• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kizlarrrrrrrrrrrr......bennnn geldimmmmmmm.......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

WAW cım hoş geldin oohh ne güzel gezilmiş tatil yapılmış..kilo verilir canım yedim diye üzülme yeterki kafamız rahat olsun vücut sağlığımız olsun..

Merhabaaa kızlar. Nasılsınız. İyisinizdir inşallah. Kısa bir aradan sonra aranızdayım. Ramazan son sürat başladı güzel gidiyor. Sahur ve İftar menülerimi paylaşacağım. Eşimle beraber sağlıklı beslenmeye karar verdik.

Hala adet olamadım bu arada. :15::15: kanamam bitmek bilmemişti. Şimdide gelmiyor. Hafif ağrılarım var. Doktora gidicem ama işlerden vakit bulamıyorum.

Waw'cım sana geçen gece yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. İnternete sırf bu yüzden girdim. Ramazanın ilk sahuruna kalkacağımız gece eşim benden önce kalmış. Hadi minimax uyann bak bu gece dua et Allah dualarını kabul etsin diye beni uyandırmaya çalışıyordu. Ne dua edeceksin bakalım demiş. Bende rüyamda ne gördüm bilmiyorum. Bu bebek Wawın bebeği olsun demişim inan hiççç hatıralmıyorum bile. Tabi ben uyku sersemi kaltım. Yiyecek birşeyler hazırlıyorum.
Eşim geldi Waw kim dedi. Bende donakaldım. Aaa o nereden çıktı dedim. Hiç çaktırmıyor Waw kim dedi. Sen benim pc mi karıştırıyorsun dedim. Yok canım dedi. Uykuda böyle böyle söyledin. Şok oldum canım benim. İnşallah en yakın zamanda bebeğin seninle olur.

Ben her gün girip iftar sahur yemeklerimi paylaşacağım. Kendinize çok çok iyi bakın. Koştur koştur girdim o hızlada çıkıyorum. Öptüm hepinizi. :16::16:

Canimm yaa aglattin benii...ve esimede okudumm...aynen sizlerde benim yuregimdesiniz..baskasi belki inanmaz ama ben inaniyorumm..ben senin gidecegini duydugumda uzuldumm sanki yakin bi dostum gidiyor gibi devamli gordugumm..sizlerde benim dostumsunuzz..gormeden sevdigim dostlarimsinizz...rabbim dualarinimkabul etsinn..hepimizin melekleri gelsin insallahh...

Adet olmamissin..testte yapmadinmii ???hamilelik olabilirmi??

Allah kabul etsin canim
Patates kalorisi yuksek bir gida sahur icin sonra yatacagini dusunursek olumsuzluk olabilir bence
Tabi sen.bilirsin

Ben almaya basladim bile hemde oruc tutmadigim halde :(
Rabbim.herseyin hayirlisini nasip etsin. Ne guzel gezmis gelmissin degisiklik olmustur :)
Sen ne yyptin meryem.suresine basladin.mi canim

Hosgeldin canim. Evet menulerimizi paylasalim artik. Gerci ben regliyim kismetse insallah yarin tutucam.allah ruyani hayra cikarsin.hatta gercek cikarsin ;)
amin.

Evetcanim basladimm..rabbim kabul eder insallab dualarimizi
Ve.gelir meleklerimizzz...
selam kızlar..bugün iftarda annemlerdeydik ..o da yapmış su böreği gel de yeme:52::52:çorba salata ve üç dilim börek yedim annecim bana hamileymişim gibi davranııyor yok bir şey diyorum belli olmaz bak kendine diyor ..artık kalbi kırılmasın istiyorum çok hevesli ..

yarın test yaptıracaktım ama eşim perşembe yaptır garanti olsun diyor ben hariç herkes beni hamile kabullendi gibi bir şey..inşallah boş çıkmaz:50::50:

WAW cım hoş geldin oohh ne güzel gezilmiş tatil yapılmış..kilo verilir canım yedim diye üzülme yeterki kafamız rahat olsun vücut sağlığımız olsun..

