razı olsun ellerinden gelse hiç iş yaptırmayacaklardı :1: hatta sırf bulaşık için hep inatlaştık :1: çoğu zamanda ben galip geldim :1:
Tutturmuşlar sen tatile geldin ye, iç ondan sonra al çocuklarıda git gez diye ama biliyorsunuz hayatta duramam :34:
Kuzenleride sağ olsun bana çok düşkündürler yengeciğim derler başka birşey demiyorlar :16::16::16::16:
Akçayda gezmedik yer bırakmadık desem yeridir :1:
İnanılmaz güzel eğlendik, bol bol yüzdük ve sabahlara kadar sohbet edip gülüştük :1:
Her gece geç saatte Kordon dedikleri yere gittik ( halaları orada iki tezgahta karşılıklı satış yapıyorlar ) hatta arada onlarada yardım ettim :1:

Hesapta benim büyük cadıda 15 gün de olsa orada çalışacaktı ama gider gitmez kıvırdı :1: ben kimseyle konuşamam çekinirim diyip kenara çekildi :1:
Küçük kuzum bütün gün bahçede oyun oynadı ve her akşam erkenden benim uykum geldi diyip uyudu :1:
Çoğu zaman kordona gideceğimiz zaman onu uyandırıp çocuk arabasına attık ( tabi 10 dakika sonra orada uyumaya devam etti :1: )
Hava tertemiz olduğu için ilk gün biraz aptallaştık :1: ama sonra çok iyi geldi :34:
Çok sıcak olmasına rağmen hiç daralmadım ( terlediğim halde )

Bir hafta kızlarla yanlız kaldıktan sonra eşimde katıldı bize :122:
Aslında her gece girip size yazmayı düşünüyordum ama nedense internet bağlantılarında sorun vardı kuzenler bile giremedi :1:
Bu arada eşimin en küçük kuzeni ( kız 19 yaşında ) bir arkadaşını daha davet etmişti iki günlüğüne de olsa :34: baştan ulen acaba nasıl biri diye düşündüm ama sağ olsun çocukcağız ( 21 yaşında bir delikanlı ) inanılmaz efendi ve eğlenceli biri çıktı :1:
Benim küçük cimcime resmen hayran kaldı ona :60:
Bİr ara ondan gizli anne ben onu çok sevdim ama sakın babama söyleme demezmi :60: hepimiz yerlere yattık gülmekten :60:
Çocukta hayranlığını öğrenince nasıl güldü :1: sırf benim cimcimeyi utandırmak için ne istese yanağımdan öpersen veririm diyip durdu cimcimeye :1: oda kızara bozara öptü durdu :1:
Çocuk bize yakın oturuyormuş hatta benim cimcime bir ara anne barbarosuda ( çocuğa son gün adıyla hitap etmeye başlamıştı :60: ) eve götürelimmi çok sevdim diyordu :60: sanki kedi yavrusunu eve götürüyoruz :60:
Eşim geldikten bir gün sonra gitti o arkadaşı hatta son gece hep birlikte okey oynadık ve yine karnımıza ağrılar girdi gülmekten :1:
Allahtan eşimde çok sevdi çocuğu :34: efendi ve çok düzgün biri yine görüşmek isterim dedi :34:

Çocuk Sinema Televizyon okuyormuş Üniversitede ve bir iki dizide oynamış ( yakışıklı çocuk Allah için :1: ) hatta bir filmde sanat yönetmenliği bile yapmış :34: üstelik oda almanya doğumluymuş :1: ama tabi çok ufakken dönmüş :34:
İşi ve okuluyla ilgilide bol bol sohbet edince benim büyük cadıda baya bir ilgilendi konuyla ve şimdilik oda sinema televizyon düşünüyor ( tabi fikri değişmezse benim cadının :1: )

İlk fırsatta facede resimleri atacağım ama henüz şarjı dolmadı atamıyorum :1:
Geçmişi hiç okumaya niyetlenmedim çünkü maşallah ansiklopedi çıkar okadar çok sohbet etmişsiniz :1:
İnşallah herkes çok iyidir :71:

