Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Doktorla görüşmeye gittim Çok ilgili ve cana yakın biri
Uzun uzun ameliyatla ilgili ve benimle ilgili konuştuk. Yapılan tahlil sonuçlarımıda iletince ( bazı değerleri ) kesinlikle benim için Tüp Mİde Ameliyatının uygun olduğunu söyledi
10 % risk var yazıyor ama internette diyince internette abartılı bir bilgi bu okadar büyük risk yok çok şükür dedi
Ameliyat olduktan sonra 1 sene içinde vucudumdaki biriken yağların 50%sini kesin verebilirmişim ( yani 70 kgnun 50si ilk bir senede gidecekmiş ) sonrası benim yapacağım spora ve diyete bağlı olucakmış ki ben 50 kgya bile razıyım )
Kaçak riski 4000 kişide sadece birinde çıkmış ( şu anda kadar onların hastanesinde ameliyat olanlardan oda hastanın kendini kollamamasından dolayı oluşmuş )
İlk bir ay biraz daha dikkatli olmam gerekiyormuş ama sakın sırf sıvı ve püreyle besleneceğin için korkma hiç birşekilde acıkma hissi yaşamıyacaksın dedi Facede takip ettiğim grubu söyleyince çok iyi yapmışsın gerçekten çok faydalı dedi kendide orayı takip ediyormuş ve nadirende olsa 1 yada 2 kişi oraya ay şunu yedim ( zararlı ) ama birşey olmadı diyebiliyor sakın onlara itibar etme dedi
Ameliyat olupta kilo vermeyen bir tane bile vaka olmamış

Yanlız şöyle bir durum var zurnanın zart dediği nokta o
Üniversite Hastanesi olduğu için az da olsa fark alıyoruz dedi ve hemen yanındaki özel bölümden fiyatını öğren ve işlemlere başlamak istediğinde tekrar randevu alıp işlemlerini başlat dedi
Doktorun yanına girmeden Ameliyat için gün almaya gelen bir kızla tanıştık benden çok daha kilolu hatta sırf bu ameliyatı olabilmek için kredi çekmiş :26: Devlet hastanesinde yaptırınca vki 40in üzerinde olunca devlet karşılıyor ama bu Üniversite hastanesi olduğu için sigortalı 6 000 Liraya yapılıyormuş hatta diğer özel bölümden yaptırıp daha kısa zamanda olsun dersemde 12 000 liraymış
O kızcağızda ille o doktoru istediği için kredi çekmiş hatta bana biraz pahalı gelince ya sağlığından önemli değil ya dedi aslında haklı ama bedava yaptırabileceksem üzerine neden tekrar para vereyim

Bakalım akşam eşimle bir konuşalımda olmadı Şİşli Etfale yada bakırköy devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ( onlar tamamen ücretsiz yapıyorlarmış üstelik şişlide işlemlerini bitiren bir bayan geçen gün iki hafta sonrasına randevu aldığını yazmıştı o grupta ) hem fazla beklememiş olurum hemde beleş
Tabi eşime de bağlı sonuçta onun işi belli olmaz orada ameliyat ol parasını ayarlarım derse artık bilimiyorum ne karar vereceğime ama net birşey var oda Allahın izniyle o Ameliyatı olacağım

Ben kendi açımdan iyiki bu doktora gitmişim diyorum en azından çok güzel izah etti ve kafamda tek bir soru bile kalmadı

Şimdide az işimi yapayım damlarım yine

canim benim insallah bebisin sana simsiki tutunur...insallah bize güzel haber verirsinn...dualarim seninle..allah gönlünee göre versin...

Kizlar nasilsiniz herkez iyidir umarim. Biz kizimla.iyiyiz am a gaz prob le mimiz basladi 25gunluk olduk teyzeleri
Geceleri coo.huzursuz surekli agliyor
Sutum hala artmadi sogan bulgur incir malt icecegi su vs vs herseyi denedim ama artmiyor stresten uzuntuden kesildi iyice sanirim
eloca bebisin.ins tutunur sana bol bol dinlen canm beni

Canim anne sutu için findikta iyi deniliyo ve karalahana
Sağol canim amiin inşallah...genelde uzaniyorum gorumcemdeyim ayakta gördüğü anda yatağa diyo :)

Sesim duyulmuş herkes uğramış
Ceco çörek otu çekilmiş satılıyor ayrıca ameliyata kesin karar verdiysen iyi bir doktor seç derim hakkında hayırlısı olsun

Waw Allah kolaylık versin dikkat etmen zor en azından akşamları yememeye çalış ders çalışabiliyormusun
Kıyafet aldırmamı merak ettim???

Elocan eski motivemden daha güçlü bir iradeyle tekrar başladım inş.
Rabbim emeklerinizi hayırla sonuçlandırsın..

