Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett kızlarrrrr.....listemizzz yeniden hayırlıı olsunn süperr bi başlangıçç olduuu....hadii bakalım haftayaaaa dahada sallıcazz
canım liste için teşekkürler...burada benim ilk haftamdı...aynen karataya devam...sporuma da kaldığım yerden devam edicem..leslie ve zumba yapıyorum çok eğlenceli...[table="width: 300, class: grid"]
[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]68,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]69[/td]
[td]eftelya[/td]
[td]67,4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]95[/td]
[td]sarraf[/td]
[td]78,8[/td]
[td]78,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]75[/td]
[td]yagmurlu[/td]
[td]72,4[/td]
[td]70,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]108[/td]
[td]cankuş[/td]
[td]107,3[/td]
[td]106,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]75,5[/td]
[td]minimax[/td]
[td]76,1[/td]
[td]72,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]82[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]74,2[/td]
[td]73,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]83.3[/td]
[td]waw[/td]
[td]79,6[/td]
[td]79[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]120[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]117[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]93,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
bende pztesiden itibaren başlıyacağım karataya , bakalım nasıl olacak senin gibi 2 kg versem bir hafta ayyyy çok heyecanlandım bekle beni 60 lar geliyorum :)Ben geldiimm. Hastanedeydim her hafta kan veriyorum. Üç hafta önce 200 dü, geçen hafta 50, bu haftada 11 e düştü beta hcg Allaşa şükür değer düşüyor. Hala kanamam var. İnşallah bu hafta kesilir artıkkkk.
Kilo bildirimi.
Geçen hafta : 76,1
Bu hafta : 72,7
Gidenn : 3,4
Hedef :60
Karatay diyeti yapıyorum ama inanın bu diyet gibi değil. Doyuyorum, canım birşey istemiyor, kendimi iyi hissediyorum en önemlisi de bu. Evde ki rafine tuzları attım. Himalaya tuzu aldım kendime diğer tuzlardan farklı diğer tuzda örn. bir tatlı kaşığı kullanacaksan bunda bir çay kaşığı yetiyor. Keskin bir tuz.
Meyve yenmeyecek diye birşey yok. Canım istediğinde yedim. Ama öyle aşırıya kaçmadım. Su 2 lt hergün tükettim.
Bu hafta güzeeeeelllll kilo verdim. İnşallah haftaya da veririm. Tabi bu ilk hafta olduğu için bu kadar güzel vermişimdir. Ama her hafta en az 2 kilo gitseee harika olacak.
Zayıflayacağım ve sizinle resmimi paylaşacağım.
hasta olmaman gerekiyor canım kendine çok dikkat etmelisin. ayacıklarını sıcak tut. diyeti boşver sağlıklı beslenKizlarrr 2..3. Gundurr garip bi hal var uzerimdee..glukofenden dedim sabah glukofen icmedim ama yine aynii...bi halsizlik var ustumde...bi an iyiyimm..sonra bi an geliyorki sanki kan cekiliyor vucudumdan..elimi degil parmagimi bile kaldiramicak gibi oluyorimm..bogazlarimda bi garipp...
Sanitim hasta olucamm vucutt direniyorr...hastayim diyemiyorumm ama iyide degilimmm....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
waw cım llerine sağlık . herkes eksilerde hep böle devam ederiz inşallah :)[table="width: 300, class: grid"]
[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]68,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]69[/td]
[td]eftelya[/td]
[td]67,4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]95[/td]
[td]sarraf[/td]
[td]78,8[/td]
[td]78,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]75[/td]
[td]yagmurlu[/td]
[td]72,4[/td]
[td]70,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]108[/td]
[td]cankuş[/td]
[td]107,3[/td]
[td]106,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]75,5[/td]
[td]minimax[/td]
[td]76,1[/td]
[td]72,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]82[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]74,2[/td]
[td]73,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]83.3[/td]
[td]waw[/td]
[td]79,6[/td]
[td]79[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]120[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]117[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]93,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
günaydın kızlarr
ben bugün ve yarın menü paylaşmayacağım elimden geldiği kadar abartmamaya ve uğramaya çalışırım
malum hafta sonu
dün cozuttum 1.5 kg vermenin verdiği gazla yedim de yedim. sonuç 1 kg su geri geldi, birde dün çok üzüldüm dün çok stres yaptım hep ağlamaklıydım kortizon fazla salgılanmış ve şişmişde olablirim
size bişey anlatmak istiyorum
dün gece bir rüya gördüm
rüyamda tekrar çalışmaya başlamışım. iş yerindeyim seminer gibi bişey var
bi hoca geldi (din adamı) seminer bitti herkes soru soruyo bende dedimki hocam benimde bir sorum var ama özel dedim onu bir odaya çektim odadakileri çıkarttım odadakiler ile atıştım alan başka bir yere geçtik orda da çıkartnak istediklerimle kavga ettim. sonra hocaya dedimki
hocam bizim şuanda çok borcumuz var. çok maddi skıntıdayız eşiminişleri çok sıkıntıda. beni bu durumdan kurtaracak bu durumu çözecek bir şey bir dua yok mu dedim. oda onunde beyaz bir kağıt üzerinde mavi kalemle yazılar yazılmış onun altına devam etti arapça yazılar yazmaya
seni anlıyorum sana önerim dedi bir yandan da yazıyordu arapça olduğu için bişey anlamıyorum tabi tam hoca söleyecekti uyandım
tuhaf oldum.
