Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Görümcedeki iftardan yeni döndük ve anında kendimi buraya attım
Dün gecede 12ye kadar buralardaydım ama fazla kimse yoktu bende oturup bir güzel kuranımı okudum
Nasıl kadir gecesine kadar bitireceğim diye hırs yaptıysam 3 cüz okudum
Hatta bir ara tam ne güzel okurken abdestim kaçtı tekrar gidip abdest aldım üşenmeden
eskiden olsa aaa gitti nasılsa diyip otururdum
İnşallah Kadir gecesine yetiştirebilirim
tabi elimden geldiğince güzel okumaya çalışıyorum
sonuçta sırf bitireceğim diye yalap şap olmaz
Sabah kalkar kalkmaz kızlarla hastanenin yolunu tuttum
Ufaklık malum hafif öksürüyordu büyük cadınında kolunu gitmişken göstereyim dedim
Cildiyeci sağ olsun çok ilgili biriydi
Adamcağız bir güzel inceledi ve maalesef o hint kınası adı altında sürdükleri boya kızın teninde alerji yaptığı için deri yanmış :26:
1 iğne, 1 hap birde iki adet krem verdi ve bunları düzenli kullansın bitene kadar dedi. Maalesef iz kalma ihtimali çok yüksekmiş ama önce bir ilaçla gerekeni yapalım çok rahatsız ederse artık lazarle müdahale edecekler sanırım :26:
Ufaklığıda çocuk doktoruna gösterdim ve ondada çok hafif bir hırıltı varmış o yüzden onada yine günde 6 kere hava bağlıyacağız yarın sabahtan itibaren
sanırım alerjik astım ama işte yaşı ufak olduğu için henüz test yapılamıyor :26: Doktor bir kaç ay daha idare ederiz olmadı artık testi yaparız dedi
Anam bugün birde Görümcenin evini sıçıp batırdık
mecazi anlamda değil hee gerçekten
Benim küçük cimcime yemekten sonra nasıl olduysa birden karnı ağrımış ve bizden habersiz tuvalete gitmiş
tabi nasıl olduysa kilodunu indirmeye bile fırsatı olmayınca ( ayıptır söylemesi simsiyah ve sulu yapmış
) ne banyo halısı kaldı ne tuvalet nede fayans
Kendi kendine temizlemeye kalkışınca tabi bacaklarından tut kollarına kadar batırıp her yerini maf etmiş
Tuvalete girmeye kalkışınca ben fark ettim ve çığlık atmamak için zor tuttum kendimi
Cimcime beni görünce nasıl korktu anneciğim kızmıyorsun dimi diye
onun o halini görünce zor tuttum kendimi gülmemek için
Hemen orada duşa sokup üzerini temizledim
tabi görümcede banyo halısını falan toparladı o arada
Oğlunun ufalanlarından hemen üzerine bir tshirt ve bir eşortman verdi
bende üzerindekileri yıkayıp poşete koydum tabi
Kadın demiştir ulen kırk yılın başı geldi evimi maf etti diye
ama oda çocuğun halini görünce aksine endişelendi ne dokundu acaba diye
Yarında kızkardeşimdeyiz
yine yırttım yemek yapmaktan
Tabi pazartesiden sonra bende başlarım artık ara ara alacaklarımı iftara davet etmeye
sonuçta sayılı gün çabuk geçiyor son haftaya bırakırsam eksik kalırsa üzülürüm şunları alacaktım olmadı diye
Canım ne kadar sevindim tahmin bile edemezsin
Rabbim nazarlardan saklasın
İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak kuçağına almayıda nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnnnnn
Darısı buradaki diğer yüreği güzel Anne adaylarının başına....Aminnnn
Artık dua etme sırası sende
hemen bu güzel kızlarada dua bekliyoruz
ben hariç hee iki dene bana yeter
Canım sakın moralini bozma
Rabbim ne eylerse güzel eyler
inşallah sende yakında bize bebiş müjdesi vereceksin şu mübarek Ayın yüzü suyu hürmetine
inanıyorum canı gönülden
İnan her gece sizlere dua ediyorum ve çok yakında müjdelerinizi alacağımı hissedebiliyorum
pes etmek yok sadece sabır ve umut