Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Geçıkmelide olsa yine ben geldim
Dün sahurda sadece salata ve bir şişe soda içtim
Canım hiç birşey yemek istemedi ama yemedende tutamam diye zorladım kendimi
Tabi çok az yediğim için uyandığımda bile ağzım zehir gibiydi ve karnım zil çalıyordu
Bugün biraz iş yaptım malum yarın anamlar iftara gelecek
ve sabahtanda çok önemli bir işim var eşimle
İftardan sonrada yarınki iftar yemeği için ana yemeğimi yaptım
Bir tek bulgur pilavı ve çorba kaldı
Tabi birde salata
Şu anda çayımı aldım az keyif yapayım dedim sizlere bakarken
Eşimin kuzeni gelicek sanırım birazdan
iftardan sonra gelecekti hesapta yatıya
Neyse önemli değil nasılsa sahura kadar oturuyoruz
Bu arada Face e kardeşimi eklediğime hep pişman oluyorum
( erkek olan )
Adamın işi güçü yok habire bizi takip ediyor ailecek
sonrada anneme yok efendim şu saatte kadar Beyzanur facedeydi diye geçen gün gaz vermeye çalışmış çamış
Annemde onlar sahura kadar oturuyor her gün tabiki oyalanacak birşey bulamazsa girecek demiş nasıl olduysa ( en azından bana öyle söylediğini söylüyor
) bende oğlunun başka işimi yokmuş o kendine ve karısına baksın biz sadece Ramazanda oturuyoruz sabaha kadar onlar karı koca evlendiklerinden beri sabahlara kadar nette dedim
Nasıl bir psikolojiyse resmen annemle papaz olalım diye bahane arıyor
bir keresinde de kızım saçını kısacık kestiğinde resmini facee koydum diye anneme gaz vermişti neymiş erkek gibi olmuş millet görünce acaba bu çocukta bir gariplikmi var erkekliğemi özeniyor derlermiş diye vermiş çoşkuyu
anamda saf ya biliyorum öyle birşey yok ama o resmi kaldır istersen faceden demezmi
açtım ağzımı yumdum gözümü senin oğlun karısına baksın önce onun götü başı açık ne resimleri paylaşıyorlar biz birşey diyormuyuz herkes kendi işine baksın demiştim
bir daha o oldu uzun zamandır ses etmiyordu daha doğrusu anam iletmiyordu
onun cenesi durmaz çünkü biliyorum
Şimdide takmış sabaha kadar netteler diye
ulennnn sananneeee diye bağırmak vardı ya yüzüne ama faceden bile konuşmuyoruz normalde
daha doğrusu ben bilerek yazmıyorum çünkü her lafın altından birşey arayıp sonradan kendi kendine olay yaratır şapşal
Ben geldim, uzunca bir süredir gelememiştim, bugün bir bakayım dedim. Özlemişim sizleri.
Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
İnşallah daha sık uğramaya fırsatın olur bundan sonra
selam kızlar...güzel haberlerle buradayım..bugünkü test sonucuna göre HAMİLEYİİMM.....
şükürler olsun Rabbime..geçen hafta 1,20 olan değer bugün 588 çıktı yani ebe 5 haftalık hamilesin dedi..elim ayağım tutmuyor...
sizlere de çoookkk dua ettim kızlar en kısa zamanda ben de sizlerden haberlerinizi duyarım..öyle karışık bir ayda hamile kaldım ki yani Rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey önüne geçemez...
canım benim çok sağol..herzaman aklımdasınız özellikle sen ve waw....çookk dua ettim sizlere daha da edicem siz de bana edin doktorum iki gün sonra testi tekrarlaki aklımızda birşey kalmasın dedi..
Canım inan senin adına çok sevindim
RAbbim nazarlardan saklasın
İnşallah herşey gönlüne göre olur ve kuzucuğunu sağlıkla ve hayırlısıyla kuçağına alırsın ....Aminnnnnnnnn
Bende her namaz kıldığımda ( arada teklesemde
yeni başladığımdan
) hep buradaki kızlar için dua ediyorum
Rabbim onlarada inşallah en kısa zamanda müjde vermeyi nasip eder diye
Bak bu Ramazanı hayatın boyunca unutmayacaksın
senin için en güzel bayram hediyesi
Bu arada enişte ne tepki verdi duyduğunda çok merak ettim bak şimdi
eminim oda havalara uçmuştur