- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
inşallah bir sorunu yoktur eşinin Rabbim yuvanızda huzuru daim eylesinSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam uyandığımdan beri sersem gibiyim
Haftasonlarını hiç sevmiyorum ben yaaa Dün benimkinin yine cinsliği üzerindeydi ve akşama kadar ya film yada maç izleyip tek kelime konuşmadı :26: en son tam yatağa yatacakken anam bugün ne sıkıcı gündü be yatalımda bari çabuk sabah olsun dedim diye adam iyice sinirlendi :44:
O ara ayaklarım nedense inanılmaz ödem yaptı diye yastık falan koyduk ayağımın altına ve ben o an ya ben bugün hiç su içmedim herhalde ondan oldu dedim demez olaydım
Adam kalktı bir bardak su vermeye diye ama nasıl söyleniyor işte sen şımarık çocuklar gibisin falan diye ulen dedim ne dedim ki ben sadece su içmediğim aklıma geldi okadar ( ki ona kalk bana su ver diyende olmadı )
Zaten bugün çok sıkıcıdı demişim ona laf sokmuşum ( dışarı çıkalım demedi diye yapmışım hesapta ) falan diye söylendi ve gitti salona yatmaya :26: ulen dedim saçmalama gece gece kaşınma kavga etmek istemiyorum üstelik şimdi salonda gidip yatacak ne var ortada dedim ama yok
Bu seferde küçük cadı başladı ağlamaya babam niye bizimle yatmıyor diye tam komedi anlayacağınız
Kız ağlıyor diye geldi onun yanına yattı ama ufaklık 5 dakikada uykuya dalıncada anında salona geçti yine :26:
Var bu adamın bir karın ağrısı ama neyse ( onada dedim zaten senin bir derdin var ama çıkar yakında kokusu diye )
Sabahta hiç birşey yokmuş gibi arıyor beni ne yaptın ayakların ne alemde diye :44:
Bu arada kızlarrrr Cuma günü öğlende sırf eşim o hatuna doktor ziyaretimide anında yetiştirdimi diye anlamak için Faceden o hatuna mesaj attım
Nasılsın işte bende bugün baya koşturdum şimdi keyif yaparım herhalde diye
Cuma akşamı mesajı okuduğu halde ( hani görüldü yazıyor ya karşı taraf okuduktan sonra ) tek bir kelime yazmadı :44: Hesapta beni çok sevmişti hatta birliikte tatil yaparız diyip duruyordu ama bize geldiği geceden sonra hatun nedense iyice çekti kendini :44:
Ya benimki birşeyler söyledi ona, ya başka birşey var ama mutlaka dönen bir dolap kesin var
He benim canıma minnet zaten kanka olacak halim yoktu ( şakasına desemde ) ailemden uzak olması benim için daha iyi ama birden bir değişim olması tuhaf açıkcası :44:
Haftasonları bazı sıkıntılar varsa ve eğer evde durursak bizim içinde öyle geçiyor canım ya nedir bu maç maç yorumu Allah
ne paralar kazanıyor bu adamlar bizimkilerde zamanını öldürüyor :) ben eğer nöbetçi değilsem evde durmuyorum durdurmuyorum
kavga çıkar yoksa