Aminnnn inşallah cümlemiz için inofolici bana kadındoğumcum önermişti bu ara bıraktım folibala devam ediyorum
inofolicin içinde pcos için myinozitol maddesine ihtiyaç olduğu bunun pcosta çok gerekli bir madde olduğundan bahsediyordu
yani pcoslular için özelmiş bende kullandım dönem dönem bırakıyorum dirseklerimdeki kurulukların azaldığını izledim bir de regil olmamı sağlamıştı
bu arada hafta sonu azcık kaçtı kızlar90.5 gördüm yineee kıstım yemeyi içmeyi ne çabuk geldi yaaa
Aleykum selam canim. Hosgeldin :)
Kuzum nerdeymis bu sosyete pazari merak ettim. Sen avrupa yakasindaydin dimi.
Ay sen simdi 2hafta sonra tatile gidip buralara ugramayacakmisin.
Ooo sen tatill moduna girmisssin coktannn....benimde bi sosyete pazari yapmam lazimm amaa firsat bulamadim hele sinavlar bi bitsinde bakalim gidicemm ..
Senin yarindan sonra baska telasin var desene..annenin komsusu annenemi geliyor direk misafir..yani oradami kalacakk...
Evet bbn turk kahvesini duble yapiyorum :)Ooo sen tatill moduna girmisssin coktannn....benimde bi sosyete pazari yapmam lazimm amaa firsat bulamadim hele sinavlar bi bitsinde bakalim gidicemm ..
Senin yarindan sonra baska telasin var desene..annenin komsusu annenemi geliyor direk misafir..yani oradami kalacakk...
Sormaa canimm yaaa...hemde nee bisilerr nee bisilerrr...zararlii seylerr hiccc uretilmese yaaaa..helekii su cikolataa selaleriiiiii.....gibi abur cuburlularr..yazin basbelasi dondurmaaa...
Adett oldumm kuzummm...dun dr verdigi ilaca basladim femara diye bi ilacc..bakalimm ne olacak sonuccc..
Nikah varmis haftasonuna ..sok diyet dedigin nasil bisii..bende kesin kararliyim bu seferr..yeni negatiff sonucu alana kadar moralim yerinee olurr..ve bu surecde diyet yapip vermeliyimm...gecen demet akalin sade kahve tok tutuyor dedi..denicem bi..sende iciyorsun gerci genelde kahve..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cecomm kolayy gelsinn...kizz burdaki sosyete pazarina geldiginde haberim olsun bende inerimmm....
Kizlarrr nasilsinizz..bugunume hamdolsunn...gunler zor karisik dedikce dahada karistii...
Bugun umreciler geliyor planim sabahtan karsiya gecmekti..ama esimin dedesi vefat etti..aksam amcami cagirdim ufakligi aldi amaa adam 5 saate zor geldii..dunn burda kiyamet kopuyor zannettimm ..o nasil hi firtina..nasil bi yagmur amann allahimm..
Ben gitmedim suan esin ofisteyim o disarda olacak diye ben geldim..
Cenaze yarina kalkacakmiss o arada taziye cadiri..seyyar wc felan ayarlanmasi yapilacakmiss..esim gece 4 de geldi..bu aksama dogru yine gideriz ..
Cok sukur sagsaglim emanetimide teslim ettim bizim ufaklik gitti..evde canim sikilir simdi ama netcem..alisicam yinee..
inofolic ben de altı ay kullandım canım..gebelik olmadı malesef ama senede bir regl olurdum şimdi düzeldi şükür..
Sirineeeemmmm...hala adet olmadinmii???bari idrar testi bari yapaydinn..
Amin canim insallah.sarraf öyleyse çok şükür artık güzel gelişmeler olabilir
ve inşallah hepimiz için aminnnnnnnnnnn
waww canım hala olmadım da kafasına göre adet olan biri olarak kestiremiyorum durumu hiiç heyecan yok içimde istek yok Allahtan ümidimi kesmedim tabidee geçen cmt beyaz yoğun akıntı geldi sanki adet olacak gibi hafif sancılı sonra bir şey yok
tedaviye başlayacak doktor bakınıyorum yineeee başkente gidip tüp deneyelim felan diyesim var yaşım geçiyoray depresyon modu
herkes maşallahı var karşımda üstüste 2 şer çocuklu 3 aile oturuyor ne güzel sesleri geliyor çocukların Allah ailelerine bağışlasın darısı bizlerin evlerinee
iyi aksamlarrr
waw basin sagolsun cnm.
bende diyet hak getire:)
sabah 1ev pogacasi
oglen kuymak ve tahilli ekmek
aksam 2kucuk dolma,domates,salatalik,peynir,zeytin,patates kizartmasi
yarin diyetisyen randevum varrr:banghead:
Kizcelerim sagolunn....
Benim kuzum gitti bu sabahhh..bugun kotuydumm..gozlerim simdi bile doluyorrr...evde bi ses bi soluk olmasi nasil buyuk deger...yarabbbb..hic cocugu olmayanlarr oyy oyyy...rabbim yardim etsinn...bizlerede en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin o civiltilariii...
SIRINEEEEE...yaw idrar tahlili bari olsa yappp...bole beklicenmi yoksa bile ilacini icersinn...kiii insallah seninledir o akintida ondan olmustur insallahh...
canım benim yuvan inşallah en yakın zamanda şenlensin..nedense senin ikizin olacakmış gibi geliyor bana..o zamanda ahh uyku ahh gezmelerim der durursun inşallah bunları diyeceğin vakit yakındır kendimden biliyorum
Waw hosgeldin. Amiiiiiiin diorrum duana. Hayirlisiyla hayirli evlatlarinla senlenir yuvan.insallah.Kizcelerim sagolunn....
Benim kuzum gitti bu sabahhh..bugun kotuydumm..gozlerim simdi bile doluyorrr...evde bi ses bi soluk olmasi nasil buyuk deger...yarabbbb..hic cocugu olmayanlarr oyy oyyy...rabbim yardim etsinn...bizlerede en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin o civiltilariii...
SIRINEEEEE...yaw idrar tahlili bari olsa yappp...bole beklicenmi yoksa bile ilacini icersinn...kiii insallah seninledir o akintida ondan olmustur insallahh...
Aminn insallahh canimmm...ben hic iyi hallerde degilim bu ara..allah hayra cikarsinn..
Cecomm kolayy gelsinn...kizz burdaki sosyete pazarina geldiginde haberim olsun bende inerimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?