• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamm..
Evet esler evde olunca cozutuyoruz birazz;)
Haftaici toparlayalim ins.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

SLMM kızçelerimmmm....evett yeni haftaaa güzel haberlerle geçsinn..eksi kilolarla geçsin inşallah....

ŞİRİNEEEE....yeni çiftimize mutluluklarrr....rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımzdaa...bazen aşırıbi duygu seli yaşıyorum rabbim yannlış duygu yanlış kelime ettirmesinnn...şuan iyiyim şükürr..ne verdiyse başımızüstüneeee....adet olmadın halaa..test yapmıcakmısın...güzel haberler ver bize hadiii...

YAĞMURLUUU....hiç sorma bu hafta sonları beter beterrr...bizdede kuzen varyaa onun sevecegi yemekler pişiyor evdee...haftasonuda amcam geldiii..ohhh lahmacunlar böreklerr..pikniklerr gitti yanii..bakalım bu hafta toparlarım inşallahh...sıkıldım 1 ver 2 all...irademden nefret ediyorumm..

Waw hergun okuyorum bende başlamak istiyorum ama bi basliyamadim tekrardan diyete hazir değilim sanirim hala evime mutvagima kavustum bu haftayida gecireyim haftaya inşallah araniza donucem...

Senin yeğen okula gitmiyomu baya oldu sizde kalali

Waw hergun okuyorum bende başlamak istiyorum ama bi basliyamadim tekrardan diyete hazir değilim sanirim hala evime mutvagima kavustum bu haftayida gecireyim haftaya inşallah araniza donucem...

Senin yeğen okula gitmiyomu baya oldu sizde kalali

ohhh şükürr kavuşmuşsun evineee...eşinlee doya doya vakit geçirr..güüzell yemekler yap yiyin..haftaya başlarsın sendee...

moralin yerinde olsunn...ne durumdasın adet bittimii...ilaçların geçen ay baya yüksektii bu ayı iyi değerlendirr..gebelikoluşabilirr..o yüzden dikkat et kendinee..

benim kuzen 9 yaşında okulundan izin aldılarr...okulu avrupa yakasında..annesi ve ablası umreye gittii..o bende kalacak 15 günn...bende fecikilo aldım..onun abur cuburları varr...kekler bisküviler çikolatalarrr...pufffff....

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar,
Ben 1 yıllık evliyim ve troit bezlerim de çıkan rahatsızlıktan dolayı 1 yıl için 10 kg aldım.
Bir arkadaşım Glucophage kullanmamı söylüyor, fakat ben tiroid içinde Euthyrox ilacı kullanıyorum.
Bu ilaçları bir arada kullanmam da bir sakınca olur mu bir bilginiz var mı?
Birde sizden ricam Glucophage ilacı tavsiye üzerine kullanılır mı, ilaçla ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Bebek sahibi olmak istiyorum,bu şekilde kilo almaya devam edersem zor gibi gözüküyor.
İlginizden dolayı teşekkür ederim :34:

Merhaba
Oncelikle gecmis olsun.
Uc ay once metabolik rahatsizligim var mi yok mu diye doktora gitmistim. Tiroit ve insulin direnci rahatsizliklarim icin levotiron ve glucophage vermisti doktorum.
Ben yine de bir doktor gozetiminde kullanin derim. Vucudumuzun neye tepki verecegi belli olmaz. Bunyeden bunyeye de fark var malum.
En kisa zamanda bebeginize kavusursunuz insallah.

Hicarncim allah kabul etsin ancak burasi oyle bir topik degil. Biz burda namazimizin ardindan yada dua ettigimiz zaman duamizi icinden burdaki arkadaslarimizi ve isteyen.her kesi die dua ediyoruz. Rabbim isteyen her kadina hayirli evlatlar nasip etsin amin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunun farkındayım ama benim amacım sadece yardım istemek şarta şurta yada kurala bakmıyo size saygı duyuyorum düşüncenize ben ban yardım etmek isteyen diye vurguladım özellikle

ohhh şükürr kavuşmuşsun evineee...eşinlee doya doya vakit geçirr..güüzell yemekler yap yiyin..haftaya başlarsın sendee...

moralin yerinde olsunn...ne durumdasın adet bittimii...ilaçların geçen ay baya yüksektii bu ayı iyi değerlendirr..gebelikoluşabilirr..o yüzden dikkat et kendinee..

benim kuzen 9 yaşında okulundan izin aldılarr...okulu avrupa yakasında..annesi ve ablası umreye gittii..o bende kalacak 15 günn...bende fecikilo aldım..onun abur cuburları varr...kekler bisküviler çikolatalarrr...pufffff....
Çok şükür kavustum evime canim....Esim okadar yoğun calisiyoki hafta sonu bile calisti ama olsun görüyorum ya onu yeter bana :))))

Canim doktorun bisey demedi ama iki ay korunmak lazimmis kurtajdan sonra bu ay dikkat edicem mecbur ve hala damla damlada olsa kanamam oluyor 15. Gün bugün inşallah herşey yolundadır....

