Yarın sabah ilk işim yürüyüş yapmak olacak inş.
Kaçamaklar önemli değil yeterki kendimizi tamamen salmayalımmm
Ben tartıda artı bekliyorum
kızlar ben iyiyim... ama giremiyorumm annemlerdeydimmm....biliyorsunuz kardeşim evleniyorr...işler cok eviydi çeyiziydi uğraşıyoruz sınavlarımda var...ve ütüne pazar kv geliyor...bide abi gelin ve cocuklard geliyorrrr 10 gün buradalarmışşşdaha ne kadar üst üste gelirki herşeyyyyyyy....
geçmişi okuyamadım musait vakitte gelicemm...inşallah herkez ıyıdır...
kızlar ben iyiyim... ama giremiyorumm annemlerdeydimmm....biliyorsunuz kardeşim evleniyorr...işler cok eviydi çeyiziydi uğraşıyoruz sınavlarımda var...ve ütüne pazar kv geliyor...bide abi gelin ve cocuklard geliyorrrr 10 gün buradalarmışşşdaha ne kadar üst üste gelirki herşeyyyyyyy....
Hamdolsun iyiymişsin canım Allah kolaylık versinnnn güzel olur inşallah her şeykızlar ben iyiyim... ama giremiyorumm annemlerdeydimmm....biliyorsunuz kardeşim evleniyorr...işler cok eviydi çeyiziydi uğraşıyoruz sınavlarımda var...ve ütüne pazar kv geliyor...bide abi gelin ve cocuklard geliyorrrr 10 gün buradalarmışşşdaha ne kadar üst üste gelirki herşeyyyyyyy....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Sabah erkenden doktora gidince gelince kahvaltı falan derken birde komşu ablama kahve faslına kaçıp ancak gelebildim
Maalesef kuzucuğumun yine ciğerleri dolmuşokadarda koluyorum hatta doktorada dedim balkona bile çıkarmıyorum diye :26:
Doktor sanırım alerjik astımı var dedi ve bunun seninle asla alakası yok dedi
Yine hava makinesine 4 saat arayla bağlayacakmışız 3 - 4 gün ondan sonra tekrar kontrole gideceğiz
Steteskopa gerek bile yok okadar bariz hırlıyor yavru kuşum
Mayısa kadar hastalanmazsada getir olmadı dedi ( mevsimden dolayıda olabilirmiş :26: )
Devamlı hava haricinde bir ilaç kullanacakmış ( baya rahatlatır ve atmasına yardımcı olur dedi )
Önceden hep kendimi suçluyordum ama doktor senle alakalı değil dedi ( inanın evde zaten sigara içirmiyoruz kimseye ve geleni de balkona atıyorum kuzununda çıkmasınıda yasaklıyorum dumandan belki etkilenir diye )
Ne olur kızlar dua edinde şu illetten kurtulalım :26: Rabbim beterinden saklasın bunada şükür tabi ama insan kuzu söz konusu olunca üzülüyor ister istemez
Büyük cadıyı götüremedim o hastanede ortopedi o an yokmuş diye ama pazartesiye randevu alayım da onuda aradan çıkartayım
Şükür onun şu ara ağrısı pek yok ama içi rahat etsin diye yinede çektirelim dedik ( öbür türlü ağrı olunca başlıyor işte kim bilir ne var daha sonra beter olucak şu emarı çektirmediniz gitti diye)
Canım Allah yardımcınız olsun
İnşallah herşey gönlünüzce olur çok güzel geçeroakdar misafirle uğraşırken baya bir yorulacaksınız ama tatlı yorgunluklar bunlar sonuçta
Hamdolsun iyiymişsin canım Allah kolaylık versinnnn güzel olur inşallah her şey
Sınavda başarılar wawcım ohoh çol çocuk şenlenecek evleriniz
Allah acil şifalar versinnn
ay inşallah tez iyileşir şu keçiboynuzu çayına baktın mı hiç yani çocuklar için nasıldır bilemiyorum lakin
sigarayı bırakma aşamalarındayken eşim ve kendim için yapmıştım hamdolsun astım başlangıcıma da iyi gelmişti hala arada bir yapıyor içiyoruz
babanneme de balla keçiboynuzu yedirmiştik onunda bronşitine iyi gelmişti