Bu arada hepimize RAmazan Ayı mübarek olsun :71:
Rabbim tüm dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin şimdiden :34: Aminnnnnnnnnnnn

Bu arada hepiniz hep aklımdaydınız :34: uzun uzun sohbet etmeyi özlemişim sizinle :1:

Cecooooooooo :)
Hosgeldin ;)
Cok guzel.gecmis ne guzel allah daha da guzellerini nasip etsin.
Yok kuzum.ya sessiz doneme girdik.yine :(
Insallah canlanir :)
Buarada hepimizin ramazan i serifi mubarek.olsun. Ibadetlerimiz dualarimiz kabul.olsun

İftar yapalı çok oldu ama ancak gelebildim :1:
Bugün malum benim ilk oruç günümdü :34: dün eşim yollarda olacağımız için tutmamızı istemedi fena oluruz diye. Gecede sahura kadar oturdum hatta sahuru yaptıktan sonra sabah ezanını beklerken birazda kuran okuyayım dedim ve benim yatmam tabiki 4ü buldu :1:
Uyku bastırmasaydı biraz daha oturup kuran okumayı düşünüyordum ama dayanamadım:27:
Tabi ona görede geç uyandım sabah :1: saat 12de ancak gözümü açabildim :1:

Çok şükür bugün ne açlık nede sussuzluk hissetmedim :19: çok rahattım :34: inşallah her gün böyle olurda Ramazanı fire vermeden bitirebilirim :34:
Öğleden sonra eşimin anannesini ziyaret ettik hatta eşimin annesine ve teyzesine çam sakısı çoban armağını birer havlu ve bir kutuda pişmaniye götürdük :1: huyum kusurun izmitten geçerken pişmaniye almadan geçmem :60:
Eşimin anannesi kaç gündür hiç iyi değildi ( KV telefon açtığında söylemişti ) eşim sırf onu neşelendirmek için bak sana pişmaniye aldım dedi :1: hatunun o anda kendine geleceği tuttu :1: onlara havlu aldın bana getire getire pişmaniyemi aldın demezmi :60: :60: :60:
Yahu zaten aynı evdesiniz ortak kullanıyorsunuz diyemedi tabi eşim :1: annesinin havlusunu alıp bu senin ben anneminkini evde unutmuşum desede yemedi hatun :60: yürü git çocuk mu kandırıyorsun dedi :60:
Neyseki 10 dakika sonra unuttu :1:

Eve geçmeden alışverişimizide yaptık malum dolap tam takırdı :1:

Hazır aklımdayken sahur ve iftar menülerimide yazayım :34: malum söz vermiştim tatil dönüşü her gün paylaşacağım diye :1:

Sahurda;
1 fincan çay
2 ufak parça pide
2 KK kadar beyaz peynir
6 zeytin
1 / 2 domates
2 haşlanmış yumurta

İftarda;
1/2 kase domates çorbası
3 adet çiğ köfte ( marulla yedim :1: eşimin çok canı çekmiş :1: )
1 avuç içi kadar tavuk ızgara
1 büyük kase çoban salata
2 büyük bardak ayran

Sahurdan ezan okunana kadar 1 litreden fazla su içtim:34:
İftardan bu saatte kadarda rahat 1 litreyi bitirdim :34:

Bugün yol yorgunluğunu üzerimden daha atamadığım için pek işde yapmadım ama yarın temizlik ve çamaşır yıkamaya girişeceğim :34: İnşallah fazla halsiz kalmazsamda belki akşam üzere işlerimi kolaylayıp biraz parka çıkarım ( kız kardeşim kesin yine çocuklarla parka gelmek ister benide çağırır :1: ) yürüyüş yapmış olurum :34:

Bu arada sabah tartılmayı unuttum ( iftardan sonra aklıma geldi :1: ) artık yarın inşallah :1:

cecooo hoşgeldin canım..oohh ne güzel tatilini yaptın ramazanı da güzel geçirdimmi senden iyisi yok vallahi...

