• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kizlar selamm

ben bunca yemeye 1 kilo vermisim ve hepsi yagdan:eek::eek:reglim gelmek uzere oldugundan kiloma 600gr yansimis.egerki regl olmicak olsam 69.7leri gorecektim.listem degisti.makarna bile yicem artikkkk

waw ben yapardim ama aksama pcden yapabilirim.telden zor

Merhaba arkadaslar..
30 dk yurudum.
Kahvaltimi yapacaktim. Ablam geldi. Onunla kahve ictik. Benim kahvalti kaldi.
Ya ikindiye dogru veya aksam esimle yerim artik hafif bir kahvalti.
Spor yapmak cok degistiriyor innsani. Psikolojik olarak.. bedenen zaten de...
Azmimiz daim olsun;)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Anam sabah size yazdıktan sonra ufak ufak işlerimi yaparım diye düşünürken anam aradı Almanyadan arkadaşı gelmiş birazdan gelicek gelip bana yardım edermisin diye :27:
Kız daha kendi evimi süpürmem lazım falan dedim ama boşver şimdi acele gel öğlenlik yemek yapılması lazım üstelik yola çıkmışlar Eyüptende alınmaları lazım diye :26:
Hadi anında ufaklıkla giyinip evi dandini bırakıp anneme koşturdum ( Allahtan sokağın başında o sonunda ben )
Annem arkadaşını almaya gittiği sırada ben hemen yemekleri yaptım :1: ( Fırında köfte patates tembel işi çorba, salata ve pilav )
Biz iki kişi beklerken babamın bir arkadaşı daha geldi eşiyle ama şükür herşey yettide artı bile
Önce onlara kahve yaptım yorgunluklarını atsınlar diye sonrada hadi yemek servisi falan derken öldüm bittim :27:

Ailelerden biri yatıya kalacaktı zaten ama bir ara hep birlikte Eminönüne inelim dediler bende evime kaçtım :1:
Evime kaçtım ama öyle ayakları uzatıp keyif yapma şansım yoktu hemen balkondan başlayıp eve giriştim ( belli olmaz dönüşte bana uğrarlarsa diye tırstım :1: ) Annem bir kaç gün evvel gelirlerse bir gün sen kahve içmeye yada kahvaltıya alırsın gönülleri olsun diyordu ama bir ara mutfakta baş başa kalınca ( onlar çıkmadan ) sordum kahvaltıya gelicekmisiniz yarın ona göre alışverişimi yapayım diye ( misafir olunca malum çeşit artıyor )
Anam sağ olsun öğlende çok yoruldum diye boşver nasılsa kız kardeşin yemeğe alıcak onları aynı gün içinde bir oraya bir oraya yapmayalım kalırlarsa bir sonraki gün sen kahve içmeye çağırırsın dedi ama yarın akşam gideceklermiş :35:

Yırttım Sadece yarın Eyüp Sultana inecekler dönüştede kızkardeşime yemeğe gidiceğiz hep birlikte sonrada geç saatte onları Otogara bırakmamızı istediler ( eşimle birlikte bırakırız dedim )
Anam Annemin dediği gibi benim sık sık misafir davet etmem lazım totoş tutuşunca evi anında bal dök yala haline getirebiliyorum artık dağıtmamayıda becerirsek sadece günlük süpürge tutup toz alma kalacak inşallah :34:
Tatilden öncede bir kere daha dip köşe girerim ki geldiğimde sadece toz almak ve silip süpürmek kalır ( Tüllerimi falanda gitmeden yıkarım diye düşünüyorum ama inşallah düşünmekle kalmaz ) :1:

Son düzenleme:
kizlar selamm

ben bunca yemeye 1 kilo vermisim ve hepsi yagdan:eek::eek:reglim gelmek uzere oldugundan kiloma 600gr yansimis.egerki regl olmicak olsam 69.7leri gorecektim.listem degisti.makarna bile yicem artikkkk

waw ben yapardim ama aksama pcden yapabilirim.telden zor

canım çok sevindim böyle başladıysan devamı da gelir.....
ben bu aralar saldım tedavinin stresi galiba..pazartesi doktora gidicem bakalım yumoşlar büyümüşmü...

