Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam bir çıktık pir çıktık
Bizimkine ay başında spor ayakkabısı sözü vermiştik ya Annem sağ olsun sponsor oldu
Daha doğrusu kendi verdi parasını ama ne eşin nede kızın bilmesin dedi
( eşime ve kızıma zuladaki paramı ortaya çıkardım ayağı yaptım
Annem kızımında bilmesini istemedi ki sonradan her fırsatta aaa ben böyle yaparsam nasılsa Anannem istediğimi alır diye düşünmesin dedi
)
Tabi benimki hemen başladı kirli çıkı madem bukadar paran var ne çıkarmıyorsun diye
dedim çıkardım bitti işte sende rahat bende rahat
Forumda bütün ayakkabıcılara girip çıktık ama hatun bir türlü beğenmiyor yada beğendiği beni kalpten götürecek cinsten
Kararsız ve nerde bir antin kuntin şey onu beğeniyor
Çok şükür ufaklık bana çekmiş
kokoş paso banada birşey alsana diyip durdu
Sonunda siyah beyaz güzel bir spor ayakkabı beğendide kurtulduk o işkenceden
Üstelik 6 dükkan gezdikten sonra yine ilk dükkandan aldı
Minik kuşumada bir cift ayakkabı aldık
ondan mutlusu yok
Cimcime tam anası kılıklı
ha bire alışveriş yapsın istiyor
kendine güzel bir nevresimde beğendi ama onu başka zaman alırız dedim dudaklarını büzerek peşimizden geldi
Merhabalar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum sitede yeniyim pek bilemiyorum doğru yer burası mı bilemiyorum kusura bakmayın
Başlıktan anladığım kadarıyla aranızda Pco hastaları var ben bununla ilgili bişey sorcam
Ben Pco hastalığımı yaklaşık 1 yıl önce öğrendim o zamanlar şikayetim yoktu genel kontrolde ortaya çıktı
Ama son 3 aydır çok sık adet olmaya başladım
oluyo en fazla 1 hafta sonra tekrar oluyo hepsi de 1 hafta sürüyor son 1 aydır da kanama miktarı çok azaldı
Aranızda benzer sorunları olan var mı acaba Pco dan mı başka bişey mı var diye düşünüp dürüyorum bir doktora gittim hiç ilgilenmedi ultrason bile yapmadı iyi bir doktor arıyorum ama bu arada içim içimi yiyo erken menopoz flan olmasın da
((
Bu ara 24 yaşındayım bekarım
Canım bir ara benimde öyleydi hatta 15 - 20 günde bir adet oluyordum
sonrada tam tersi geç olmaya başladım
Maalesef PKOda hep bir dengesizlik söz konusu
Allah korusun daha menapoz için çok erken ama sen yinede iyi bir doktora git bence
büyük ihtimalle sana bir 6 ay doğum kontrol hapı verecektir düzenli olman için
sonra inşallah düzene girer adetlerin
Valla bana yakın olsan ( GOP / ist ) kesinlikle benim kadındoğumcum çok tatlıdır
erkek olduğu hale eşim bile pek sever kendisini
inanılmaz güzel ilgileniyor ve aşırı hormona karşı olan biri ( çoğu doktor basıyor hormonu ondan sonra dahada fazla kilo alıyor millet )