waw canım , evet bende burayı bıraktım ne gelen var ne giden tek başıma olmuyor bende artık 17.00 dan sonra bişey yememe topiğine abone oldum gibi hahah)) orası çok güncel insan gaza geliyor burayı bırakmış değilim ama kimse uğramıyor diyet için bişey yapmıyorlar eeee doğal olarak bende yalnız kaldım diyet süper gidiyor en sonunda 73 .800 gördüm bakalım bu cumartesi kaçları görecem ...gerçi regli haftam şişkinliğim olabilir. spor yapıyorum saat 17.00 dan sonra çay bitki çayından başka bişey içmiyorum yemiyorum. inanın hepinize tavsiye ediyorum bu ay sonunda bir 71.900 görsem süper olacak ))
Geçmiş olsun canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün yine gezmelerdeydim
Kv aslında beni davet etmemişti ama eşimin halaları haber vermişti zateno yüzden geliceğimi duyunca fena bozuldu
Büyük görümcemin eşinin teyzesine gittikaslında pek haz etmem hatundan ama sırf kıllığına gittim
İyikide gitmişimbaya eğlenceli geçti eşimin halaları ve amca gelinide olunca
Çok fazla kaçırmadım ister istemez çünkü küçük kuzum sanki kurt gibi acıkmıştı ve benim tabağın yarısından çoğunu yedi
Kv her fırsatta laf sokmaya çalıştı ama bu sefer bana değilhep cevap veriyorum diye vazgeçti sanırım bu sefer amcagelinine laf sokup durdu kız hatta fena bozuldu ( öbür odada şikayet edince kızım KVn değil ne çekiniyorsun sende benle bozdun bugün aklını desen yeter dedim )
Sadece çıkışta benim arabanın bagajından amca gelinin bebek arabasını vereyim derken parmağımı bir sıkıştırdım resmen sokağı inlettim ağrıdan :26:
İşaret parmağım resmen ezildisağ olsun gelin hemen koştu ev sahibinden buz aldıda anında müdahale ettik
Şükür kırılmamış hatta 1 saat zonkladıktan sonra ağrısıda hafifledi
Parmağımın acısını daha tazeyken direk aklıma gelen şeyi söyliyeyimde sizde gülünanammmm KKya nasıl yazacağım 10 parmak kızlara diye geçti aklımdan ama şükür şu anda çok daha iyiyim ( az acıyor ama yarına birşeyim kalmaz sanırım )
Canım sana hak veriyorum bende uzun süre akşamları yemedim ama akşam 7 den sonra etkisi mutlaka oluyor ama çok geç yatan birisi için 17 den sonra yememek olmaz enazından süt ve meyve olmalı
Son zamanlarda akşamları çayın yanında yiyorum hala motivasyon eksikliği yaşıyorum
Kaç beden oldun canım
Azmin daim olsun bizede bulaşsın
Canım sizin düğüne çok az kalmış kıyafet ne düşünüyorsun?
Sınav kaçta düğün saat kaçta?
67,8 hayırlı olsun, gelecek hafta eksilerde olması temennisi ile
aayyy hiçç sormaa yaaa....bizimkiler iki elimizi bi papuca soktuu...kardeşimle damattan bahsediyorum...umreye gitmek istiyorlarr...gittiğimiz kafilede 20 mayısda gidiyor pasoportlar felan yetişsin diy mecbur 20 nisana aldılarr :)
valla bilmiyorumm inşallah sabaha denk gelir dersim diye şükrediyorum...düğün olmayacak nikah olacak..akşama doğru 5.30 da.. ama kına var kınaya daha kıyafet bakmadım hazır almıyorum ozel günlerde gidip kumaş bakmam gerek daha gitmedimmm...bide nikaha pardesü veya kap bakmayı düşünüyorum ve eşarp..ve ayakkabı..ve çantaaa...ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçok iş varr...