keşke öğrenip öle uyanabilseydim
Kizzlarrr ben geldim dr dannnn....
Durumlarr vahimmmm.....sagda ve solda 2 yumos var 12 mm olmuslarr guzel buyuyirlarr..ama dr um ani bi kararla ilaci kesdiii cunku buyumekde olan baska yumurtalarda varmisss..2 gun igne vurma pazartesi gel dedii...
Bende azda olsa vurayim dedimm..yok yumurta cok hepsinin buyume ihtimali var dedii...
Bende gauet relax bi sekilde cokk cokk diyorsunuzz kac yumurta var dedimmmmmmm....
Demez olaydim...sagda ve solda toplam 15 yumurtaaaaaa dediiiiiiuiii.......asiri uyarilmis simdide yumurtaliklarr...herseyde vardir bi hayirr...
Pazartesi uine gidicemm..buyuyecekse o ikisi buyusun dedii..buyumezlersede elden gelen bisi yokk...
Rabbim herseyin hayirlisini versinn..
Canimmm..allah hayra cikartsin ruyanii...ben yorumlamayi bilmemm..ama gonlume gelen yorumu yapayimm...
Namaza baslamistinn..rabbim bu durumundan cok hosnutt..arapca yazilar gorduysen bence arada kuranda oku..bilmiyorsan dinle..bildiklerini okuu...
Cok guzel bi ruyaa..derdinede kederinede onu care sunmus sankii...
Benim gonlume gelen bu elbet seninde gonlune gelen vardirr..rabbim hayra cikartsinn..
Durumlarr vahimmmm.....sagda ve solda 2 yumos var 12 mm olmuslarr guzel buyuyirlarr..ama dr um ani bi kararla ilaci kesdiii cunku buyumekde olan baska yumurtalarda varmisss..2 gun igne vurma pazartesi gel dedii...
Bende azda olsa vurayim dedimm..yok yumurta cok hepsinin buyume ihtimali var dedii...
Bende gauet relax bi sekilde cokk cokk diyorsunuzz kac yumurta var dedimmmmmmm....
Demez olaydim...sagda ve solda toplam 15 yumurtaaaaaa dediiiiiiuiii.......asiri uyarilmis simdide yumurtaliklarr...herseyde vardir bi hayirr...
Pazartesi uine gidicemm..buyuyecekse o ikisi buyusun dedii..buyumezlersede elden gelen bisi yokk...
günaydın kızlarr
ben bugün ve yarın menü paylaşmayacağım elimden geldiği kadar abartmamaya ve uğramaya çalışırım
malum hafta sonu
dün cozuttum 1.5 kg vermenin verdiği gazla yedim de yedim. sonuç 1 kg su geri geldi, birde dün çok üzüldüm dün çok stres yaptım hep ağlamaklıydım kortizon fazla salgılanmış ve şişmişde olablirim
dün gece bir rüya gördüm
bi hoca geldi (din adamı) seminer bitti herkes soru soruyo bende dedimki hocam benimde bir sorum var ama özel dedim onu bir odaya çektim odadakileri çıkarttım odadakiler ile atıştım alan başka bir yere geçtik orda da çıkartnak istediklerimle kavga ettim. sonra hocaya dedimki
hocam bizim şuanda çok borcumuz var. çok maddi skıntıdayız eşiminişleri çok sıkıntıda. beni bu durumdan kurtaracak bu durumu çözecek bir şey bir dua yok mu dedim. oda onunde beyaz bir kağıt üzerinde mavi kalemle yazılar yazılmış onun altına devam etti arapça yazılar yazmaya
seni anlıyorum sana önerim dedi bir yandan da yazıyordu arapça olduğu için bişey anlamıyorum tabi tam hoca söleyecekti uyandım
tuhaf oldum.
