Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Merhaba canım bu 17 den sonra bişey yememe topiğine göz gezfirdim gerçekten zayıflsyanlat var ama ben çalıştığım için oek uyanıyorum en geç 19:30 da bitirmeye çalışıyorum yemek işini sonrada spor yspmaya çalışıyorım 3 gündürde güzel soır yapıyorum :))

Bugün ki kahvaltımı paylaşayım maydonoz roka kormızı biber karışımı salata oeynir zeytin şeketsiz çay bide yarım elma şimdi türk kahvesi içtim dün akşam 1 saat yürüdüm 15 dk bisiklet yaotım 10 tanede mekik çektim kızlar bu sefer kararlıyım valla ya bu kilolar gitcek ya gidecek :)) bide plates yapabilsem süper olcak hem adetlerim düzene girer bu sayede :))

Çalışan için zor canım , ben evde olduğum için kolay oluyor saat 16:30 da kendime yemek hazırlıyorum 17:00 a kadar yiyorum eşim de 17:15 de evde oluyor ona yemekte çay yada yeşil çay ile eşlik ediyorum. İnan çok etkili saat 22:00 gibi acıkıyor insan evet ama sabah kuş gibi hafif uyanınca değer diyorsun birde ben doğumdan sonra kilolarımı veremedim daha en azından onları verene kadar böyle devam edecem. hafta sonları kötü eşim evde olunca tüm düzen değişiyor ya çarşıya çıkıyoruz ya eline tatlı almış geliyor . yine dün tatlı almış gelmiş ben elimden geldikçe eve sokmuyorum tatlıyı abur cuburu. tek dez avantajı var eve ani misafir gelse evde o an ikram edecek bişey olmuyor )))

Spor yapman çok güzel benim evimde de bir sürü aletim var ama yaklaşık bir 20 gündür spor yapamıyorum sadece arada 30 dakika bisiklet çeviriyorum günde o kadar ... bu akşam bu spor tembelliğimi kırmak istiyorum aslında bir çıksam yürüyüş bandının üstüne gerisi gelecek çünkü ben yürüyüş bandına çıkınca bu seferde inmek istemiyorum ....

Son düzenleme:

Çok haklısın canım spor konusunda eşinin erken gelmesi güzelmiş beninde sorunum abur cumur yemem her akşam çayın yanında cips yiyordum yasakladım artık krndime ve eşime akşama kadar dikkat et skşsm gel cips ye . Bende 3 gündür soor yapmaya başladım kızdım kendime nerdeyse 3 senedir diyet yapıyorum dikkat ediyorum ama 5 kilo bile veremedim evde o kadar alet var ben nide spor sslonuna yaxılcamtım bendr banda bi çıkayım 1 saat inmiyorum valla böyle devam etcem inş yaza kadar 55 düşsem süper olacak senin çocuğu var ne hüzel allah bağışladın bende tüp ysptırdım olmadı zayıflayayım tekrar deniycem kararay yapmaya çalışıyorum ama iş yetinde bşraz zor oluyor bakalım hayırlısı artık inş hedeflerimize ulaşırız :))

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür mola verebildim
Sabah erkenden annemlerde kahvaltı ettikten sonra onları havaalanına bıraktım şu anda havadalar hala
Annem sen bizi bırak git dedi ama ben ille kalacağım biraz daha dedim ki iyikide demişim çünkü nasıl bir alman hava yoluysa ( Lufthansa ) adamlar takıntılı neymiş efendim kişi başı bir valizden fazlası yasakmış isterse yük sınırını aşmamış ol
Hadiiiii havaalanında oturduk bir köşeyede valizin birini diğer ikisine bölüştürdük ille götürecek anamda aldıklarının hepsini
Neyseki sorunu çabucak hallettik

