• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

merhabalaaaarr...kilo bildirimim..
başlangıç kilo: 95
geçen hafta: 78,3
bu hafta: 79

bu hafta gelsin mantılar gelsin börekler olacağı buydu işteeee..:50::50::50:

gunaydinnnn

kilo bildirimimmm
baslangic:73.7
gecen hafta 71.7
bu hafta 71
giden:700 gr

Son düzenleme:
Pek kimse girmemis galiba bugun...
Bende dun ve bugun davetteydim.
Asiriya kacmamaya calistim.
Dun yuruyuslerimi yaptim. Ama bugun hic halim yok.
Gecen hafta 109
Bu hafta 108.5

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Herkes yazmamis gerci..
Ama ben telden girdigim icin bilemiyorum liste nasil yapilir waw normal yaziyor muyuz direk??
Bilen biri yapar belki :)

Bu arada haftasonu diye geziliyor sanirim.
Aman dikkat :)
Herkese iyi eglenceleeerrr;)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Sabahtan beri evle uğraşmaktan ( yine dağıtmayı başardık :60: ) ancak uğramaya fırsatım oldu :34:
Ay ne bitmez çamaşır ve bulaşıkmış bu bizim evdeki :1:
Eşimde anasına gitti hatun ayın 23ünde ( tamda eşimin akçaya yanımıza geleceği gün :1: ) yine taşınıyor :1:
Damat oturduğu evi satacağı için yine damadın öbür evine geçecekmiş ama bu sefer taşınma şirketiyle anlaşmış :34: zaten benlik işte olmuş olsa yokum :60: kızı artık yardımcı olur sonuçta daha yeni haberim oldu ve kusura bakmasın iptal etmeye hiç niyetim yok :34:
Geçen sefer bütün evini karı koca biz taşımıştık ve yerleştirmiştik :27: kızı çocuğunu bahane edip gelmedi bile sadece en son bir cay içmeye geldi kocasıyla dışarı çıkmışken :35:
Bugün eşimde işte onun bir iki dolabını sökecekmiş :35: ne güzel ailecek birşeyler yaparız diyordum ama neyse :36: bende fırsat bulmuşken hemen buraya attım kendimi :1:

Kizlar sabah 7den oglene kadar hstanedeydim.
Bagirsak enfeksiyonu olmusum ikimizin ailesi de sehirdisinda kimsemi yokmus gbi hossettim tesadufe bak ikisininde gidecegi tuttu
Esim 112 i aradi ben bayiliyordum mesguldu dusunebiliyormusunuz 112 mesguldu
Biraz toparladimda arabayla gittik.hastaneye
Velhasil esim.ise gitmedi ve suan bana bakiyor
Gelemezsem bilin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bagirsak enfeksiyonu olmusum ikimizin ailesi de sehirdisinda kimsemi yokmus gbi hossettim tesadufe bak ikisininde gidecegi tuttu
Gelemezsem bilin

cok gecmissss olsunnnnn

selam herkese

reglim 1 gun gecikti test yaptim tek cizgi.krem gibi akintim var.neyse olagan bir gecikme olacak sanirim.
sabah 2 ye kadar hicbirsey yemeden temizlik yaptim.sonra 2 simit yedim:o
pazara gittim.bol sebze aldim.simdi dinleniomm

Gelemezsem bilin

Cok gecmisler olsunn..
Allah sifalar versin.
Insallah hemen toparlanirsin.
Beslenmene ve kendine cok cok daha fazla dikkat et... yani saglikli gidalarla bulus:)

Ya bedenen acayip fark ediyo normalde 3 kg vermek herkes tarafindan farkedilmez dimi
Dun.akrabalarim nn guzel zayiflamissin devam et dediler. En az 6 audir gorusmuyoruz. Spor yaptigim.icin sanirim sikilastim. Tartidaki rakamlarda mutlu etse ya

Bende 31 canim

Hayirlisi tatlim. Dualarimdasin

Allah razı olsun sen de benim dualarımda olacaksınn
Spor yapınca sıkılaşıyor insan senindee Maşallahın varr 3 kg hemen farkediliyorsa beni millet daha farkedemedi .D :9: azıcık süzülmüşüm hepsi o
gerçi şişim biraz ödem oldu hala adet olmadımdaa

üzülme canım hemen tedavine başla....sende pco varmıydı ...inşallah kavuşursun bebeğine tatlım sen elinden geleni yap o da olur nasipse...

Allah razı olsunnn inşallahhh cümle isteyenlere nasip etsin RAbbimiz
hep üzüldük de üzüldükçe daha da üzülüyoruz Allahım affetsin inşallah da gına geldi bu çıkmaz döngüden
pco var 2010 dan bu yana 6 inci vardı sağ yumurtalığımda şimdi her iki yumurtalık da çoook oldu bugün gittim kan tahlili verdim doktor yumurtayı gördük dedi bir bekleyelim dedi bebişim yok
yumoş oldu büyümedi bekledik büyüdü yine bebiş yok :43::43::14: tövbe YA RABBİMMMMMMM
adet olana kadar bekleyeceğiz 10 güne olmazsa tarlusal verecek vee tedaviye ara vereceğiz sağ yumurtalığımda ağrı var beyaz akıntı var
kızlar soğan suyu felan mı alsam ne yapsam Rahim duvarıda 10 mm

Gunaydinn kizlarrr....

OCEAN...canim tebriklerr harkasinn adet olsan dahads farkedecektirrr...

SIRINEMMMM....hayirlisiii...insallahhh bizlerde birgunn gorucezz o cift cizgiyii..rabbimin var bi bildigi emin oll...oyy oyy...oyle hallerdeyimki bende ne diyecegimisw bilmiyorum aslindaa....