Canım benim küçük kızımdada aynı durum söz konusu daha önce bahsetmiştim evde hava makinemiz var sana tavsiyem öğütülmüş çörekotu ve bal karışımıSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Sabah erkenden doktora gidince gelince kahvaltı falan derken birde komşu ablama kahve faslına kaçıp ancak gelebildim
Maalesef kuzucuğumun yine ciğerleri dolmuşokadarda koluyorum hatta doktorada dedim balkona bile çıkarmıyorum diye :26:
Doktor sanırım alerjik astımı var dedi ve bunun seninle asla alakası yok dedi
Yine hava makinesine 4 saat arayla bağlayacakmışız 3 - 4 gün ondan sonra tekrar kontrole gideceğiz
Steteskopa gerek bile yok okadar bariz hırlıyor yavru kuşum
Mayısa kadar hastalanmazsada getir olmadı dedi ( mevsimden dolayıda olabilirmiş :26: )
Devamlı hava haricinde bir ilaç kullanacakmış ( baya rahatlatır ve atmasına yardımcı olur dedi )
Önceden hep kendimi suçluyordum ama doktor senle alakalı değil dedi ( inanın evde zaten sigara içirmiyoruz kimseye ve geleni de balkona atıyorum kuzununda çıkmasınıda yasaklıyorum dumandan belki etkilenir diye )
Ne olur kızlar dua edinde şu illetten kurtulalım :26: Rabbim beterinden saklasın bunada şükür tabi ama insan kuzu söz konusu olunca üzülüyor ister istemez
Büyük cadıyı götüremedim o hastanede ortopedi o an yokmuş diye ama pazartesiye randevu alayım da onuda aradan çıkartayım
Şükür onun şu ara ağrısı pek yok ama içi rahat etsin diye yinede çektirelim dedik ( öbür türlü ağrı olunca başlıyor işte kim bilir ne var daha sonra beter olucak şu emarı çektirmediniz gitti diye)
Canım Allah yardımcınız olsun
İnşallah herşey gönlünüzce olur çok güzel geçeroakdar misafirle uğraşırken baya bir yorulacaksınız ama tatlı yorgunluklar bunlar sonuçta
Canım benim küçük kızımdada aynı durum söz konusu daha önce bahsetmiştim evde hava makinemiz var sana tavsiyem öğütülmüş çörekotu ve bal karışımı
Biz şifasını gördük inş.baktık çocuklarda hastalık belirtisi car sabah aç karnına bir tatlı kaşığı ver bağışıklığı güçlendiriyor ayrıca balgama öksürüğe birebir
Rabbim şifa versin
Kızlaaaaar nerelerdesiniz yaa????
Waw nerelerdesiniz kilolar ne alemde?
Ben yarın başlıyorum arkadaşlar bende hiç olmayan akşam yemeleri başladı yeteer artık diyorum ayrıca cuma takımlarından birine girdim daha da motive olayım diye
Hadi kızlar sizde canlanın artık
Görün bakın nasıl gidecek benden kilolar inşşaalllahhhh
Kızlaaaaar nerelerdesiniz yaa????
Waw nerelerdesiniz kilolar ne alemde?
Ben yarın başlıyorum arkadaşlar bende hiç olmayan akşam yemeleri başladı yeteer artık diyorum ayrıca cuma takımlarından birine girdim daha da motive olayım diye
Hadi kızlar sizde canlanın artık
Görün bakın nasıl gidecek benden kilolar inşşaalllahhhh
Selamun aleykum kizlar
Ben diyeti falan tamamiyle biraktim....perşembe günü tüp bebek transferim oldu iki embriyo konuldu 7 nisani bekliyorum hayirlisiyla güzel haberi alirim...genelde yatiyorum sıkici bi donemmis hayirlisiyla tutunsunlarda yaticam test gününe kadar...
canııımmmm inşallah güzel haerleri alırsın canım benim aşağıda hamilelik takvimini gördüm çook sevindim inan.. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ondan sonra uykusuz geceler başlar hahahah)))