- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Selamun aleykum kizlar
Ben diyeti falan tamamiyle biraktim....perşembe günü tüp bebek transferim oldu iki embriyo konuldu 7 nisani bekliyorum hayirlisiyla güzel haberi alirim...genelde yatiyorum sıkici bi donemmis hayirlisiyla tutunsunlarda yaticam test gününe kadar...
canim benim insallah bebisin sana simsiki tutunur...insallah bize güzel haber verirsinn...dualarim seninle..allah gönlünee göre versin...
Amiin inşallah Hulya'cım dualarinıza çok ihtiyacım var
Senin kuzu nasil
canim benim dualarimiz seninle..kizimin cok gazi varr..gecelerii hic uyumuyor sabaha kadar uyaniktir...kizim 33 günlük olduu...
Kizlar nasilsiniz herkez iyidir umarim. Biz kizimla.iyiyiz am a gaz prob le mimiz basladi 25gunluk olduk teyzeleri
Geceleri coo.huzursuz surekli agliyor
Sutum hala artmadi sogan bulgur incir malt icecegi su vs vs herseyi denedim ama artmiyor stresten uzuntuden kesildi iyice sanirim
eloca bebisin.ins tutunur sana bol bol dinlen canm beni
Slm kızlar anca kendimi toparlayabildim. Üç, dört ay belkide daha fazla bu işlere ara vermeyi düşünüyorum. Çok yoruldum. Zaten düşük olduğunu söylemişti doktor. Değerlerin çok dengesiz çarşambayı bekleyelim demişti. :85: Geçtiğimiz hafta cuma günü çok şiddetli ağrılarım ve kanamam oldu acile gittik. Üç kese görüldü değerlerimde ki dengesizlik bundanmış ama üçüde düşükle sonuçlandı. Aslında üzüntü ya da moral bozukluğu yok, üzerimdeki şaşkınlığı atamadım hala. Hemen suni sancı verdiler yarım saat keseler tamamen düşünce kürtaja aldılar. Bana nasip olmadı ama dualarım sizinle ..
Çok geçmiş olsun canim....İnşallah birdahaki hamileliğin 9 ay sürer saglikli bir hamilelik yasarsin
Vücudun anca toparlar kendini 2-3 ayda canim...benimde tüp tutmazsa 3-5 ay ara vericem
İnşallah tutar senin ki canım. O takvim sana şans getirsin. Hem ne güzel iki tane transfer etmişler. Bir bakıyormuşsun ikiz olmuş. Dualarım seninle kendine çok iyi bak.
Slm kızlar anca kendimi toparlayabildim. Üç, dört ay belkide daha fazla bu işlere ara vermeyi düşünüyorum. Çok yoruldum. Zaten düşük olduğunu söylemişti doktor. Değerlerin çok dengesiz çarşambayı bekleyelim demişti. :85: Geçtiğimiz hafta cuma günü çok şiddetli ağrılarım ve kanamam oldu acile gittik. Üç kese görüldü değerlerimde ki dengesizlik bundanmış ama üçüde düşükle sonuçlandı. Aslında üzüntü ya da moral bozukluğu yok, üzerimdeki şaşkınlığı atamadım hala. Hemen suni sancı verdiler yarım saat keseler tamamen düşünce kürtaja aldılar. Bana nasip olmadı ama dualarım sizinle ..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam gelcem gelcem derken ancak fırsatım oldu
Gece yatak odasını kaldırdığımız için salonda yattıksabahta baya bir dinç uyandım ( demekki yatak odasının karanlık olması insanı iyice mayıştırıyor
Bu ara yine ergen gerisiyle zıtlaşmamız var
Hatun dün takmış neymiş efendim ondan kurtulmaya çalışıyormuşum ( beni babannesinde kalmakla tehdit edince git bakalım kaç gün sana bakacak demişim son tartıştığımızda) Yok efendim devamlı onu aşağılıyormuşum falan diye sayıp durdu