benim menüler sadece iftarlık sahura hiç birşey yemek gelmiyor içimden şişkinlikten dolayı..öğleden sonra pişman oluyorum tabiki çünkü açlık başlıyor..bugünkü menüm...
mercimek çorbası
peynirli yufka böreği (abartmadım fazla)
domates salatası
karpuz...

kızlar ses verin artıkın nerelerdesiniz..waw cım özlettin kendini..yağmurlu ceco ben takılıyoruz buralarda...

cecooo hoşgeldin canım..oohh ne güzel tatilini yaptın ramazanı da güzel geçirdimmi senden iyisi yok vallahi...

benim menüler sadece iftarlık sahura hiç birşey yemek gelmiyor içimden şişkinlikten dolayı..öğleden sonra pişman oluyorum tabiki çünkü açlık başlıyor..bugünkü menüm...
mercimek çorbası
domates salatası
karpuz...

kızlar ses verin artıkın nerelerdesiniz..waw cım özlettin kendini..yağmurlu ceco ben takılıyoruz buralarda...

:)
Ben burdayim ;)

mercimek çorbası
domates salatası
karpuz...

Canim dr a gidicenmi bugun yada test yapcanmi merakdan catlicam :)

Canim dr a gidicenmi bugun yada test yapcanmi merakdan catlicam :)

doktorum kongreye gitmiş iki gün sonra gelecek ama regl günümden bir gün önce idrar tahlili yaptım negatif..gerçi gebelik varsa da geç döllenme olmuştur erken yaptım yani tahlili ama yarın gidip sağlık ocağında kan tahlili yaptırıcam canım dua edelim birbirimize mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine müjdeli haberler alalım...

doktorum kongreye gitmiş iki gün sonra gelecek ama regl günümden bir gün önce idrar tahlili yaptım negatif..gerçi gebelik varsa da geç döllenme olmuştur erken yaptım yani tahlili ama yarın gidip sağlık ocağında kan tahlili yaptırıcam canım dua edelim birbirimize mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine müjdeli haberler alalım...

Amin insallah canim. Birimizden gelecek guzel hbr hepimize moral motivasyon olacak
Gerci ben bebek isini erteledim bir sure :)

selam kizlarrrrr

isyerinde oglen arasi cikmadim malum hava sicak susamiyayim bosuna.
pek sessiz buralar.diyet yapmiosakta iftar menulerimizi paylasalim en azindan.
biz iki gundur misafirliklerde actik iftari.ilk bu aksam evde olcaz

iftar menum
ezogelin corba
izgara kofte
pilav
komposto

sahurda patates haslicam bugun:-)

Kizlarrrrrrrrrrrr......bennnn geldimmmmmmm.......

2 gunluk kucukbi kacamak yaptikk..ama asiri yorgun sekilde evdeyimm suann...

Bizim memleket guzel olur yazinn..oraya gittik..2 gunluk..kardesimm yeni damat ve kuzenimlee yolculuk guzeldi seviyorum uzun yolculuklari...

Babaneme gittik..koye ciktik ama bildigimiz koyler gibi degill..biraz yazlik vari bi koy..heerkez sehirli yani yazin aciyorlar evi...

Geztik tozduk guzel seelaleleri dereleri var oralara gittik yeni damatla..sabah 6 da geldik ama pertim cikmis durumdaa..

Babanem 2 gunde yedirmedik sey birakmadi..helee donuste susurluktaa dondurma yeme rekorunu kirdimm :) :) aman allahimmm gormeliydinizz..aman dedim 2 gu geldim diyet yapamam..suan + 1 im ama gecer..kizlar bende psikolojik bi rahatsizlik varr anlatmistim baska yere gisince wc sorunum vaarr..ne kadar yersem yiyim wc cikamiyorumm..ve bu seferki rahatsizliktan sonra dr gitmeyi dusunuyorumm...

Neysee..guzel gecti velhasili kelam..sizlrr ne alemdesinizz...cok sukur ramazana kavustukk..cok seviyorumm ben yaa..rabbim layigiyla gecirenlerden etsinn..

