Dewlet hastanesini kucumsemek istemiyorum ama bu kadar isdeMerhaba arkadaslar
Hayirli cumalar.
Ben gecenlerde dahiliyeye gitmistim ya sonuclari biraz gecikmeli aldim.
Tsh hormonum cok sukur normal seviyede. Ilaca devam tabi.
Kolesterolum biraz yulsek cikti.
Bunun icin dusuk kolestrollu bir diyet istem formu yazdi. Megersem devlet hastanesinde varmis diyet uzmani. Bende sevindim.
Ama fakat lakin belki de oyle mi olmasi gerekiyor bilemiyorum
Doktor hanim benim yuzume bile bakmadan masasindaki standart listenin birini bana verdi.
Ben dedim ki benim kolesterolum yuksek biraz anlatirmisininz genel olarak ne yapmam lazim dedim. Yine bana bakmadan anlaticam acele etmeyin dedi:)
Biseyler daha doldurdu verdi kagidi ve gecmis olsun deyip yolladi beni.
Bu arada listede 9 dilim ekmek var:)
Instagrami sevdim ama benim int. Tarifem var. Ve instagram da acayip goturdu internetimi. O yizden kullanamicam.
Waw tebriklerrr
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
iyi gecelerr
herkese hayırlı ramazanlar olsun.rabbim bu mübarek günlerde sağlık ve huzuru hanemizden eksik etmesin.
ben ramazanı gayet yiyerek karşıladım.bugünden beri yiyorum
sahuru yatmadan kahvaltı ve süt eşliğinde yapıcaz.bol su içeriz tabi.yarın da çarşıya kuzene gelinlik bakmaya çıkacağız.inşallah hava bunaltmaz çok.açlık değil de susuzluk gerçekten zor.
waw seni tebrik ederim canım.maşallah iyi vermişsin kilo az zamanda.böyle devam eder inş.
ben de yumurtlama testi istemiştim ggidiyordan.onlar geldi bugün.onları kullanıcam bu ay.ramazan ama belki nokta atışı olur
Insallah olur canim.guzel hbrler duyariz.dedigin gbi aclik degil susuzluk zorluyor.
Ben regliyim karsilayamadim ramazani.
Birde kizlar cok az geliyo
Onumuzdeki ay olamicammi acaba korkulari sardi. Pko costu mu yine acaba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.