CECOMM...kolayy gelsinn yinee kosusturmadasinn..bu kosusturmaya o kilo nasil varr hayretler icindeyimm..

İnşallah wawcımm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Kizcelerimm..dun kocaelideydikk..cenaze vardii hayat garip bugun varsinn yarinn yokk..hayat bundan ibaret aslindaa..
Dunn cok insan vardi cogunuda tanimiyorum..yeni evlenen torunlardan 2 denesii ikiside hamilee biz gencler gelinin evindeydikk..ayy aksama kadarr dirr dir dirr sistimm..ortamda bi qbla daha vardi onun uzun zamandir olmuyorr..onun huznu daha cok vurdu yuregimee..bende artikk 5 yillik oldu diyincee dua hemen bellii..ayyy allah sanada bi evlat nasip etsin...artikk hee aminn deyip gectimm...nee diyimm..

Diyet konusuna gelincee...tirttt..
oglet etli pilaw tatli helvaa..
Aksam yine etli pilaw ayrann..
Bu sabah garip uyandimm...15 gundur bizim kuzu vardi yaa..uyanip yanina gidiyordumm cizgifilm acip ne yesek kahvaltida diye konusuyordukk..ama simdi evv sepsessizz..ee kimse yokk kendi sesim bile cikmadi dahaa..
Yarin dr um varr bakalimm neler olacakk hayr olsun insallahh..
Canım Allah rahmet eylesinn bizler bir rüyadayız diyor ya Uğur KOŞAR işte rüya halleri bunların hepsi
olaylar o kadar garip geliyor ki rüyayı gerçek sanıyoruz .
Aminnn canımm Allah hepimize nasip etsin bende doktora gittim bugün sağım solum hamile herkes o muhabbette
ben gariban gariban kenarda tahlil verdim dedim herkes kaç yıllık evlisin işte bizimde olmadı sonra oldu olur takma felan
yani her gittiğimde daha da psikolojim bozuluyor doktorun dinlendirme kararı yerinde en azından psikolojim için de sonrasınra aşılama ile devam edelim dedi
lakin sağ yumurtalığımı göstermeye bir yere gitmeliyim sanırım ağrı var
hayırlısı

kizlar selamm

ben bunca yemeye 1 kilo vermisim ve hepsi yagdan:eek::eek:reglim gelmek uzere oldugundan kiloma 600gr yansimis.egerki regl olmicak olsam 69.7leri gorecektim.listem degisti.makarna bile yicem artikkkk

waw ben yapardim ama aksama pcden yapabilirim.telden zor
:nazar::nazar: harika gidiyorsunn maşallah bu arada kilo aldım ben 90.8 oldumm

Son düzenleme:
Cok gecmisler olsunn..
Allah sifalar versin.
Insallah hemen toparlanirsin.
Beslenmene ve kendine cok cok daha fazla dikkat et... yani saglikli gidalarla bulus:)

Verdigim.kg geri geldi. Kocacim allah razi olsun ilaclarimi icirmeyi bile yapiyo.
Bugun dr hamilelik var mi dedi bilmiyorum dedim gulduk. Korunmuyoruz dedim. Dr sordu Son adetten sonra iliskiye girdiniz mi dedimki tabikide dr lar, esim guldu test yaptilar negatif. Ama umitlendik dogrusu bu serden bir hayir cikarmi die :)
Artik guluyorum
cok gecmissss olsunnnnn

Tesekkur ederim :)

Gelemezsem bilin

çoookk geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

Merabalarr...nedenn olmuyorr..yanliss bisiler vardirrr...

Kizcelerimm benn geldimm..oyy oyy 3 gundur bittim..sinavlar bitti..emanet kuzen gitti...yarin hayatima geri donuyorumm..vee buradayimm..

Kilo cuma 79 du bugun kesin 81 vardirrr. Sabah tarrtilirimm..evett bomba gibi basliyiruzzz...

Yarin dr da olucam bakalim bu ay neler olacakkk..sua edin kizlarr..

Kizcelerimm benn geldimm..oyy oyy 3 gundur bittim..sinavlar bitti..emanet kuzen gitti...yarin hayatima geri donuyorumm..vee buradayimm..

Kilo cuma 79 du bugun kesin 81 vardirrr. Sabah tarrtilirimm..evett bomba gibi basliyiruzzz...

hoşgeldin canım..oh ne güzel herşeyi atlatlattın şükür ben daha yeni başlıyorum...kendi tedavim kardeşimin düğünü kayınvalidemin kontrrolleri...bir de çarşamba günüm var ooofff......hafta yetmedi bana...

ben de yarın doktora gidicem bakalım yumoşlar büyümüş mü..kasıklarımda ağrı var ben hayra yoruyorum inşallah kist oluşmamıştır..
kızlar klomen içtiğinizde sizde de böyle sancılar oluyormuydu merak ettiim....

Vwavcim allah hayirlisini nasip etsin.
Bilmiyorummm popo kuculdu gibi... bacaklar da inceldi ama ah bu göbişşşş... :5:

Spor olarak mekik cek gobege en etkili sey mekik.

Kizlar drdan geldimm..aglama krizlerimi atlattimm uyuya kalmisimm..simdi kalktim..yemek hazirliyorumm..

2 yumosum varmis ama yine kucuklerr 11 mm de kalmislarr..bu ayda bole gececekkk...napamm..allah kimseyi bole caresiz birakmasinnn...onca soyleyecek lafim varr..bi okadarda susasim varr....cuma yine gidicem bi yol cizicez artik..

Back