Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Ancak gelebildim
Sabah erkenden kızı sağlık ocağına götürdüm yine köhür köhür öksürüyor diye :26:
Doktor çok dikkatli olmamız gerektiğini yoksa astıma çevirebileceğini söyledi ( daha evvel zatüre başlangıçından hastanede yattığımızı duyunca )
Yine iki üç gün hava makinesine bağlayacağız cimcimeyi
Gelir gelmez bağladım kavga dövüş ağlayarakta olsa ilk postayı verdim :26: artık nasıl yapacağız bilmiyorum hiç hoşlanmıyor ondan tabi sağlığı için ağlasada kendinide yırtsa mecbur bağlayacağım
Dönüşte alışverişimide yapıp kendime eve attım

Bugün inşallah dağ gibi ütülerime başlayacağım yarısını yapsam yine kardır
Tabi işim bitince ütülere başlamadan ( mutfak işi ve sil süpür ) uğrarım tabi yine

Bakalım canım inşallah zamanla herşey düzelecektir bir kaç hafta daha gözlemliyeceğim sonra konuşurum olmadı

Canımm aynı ruhh halındeyımmm...rabbım sabrını versın hepımıze benımde kılo vermem lazımm ama aldım bıde ustune..
Canım gule gule kullan saclarınıı.
Valla sorma acılen toplanmamız lazımm nısanın 20 sındede kardesımın nıkahı var veeee sınav gunune denk gelıyorrr krızlardeyımmm...kılo aldı basını gıttı bendee..

Helal hos olsun kuzummm..senın ıcın rahatladıysa ne alaaa...

Cecommm bosuna uzmussun bence kendınıı..enıstemıın aklına bıle gelmez oyle seylerrrr..

Sen yınede yuregını ferahlatacaksa takıpte ol...
Sclardaaa emınım sarı sacc yakısırr sanaa bencede ıyı gelırr..gıt en kısa zamand kuaforee..

Kılo ısınde benımde fecı start vermem lazımmm...lısteyı dert etmee hepımızz salladık zaten ıac haftadır lıste feln yokk.
kizlar selam nasilsiniz bebegim sarilik oldu hastanede yayoypr kac gundur perisanim
Daha toparlanamadim dua edin kizlar. Bebegim ciksin bende toparlanayim sizlere herseyi an la ticam hepinizi cok opuyorum
Oyy kuzumaaa..uzme canım sen kendını sen o kuzuya lazımsınn ıyı bak kendınee.bıcok cıcukda oluyorr uzulma hersry yoluna gırecek ıns..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ulen tam işlerimi ayarladım oturup kızlarla iki sohbet ederim diyordum ki büyük kız okulda basketbol oynarken serçe parmağını sakatlamış sanırım geldiğinden beri ağrıyor diye tutturdu :26:
Babasını aramış elim çok acıyor diye tabi beyfendi buz koy kremle geçer diyince memnun olmadı sonuçta akşam doktora götürürüz demesini bekliyordu telefonu bana verincede herif başladı işte aciliyeti yok geçer falan diye ( dedim kırıldığında da aynısını yapmıştın ertesi gün kırık olduğu anlaşıldı diye :26: )
Başladı bu sefer işte madem okadar acil al götür doktora benmı geleceğim falan diye söylenmeye bende kusura bakma rahatsız ettim sana kolay gelsin ben hallederim diye telefonu kapattım anam anında geri aradı yok efendim niye sen bu ara bukadar asabisin, yok en ufak lafında bile bir ima var falan diye ( işgilli toto dıngıldar hesabı ) bende en sakin halimle yooo nerden çıkardın işin vardır diye daha fazla alı koymak istemedim seni dedim

Mecbur şimdi giyinip kızı hastaneye götüreceğim acile :26:
Ne olur ne olmaz zaten kızın o bileğinde sorun vardı daha beter olmadan ne olduğunu anlayalım

Artık akşam yemeğinden sonra eşimin anannesine gideceğiz gece geldikten sonra fırsatım olursa anında damlarım nasılsa