Allah kabul etsin umrelerini ve seninde hayrini yaptigimiz herşeyi Allah rızasi için diyecekmisiz sonucta yegende olsa bakiyosun...yaptigimiz yemeği evimizin temizliğini bile Allah rizasi icin....
Haftaya kendimi hazir hissedersem sahalara inicem yine :)))

Merhaba Hanımlar,
Ben 1 yıllık evliyim ve troit bezlerim de çıkan rahatsızlıktan dolayı 1 yıl için 10 kg aldım.
Bir arkadaşım Glucophage kullanmamı söylüyor, fakat ben tiroid içinde Euthyrox ilacı kullanıyorum.
Birde sizden ricam Glucophage ilacı tavsiye üzerine kullanılır mı, ilaçla ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Bebek sahibi olmak istiyorum,bu şekilde kilo almaya devam edersem zor gibi gözüküyor.
Canim ilaç etkileşimini bilmiyorum ama benim insulin direncim var gittiğim Dr vermedi bana aile hekimine gidip yazdirdim cçok kisa bi sure kullandim simdi tekrar cesaret edip basliyamiyorum bana yan etkisi olmadi ilk günlerde bagirsaklarim çok hareketliydi istahsizdim okadar

bende de feci istah artisi var.adapte olup baslayamadim diyete adam gibi.sabah ve aksam yemegim iidi.oglen doner yedim:-P ara ogun hic yapmadim.neyseee kismetttt:)

SLMM kızçelerimmmm....evett yeni haftaaa güzel haberlerle geçsinn..eksi kilolarla geçsin inşallah....

ŞİRİNEEEE....yeni çiftimize mutluluklarrr....rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımzdaa...bazen aşırıbi duygu seli yaşıyorum rabbim yannlış duygu yanlış kelime ettirmesinnn...şuan iyiyim şükürr..ne verdiyse başımızüstüneeee....adet olmadın halaa..test yapmıcakmısın...güzel haberler ver bize hadiii...

YAĞMURLUUU....hiç sorma bu hafta sonları beter beterrr...bizdede kuzen varyaa onun sevecegi yemekler pişiyor evdee...haftasonuda amcam geldiii..ohhh lahmacunlar böreklerr..pikniklerr gitti yanii..bakalım bu hafta toparlarım inşallahh...sıkıldım 1 ver 2 all...irademden nefret ediyorumm..
Senin kuzenin abur cuburlarindan uzak dur cisss onlar ciss :)

Selamm..
Evet esler evde olunca cozutuyoruz birazz;)
Haftaici toparlayalim ins.

Aynennn beni bozan esim ve aileler :)
Insallah
Merhaba Hanımlar,
Kayinvalidem troid ilaci kullaniyo
Dr ona troid ilacini kullandikdan sonra baska ilac icmesi icin4 saat gecmesi grekyigini solemisti troid ilaci aksi taktirde fayda saglamazmis demisti
O dikkat ederdi.
Ayrica kafamiza gore ilac almayalim arkadaslar.aile hekimleri 9 Troid uzmnlari kadar iyi bilemez. Ayrica glikopaghe zauiflatcak die bir kaide yk bana etki etmedi mesela :)

bende de feci istah artisi var.adapte olup baslayamadim diyete adam gibi.sabah ve aksam yemegim iidi.oglen doner yedim:-P ara ogun hic yapmadim.neyseee kismetttt:)

Belki adetin yakindir benim o zamanlarda oluyo

merhaba kızlar....
şükür kızımın tahlilleri iyi çıktı..iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..kızım 2 kilo daha fazla olsaydı obez sınıfına giriyordu...ben çekiyorum o çekmesin bari yavrum..yarın ona basket topu alıcam hergün doğru parka..yüzmeye de vermeyi düşünüyorum...

gelelim banaaa..
sabah bol peynir zeytin domates salatalık menemen yedim..
akşam sadece dürüm salata ayran..karatayda sık olmamak şartıyla dürüm lahmacun yenilebiliyor abartmamak kaydıyla...

merhaba kızlar....
şükür kızımın tahlilleri iyi çıktı..iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..kızım 2 kilo daha fazla olsaydı obez sınıfına giriyordu...ben çekiyorum o çekmesin bari yavrum..yarın ona basket topu alıcam hergün doğru parka..yüzmeye de vermeyi düşünüyorum...

gelelim banaaa..
sabah bol peynir zeytin domates salatalık menemen yedim..
akşam sadece dürüm salata ayran..karatayda sık olmamak şartıyla dürüm lahmacun yenilebiliyor abartmamak kaydıyla...

Tekrar gecmis olsun canim.dedigin gbi biz cektik onlar cekmesin

Bir sen bir ben birde bebek olsun.bari dimi cankusum :)

Aynen oyleeee:D
Ya bu ay benim adetim alti gun gecikti. Anaaaaaaaam dedim yoksaaaaaa;)
Neyse degilmis tabi de:)
Baktim hosuma da gitti bir an bile o ihtimali dusunmek:)
O yuzden yine cok acayip gaza gelip yine yeni yeniden start veriyorum:)

Hep beraber ama demi, yanimdasiniz??

Aynen oyleeee:D
Ya bu ay benim adetim alti gun gecikti. Anaaaaaaaam dedim yoksaaaaaa;)
Neyse degilmis tabi de:)
Baktim hosuma da gitti bir an bile o ihtimali dusunmek:)
O yuzden yine cok acayip gaza gelip yine yeni yeniden start veriyorum:)

Hep beraber ama demi, yanimdasiniz??

Nasiii yani bebek icin mi start veriyorsun yoksa kg vermeye mi anlamadim yahu :)

iyi akşamlarrrrr

reglime 1 hafta var ama iştahım çok açık.frenliyorum kendimi sürekli.ama bu sefer geçen haftaki gibi konsantre diilim.bi de regl zamanımda kontrolüm var.pek kilo veremeyeceğim sanırım.

sabah tam tahıllı ekmek arası peynir,domates
öğlen patlıcan musakka 2 dilim ekmek
akşam kumpir:37:

Back