Canimm..rabbim hayirlisiji versinn..insallah hamilesindir..canim kanda baktirirsan hemen belli olur zatenn..persembeyi bekleyemezsen yaptirabilirsinn..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Anam bugün bir türlü kafamı kaldıramadım halsizlikten :26:
Aslında ne açlık nede sussuzluk çektim ama öyle bir uyuşukluk vardı ki üzerimde koltuk üzerinde bir oraya bir buraya devirdim totoyu :1:
Bir ara annem akşam üzere aradı bende yatışıyorum bir o koltukta bir bu koltukta dedi ( tabi hatun sabahtan evini bir güzel temizlemiş birde pazara gitmiş :1: ) dedim bende bugün kendimi köfte gibi hissediyorum bir bu tarafım kızarsın bu o tarafım misali aynı koltukta dönüp duruyorum diye :60: nasıl gülüyor ulen köftede nereden aklına geldi diye :1:

Sağ olsun eşim kendi tutamıyor diye ( böbrekleri anında tepki veriyor ) ne istersen alayım diye telefon açıp durdu ama canım hiç bir şey istemedi :34:
Sahurda ayıptır söylemesi pastırma yeme gafletinde bulundum az da olsa :1: bütün gün tenim sanki koktu durdu :1: kendimden tiksindim :1:
Bir daha tövbeler tövbesi :1:
Kalkıp duş alacak halim bile yoktu :1: İftardan sonrada uyuşukluğum gitmedi nedense :26:
Sanırım ilk günün heycanıyla dün birşey anlamadım ama bugün baya bir etkiledi beni :27: inşallah bir iki güne geçerde normal hayatıma dönerim :34: bugün çok fazla iş bile yapamadım hatta hala yıkanıp asılmayı bekleyen çamaşırlar var :1:
Bir ara aradan çıkartırım nasılsa sahurdan evvel :34:

Aklımdayken yediklerimide yazayım;

Sahurda;
3 ufak parça kaşarlı tost ( lavaş vardı eşim sağ olsun ziyan olmasın diye onları hazırlamış tostta ısıtır yeriz diye )
Çok az bastırma :1: ( yemez olaydım )
1 Koca bardak Ayran

İftarda;
1 hurma
1/2 kase çorba
3 parmak kadar pide
Domates, salatalık
Çok az tavuk ızgara ( dünden kalma )
1 bardak ayran

iftardan bu yana ancak 1 litre su içmişimdir ama sahura kadar onu 2 yaparım kesin :34:

CECOMMMMMM...gelmis hos gelmiss..tatil guzel gelmiss iyi gelmis sana..kucuk kuzununda ilk aski hayirli olsunn :) :) :) eniste duydumu bu ilgisinii:) :)

Hoşbulduk canım :3:
Sorma baya bir üzülmüştü hatta kuzum barbaros gidince :1: hatta otobüse gittiklerinde peşinden bir mahsumlaştı ama ben şimdi onu çok özlerim diye :60: eşim nasıl gülüyor haline :1: adam alışık tabi :1: büyük kızda o yaşlardayken eşimin arkadaşlarından birine hayran olmuştu :1: hatta anne ben markoyla ( çocuğa öyle diyorlardı ) evlensem babam kızarmı demişti :60: nasılsa gecici bir duygu diye o zaman hiç ısrarcı olmadık olmaz öyle diye :1: kızmaz niye kızsın demiştimde ilk fırsatta çocuk dedesinin dükkanına eşimin arkadaşı gelince elinden tutup dedeciğim bak bu marko diye tanıştırmıştı ( ki KP rahmetli zaten tanıyordu çocuğu :1: ) Sonradan vazgeçti hatta eşimin arkadaşı hala bazen görünce küçük aşkım naber dediği an benim büyük cadı sinirleniyor ne alaka diye :60: oda hatırlatıyor eskiden hani beni seviyordun falan diye :1: tabi bizim cadı anında sinirlenip kaçıyor yanından :60:

Canimm yaa aglattin benii...ve esimede okudumm...aynen sizlerde benim yuregimdesiniz..baskasi belki inanmaz ama ben inaniyorumm..ben senin gidecegini duydugumda uzuldumm sanki yakin bi dostum gidiyor gibi devamli gordugumm..sizlerde benim dostumsunuzz..gormeden sevdigim dostlarimsinizz...rabbim dualarinimkabul etsinn..hepimizin melekleri gelsin insallahh...