Son düzenleme:
CECOMMMMMM...gelmis hos gelmiss..tatil guzel gelmiss iyi gelmis sana..kucuk kuzununda ilk aski hayirli olsunn :) :) :) eniste duydumu bu ilgisinii:) :)

Benim memleketimm yaa guzell olmazmii herkosesi guzell..bende gundur taraflardaydim..babamin evi actik siftah yaptikk..2 gun ama git gel yol yorgunlugu..

YAGMURLUU..geldimm kuzum ramazanda aynen devam paylasimlaraaa...insallah guzel kilolar veririzzz...

SARRAFFFFF......hakkinda hayirlisi klsun canimm..guzel haberlerlw gel insallahh....

CANKUSSSS...tahliller twmiz cikmiss...cok sukurr...devlettekiler iyle kuzum.amann diyetisyene gerek yokk..netten yaz arastirr..devletten daha iyi sonuc alirsinn...verdigi listeyi uygulaa..ekmeklerden korkmaaa..benim ilk zamanlar listemde 9 dilim ekmek vardi kilo verdiriyordu..sonra azalttilar icee Zamanlaa..

OCEANNSHINEE.....teslerr ise yariyormuu yaaa...hadi bakaliam bu ay hersey guzel olur insallahh...ben de ara verdim ramazanda muayene bozuyormus orucu..dedim gitmiyim hem rahim dinlenmisnolurr...bakalim hayirlisi hakkimizdaa...

Bencede menuler paylasilsinn...ramazanda kilo almamamaiz gerekiyor kizlarrr...ayyy bide versek ne guzel olurrr..

Son düzenleme:
Merhabaaa kızlar. Nasılsınız. İyisinizdir inşallah. Kısa bir aradan sonra aranızdayım. Ramazan son sürat başladı güzel gidiyor. Sahur ve İftar menülerimi paylaşacağım. Eşimle beraber sağlıklı beslenmeye karar verdik.

Hala adet olamadım bu arada. :15::15: kanamam bitmek bilmemişti. Şimdide gelmiyor. Hafif ağrılarım var. Doktora gidicem ama işlerden vakit bulamıyorum.

Waw'cım sana geçen gece yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. İnternete sırf bu yüzden girdim. Ramazanın ilk sahuruna kalkacağımız gece eşim benden önce kalmış. Hadi minimax uyann bak bu gece dua et Allah dualarını kabul etsin diye beni uyandırmaya çalışıyordu. Ne dua edeceksin bakalım demiş. Bende rüyamda ne gördüm bilmiyorum. Bu bebek Wawın bebeği olsun demişim inan hiççç hatıralmıyorum bile. Tabi ben uyku sersemi kaltım. Yiyecek birşeyler hazırlıyorum.
Eşim geldi Waw kim dedi. Bende donakaldım. Aaa o nereden çıktı dedim. Hiç çaktırmıyor Waw kim dedi. Sen benim pc mi karıştırıyorsun dedim. Yok canım dedi. Uykuda böyle böyle söyledin. Şok oldum canım benim. İnşallah en yakın zamanda bebeğin seninle olur.

Ben her gün girip iftar sahur yemeklerimi paylaşacağım. Kendinize çok çok iyi bakın. Koştur koştur girdim o hızlada çıkıyorum. Öptüm hepinizi. :16::16:

selam kizlarrrrr

isyerinde oglen arasi cikmadim malum hava sicak susamiyayim bosuna.
pek sessiz buralar.diyet yapmiosakta iftar menulerimizi paylasalim en azindan.
biz iki gundur misafirliklerde actik iftari.ilk bu aksam evde olcaz

iftar menum
ezogelin corba
izgara kofte
pilav
komposto

sahurda patates haslicam bugun:-)
Allah kabul etsin canim
Patates kalorisi yuksek bir gida sahur icin sonra yatacagini dusunursek olumsuzluk olabilir bence
Tabi sen.bilirsin
CECOMMMMMM...gelmis hos gelmiss..tatil guzel gelmiss iyi gelmis sana..kucuk kuzununda ilk aski hayirli olsunn :) :) :) eniste duydumu bu ilgisinii:) :)

Benim memleketimm yaa guzell olmazmii herkosesi guzell..bende gundur taraflardaydim..babamin evi actik siftah yaptikk..2 gun ama git gel yol yorgunlugu..