Kızlar menülerimi daha sonra sizinle paylaşacağım tlf.dan girmeyi hiç sevmiyorum yeni leptopun gelmesini bekliyorum
Bugün menüm güzeldi 40 dk sporda yaptım
Daha sonra paylaşımlarım olacak
Gidecek bu kilocuklarr....:)

Slm kızlar anca kendimi toparlayabildim. Üç, dört ay belkide daha fazla bu işlere ara vermeyi düşünüyorum. Çok yoruldum. Zaten düşük olduğunu söylemişti doktor. Değerlerin çok dengesiz çarşambayı bekleyelim demişti. :85: Geçtiğimiz hafta cuma günü çok şiddetli ağrılarım ve kanamam oldu acile gittik. Üç kese görüldü değerlerimde ki dengesizlik bundanmış ama üçüde düşükle sonuçlandı. Aslında üzüntü ya da moral bozukluğu yok, üzerimdeki şaşkınlığı atamadım hala. Hemen suni sancı verdiler yarım saat keseler tamamen düşünce kürtaja aldılar. Bana nasip olmadı ama dualarım sizinle ..

Çok geçmiş olsun canim....İnşallah birdahaki hamileliğin 9 ay sürer saglikli bir hamilelik yasarsin
Vücudun anca toparlar kendini 2-3 ayda canim...benimde tüp tutmazsa 3-5 ay ara vericem

Çok geçmiş olsun canim....İnşallah birdahaki hamileliğin 9 ay sürer saglikli bir hamilelik yasarsin
Vücudun anca toparlar kendini 2-3 ayda canim...benimde tüp tutmazsa 3-5 ay ara vericem

İnşallah tutar senin ki canım. O takvim sana şans getirsin. Hem ne güzel iki tane transfer etmişler. Bir bakıyormuşsun ikiz olmuş. Dualarım seninle kendine çok iyi bak.

İnşallah tutar senin ki canım. O takvim sana şans getirsin. Hem ne güzel iki tane transfer etmişler. Bir bakıyormuşsun ikiz olmuş. Dualarım seninle kendine çok iyi bak.

İnşallah canim inşallah...hala hic hayal kurmadim korkuyorum hayal kurmaya sonra daha zor olur atlatmam diye sonuç negatif olursa...ikiz nasil olur nasil bakarim iyimi olur ikisi birlikte buyur.bilmiyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam gelcem gelcem derken ancak fırsatım oldu
Gece yatak odasını kaldırdığımız için salonda yattık sabahta baya bir dinç uyandım ( demekki yatak odasının karanlık olması insanı iyice mayıştırıyor
Bu ara yine ergen gerisiyle zıtlaşmamız var
Hatun dün takmış neymiş efendim ondan kurtulmaya çalışıyormuşum ( beni babannesinde kalmakla tehdit edince git bakalım kaç gün sana bakacak demişim son tartıştığımızda ) Yok efendim devamlı onu aşağılıyormuşum falan diye sayıp durdu
Hayır tartışmanın başlamasıda okadar saçma ki :26: sabah babasının parfümünü sıkmış bende gelince kızım ne alaka bir daha yapma dedim bizimkide bir başladı horozlanmaya yok efendim ne var onda işte mecbur muyum sebep göstermeye falan diye söylenmeye. Hadi doktora gidiceğiz diye konuyu uzatmıyayım dedim ama dışarda hala sınıf arkadaşını kızdırıyormuş gibi beni sinir ediyor :26:
Eve geldik ondan sonrada oturdu durduk yere kendime daha pazardan yeni aldığım filli bir kahve kavanozunun üzerindeki filin gözümün içine baka baka burnunu kırdı :26: bende o an ulen gerizekalımısın bile bile niye kırdın şimdi onu diye kızdım o anlık sinirle
Resmen ne zaman kendime birşey alsam bunu bile bile yapıyor :26:
Ya bakıcağım ayağına kırıyor yada başka bir şekilde zarar veriyor sonrada alt tarafı üç kuruşluk birşey onun için mi bana bağırıyorsun diyor sanki çok doğal birşeymiş gibi ( gözümün içine gülere bakarken yapmasa hadi neyse )

Akşam baya bir konuştuk uzun uzun ama ne dediysem sen beni istemiyorsun ben yarın gidip babannemin yanına yerleşeceğim diyip durdu Eşim kızım hatalısın annenden özür diye öpüşüp barışın dediği halde ben özür dileyecek birşey yapmadım diye inatlaştı durdu. Tekrar babanneme gidiceğim işte yarın görürsün diyincede eşim çıldırdı ve af edersiniz toton yiyorsa git lan diye kızdı
İnadından özür dilemedi ve gitti yattı sabahta zaten biz uyandığımızda okula gitmişti bile :26:
Bakalım gelince uzun uzun konuşacağız hatunla ama dua ediyorum sabahtan beri bir şekilde orta yolunu bulalım diye Anneme anlattım kızım ergenlikten yapıyor yoksa biliyorsun ufakken sana inanılmaz düşkündü diyor :26:
Rabbim Ergen Annelerine sabırlar versin başta bana Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten zor bir durum ama şükür Rabbim sabrını vermiş
İnşallah bir dahaki hamileliğin sağlıklı ve mutlu bir şekilde kuzucuğunu kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnnn

Canim Allah kolaylıklar versin canim gerçekten ergenlerle ugrasmasi zor biz ergen olamadik bi :)
Gorumcemin kizida ayni canim iyi sabrediyo kadin valla bi ergendir tutturmuslar

