dün akşamm dua ediyorumm...dün ilk iğnemi vuruldumm..allahım hakkımızda hayırlı eylee ..zamanı değilsede yüreğimize sabır ver diye dua ettim...
yine açtım ellerimii.....allahımm.....şirineyeeeee.....minimaksaa....yağmurluyaa..klorofoma..cankusaa..ecrine.. dedimm bi gülmek geldi ellerim açık...töbee töbe dedimm..allahım isimlerini bilmiyorum gönlümden geçiriyorum...sana el açmış evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarına hayırlı evlat ver diye dua ettim..kabul eder inşallahh...
CECOMMM...sende geldin aklımaa...hakkında hayırlısıysa...hayırlıı sağlıklı bi şekilde kilo vermeyi nasip ettdedimm...
isimlerinizi bilmesemdee yüeğimde hepinizn yeri ayrıı....
Canımmm amin inşallah inşallah. Bende arada dua ederken senin gibi oluyorum isimleeri bilmiyorum başlıyorum saymaya waw, kloroform, yağmurlu, şirine,... Allahım sen gönlümden geçen kişileri biliyorsun diyorum
eee bende kilo bildirimi yapıyimmmmm
bir buçuk aydır bildirim yapmıyorum
bir buçuk ay önce 71,2
şimdi 76,1
inanılmaz şişim şuan birşey yemesemde karnım davul gibi hala kanamam var tartıya her gün çıkıyorum ooo minimax maşallah maşallahhh diyorum eşimde gülüyor ama yarından itibaren yürüyüşlere başlıyorum sabah va akşam gitsin artık şu göbişşşş