inşallah bu seferr güzell geçer canımm...sana çokk çok iyi gelsinn..bomba gibi dön gerii...eşinede geçmiş olsun rabbim şifasını versinn....
oyyy oyy oyy kuzummmm...hiç darlanmaaaa...inşşallah bundan sonra herşeyy güzel olacaakkk...tüp biri kapalı oldugunu ögrendik ona göre yok alıcaz demekkiii..buda bi gelişmee..çekilmemiş olsaydınn bu yumoşa ümit baglardıkk...ben yinede allahtann ümit kesilmezz diyorummm o isterse her bahane kalkar ortadann rabbim sabrını versin salı günü güzel haberlerle gel insallahh...
bende yarın gidicemm bakalım bende hiç yumoş varmıı...
Allah razı olsunnn canım İnşallah hepimiz için her şey güzel olacakk Allahtan ümit kesilmez " Ol der ve olur " elbet canım sabredeceğiz Cuma sevindim sonra üzüldümm Allahının takdiri belki de bundan sonra çook sevineceğiz inşallahhhhh
[Allah razı olsun canım moral oldu yazdıklarıncanım lütfen içini ferah tut...ben de senin gibiydim...ilk ay hiç yumurta oluşmadı bende de..doktorum seninle çok işimiz var demişti ama ikinci ayda sadece bir yumurtam oluştu ve onda da hamile kaldım..ben de 90 kiloydum o zaman...insan bunalıyo ama bize zarardan başka hiç birşey değil..bu ay olmadı birdahakine diyip yoluna devam edeceksin yılmak yok..Rabbim en yakın zamanda mucizeni verecek ben buna inanıyorum....
benim doktorumda Allah razı olsun hep hayırlısı ile inşallah diyor ve gülümsüyor
oda moral veriyor biraz tabi inşallah bizlerde güzel bebişlerimize kavuşacağız.
Kizlar ben geldimm..cogunuz uyuyorsunuzdurr...gunduz girmeye calistimm hatta yazdimda gelmemis galibaa...telden zor giriyorum sizdede varmi ayni sorunnn...
Sessizligimden anlamissinizdir dr iyi gecmedii..bugun 10 gundu..ve yumos bikactane var amaa hepsi ufak 8..9 mm de kalmislar cuma yine gidicemm..15. Gune kadar yolu var dedi ama nasipp..
Ciktim dr dan aglamadim bu sefer cok geldi aglamak ama sustumm..
Eve geldim yueegim catlayacak..bi kitap almistim ALLAH OTESINI BIRAK o kitabi rasgele actimm bilincli bi sekilde raabim bi kelime dedimm....oyle bi sayfa acildikii hayret edersinizz..allahdan umidi kesmee....kesmiyorum allahdan umudumuuu..
Actigim sayfada su yaziyordu....
Birgun bir cift hz. Musaya gitmisler ve demislerki..sen allahtan istersen geri cevirmez bize hayirli bi evlat nasip etsin..
Hz musa cenabi hak ka dua ediyorr...
Hz musaya cevap geliyor : yaa musaa onlarin dolu tutmayacak o cift omur boyu evlat sahibi olamicak..
Hz musa bunu cifte iletir..cift evlerine doner..
Ve 4 yil sonra ellerinde bi cocukla gelirler hz musaya...
Hz musa SOrar bu cocuk kimin ..onlarda bizim derrler..
Hz musa sasirir..ve onlar gidince saskinlikla sorar..
Yarabb..hikmetinden sual olunmaz ..ama onlarin cocugu olmayacak buyurmustunuz...ve cevap gelir cenabi hakdan..
Ya musa..sen onlara evlat nasip etmeyecegimi soyledin ama onlar bunu bile bile benden umidi kesmediler dua ettilerr..umit ettilerr ve bende onlara nasip ettim ..
Evett kizlarr sayfada aynen bunlar cikti karsimaa..hickira hickira agladim..esim aradi o anda onada okudum..
