Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Sabah karga kahvaltısını etmeden uykusuz bir geceden sonra hastaneye yollandım
Anam dün parmağımı sıkıştırdığımda çok kastım herhalde kendimi sokakta ağlamamak için ( o anda başıma bir ağrı girdi ve sabah 5e geliyordu ancak uyuyabildim ki o saate kadarda resmen deli dana gibi dolandım durdum hatta mideme vurdu acısı
)
Çok şükür şu anda daha iyiyim ama her an ağrıyacakmış gibi hala
Biraz sonra az işlerimi düzene sokar yatıp bir iki saat uyurum belki iyi gelir
Bu arada doktoruma bayıldımmmmmmmmm
Adamcağız çok ilgiliydi ( sanki özele gitmiş gibi hissettim kendimi
)
Uzun uzun konuştuk kilolarımla ilgili
hatta ailedekilerin kilolarına kadar sordu ve 120 kgyu gördüm geçen gün tartıda yine diyince şaşırdı
eminmisin hiç okadar göstermiyorsun dedi
dedim valla herkes aynı şeyi söylüyor ama ciddi ciddi 120 kg çıkıyor her tartıda bu ara
Psikolojime kadarda inince eccük doktorcuğumun yanında ağladım
Dedim kusura bakmayın ama gerçekten çok sinirlerim bozuldu artık şu kilo işine ( hatta spora gittiğimi, psikatre gittiğimi falan uzun uzun anlattım
)
Endokrine sevk istediğimi söyledim ama Doktor vucudumda tam 70 kg yağ olduğunu söyledi
Resmen senelerce sırtında bir insan taşıyorsun dedi
Artık senin endokrinlik bir durumun kalmamış bence ama önce bir tahlil sonuçlarını göreyim Salı günü ondan sonra gerekene karar veririz dedi
Obezite Cerrahisini düşün mutlaka dedi hatta ben onuda düşünmüştüm ama korkup vazgeçtim dedim
internetten baya araştırdığımı hatta o hastanede TVde çıkan bir doktor var onu düşünüyordum ama çok yoğunmuş ( iki seneye yakın bekleyenler varmış diye okumuştum ) diye başka doktorla görüştük sonrada vazgeçtim güvenemediğim için dedim. Benim dediğim doktorun gerçekten işinin çok ehli olduğunu ve kesinlikle güvenebileceğimi söyledi ama şu anda önemli olanın benim tahlil sonuçlarım olduğunuda vurguladı
Herşeyin hayırlı dedim ve salı günü tekrar konuşmak üzere anlaştık ( sonuçlarıda görecek tabi ) ondan sonra birlikte karar veririz ne yapacağımıza dedi
Gerçekten beni hiç ürkütmeden izah etti ( diğer odun doktor gibi hemen kestirip atmadı şükür ) tabi eğer genel cerrahiye yönlendirirsede onunlada uzun uzun konuşmam gerektiğini hatta psikolog eşliğinde herşeye hazırlanmam gerektiğini falanda söyledi
RAbbim benim için ne hayırlıysa onu nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar benim için dua edin ( inşallah Rabbim gönlümdekini bana hayırlı olarak nasip eder )
Canım hakikaten iki ayağınız bir pabuça girecek
Allah yardımcınız olsun ...Aminnnnnnnn
İnşallah herşey gönlünüze göre olurda Rabbim onlarıda yuvalarında ömür boyu mutlu ve huzurlu kılar
Aminnnnnnnnnnnnn