İnşallah boşunadır canım ama maalesef onların fazla samimiyeti beni çok rahatsız ediyor :26:
Bugün yine baş başa yemeğe çıkmışlar hayır şirkette başka elemanlarda var ve eşimde geçen gün resmen ağzından kaçırdı o hatun olmayınca diğerleriyle isteksiz gidiyorum yemeğe diye :26: hayır ne alaka sonuçta daha 3 - 4 ay olmuş bunun gelmesi
Ben değil her gün birileriyle yemeğe çıkmayı ( iş arkadaşı da olsa hatta benden ufakta olsa ) bir kere bile oturup baş başa yemek yesem anında kıyameti koparır ama işte kendine gelince normaldir havalarında :26:
Birde nedense bir kaç gündür sende bir tuhaflık var diyip duruyor ( ki hiç birşey belli etmiyorum ama işgilli toto dıngıldar hesabı hep birşey bekliyor benden )

Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin ....Aminnnnnnnnn

selamın aleyküm kızlar ben yanı katıldım benimde pko im var ayrıca kilolarım da var siz neler yapıyorsunuz vermek için insan tek başına olunca zorlanıyor bırakmak istiyor sizlerle birlikte olursak birbirimize destek oluruz sizin kaç kg fazlanız var çok soru sordum farkındayım :)

S.aleyküm kızlar

Çocukları banyo yaptırıp 10 da yatırdım eşimin tlf dan bakayım dedim

Wawcım kaynımın düğün tarihi belli oldu benim finallere denk geliyor tam 8 Haziran saatte 11
Önce delirdim ama salon sadece o tarihte boşmuş zaten k.valideler ünv. okuduğumu bilmiyor kreşte çalışmam bile onları rahatsız ediyor
Pazar sınava giremeyeceğim Cumartesi girerim inş.
Kendimi spora adapte etmeye çalışıyorum yürüyüş yapacak doğru zamanı bulamıyorum
Ama yapacağım spor önceliğim

Kızlar kafama takıldı bu gliforu nezamana kadar kullanacağız??
Karaciğer ve böbrekler iflas edene kadarmı?
Kilo konusu bazen beni çok sıkıyor
Şuandada o psikolojideyim regl de gecikti zaten
Gliforu olmasa yüz kilo olmuştum herhalde

kızlar nerelerdesiniz diyeti bıraktınız mı yoksa ????

dünden beri giremedim tadilatt vardıııı....nasılsınızz kızlarrr...nerelerde ne alemlerdesinnizzzz...?

MİNİMAXXXX seni merak ediyorumm...nerelerdesin yumoşlarla kayboldun ortadann güzel haberlerle gel inşallahh....

ŞİRİNEEEEEE sen nerelerdesinnnnn....sende gittin yumoş iyi gelmedi sanaa...inşallah diyet iyi gidiyordurr..eksilerle gelirsin inşallahh....

ADAAAA....bizz gelmeyince sendebıraktın iceeee...ama diyete bırakmadın inşallahh....ben başladım yinepazartesii...ama kardeşimin nikahı var 1 ay kaldı eviyle gelinliğiyle ugraşıp duruyoruzz..dışarıda oluyorum evdeykende evi halletmeye çalışıyorumm...ortalık dinince yine yazıcammm herşeyiii...

CECOMMM kuzunun parmagı ne oldu bişi yoktur inşallahh..bu kıza nazarmı değiyorr neee bi yeriyileşse diğeri başlıyorr...ayaktı bilekti şimdide parmakk...adağı mı var derler bizde hemenn...onun başının gözünün sadakası niyetle çıkar ve 2 kuruş...zaten veriyorsundurr verdiğini o nğyetle çıkarrrr...

ERANİSAAA...valla sormaa benimde sınav gününe denk geldi 20 nisan..nasıl olacak bilmiyorum....

OUFF minik prensesin iyi olmuştur inşallahh....

MENEVŞE NERGİSS...hadiii toparlann kuzumm güzel haberleinii yazzz...nasıll derslerr ne kadar var seninn eşinin yanındamısın artıkk ???