Canım test yaptırmadım. Zannetmiyorum. Ama Allah büyük ümit kesmemek lazım dimi. :55::55:

Şeyyy benim göğüslerim fena ağrıyor. Fakat benim göğüsler silikon. :17::17::17: Yani yaptırdığımdan beri ağrı olduğunu bilmiyorum bile. Bu aralar sızlıyorlar. Doktorumu aradım hormonal dengesizlikten olabilir. Damarlardandır dedi. Zaten düşükten sonra hiç korunmadım. Zaten bebişleri arıyoruz. Birde korunmanın ne alemi var dedim yaaa. Hep dualarımdasınız. Bütünnnn kızlarr. Hepinizi öpüyorum. Sahur zamanı. :34::34::34: eşim hadiiii nerede bu karatay yemeklerimiz diye bağırıyor. :9::9:

selam kızlar..bugün iftarda annemlerdeydik ..o da yapmış su böreği gel de yeme:52::52:çorba salata ve üç dilim börek yedim annecim bana hamileymişim gibi davranııyor yok bir şey diyorum belli olmaz bak kendine diyor ..artık kalbi kırılmasın istiyorum çok hevesli ..

yarın test yaptıracaktım ama eşim perşembe yaptır garanti olsun diyor ben hariç herkes beni hamile kabullendi gibi bir şey..inşallah boş çıkmaz:50::50:
Ayyy allah im. Hanginizi merak etsm seni mi minimax i mi ;)
Hakkinizda hayirlisi olsun ;)

Evetcanim basladimm..rabbim kabul eder insallab dualarimizi
Ve.gelir meleklerimizzz...

Canimm..rabbim hayirlisiji versinn..insallah hamilesindir..canim kanda baktirirsan hemen belli olur zatenn..persembeyi bekleyemezsen yaptirabilirsinn..

Amin insallah bende karar verdigimde basliycam cok okuyan ve hamile kalan var.forumda.insallah sende onlardan olursun.
Canım test yaptırmadım. Zannetmiyorum. Ama Allah büyük ümit kesmemek lazım dimi. :55::55:

Şeyyy benim göğüslerim fena ağrıyor. Fakat benim göğüsler silikon. :17::17::17: Yani yaptırdığımdan beri ağrı olduğunu bilmiyorum bile. Bu aralar sızlıyorlar. Doktorumu aradım hormonal dengesizlikten olabilir. Damarlardandır dedi. Zaten düşükten sonra hiç korunmadım. Zaten bebişleri arıyoruz. Birde korunmanın ne alemi var dedim yaaa. Hep dualarımdasınız. Bütünnnn kızlarr. Hepinizi öpüyorum. Sahur zamanı. :34::34::34: eşim hadiiii nerede bu karatay yemeklerimiz diye bağırıyor. :9::9:

Canim benim rabbim hayirlisini versin.dusugun hemen ardindan olmasinda sana yada ona bir zarari yoksa insalllah hamilesindir.
Ilk bebegi.miz gelsinnn.

MErhaba arkadaşlarr herkese hayırlı ramazanlar inşallah en güzel şekilde kadir gecesine ulaşıp bayrama kavuşalımmm
yağmurlu senin gibi ben de regl oldum
31 mayıstan bu yana beklediğim regl ramazanda geldi ne yapalım o da nasip elimde olsa da hep zamanın da olsa da yumoşlarımız bebiş olsaa keşkeee
Allah ibadetlerinizi dualarınızı kabul eylesin canlar :16:
Dualarda beni de anın inşallah :16:

Gunaydin canim.
Sanada hayirli cumalar. Amin canim cumlemizin insallah.
Ne guzel gidiyo kg lar.
Bugun.icim.kipir kipir allah hayirlara cikarsin.
Cuma nesesi olsun insallah.
regl oldum. ramazanı karsilayamadim bugunde dua edemicem onun buruklugu var tabi.