sınav konusu biraz iyi denk geldi..birinci sınıftan dersim varmış..bu dönem ders vermedilerr..sadece 2 ders verdilerr...matematik 2 ve istatistik 2..ikiside nanay bilmiyorum netcemm...abii matematiğee bölee bakıyorumm sadeceeee....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Sabah karga kahvaltısını etmeden uykusuz bir geceden sonra hastaneye yollandım
Anam dün parmağımı sıkıştırdığımda çok kastım herhalde kendimi sokakta ağlamamak için ( o anda başıma bir ağrı girdi ve sabah 5e geliyordu ancak uyuyabildim ki o saate kadarda resmen deli dana gibi dolandım durdum hatta mideme vurdu acısı)
Çok şükür şu anda daha iyiyim ama her an ağrıyacakmış gibi hala
Biraz sonra az işlerimi düzene sokar yatıp bir iki saat uyurum belki iyi gelir
Bu arada doktoruma bayıldımmmmmmmmm
Adamcağız çok ilgiliydi ( sanki özele gitmiş gibi hissettim kendimi)
Uzun uzun konuştuk kilolarımla ilgilihatta ailedekilerin kilolarına kadar sordu ve 120 kgyu gördüm geçen gün tartıda yine diyince şaşırdı eminmisin hiç okadar göstermiyorsun dedi dedim valla herkes aynı şeyi söylüyor ama ciddi ciddi 120 kg çıkıyor her tartıda bu ara
Psikolojime kadarda inince eccük doktorcuğumun yanında ağladım
Dedim kusura bakmayın ama gerçekten çok sinirlerim bozuldu artık şu kilo işine ( hatta spora gittiğimi, psikatre gittiğimi falan uzun uzun anlattım)
Endokrine sevk istediğimi söyledim ama Doktor vucudumda tam 70 kg yağ olduğunu söylediResmen senelerce sırtında bir insan taşıyorsun dedi Artık senin endokrinlik bir durumun kalmamış bence ama önce bir tahlil sonuçlarını göreyim Salı günü ondan sonra gerekene karar veririz dedi
Obezite Cerrahisini düşün mutlaka dedi hatta ben onuda düşünmüştüm ama korkup vazgeçtim dediminternetten baya araştırdığımı hatta o hastanede TVde çıkan bir doktor var onu düşünüyordum ama çok yoğunmuş ( iki seneye yakın bekleyenler varmış diye okumuştum ) diye başka doktorla görüştük sonrada vazgeçtim güvenemediğim için dedim. Benim dediğim doktorun gerçekten işinin çok ehli olduğunu ve kesinlikle güvenebileceğimi söyledi ama şu anda önemli olanın benim tahlil sonuçlarım olduğunuda vurguladı
Herşeyin hayırlı dedim ve salı günü tekrar konuşmak üzere anlaştık ( sonuçlarıda görecek tabi ) ondan sonra birlikte karar veririz ne yapacağımıza dediGerçekten beni hiç ürkütmeden izah etti ( diğer odun doktor gibi hemen kestirip atmadı şükür ) tabi eğer genel cerrahiye yönlendirirsede onunlada uzun uzun konuşmam gerektiğini hatta psikolog eşliğinde herşeye hazırlanmam gerektiğini falanda söyledi
RAbbim benim için ne hayırlıysa onu nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar benim için dua edin ( inşallah Rabbim gönlümdekini bana hayırlı olarak nasip eder )
Canım hakikaten iki ayağınız bir pabuça girecek
Allah yardımcınız olsun ...Aminnnnnnnn
İnşallah herşey gönlünüze göre olurda Rabbim onlarıda yuvalarında ömür boyu mutlu ve huzurlu kılarAminnnnnnnnnnnnn
cecommm cerrahi olayına ailen gibibende çok karşıyımm bunu yine yenifden dile getirmene sinir oluyorummm....o yöntemi çıkar aklındann..çocukların var senin böle bi riski göze alma gibi bi lüksünn yokkk...
bukadar herşeyi göze aldıysann kesinlikle bi kaç kere parayı gözden çıkartıp ZİYA MOCAN a gitmeni şiddetle tavsiye ediyorumm...tahlillerini yaptır ve öyle gitgerekirse..adam iç hastalıkları uzmanı oda diyetisyenle felan çalışıyor ve destek ilaçlarda veriyorrr...nişantaşında muayenehanesii...benim halam 170 kiloyduuu. çogunu verdi ama sonra devam etmedi..sanırım hafiften almayada başlamışş...cerrahiyi düşünecek raddeye geldiyseenn önce bunu bi dene derimm...ücretibiraz tuzlu gelir ama eminim eşinde annenlerde cerrahidense buna gitmeni ister ve destek olurlarr..bi araştırr..inan bana işe yarayacakk...