sabah hafif bir kahvaltı etmiştim ama akşam malesef mantıya dayanamadım yedim bir tabak:17::17:

Aminn insallahh canimmm...ben hic iyi hallerde degilim bu ara..allah hayra cikarsinn..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır olsun inşallah canım zaten böyle durumlarda gelir mucizeler insanın başına.. sen elinden geleni yap takdir Rabbimin....

Amin canim insallah.
Sirine yas kac senin

Yafff ne yaptin oceanshine tm diyetisyen gitmek uzereyken :))
Vucudunu sasirtyin diyelim yarin diyetisye.n toplar seni ;)

benim yaş 32 oldu en büyüğünüz ben miyim ?

Kizcelerim sagolunn....

Benim kuzum gitti bu sabahhh..bugun kotuydumm..gozlerim simdi bile doluyorrr...evde bi ses bi soluk olmasi nasil buyuk deger...yarabbbb..hic cocugu olmayanlarr oyy oyyy...rabbim yardim etsinn...bizlerede en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin o civiltilariii...

SIRINEEEEE...yaw idrar tahlili bari olsa yappp...bole beklicenmi yoksa bile ilacini icersinn...kiii insallah seninledir o akintida ondan olmustur insallahh...

yapcam canım yarın sabah evde inşallah
inşallahh bizimledir miniklerimizzz

selam kizlarrr

bugunku menulerim

sabah 6-7 kiraz
oglen patatesli gozleme
aksam 2 parca tavuk fleto,azcik patates kizartmasi,domates,salatalik

Selam arkadaşlarr
bugün yaptım testi malesef :14: hafta sonu adet olmazsam salı doktora gidicem
Rabbimiz hayırlısıyla bizlere de tüm azaları tam salih evlatları en kısa zamanda verir inşallah
:14:

Gunaydinn kizlarrr....

OCEAN...canim tebriklerr harkasinn adet olsan dahads farkedecektirrr...

SIRINEMMMM....hayirlisiii...insallahhh bizlerde birgunn gorucezz o cift cizgiyii..rabbimin var bi bildigi emin oll...oyy oyy...oyle hallerdeyimki bende ne diyecegimisw bilmiyorum aslindaa....

CECOMM...kolayy gelsinn yinee kosusturmadasinn..bu kosusturmaya o kilo nasil varr hayretler icindeyimm..

Kizcelerimm..dun kocaelideydikk..cenaze vardii hayat garip bugun varsinn yarinn yokk..hayat bundan ibaret aslindaa..

Dunn cok insan vardi cogunuda tanimiyorum..yeni evlenen torunlardan 2 denesii ikiside hamilee biz gencler gelinin evindeydikk..ayy aksama kadarr dirr dir dirr sistimm..ortamda bi qbla daha vardi onun uzun zamandir olmuyorr..onun huznu daha cok vurdu yuregimee..bende artikk 5 yillik oldu diyincee dua hemen bellii..ayyy allah sanada bi evlat nasip etsin...artikk hee aminn deyip gectimm...nee diyimm..

Diyet konusuna gelincee...tirttt..

oglet etli pilaw tatli helvaa..

Aksam yine etli pilaw ayrann..

Bu sabah garip uyandimm...15 gundur bizim kuzu vardi yaa..uyanip yanina gidiyordumm cizgifilm acip ne yesek kahvaltida diye konusuyordukk..ama simdi evv sepsessizz..ee kimse yokk kendi sesim bile cikmadi dahaa..

Yarin dr um varr bakalimm neler olacakk hayr olsun insallahh..