YAGMURLUU..geldimm kuzum ramazanda aynen devam paylasimlaraaa...insallah guzel kilolar veririzzz...

SARRAFFFFF......hakkinda hayirlisi klsun canimm..guzel haberlerlw gel insallahh....

CANKUSSSS...tahliller twmiz cikmiss...cok sukurr...devlettekiler iyle kuzum.amann diyetisyene gerek yokk..netten yaz arastirr..devletten daha iyi sonuc alirsinn...verdigi listeyi uygulaa..ekmeklerden korkmaaa..benim ilk zamanlar listemde 9 dilim ekmek vardi kilo verdiriyordu..sonra azalttilar icee Zamanlaa..

OCEANNSHINEE.....teslerr ise yariyormuu yaaa...hadi bakaliam bu ay hersey guzel olur insallahh...ben de ara verdim ramazanda muayene bozuyormus orucu..dedim gitmiyim hem rahim dinlenmisnolurr...bakalim hayirlisi hakkimizdaa...

Bencede menuler paylasilsinn...ramazanda kilo almamamaiz gerekiyor kizlarrr...ayyy bide versek ne guzel olurrr..
Ben almaya basladim bile hemde oruc tutmadigim halde :(
Rabbim.herseyin hayirlisini nasip etsin. Ne guzel gezmis gelmissin degisiklik olmustur :)
Sen ne yyptin meryem.suresine basladin.mi canim
Merhabaaa kızlar. Nasılsınız. İyisinizdir inşallah. Kısa bir aradan sonra aranızdayım. Ramazan son sürat başladı güzel gidiyor. Sahur ve İftar menülerimi paylaşacağım. Eşimle beraber sağlıklı beslenmeye karar verdik.

Hala adet olamadım bu arada. :15::15: kanamam bitmek bilmemişti. Şimdide gelmiyor. Hafif ağrılarım var. Doktora gidicem ama işlerden vakit bulamıyorum.

Waw'cım sana geçen gece yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. İnternete sırf bu yüzden girdim. Ramazanın ilk sahuruna kalkacağımız gece eşim benden önce kalmış. Hadi minimax uyann bak bu gece dua et Allah dualarını kabul etsin diye beni uyandırmaya çalışıyordu. Ne dua edeceksin bakalım demiş. Bende rüyamda ne gördüm bilmiyorum. Bu bebek Wawın bebeği olsun demişim inan hiççç hatıralmıyorum bile. Tabi ben uyku sersemi kaltım. Yiyecek birşeyler hazırlıyorum.
Eşim geldi Waw kim dedi. Bende donakaldım. Aaa o nereden çıktı dedim. Hiç çaktırmıyor Waw kim dedi. Sen benim pc mi karıştırıyorsun dedim. Yok canım dedi. Uykuda böyle böyle söyledin. Şok oldum canım benim. İnşallah en yakın zamanda bebeğin seninle olur.

Ben her gün girip iftar sahur yemeklerimi paylaşacağım. Kendinize çok çok iyi bakın. Koştur koştur girdim o hızlada çıkıyorum. Öptüm hepinizi. :16::16:

Hosgeldin canim. Evet menulerimizi paylasalim artik. Gerci ben regliyim kismetse insallah yarin tutucam.allah ruyani hayra cikarsin.hatta gercek cikarsin ;)
amin.

iyi aksamlar

yagmurlu patates tok tutuyor.sahurda yicem yani.zaten kiloyu muhafaza etmek istiom almayayimda

selam kızlar..bugün iftarda annemlerdeydik ..o da yapmış su böreği gel de yeme:52::52:çorba salata ve üç dilim börek yedim annecim bana hamileymişim gibi davranııyor yok bir şey diyorum belli olmaz bak kendine diyor ..artık kalbi kırılmasın istiyorum çok hevesli ..

yarın test yaptıracaktım ama eşim perşembe yaptır garanti olsun diyor ben hariç herkes beni hamile kabullendi gibi bir şey..inşallah boş çıkmaz:50::50:

Back