Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canım sana hak veriyorum bende uzun süre akşamları yemedim ama akşam 7 den sonra etkisi mutlaka oluyor ama çok geç yatan birisi için 17 den sonra yememek olmaz enazından süt ve meyve olmalı
Son zamanlarda akşamları çayın yanında yiyorum hala motivasyon eksikliği yaşıyorum
Kaç beden oldun canım
Azmin daim olsun bizede bulaşsın

Geçmiş olsun canım

canım , 73.800 oldum ama spor çok yapıyorum vücudum bayağı toplandı .. LCW kalıpları geniş biliyorsun onun 38 beden pantolununa girebildim yani sanırım 40 oldum 42 bedendim önceden ... Aslında çok kilo vermedim ama spor beni çok topladı...İnşallah canım hep birlikte klilocuklardan kurtluruz

Canım sizin düğüne çok az kalmış kıyafet ne düşünüyorsun?
Sınav kaçta düğün saat kaçta?

aayyy hiçç sormaa yaaa....bizimkiler iki elimizi bi papuca soktuu...kardeşimle damattan bahsediyorum...umreye gitmek istiyorlarr...gittiğimiz kafilede 20 mayısda gidiyor pasoportlar felan yetişsin diy mecbur 20 nisana aldılarr :)

valla bilmiyorumm inşallah sabaha denk gelir dersim diye şükrediyorum...düğün olmayacak nikah olacak..akşama doğru 5.30 da.. ama kına var kınaya daha kıyafet bakmadım hazır almıyorum ozel günlerde gidip kumaş bakmam gerek daha gitmedimmm...bide nikaha pardesü veya kap bakmayı düşünüyorum ve eşarp..ve ayakkabı..ve çantaaa...ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok iş varr...

sınav konusu biraz iyi denk geldi..birinci sınıftan dersim varmış..bu dönem ders vermedilerr..sadece 2 ders verdilerr...matematik 2 ve istatistik 2..ikiside nanay bilmiyorum netcemm...abii matematiğee bölee bakıyorumm sadeceeee....

kızlarrrr bugünn cumaaaaaa.....80 leri 81 leri gördümm ve 2 haftadır morelim dahada bozuktuu burayıda salladım..burayı salladıkca diyette sallandı geldii kilolarrrrr....ama pazartesi yinee başladımm ve şükür 7 li rakamlara döndüm...

kilo bildirimim..79,6

akşamları bende dikkat edicemm....benim bi kaşamlarım zor geçiyorr bide hafta sonlarım beni mahfediyorrr....AHHHH BİDE SPORRRRRR yapabilsemmmmmm....

daha kahvaltı yapmamıştımm kızlarrr...dedim omlet yapayımm evett ben ve omlettttt....hani hem proteinin almış olurum etim bittibugün.. hemde tok tutar..2 dene yumurtayı robota tuttum yaptımm üstünede maydonozz..acık yoğurtla yedimm....

ama psikolojikmidir nedirr bu yumurtaya bi türlü alışamadımm...midem ağzımda birden öğürme geliyorrr..tok tutsun diye yedimm güyaaaa....valla zorlada olsa yicemm arada yumurtaaa....

CECOMMMM ÇOKK GEÇMİŞŞŞ OLSUUNNNN....bi önceki sayfayı okudunmuu bişiler yazmıştımm sanaa yine aynen tekrar ediyorumm..kuzunun parmagı senin parmagın hepsi üst üsteee...nasıl oldu büyük kuzununki...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Ben geldimmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Sabah karga kahvaltısını etmeden uykusuz bir geceden sonra hastaneye yollandım
Anam dün parmağımı sıkıştırdığımda çok kastım herhalde kendimi sokakta ağlamamak için ( o anda başıma bir ağrı girdi ve sabah 5e geliyordu ancak uyuyabildim ki o saate kadarda resmen deli dana gibi dolandım durdum hatta mideme vurdu acısı )
Çok şükür şu anda daha iyiyim ama her an ağrıyacakmış gibi hala
Biraz sonra az işlerimi düzene sokar yatıp bir iki saat uyurum belki iyi gelir