ELOCANNN nasılsınn diğer topikten takip ediyorum seni bu ay güzel haberler ver bize inşallahhhh

kızlar nerelerdesiniz diyeti bıraktınız mı yoksa ????

yokk canımm ben başladım yineee... ama hafta sonu geliyor yineee...koca haftam haftasonu aldıklarımı vermekle geçiyorr..bu hafta sonu dikkat etmeliyimmki eksiler olsun ama yine zor görünüyorr...karşıya geçicem annemleree... inşallahhh fazla kaçırmammmmm....ipin ucu kaçtı bende vermek bi yana aldıımm hepp..80..hatta 81 i bile gördüm bi araaa...amaaaa adet oldum çok şükürr...

evett kızlarrrr...kahvaltımı paylaşayımm....

2.3dene kuru üzüm...
1 elma...

birazdanda bikaç badem yicemm....

öğlene hazır yemegimm akşamada hazırrr....

bu hafta yeniden başladım diyete pazartesi gögüs eti aldım doğradım ve kaburdum baharatları ekledimbi saklama kabına doldurdum dolaba attımm...salatalarımın ustüneekliyorum yanınada yogurtt ohh misss...

deminde deiğim gibi bu hafta sonunu bi zararsız atlatabilirsem harika olacaakk

bu arada bu hafta 3 gün yürüyüş yaptımm....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür tadilat bitti de girebildim foruma
Bütün gün sinir oldum giremedim diye

Maşallah yine in cin top oynuyor neredesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aleyküm selam canım
Aramıza hoşgeldin inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Maalesef ben topiğin en ağır assolistiyım 120kgla başladım ve hala kaç aydır 116yı göremedim ha bire başlangıç kilomu görüp duruyorum ara ara sonra yine 117ye düşüyorum :26:
Artık yarından tekrar yaptıracağım hormon tahlillerimi ve ona göre zayıflamak için tedavi göreceğim
pko ve insülin direncinden muzdaribim ama şükür biri 14 diğeride 4 yaşına girecek iki tane cadım va r
Rabbim özlemini çeken tüm arkdaşlarımızada nasip etsin ....Aminnnnnnnn
İkinci kızım benim mucizem doktor kesinlikle tedavi olmadığın sürece hamile kalamazsın derken kuzum tam tedaviye başlayacakken kendiliğinden geldi

kızlarr öğlen yemeğimii yedimmm..sonunda acık cozuttum galiba sabah az yemenin zararı....

1 dolma biber..6 lahana sarması..
salata...
1 kaşık yogurt..
bi kaşık kapuska...

işte sonunda tabagı sıyırayım diye bi dilim ekmek yemişiimm:26::26:

elocan dediğinden beri canım kapuska çekiyordu..önceki lahana sarmalıkdı yapamadım..busefer dışları sardımm içi kapuskaa yaptımm ve kavuştımm..

ben kavuruyorum kapuskayı...kıymalı pirinçli felan pek sevmiyorum.....bol sogan kavuruyorum önce...bol açı ve lahanaları koyup hiç su koymadan kavuruyorumm ayyyyyyy harikaaa....ahana bitmeden alıp yine yapıcamm..diyet yemeğine birebirrr...

şeyy yaa lahana buzluga girermi acabaa...ben lahana sarması atmıştım ama acıkda kapuska atayım bakalım nasıl olacakk

waw canım , evet bende burayı bıraktım ne gelen var ne giden tek başıma olmuyor bende artık 17.00 dan sonra bişey yememe topiğine abone oldum gibi hahah )) orası çok güncel insan gaza geliyor burayı bırakmış değilim ama kimse uğramıyor diyet için bişey yapmıyorlar eeee doğal olarak bende yalnız kaldım diyet süper gidiyor en sonunda 73 .800 gördüm bakalım bu cumartesi kaçları görecem ...gerçi regli haftam şişkinliğim olabilir. spor yapıyorum saat 17.00 dan sonra çay bitki çayından başka bişey içmiyorum yemiyorum. inanın hepinize tavsiye ediyorum bu ay sonunda bir 71.900 görsem süper olacak ))