Kizlarrrr kizlar
Ramazan geldi catti rabbim.butun dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin. Birbirimizi dualarimizda unutmayalim. birbirimiz icin yaptigimiz dualarin onemini biliyoruz.
Benide unutmayin :)

Butun kizcelerime gelsin

Aminnnnnn dualarına canım hadi bakalım yeni yumoş geliyor desenee inşallah içinin kıpırtıları en güzel hayallerinin gerçekliğine çıksın

Kizlarr bu mesajii taa sabah yazmistimm gondermemiss..telden girince bole aksakliklar oluyorrr....

:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:Maşallahhhhhhhhh canımm darısı başımız hayırlısıylaa

:16: sen de dualarımızdasın minimax maşallah eşine de karatay yemekleri hehe ay çok güzellsiniz Allah esirgesin Rabbimiz evinizi de bebeklerinizin şen kahkahalarıyla doldursun Amin:16:

merhabalar...bugünkü menüm...
erişte çorbası
patlıcan kebabı
salata
karpuz

bugün de regl olmadım ayy çıldırıcam ağrılar da azalmaya başladı bu ay belliki boş geçti..artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:52::52:

Ayyy allah im. Hanginizi merak etsm seni mi minimax i mi ;)
Hakkinizda hayirlisi olsun ;)

Amin insallah bende karar verdigimde basliycam cok okuyan ve hamile kalan var.forumda.insallah sende onlardan olursun.

Canim benim rabbim hayirlisini versin.dusugun hemen ardindan olmasinda sana yada ona bir zarari yoksa insalllah hamilesindir.
Ilk bebegi.miz gelsinnn.

aynı heyecan bende de var birinizden duysam hamile olduğunuzu...ben bir kere tattım sizler de tadarsınız inşallah bu duyguyu..inan bu iki günde üç akrabamın hamile olduğunu öğrendim hemen aklıma sizler geldiniz hepiniz için ayrı ayrı dua ettim mübarek günlerde kabul olur inşallah...

Slm kızlarr. Sahuru erken yapalım dedik. Bu arada keyfim yerinde bu sabah tartıda 69 u gördüm nihayet. Allahııımm neredeyse bir senedir 6 lı rakam görmüyordum. Ramazanda uyguladığımız yemekler çok işimize yaradı eşim 3 kilo verdi bile. Çok memnun. Hadi bakalım Cuma gününe kadar bir kilo daha gitse ohhh çok iyi olur. :34::34:

Slm kızlarr. Sahuru erken yapalım dedik. Bu arada keyfim yerinde bu sabah tartıda 69 u gördüm nihayet. Allahııımm neredeyse bir senedir 6 lı rakam görmüyordum. Ramazanda uyguladığımız yemekler çok işimize yaradı eşim 3 kilo verdi bile. Çok memnun. Hadi bakalım Cuma gününe kadar bir kilo daha gitse ohhh çok iyi olur. :34::34:

Masallah canim.sahurda ne yapiyorsun karatayda

MErhaba arkadaşlarr herkese hayırlı ramazanlar inşallah en güzel şekilde kadir gecesine ulaşıp bayrama kavuşalımmm
yağmurlu senin gibi ben de regl oldum
31 mayıstan bu yana beklediğim regl ramazanda geldi ne yapalım o da nasip elimde olsa da hep zamanın da olsa da yumoşlarımız bebiş olsaa keşkeee
Allah ibadetlerinizi dualarınızı kabul eylesin canlar :16:
Dualarda beni de anın inşallah :16:

Aminnnnnn dualarına canım hadi bakalım yeni yumoş geliyor desenee inşallah içinin kıpırtıları en güzel hayallerinin gerçekliğine çıksın

:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:Maşallahhhhhhhhh canımm darısı başımız hayırlısıylaa