Bu arada doktoruma bayıldımmmmmmmmm
Adamcağız çok ilgiliydi ( sanki özele gitmiş gibi hissettim kendimi )
Uzun uzun konuştuk kilolarımla ilgili hatta ailedekilerin kilolarına kadar sordu ve 120 kgyu gördüm geçen gün tartıda yine diyince şaşırdı eminmisin hiç okadar göstermiyorsun dedi dedim valla herkes aynı şeyi söylüyor ama ciddi ciddi 120 kg çıkıyor her tartıda bu ara
Psikolojime kadarda inince eccük doktorcuğumun yanında ağladım
Dedim kusura bakmayın ama gerçekten çok sinirlerim bozuldu artık şu kilo işine ( hatta spora gittiğimi, psikatre gittiğimi falan uzun uzun anlattım )
Endokrine sevk istediğimi söyledim ama Doktor vucudumda tam 70 kg yağ olduğunu söyledi Resmen senelerce sırtında bir insan taşıyorsun dedi Artık senin endokrinlik bir durumun kalmamış bence ama önce bir tahlil sonuçlarını göreyim Salı günü ondan sonra gerekene karar veririz dedi
Obezite Cerrahisini düşün mutlaka dedi hatta ben onuda düşünmüştüm ama korkup vazgeçtim dedim internetten baya araştırdığımı hatta o hastanede TVde çıkan bir doktor var onu düşünüyordum ama çok yoğunmuş ( iki seneye yakın bekleyenler varmış diye okumuştum ) diye başka doktorla görüştük sonrada vazgeçtim güvenemediğim için dedim. Benim dediğim doktorun gerçekten işinin çok ehli olduğunu ve kesinlikle güvenebileceğimi söyledi ama şu anda önemli olanın benim tahlil sonuçlarım olduğunuda vurguladı

Herşeyin hayırlı dedim ve salı günü tekrar konuşmak üzere anlaştık ( sonuçlarıda görecek tabi ) ondan sonra birlikte karar veririz ne yapacağımıza dedi Gerçekten beni hiç ürkütmeden izah etti ( diğer odun doktor gibi hemen kestirip atmadı şükür ) tabi eğer genel cerrahiye yönlendirirsede onunlada uzun uzun konuşmam gerektiğini hatta psikolog eşliğinde herşeye hazırlanmam gerektiğini falanda söyledi

RAbbim benim için ne hayırlıysa onu nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar benim için dua edin ( inşallah Rabbim gönlümdekini bana hayırlı olarak nasip eder )

Canım hakikaten iki ayağınız bir pabuça girecek
Allah yardımcınız olsun ...Aminnnnnnnn
İnşallah herşey gönlünüze göre olurda Rabbim onlarıda yuvalarında ömür boyu mutlu ve huzurlu kılar Aminnnnnnnnnnnnn

cecommm cerrahi olayına ailen gibibende çok karşıyımm bunu yine yenifden dile getirmene sinir oluyorummm....o yöntemi çıkar aklındann..çocukların var senin böle bi riski göze alma gibi bi lüksünn yokkk...

bukadar herşeyi göze aldıysann kesinlikle bi kaç kere parayı gözden çıkartıp ZİYA MOCAN a gitmeni şiddetle tavsiye ediyorumm...tahlillerini yaptır ve öyle gitgerekirse..adam iç hastalıkları uzmanı oda diyetisyenle felan çalışıyor ve destek ilaçlarda veriyorrr...nişantaşında muayenehanesii...benim halam 170 kiloyduuu. çogunu verdi ama sonra devam etmedi..sanırım hafiften almayada başlamışş...cerrahiyi düşünecek raddeye geldiyseenn önce bunu bi dene derimm...ücretibiraz tuzlu gelir ama eminim eşinde annenlerde cerrahidense buna gitmeni ister ve destek olurlarr..bi araştırr..inan bana işe yarayacakk...