süperrr yaaa aynen devamm ettt....bende senin tavuklu salatayı yapuyorum bu ara....peki 5 e kadar ne yiyo ne içiyorsunn?? yani kaç öğünn yiyorsunn..ben öğlen yedim mesala saat 5 de de akşamı mı yiyip bırakayımm ?? bide 5 den sonra meyve varmıı ?? dayanabilirmiyim bilmiyorumm..bide normal düzenimiz bozmadan vermek istiyordumm devam ettiremezsem kiloları geri almayayım diyee....ama bi kaç kiloyuda hızlı versem fena olmaz dıyorummmm

canım sabah normal kahvaltı ama ekmeği abartmadan yiyorum , öğle çorba yanında tavuk haşlama , akşam genelde öğlenin aynısını yiyorum... 17.00 dan sonra hiç birşey yemiyorum çok nadir 5 -6 adet badem yiyorum o kadar...evet ilk zamanlar zorluyor ama kilo verdikçe gaza geliyorsun gece resmen aç oluyorsun ama bir hafta dayanınca gerisi geliyor. benimde hafta sonlarım sıkıntılı geçiyor ama diyeti bırakmıyorum...hafta içi kesinlikle hamur işi çikolata vs yok wawcıımmm kesinlikle aç olunca veriyorsun ben bunu anladım en azından benim vücud öyle yok biraz bundan yiyeyim ayyy birazcıkta bundan yiyeyim olmuyor kilo gitmiyor ben bunu bilirim bunu söylerim....bazen esmer bulgurdan lapa yapıyorum kendime onu yiyorum ... güzel elbislerim için ah ettim kilolar gidecek bunun yanında mutlaka spor yapıyorum....

5 den sonra meyve varmııı ??? havuc felann...kıvırcık felann ...sadece su mu yaniiiiiiiiii

5 den sonra meyve varmııı ??? havuc felann...kıvırcık felann ...sadece su mu yaniiiiiiiiii

yok canım meyve falan hiç bir şey yok sadece çay yada bitki çayı olabilir haaa birde tarçınlı süt olabilir birdak bu kadar..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün yine gezmelerdeydim
Kv aslında beni davet etmemişti ama eşimin halaları haber vermişti zaten o yüzden geliceğimi duyunca fena bozuldu
Büyük görümcemin eşinin teyzesine gittik aslında pek haz etmem hatundan ama sırf kıllığına gittim
İyikide gitmişim baya eğlenceli geçti eşimin halaları ve amca gelinide olunca

Çok fazla kaçırmadım ister istemez çünkü küçük kuzum sanki kurt gibi acıkmıştı ve benim tabağın yarısından çoğunu yedi
Kv her fırsatta laf sokmaya çalıştı ama bu sefer bana değil hep cevap veriyorum diye vazgeçti sanırım bu sefer amcagelinine laf sokup durdu kız hatta fena bozuldu ( öbür odada şikayet edince kızım KVn değil ne çekiniyorsun sende benle bozdun bugün aklını desen yeter dedim )
Sadece çıkışta benim arabanın bagajından amca gelinin bebek arabasını vereyim derken parmağımı bir sıkıştırdım resmen sokağı inlettim ağrıdan :26:
İşaret parmağım resmen ezildi sağ olsun gelin hemen koştu ev sahibinden buz aldıda anında müdahale ettik
Şükür kırılmamış hatta 1 saat zonkladıktan sonra ağrısıda hafifledi

Parmağımın acısını daha tazeyken direk aklıma gelen şeyi söyliyeyimde sizde gülün anammmm KKya nasıl yazacağım 10 parmak kızlara diye geçti aklımdan ama şükür şu anda çok daha iyiyim ( az acıyor ama yarına birşeyim kalmaz sanırım )

Canım sizin düğüne çok az kalmış kıyafet ne düşünüyorsun?
Sınav kaçta düğün saat kaçta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…