CANKUSSSSS.....instagram hesabimi ozel mesajla attimm..mesaj kutuna bakk...

merhabalar kızlar...
kahvaltım..iki yumurta peynir ceviz üç zeytin domates salatalık...
akşam..taze fasülye ve dünden kalan mantıdan çok azz..

öğlen çarşıya indik kardeşimle akşam ancak gelebildik..ağustos ta düğünü var hazırlıklar tam gaz devam ediyor ama ben de bittim..tedaviyle bu işler nasıl olacak bakalım...

Selam arkadaşlarr
Rabbimiz hayırlısıyla bizlere de tüm azaları tam salih evlatları en kısa zamanda verir inşallah

üzülme canım hemen tedavine başla....sende pco varmıydı ...inşallah kavuşursun bebeğine tatlım sen elinden geleni yap o da olur nasipse...

selam kizlarrrrt

bugunku menulerim
sabah 2 tane diyet biskuvi
oglen manti:D
aksam yemege gidicez arkadaslarla ne yicem bilmiommmmm

waw bana da atsana instagramini.

benim yarin regl gunum ama hic bir belirti yok.az once lavaboda bildiginiz yumirtlama akintisi gibi bisi gelmis.ama.sefaf degil beyaz afedersiniz.kremsi degisik bir akinti.arada agrim var ama siddeti yok.

selam kizlarrrrt

bugunku menulerim
sabah 2 tane diyet biskuvi
oglen manti:D
aksam yemege gidicez arkadaslarla ne yicem bilmiommmmm

waw bana da atsana instagramini.

benim yarin regl gunum ama hic bir belirti yok.az once lavaboda bildiginiz yumirtlama akintisi gibi bisi gelmis.ama.sefaf degil beyaz afedersiniz.kremsi degisik bir akinti.arada agrim var ama siddeti yok.

Canimm dikkat et kendinee..akintiyida hayra yorr insallahh adet olmazsin bebegin seninledirr..

Kizlarr bugun nee yedimm ??

Guzel gectii kacamak olmayinca moralde guzel oluyorr..bu saatten sonrada olmaz insallahh...

Sabah yarim elma...sekersiz sutlu nescafe...

Oglen 2 lokma ekmek...2 zeytin..1 bardak ayran...

Nohut haslamistim 1 kase tuzlu nohut...yarim elma...

Aksam 2 kasik pilav..1 tabak etli nohut..1 bardak ayran...

Daha bisi yemem insallahh..yarindan sonra yogun bi gun beni bekliyorr..girebilirsemm yazarimm yine...

Yarin tarti gunu bildirim yaparim sabahh..ama listeyi biri yaparsa sevinirim hafta sonu sinavlarim var sinavlar karsida iraya gecicem orda kalicamm..ondan..

Merhaba arkadaslar..
30 dk yurudum.
Kahvaltimi yapacaktim. Ablam geldi. Onunla kahve ictik. Benim kahvalti kaldi.
Ya ikindiye dogru veya aksam esimle yerim artik hafif bir kahvalti.
Spor yapmak cok degistiriyor innsani. Psikolojik olarak.. bedenen zaten de...
Azmimiz daim olsun;)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Ya bedenen acayip fark ediyo normalde 3 kg vermek herkes tarafindan farkedilmez dimi
Dun.akrabalarim nn guzel zayiflamissin devam et dediler. En az 6 audir gorusmuyoruz. Spor yaptigim.icin sanirim sikilastim. Tartidaki rakamlarda mutlu etse ya
benim yaş 32 oldu en büyüğünüz ben miyim ?

yapcam canım yarın sabah evde inşallah
inşallahh bizimledir miniklerimizzz
Bende 31 canim

Selam arkadaşlarr

Hayirlisi tatlim. Dualarimdasin

Kizcelerimm ben geldimm..gunaydin herkeze hemen cikicamm...kilo bildirimimm...

Eklentiler

• $1402037517516.jpg
    $1402037517516.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 35
Back