Bizlerde kwsmeyelim umidimizi..vakti geldiginde olacak insallahh...
canım ben de okuyorum onu
"Ya musa..sen onlara evlat nasip etmeyecegimi soyledin ama onlar bunu bile bile benden umidi kesmediler dua ettilerr..umit ettilerr ve bende onlara nasip ettim ..
" burayı okudum var ya saatlerce ağlamıştım sonra bunun bana tefekkür için nasip edildiğini düşündüm ve senin gibi ben de bunun Rabbimizden bize sabırla ümitle yolumuza devam etmemiş için gelen bir mesaj olduğuna kanaat getirdim .
Kizlarrr 2..3. Gundurr garip bi hal var uzerimdee..glukofenden dedim sabah glukofen icmedim ama yine aynii...bi halsizlik var ustumde...bi an iyiyimm..sonra bi an geliyorki sanki kan cekiliyor vucudumdan..elimi degil parmagimi bile kaldiramicak gibi oluyorimm..bogazlarimda bi garipp...
Sanitim hasta olucamm vucutt direniyorr...hastayim diyemiyorumm ama iyide degilimmm....
wawcım sen şeker ilacını neden 2 ye çıkarttın ?
ay inşallah hasta olmazsınn yumoşların iyidir inşallah büyümüştürr bol c vitamini de al sevgiler...
[table="width: 300, class: grid"]
[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]68,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]69[/td]
[td]eftelya[/td]
[td]67,4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]95[/td]
[td]sarraf[/td]
[td]78,8[/td]
[td]78,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]75[/td]
[td]yagmurlu[/td]
[td]72,4[/td]
[td]70,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]108[/td]
[td]cankuş[/td]
[td]107,3[/td]
[td]106,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]75,5[/td]
[td]minimax[/td]
[td]76,1[/td]
[td]72,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]82[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]74,2[/td]
[td]73,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]83.3[/td]
[td]waw[/td]
[td]79,6[/td]
[td]79[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]120[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]117[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]93,3[/td]
[td]91,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Liste elllerine sağlık güzel olmuşş ben kendimi de ekleyim yazdım sanıyordum geçen bağlantı gidip geliyordu zaten 91,8'di şimdi 91,5 :))
Malesef 5 vakit kilamadim daha bi kismet olmadi. Ama insallah zamanla olucak. Namaz arkasindan elimden geldigince iilmihalden vakia suresini okumaya calisiyorum. Allah kabul etsin de sikintilarimiz bitsin tez vakittte insallah
Amin
Salma kendini moral.cok onemli biliyorsun
Canim aklima ilk gelen seyi solicem simdi birden fazla yumos buyuyorsa bu senin ozr dilerim ama dollenmesi icin birden fazla sansin oldugu anlamina gelmiyormu yani biri olmazsa digeri digeri olmazsa digeri gbi olmuyormu :s
Hosgeldinn canimm aramizaa...rabbim evladini sana bagislasinn...vericez inaallah kilolari seninle ayni durumda bi kac arkadas daha varr..takipde olursan gorursun..sen kendinden bahset birass..yani yeme seklindenn..duzenindenn..bizler paylaaiyoruz zaten yanlis varsa duzeltiyoruz birbirimizdee..slm kızlar ben hem pkolu hemde kilolu bi bayanım bir kez doğum yaptım 27 yaşındayım aynı zamanda tiroit hastasıyım ben de katılmak istiyom zayıflamaya boy 1.76 kilo 95
günaydın kızlarr
malum hafta sonu
dün gece bir rüya gördüm
tuhaf oldum.
slm kızlar ben hem pkolu hemde kilolu bi bayanım bir kez doğum yaptım 27 yaşındayım aynı zamanda tiroit hastasıyım ben de katılmak istiyom zayıflamaya boy 1.76 kilo 95
Yokk canimm oyle olmuyorr..2..3 tane olsa sorun yokdaa..15 cokk fazlaa...o 15 in buyuyup kist olma olasiligida varr..buda pko tedavisinde gorulen baska bi sendrom...OHSS deniyor bunada..yumurtaliklar asiri uyariliyorrr
Hosgeldinn canimm aramizaa...rabbim evladini sana bagislasinn...vericez inaallah kilolari seninle ayni durumda bi kac arkadas daha varr..takipde olursan gorursun..sen kendinden bahset birass..yani yeme seklindenn..duzenindenn..bizler paylaaiyoruz zaten yanlis varsa duzeltiyoruz birbirimizdee..