:16: sen de dualarımızdasın minimax maşallah eşine de karatay yemekleri hehe ay çok güzellsiniz Allah esirgesin Rabbimiz evinizi de bebeklerinizin şen kahkahalarıyla doldursun Amin:16:

Hepini dualarimdasiniz namaz sonlarinda bebek icin dua etmek gelirse aklima inanin sizsiz etmiyorum. Sizide sayiyorum allah butun dualarimi kabul eder insallah

Merhabalar arkadaslar nasil gidiyor Ramazan:)
Dun misafirlerimiz vardi. Bayagi da yoruldum. Allah cumlemizin orucunu dualarini kabul etsin.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Kizlarr napeysinizz...size yazdiktan sonra esim aradii.yarim saate hazir ol karsiya geciyoruz diye kiraci cikacakmiss..gittikk..ordanda annemkere gectik felan filan yol yorgunu olan esim bitti..hala dengelenmis degill..

Dun giremedim aslinsa girdimde yazamadimm...yinee darlandigimm gunlerdeyimm..kendi kendime agir geliyorumm...ev bile ustume geliyorr...neyseeeee...

Dun evimde ilk iftarimi ve sahurumu yaptimm..teravihe gidemedim daha hic..esim aksam uykuluydu bu aksam gitmek istiyorum insallah..

Aksamki iftarim ve sahurumm.

Eklentiler

• $1404298123650.jpg
    $1404298123650.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 35
  • $1404298135587.jpg
    $1404298135587.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 41
Masallah canim.sahurda ne yapiyorsun karatayda

Birkaç çeri domates, salatalık, zeytin, peynir çeşitleri, Her gece yumurtalı birşey yapıyorum bazen haşlıyorum. Bazen bol tereyağlı yumurta yapıyorum, birde bir avuç badem, fındık, ceviz karışımı, içicek olarak süt ya da sade soda,

selam kızlar nasılsınız...bugünkü menüm..
yayla çorbası
taze fasülye
fırında kızarmış patates
salata..
dayanamıycam birazdan dondurma yiycem sahura yine yer kalmadı midede....

Hayirli aksamlar arkadaslar....
Benim adetim uc gun gecimmisti lekelenmem geldi ben basladi sandim... megerse degilmis.
Ve bugun test yaptim
Veeeeee cift cizgiyi gordum arkadaslar....
Soktayim hic beklemiyordum... saskinim.... ama cooookk mutluyum :) :) :)
Rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin.
Guzel dileklerinizi esirgemeyin.....

Benim adetim uc gun gecimmisti lekelenmem geldi ben basladi sandim... megerse degilmis.
Ve bugun test yaptim

Canim.tebrikler insallah saglikla kucagina almayi nasip.etsin. Darisi isteyen.herkesin.basina olsun. :sly::sly::sly::sly:
Ne zaman kan testi yaptiracaksin

Birkaç çeri domates, salatalık, zeytin, peynir çeşitleri, Her gece yumurtalı birşey yapıyorum bazen haşlıyorum. Bazen bol tereyağlı yumurta yapıyorum, birde bir avuç badem, fındık, ceviz karışımı, içicek olarak süt ya da sade soda,
Ekmek.yk.dimi

selam kızlar nasılsınız...bugünkü menüm..
yayla çorbası
taze fasülye
fırında kızarmış patates
salata..
dayanamıycam birazdan dondurma yiycem sahura yine yer kalmadı midede....

Allah kabul.etsin canim.

Canim.tebrikler insallah saglikla kucagina almayi nasip.etsin. Darisi isteyen.herkesin.basina olsun. :sly::sly::sly::sly:
Ne zaman kan testi yaptiracaksin

Ekmek.yk.dimi

Allah kabul.etsin canim.

Bugun gittim hemen saglik ocagina aslinda ama onun icinde randevu almam gerekiyor imis. Yarin gidecegim nasipse...

Aminnn
Allah razi olsunn
:)

Ve bugun test yaptim

hayirli olsun.rabbim bizlere de nasip etsin

Back