Adini toprak koydu babasi kizlar hepinize tesekkurler
Rabbim dileyen herkeze nasip etsin hamileligimde 11kilo al dm kizlar daha tartilmadim yarin bebisin kpntroku var o zaman bende bakarim ama henuz sisim dpgumum cok zor oldu
Hayırlı olsun elocann inşallah her şey yolunda gider canım Rabbim tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin inşallah tez zamanda müjde alalım sendendeİyi aksamlar kizlar
Telefonumda netim bitmişti yenilendi hemen yazayim dedim
Bugün ultrason için gittim çok şükür o sirada adetim sokuldu Drlar tedaviye basliyabiliriz dedi yarin aksam iğneye basliycam inşallah yumurtam oluşur ve catlar...
Waw bana ozelden yazabilirmisin nerde öğretmenlik yapmistin sen
waw canım teşekkür ederimmmm iyiki varsın ben o tutunamayan yumoştan sonra yine çok üzüldümŞiRINEEEEEeeeeeeeee nerelerdesınn sennnn... Merakk edıyorumm yoksun ortalardaaa...ıyısındır ınsallahh
Bende her fırsatta buradayım ama işte deng gelemeyince kimseye öyle bakıp bakıp çıkıyorumzaten topiğin neredeyse yarısına ben destan yazmışımdır
Kızlarrrrrrrrrrrrrr :122: hadi ama toplanalım yine bakın yaza az kaldı
Canım düzensizlikler bunalım olarak yansıdı galiba dışıma ama şimdi biraz daha iyiyim şükür. Aslında ders çalışmak için girmez olmuştum ama o zamanlarda bile daha iyi çalışıyordum gibi sanki. bugün de bir şey paylaşmak için gireyim dedim. polikistik olanlar hep duymuştur soğan kürünü. onu denedim on beş gün.senn nerelerdesinnn cuma dan hariççç uğramazzz oldunnnnnnn
ben de aynı şekilde kilo aldım canım, insan bir an "hep böyle mi gidecek?" diyor ama aslında geçiyor her şey. bazen yoruluyoruz galiba. Allah yardımcımız olsunCanımm aynı ruhh halındeyımmm...rabbım sabrını versın hepımıze benımde kılo vermem lazımm ama aldım bıde ustune..
Hayırlı olsunn yakışmıştır benim güzel arakdaşımaSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlene doğru bir çıktım kuaföre diye tam 3 saat sürdübaya kalabalık vardı o yüzden biraz uzadı
Gelincede yok öğle yemeği mutfağı toparla derken ancak fırsatım oldu
Eşim saçımı beğenmeyecek diye ödüm koptu açıkcası çünkü çok fazla dikkat çekecek bir sarı olmasın demişti ama bana sanki öyleymiş gibi geldi o an ( sonuçta göz alışacak ancak) ama şükür eşim çok beğendi eski renginden çok daha güzel dedi
Hatta kızlara resim göstericeğim dediğimde kızmadı bilehatta kendi çekti resmimi
Ama şansıma tam al bakalım hangisini beğeniyorsan albümüne koy dediği an fotograf makinesinin şarjı bittişimdi şarja taktım artık akşam inşallah yüklerim biraz şarj olsunda yoksa açılmıyor meret
Şimdilik haber vermedi daha ama eşimin kuzeninin gelme ihtimali varmış
Evi iyice temizlemiş sağ olsun benimkibir tek banyo bana kaldı birde yatak odasında bir iki yerleşecek eşya var
Artık birazdan banyoyuda aradan çıkartır yarında yatak odasını düzenlediğim an işim bitiyor şükür