Sozlu tartismaydi kavga gurultu yoktu canimcanım rüyan çok güzel aslında Allah hayırlara çıkarsın diyelim öncelikle...benim bildiğim eğer biriyle tartışıyorsan dışarıdan bir insandan manevi destek alacağındır...baya vurmalı bir kavga gibiyse kendi gücünü ona vereceğindir...ay rüya yorumcusu ablalar gibi oldum haaama arapça yazıları görmen daha iyi ..bu sana bir işaret olabilir..sıkıntına göre dular okuyabilirsin...Esma-ül Hüsna da çok güzel isimler var durumuna göre onları bol bol okuyabilirsin..inan insanı çok ferahlatıyor...
MErhhaba arakdaşlarr biliyorum bir yok oldum pes yanii
diyetle alakam felan kalmadı
geçen enson yumoş yok demişti doktor sonradan gördü 11 mm deyinceee çooooooook sevinmiştimm geç gelişiyor demekki dedi
rahim duvarı iiyi demiştii çok şükür demiştimm
estrofeme devam ettik nar suyuna devam ettmiştim.
ama Perşembe gittim yumoş hiç büyümemiş dedi (
rahim duvarı 2. aşamaya geçmiş kalınlıkta yumoş gelişmemiş yani
Cumartesi yine de bir daha bakalım dedi gidemiyorum inş pzt gideceğim artık
ağlarken yamur indi üzerime dedimki verende Allah alanda Allah iken o seni hiç ümidin yokken sevindirmişken şimdi neden kendini ona bırakmazda olmayana üzülürsün
Allahım sana güveniyorum
S eni takdir ettim canim.malesef sogukkanli olamiyoruz insan oldugumuzdan herhal. Kontrol edemiyoruz
Veren allah alan allah. Isterse tasin ustunde ot bitirir. Onhn rizasini kazanmak onemli. Haberlerini bekliyoruz unutm A pztesi
Allah razı olsunnn canım İnşallah hepimiz için her şey güzel olacakk Allahtan ümit kesilmez " Ol der ve olur " elbet canım sabredeceğiz Cuma sevindim sonra üzüldümm Allahının takdiri belki de bundan sonra çook sevineceğiz inşallahhhhh
[
Allah razı olsun canım moral oldu yazdıkların
benim doktorumda Allah razı olsun hep hayırlısı ile inşallah diyor ve gülümsüyor
oda moral veriyor biraz tabi inşallah bizlerde güzel bebişlerimize kavuşacağız.
canım ben de okuyorum onu
"Ya musa..sen onlara evlat nasip etmeyecegimi soyledin ama onlar bunu bile bile benden umidi kesmediler dua ettilerr..umit ettilerr ve bende onlara nasip ettim ..
" burayı okudum var ya saatlerce ağlamıştım sonra bunun bana tefekkür için nasip edildiğini düşündüm ve senin gibi ben de bunun Rabbimizden bize sabırla ümitle yolumuza devam etmemiş için gelen bir mesaj olduğuna kanaat getirdim .
wawcım sen şeker ilacını neden 2 ye çıkarttın ?
ay inşallah hasta olmazsınn yumoşların iyidir inşallah büyümüştürr bol c vitamini de al sevgiler...
Liste elllerine sağlık güzel olmuşş ben kendimi de ekleyim yazdım sanıyordum geçen bağlantı gidip geliyordu zaten 91,8'di şimdi 91,5 :))
Insallah 5 vakite cikartiriz canim.Allah kabul eylesin maşallah
hiç olmamasından iyidir inşallah ben de seninle aynı hallerdeyim
evet canım benimde geçen sene martta sağ 11 sol 12 felan acayip olmuştu ilk klomendi ikisi büyüdü gerisi baskılanmış kaldı onlar öyle sanırımmm
ayy hadi inşallah hayırlısı ile bebiş olurlarrrr
teşekkür ederim evet moral çook önemliidi
salmıştım negatif etkilerini sonradan gördüm şimdi toparlıyorum canım
Çok ilginç bir rüyaymış canım. Hayra yormak lazım. Sıkıntın varsa bol bol inşirah oku. Çok iyi gelir. Maddi sıkıntınız varsa da esmaülhüsnalara bir göz at maddi sıkıntı için hangisi okunuyor hatırlamıyorum ama internetten bir bak istersen tesbih gibi çekersin.
Himalaya tuzunu sormuşsun ben aktardan aldım. Kilosu 50 tl falan ama ben 5 tl lik aldım bitmek bilmedi.