İnşallah canim inşallah...hala hic hayal kurmadim korkuyorum hayal kurmaya sonra daha zor olur atlatmam diye sonuç negatif olursa...ikiz nasil olur nasil bakarim iyimi olur ikisi birlikte buyur.bilmiyorum

canım benim inşallah tuttar gönlünü ferah tut.. ikiz olsun isterdim ben ne güzel bir kerede bitiyor vücud bir kerede bozuluyor sonra toparlanıyor... tek olunca hoopp kardeş diye başlıyor herkes bu sefer vücud yeni toplanmış oluyor sonra tekrar başa dön zor... gerçi bakım iki yıl zorlar ama ikisi bir arada çıkar bence.
Rabbim gönlüne göre versin hamilelik takvimini görünce kendim geldi aklıma hergün girerdim buradaki hamilelik takvimindeki gelişmeyi okurdum ) tatlı heycanlar rabbim isteyen herkese nasip etsin .. Canım eğer tutarsa ki inşallah tutacak içimden erkek bebek geçti senin için )) bakalım çıkacak mı ?? Elbette farketmez kız yada erkek ama senin için içimden erkek geçti ))) Ben hep kız istedim tabii hayırlısıyla bebişim kız ))

İnşallah canim....bende ikiz olsun isterim yasim belli birini buyuteyim sonra diğerini dogururum diyecek vaktimde yok Rabbim nasip eder inşallah...bi kiz bi erkek olur iinşallah...sueter oruyorum bebeğime soruyorum demiyorum ama ptesiden sonra ope ope orucem kizima yapiyorum diycem :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Benimki geç geleceğini haber verince anında akşam yemeğinide aradan çıkartıp direk buraya attım kendimi
Bu arada sabahtan beri benimle doğru dürüst konuşmayan cadı biraz evvel özür dileyip sarıldı bana
Anası kılıklı inatta etse sonunda dayanamıyor
Biraz konuştuk hatta ona arada küçük cadıyı anneme bırakıp baş başa kahve içmeye yada başka gezmeye gideriz ne dersin dedim oda tamam dedi

Canim Allah kolaylıklar versin canim gerçekten ergenlerle ugrasmasi zor biz ergen olamadik bi :)
Gorumcemin kizida ayni canim iyi sabrediyo kadin valla bi ergendir tutturmuslar

Sorma canım biz anamızın korkusundan ergenliğe bile giremedik
Annem hep der sende ve kızkardeşinde birşey anlamadım ama oğlanda illallah dedim diye hatta hala erkek kardeşime git öte diyemez aman arıza çıkarmasın diye ( oda sağ olsun hemen faydalanıyor iki höt yapıyor yine istediklerini yaptırıyor )

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnnnnn

Cecoooo

Çörek otu ve bala zencefilde katılıyordu yazmayı unutmuşum kızın nasıl oldu?
Büyük kızın kaç yaşında?erken ergenlik de var benim beş buçuk yaşındaki kızım son zamanlarda beni çok sınıyor ne laflar ne laflar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ya sabahtan beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı :26:
Sabah İstikbal Servisinden geldiler ( minderlerimde tüylenme olmuştu ya ) Adamlar temizleyip aynı minderleri geri getirmişler fabrika değişimi kabul etmemiş neyse bir kaç yere telefon açtım bakalım tekrar döneceklermiş bana
Eşimde söyleniyor satana kadar bin tane takla atıyorlar sonra hiç birşey yapmıyorlar diye
Bakalım birazdan aldığımız bayi yide arayacağım belki onlar birşey yaparlar yoksa devamlı kıldı tüydü uğraşılmaz o minderlerle bırakın teklide aynı kumaştan :26:
Hayırlısı ne diyelim artık elbet bir çaresini bulacaklar mecbur yoksa benle çok muhattap olmak zorunda kalacaklar

Öğleden sonrada Annemle pazara git gel, aldıklarımı yerleştir yok yemek yap derken ancak fırsatım oldu oturmaya
Yarın akşamda annemler çaya gelecekler; yarın yine gündüz temizlikle uğraşacağım üstüne birde çayın yanına birşeyler yaparım inşallah
Son turlarımı dönüyorum ondan sonra inşallah bende pazartesi full enerjiyle karataya başlıyorum tabi o arada iki gün nasıl olduğunu bir tam araştırayımda benimki kabatay olmasın

Ufaklık şükür şu anda çok daha iyi
Bakalım yarın bir ara onuda tekrar kontrole götüreceğim Umarım doktor tamamen iyileşmiş der

Benim büyük kız 14 yaşında canım yani bizimki zamanında
Valla daha iyi günlerin diyebilirim benimkinin kendine de özgüveni fazla olduğu için çeneside durmuyor ama iki gündür ara ara uzun uzun konuşuyoruz bugün ona söz verdiğim ayakkabılarıda alacağımı söyleyince sevinçten havalara uçtu öpüp durdu yağcı
Bakalım şimdilik iyi de ne zamana kadar bende merak ediyorum sonuçta ergenlik bu öyle şıp diye geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…