Canim biliyorum gecen sefer korktum falan ama bu sefer inan ben istemedim hatta endokrine sevk istedim ama doktor artik tahlil sonucuna gore karar verecegiz dedi
Evet bastan annem hic istemedi ama bugun doktorun soylediklerini iletince hayirlisi neyse o olsun sonucta iyice atastirip ona gore karar vericeksin dedi
Esim desen inan benden cok istiyor cunku ne kadar itiraf etmesede adam yaninda zayif ve en onemlisi saglikli bir hatun istiyor

Bakalim Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasayacagiz

Selam arkadaşlar
nasılsınız ben bu kısa tatilin ardından hamdüsenalar olsun iyiceyim nefes aldığımın farkına varma zamanım gelmişti
meğer kendimi ne kadar çok kasmışım hiç kasmıyor gibi dursam da
her şeyi taka taka gerilmişte gerilmişim
bu ay yumoş takibi de yapmadım aklımı ondan almaya çalışıyorum :44::44:
geçmişe bakamadım çok inşallah güzel haberler gelmiştir sayfamızdan
ceco yazdıklarını gördüm bu konuda canım ben de wawa katılıyorum cerrahi müdahale sıkıntılı bence de

bu arada ben deniz 94 gördüm yine yeniden gliforu 1000 yaptık inofolici bırakmadım
Mevlam hayır etsin inşallah

Adini toprak koydu babasi kizlar hepinize tesekkurler
Rabbim dileyen herkeze nasip etsin hamileligimde 11kilo al dm kizlar daha tartilmadim yarin bebisin kpntroku var o zaman bende bakarim ama henuz sisim dpgumum cok zor oldu
Hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn Toprak bebek Allah analı babalı büyütsün canımmm
Maşallah çok kilo almadın bebişte 3.300 50cm
inşallah hayırlısıyla çıkar hastaneden süt emziriyordu benim bir arkadaş yeni doğan sarılığı oluyormuş bebeklerde

Hayırlı olsun elocann inşallah her şey yolunda gider canım Rabbim tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin inşallah tez zamanda müjde alalım sendende

ŞiRINEEEEEeeeeeeeee nerelerdesınn sennnn... Merakk edıyorumm yoksun ortalardaaa...ıyısındır ınsallahh
waw canım teşekkür ederimmmm iyiki varsın ben o tutunamayan yumoştan sonra yine çok üzüldüm
sona kısa bir tatile çıktım vee geldimm hamdüsenalar olsun daha iyiceyim yumoş takibi de yapmadım bu ay ilaçta içmedim
biliyorum ki Allah onu bize verecekse hiçbir şey buna engel olamaz ve o bize vermeyecekse hiçbir şey bunu veremez

hayırlı uğurlu olsun ceco ne güzeller maşallah
en güzel anlarınız olsun mutlulukla kullanın inşallahhh

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Anam bir gittim kardeşime gelemedim ille tutturdu yemeğede kalın diye ve sağ olsun beni yemek derdinden kurtardı
Eşler geldikten sonra yemekti çay faslıydı derken ancak gelebildim

Bol bol sohbet ettik hatta bugünün konusu doğal olarak doktor ziyaretimdi
Şükür artık herkes benle aynı fikirde sonuçlara göre doktor ne derse o olucak ve tabiki hayırlısı diye dua ediyoruz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim
Öğlene doğru bir çıktım kuaföre diye tam 3 saat sürdü baya kalabalık vardı o yüzden biraz uzadı
Gelincede yok öğle yemeği mutfağı toparla derken ancak fırsatım oldu

Eşim saçımı beğenmeyecek diye ödüm koptu açıkcası çünkü çok fazla dikkat çekecek bir sarı olmasın demişti ama bana sanki öyleymiş gibi geldi o an ( sonuçta göz alışacak ancak ) ama şükür eşim çok beğendi eski renginden çok daha güzel dedi
Hatta kızlara resim göstericeğim dediğimde kızmadı bile hatta kendi çekti resmimi
Ama şansıma tam al bakalım hangisini beğeniyorsan albümüne koy dediği an fotograf makinesinin şarjı bitti şimdi şarja taktım artık akşam inşallah yüklerim biraz şarj olsunda yoksa açılmıyor meret

