Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bugün bir türlü kafamı kaldıramadım halsizlikten :26:
Aslında ne açlık nede sussuzluk çektim ama öyle bir uyuşukluk vardı ki üzerimde koltuk üzerinde bir oraya bir buraya devirdim totoyu
Bir ara annem akşam üzere aradı bende yatışıyorum bir o koltukta bir bu koltukta dedi ( tabi hatun sabahtan evini bir güzel temizlemiş birde pazara gitmiş
) dedim bende bugün kendimi köfte gibi hissediyorum bir bu tarafım kızarsın bu o tarafım misali aynı koltukta dönüp duruyorum diye
nasıl gülüyor ulen köftede nereden aklına geldi diye
Sağ olsun eşim kendi tutamıyor diye ( böbrekleri anında tepki veriyor ) ne istersen alayım diye telefon açıp durdu ama canım hiç bir şey istemedi
Sahurda ayıptır söylemesi pastırma yeme gafletinde bulundum az da olsa
bütün gün tenim sanki koktu durdu
kendimden tiksindim
Bir daha tövbeler tövbesi
Kalkıp duş alacak halim bile yoktu
İftardan sonrada uyuşukluğum gitmedi nedense :26:
Sanırım ilk günün heycanıyla dün birşey anlamadım ama bugün baya bir etkiledi beni
inşallah bir iki güne geçerde normal hayatıma dönerim
bugün çok fazla iş bile yapamadım hatta hala yıkanıp asılmayı bekleyen çamaşırlar var
Bir ara aradan çıkartırım nasılsa sahurdan evvel
Aklımdayken yediklerimide yazayım;
Sahurda;
3 ufak parça kaşarlı tost ( lavaş vardı eşim sağ olsun ziyan olmasın diye onları hazırlamış tostta ısıtır yeriz diye )
Çok az bastırma
( yemez olaydım )
1 Koca bardak Ayran
İftarda;
1 hurma
1/2 kase çorba
3 parmak kadar pide
Domates, salatalık
Çok az tavuk ızgara ( dünden kalma )
1 bardak ayran
iftardan bu yana ancak 1 litre su içmişimdir ama sahura kadar onu 2 yaparım kesin
CECOMMMMMM...gelmis hos gelmiss..tatil guzel gelmiss iyi gelmis sana..kucuk kuzununda ilk aski hayirli olsunn :) :) :) eniste duydumu bu ilgisinii:) :)
Hoşbulduk canım
Sorma baya bir üzülmüştü hatta kuzum barbaros gidince
hatta otobüse gittiklerinde peşinden bir mahsumlaştı ama ben şimdi onu çok özlerim diye
eşim nasıl gülüyor haline
adam alışık tabi
büyük kızda o yaşlardayken eşimin arkadaşlarından birine hayran olmuştu
hatta anne ben markoyla ( çocuğa öyle diyorlardı ) evlensem babam kızarmı demişti
nasılsa gecici bir duygu diye o zaman hiç ısrarcı olmadık olmaz öyle diye
kızmaz niye kızsın demiştimde ilk fırsatta çocuk dedesinin dükkanına eşimin arkadaşı gelince elinden tutup dedeciğim bak bu marko diye tanıştırmıştı ( ki KP rahmetli zaten tanıyordu çocuğu
) Sonradan vazgeçti hatta eşimin arkadaşı hala bazen görünce küçük aşkım naber dediği an benim büyük cadı sinirleniyor ne alaka diye
oda hatırlatıyor eskiden hani beni seviyordun falan diye
tabi bizim cadı anında sinirlenip kaçıyor yanından