Hayır tartışmanın başlamasıda okadar saçma ki :26: sabah babasının parfümünü sıkmış bende gelince kızım ne alaka bir daha yapma dedimbizimkide bir başladı horozlanmaya yok efendim ne var onda işte mecbur muyum sebep göstermeye falan diye söylenmeye. Hadi doktora gidiceğiz diye konuyu uzatmıyayım dedim ama dışarda hala sınıf arkadaşını kızdırıyormuş gibi beni sinir ediyor :26:
Eve geldik ondan sonrada oturdu durduk yere kendime daha pazardan yeni aldığım filli bir kahve kavanozunun üzerindeki filin gözümün içine baka baka burnunu kırdı :26: bende o an ulen gerizekalımısın bile bile niye kırdın şimdi onu diye kızdım o anlık sinirle
Resmen ne zaman kendime birşey alsam bunu bile bile yapıyor :26:
Ya bakıcağım ayağına kırıyor yada başka bir şekilde zarar veriyor sonrada alt tarafı üç kuruşluk birşey onun için mi bana bağırıyorsun diyor sanki çok doğal birşeymiş gibi ( gözümün içine gülere bakarken yapmasa hadi neyse )
Akşam baya bir konuştuk uzun uzun ama ne dediysem sen beni istemiyorsun ben yarın gidip babannemin yanına yerleşeceğim diyip durduEşim kızım hatalısın annenden özür diye öpüşüp barışın dediği halde ben özür dileyecek birşey yapmadım diye inatlaştı durdu. Tekrar babanneme gidiceğim işte yarın görürsün diyincede eşim çıldırdı ve af edersiniz toton yiyorsa git lan diye kızdı
İnadından özür dilemedi ve gitti yattı sabahta zaten biz uyandığımızda okula gitmişti bile :26:
Bakalım gelince uzun uzun konuşacağız hatunla ama dua ediyorum sabahtan beri bir şekilde orta yolunu bulalım diyeAnneme anlattım kızım ergenlikten yapıyor yoksa biliyorsun ufakken sana inanılmaz düşkündü diyor :26:
Rabbim Ergen Annelerine sabırlar versin başta banaAminnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten zor bir durum ama şükür Rabbim sabrını vermiş
İnşallah bir dahaki hamileliğin sağlıklı ve mutlu bir şekilde kuzucuğunu kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnnn
İnşallah canim inşallah...hala hic hayal kurmadim korkuyorum hayal kurmaya sonra daha zor olur atlatmam diye sonuç negatif olursa...ikiz nasil olur nasil bakarim iyimi olur ikisi birlikte buyur.bilmiyorum
canım benim inşallah tuttar gönlünü ferah tut.. ikiz olsun isterdim ben ne güzel bir kerede bitiyor vücud bir kerede bozuluyor sonra toparlanıyor... tek olunca hoopp kardeş diye başlıyor herkes bu sefer vücud yeni toplanmış oluyor sonra tekrar başa dön zor... gerçi bakım iki yıl zorlar ama ikisi bir arada çıkar bence.
Rabbim gönlüne göre versin hamilelik takvimini görünce kendim geldi aklıma hergün girerdim buradaki hamilelik takvimindeki gelişmeyi okurdum) tatlı heycanlar rabbim isteyen herkese nasip etsin .. Canım eğer tutarsa ki inşallah tutacak içimden erkek bebek geçti senin için )) bakalım çıkacak mı ?? Elbette farketmez kız yada erkek ama senin için içimden erkek geçti ))) Ben hep kız istedim tabii hayırlısıyla bebişim kız ))
Canim Allah kolaylıklar versin canim gerçekten ergenlerle ugrasmasi zor biz ergen olamadik bi :)
Gorumcemin kizida ayni canim iyi sabrediyo kadin valla bi ergendir tutturmuslar
Cecoooo
Çörek otu ve bala zencefilde katılıyordu yazmayı unutmuşum kızın nasıl oldu?
Büyük kızın kaç yaşında?erken ergenlik de var benim beş buçuk yaşındaki kızım son zamanlarda beni çok sınıyor ne laflar ne laflar