Şimdilik haber vermedi daha ama eşimin kuzeninin gelme ihtimali varmış
Evi iyice temizlemiş sağ olsun benimki bir tek banyo bana kaldı birde yatak odasında bir iki yerleşecek eşya var
Artık birazdan banyoyuda aradan çıkartır yarında yatak odasını düzenlediğim an işim bitiyor şükür

senn nerelerdesinnn cuma dan hariççç uğramazzz oldunnnnnnn
Canım düzensizlikler bunalım olarak yansıdı galiba dışıma ama şimdi biraz daha iyiyim şükür. Aslında ders çalışmak için girmez olmuştum ama o zamanlarda bile daha iyi çalışıyordum gibi sanki. bugün de bir şey paylaşmak için gireyim dedim. polikistik olanlar hep duymuştur soğan kürünü. onu denedim on beş gün.
baştan başlayayım iki ay tarlusal ile adet oldum. bir adeti ayda bir olarak hesaba katıp bir dahaki adetime on beş gün kala soğan kürüne başladım. arada aksaklık olmadı değil ama pes etmedim bu kez, birkaç gündür de yine olmadı diye üzülüyordum ama oldum çok şükür, iki üç ayda bir adet olan biri için -o da yumurtacıklarımın keyfi yeterse- sekiz dokuz günlük gecikme harika bir şey, inşaallah gelecek ay da fırsat bulur yaparım. denemek isteyen olursa bende işe yaradı onu demek isterim.

Canımm aynı ruhh halındeyımmm...rabbım sabrını versın hepımıze benımde kılo vermem lazımm ama aldım bıde ustune..
ben de aynı şekilde kilo aldım canım, insan bir an "hep böyle mi gidecek?" diyor ama aslında geçiyor her şey. bazen yoruluyoruz galiba. Allah yardımcımız olsun

Hayırlı olsunn yakışmıştır benim güzel arakdaşıma

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam uyandığımdan beri sersem gibiyim
Haftasonlarını hiç sevmiyorum ben yaaa Dün benimkinin yine cinsliği üzerindeydi ve akşama kadar ya film yada maç izleyip tek kelime konuşmadı :26: en son tam yatağa yatacakken anam bugün ne sıkıcı gündü be yatalımda bari çabuk sabah olsun dedim diye adam iyice sinirlendi :44:
O ara ayaklarım nedense inanılmaz ödem yaptı diye yastık falan koyduk ayağımın altına ve ben o an ya ben bugün hiç su içmedim herhalde ondan oldu dedim demez olaydım
Adam kalktı bir bardak su vermeye diye ama nasıl söyleniyor işte sen şımarık çocuklar gibisin falan diye ulen dedim ne dedim ki ben sadece su içmediğim aklıma geldi okadar ( ki ona kalk bana su ver diyende olmadı )
Zaten bugün çok sıkıcıdı demişim ona laf sokmuşum ( dışarı çıkalım demedi diye yapmışım hesapta ) falan diye söylendi ve gitti salona yatmaya :26: ulen dedim saçmalama gece gece kaşınma kavga etmek istemiyorum üstelik şimdi salonda gidip yatacak ne var ortada dedim ama yok
Bu seferde küçük cadı başladı ağlamaya babam niye bizimle yatmıyor diye tam komedi anlayacağınız

Kız ağlıyor diye geldi onun yanına yattı ama ufaklık 5 dakikada uykuya dalıncada anında salona geçti yine :26:
Var bu adamın bir karın ağrısı ama neyse ( onada dedim zaten senin bir derdin var ama çıkar yakında kokusu diye )
Sabahta hiç birşey yokmuş gibi arıyor beni ne yaptın ayakların ne alemde diye :44:

Bu arada kızlarrrr Cuma günü öğlende sırf eşim o hatuna doktor ziyaretimide anında yetiştirdimi diye anlamak için Faceden o hatuna mesaj attım
Nasılsın işte bende bugün baya koşturdum şimdi keyif yaparım herhalde diye
Cuma akşamı mesajı okuduğu halde ( hani görüldü yazıyor ya karşı taraf okuduktan sonra ) tek bir kelime yazmadı :44: Hesapta beni çok sevmişti hatta birliikte tatil yaparız diyip duruyordu ama bize geldiği geceden sonra hatun nedense iyice çekti kendini :44:
Ya benimki birşeyler söyledi ona, ya başka birşey var ama mutlaka dönen bir dolap kesin var
He benim canıma minnet zaten kanka olacak halim yoktu ( şakasına desemde ) ailemden uzak olması benim için daha iyi ama birden bir değişim olması tuhaf açıkcası :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…