Geri dönerken küçük cimcime uyudu arabada Allahtan yoksa çenesi beni bayıltabilirdi ilk bindiği an bir başladı anne dedem para verdi birşey alacağım kendime diye dedim yandık eve gidene kadar yarım saat çenesini dinle şimdi ama gerenk kalmadı
Geldikten sonrada hadi hemen tülümü makineye atayım dedim ve tabi onlar yıkanırken aradan camımıda çıkardım
Hesapta dün silecektim ya bugüne kalmıştı ama şükür oda bitti
Dolaplarımın hepsinide 2 su sildim Şimdi bir 10 dakika mola verip sizlere bakayım dedim sonra yerleştirmek üzere işlere girişeceğim tabi bir gözüm burada olucak

veeeeeeeeeeeeeee sonunda cecoooo camı silerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim üstümden bile bi yük kalktıı seni tahmin edemiyorumm....güle güle kirlettt...

sabahhh çorba içtim kızlarrr...öğlendeee pataes salatası bol yeşillikli..1 dilimde ekmekk....

hafta sonum berbat geçtii anltıcammm ama sizde fitil olacaksınızzz...vee haftasonundann eserr banaa kocamann bi uçukk...evett sabah dudagım uçuklamıştı ve aynı yerd 2 ucuk dudagımın yarısı şiştii..

Elocan tüp bebek tedavisine mi başladın? İnş rabbim emeklerini boşa çıkarmaz ve tez vakitte bebişine kavuşursun. Tedavini nerde görüyorsun cnm?

Öğlen ki yemeğimi başka topikde payşamışım buraya kopyalayamadım.

Kızlar bu adet düzensizliği için soğan suyunu nasıl yapıyorsunuz adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün içiyorsunuz yardımcı olurmusunuz

Öğlen ki yemeğimi başka topikde payşamışım buraya kopyalayamadım.

bennn gördümm yaaaaaa acaba dedim yanlışlıklamı paylaştıı yoksa bilinçlimiii :) :) süper gidiyorsunn senin yazdıklarını gördükce bende kendimetükürüp duruyorummm...tüü sana bak kız 60 kiloyla ne kadar dirayetliibide sana bakk...tü sana tüü..

canım ben yapıyorum şuan soğan suyunu 6. günüm içiyorum içiyorumm ama günlerrr geçmiyor sankiii.....kimisi adetten 7 gün sonra diyor kimisi 10 gün eger adetin belli değilse saraçoğlu hemen başlayın diyorrr....

sabah akşam aç karnına...tencereye 2 su bardağı su koyuyorum..içme suyu...kaynayınca ortaboy soganı dilimleyip kaynar suya atıyorum..5 dk kaynıyor agzı kapalı ve altını kapatıp bekletiyorum ılıyınca içiyorumm..nefesimi tutup ozaman kokusunu hissetmiyorum...nefes almadan bi ısırıkda elmaalıyorumm...ozaman daha kolay oluyorr...

Selam kızlarrrrrr ben tekrar geldim

Anam hala vitrinden çıkanları bir türlü yerleştirmeyi bitiremedim
Hesapta kullanmadıklarımıda atacaktım ama şu ana kadar sadece 4 tane kulbu kırıp fincan atmayı başardım Kızım nasıl benle dalga geçiyor Allahtan ayıklayacağım dedin diye
Allah razı olsun o olmasaydı hiç bu kadar bile ilerleyemezdim
Bütün eşyaları tek tek elde yıkayıp kurulayıp öyle yerleştiriyorum makineye dizmek zor geldi yeni gelin çeyizi gibi tek tek büyük bir zevkle yapıyorum yorgunluğa rağmen

Birazdan eşim gelirde birazda o yardım eder bu gece bitiririm inşallah zaten tülüde yıkadım onun gelip asmasını bekliyor
Akşamlık yemekte yapmadım daha tembel işi birşeyler uyduracağım artık

veeeeeeeeeeeeeee sonunda cecoooo camı silerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim üstümden bile bi yük kalktıı seni tahmin edemiyorumm....güle güle kirlettt...

Sorma canım zaten yükseklik korkusu var titreye titreye sildim camı ama bende bu şans varken bu gece kesin yağmur yağar
Genelde öyle oluyor da
Valla Rahmet yağarsada hiç bozulmam sonuçta yemin etsem başım ağrımaz ben camı sildim önemli olanda biraz içten temiz olması sonuçta tülleri asacağım

İnşallah Rabbimiz sabrını da verecektir ne kadar dipte depresyon modunda olsamda
Rabbimizden başka hiçbir yardımcımız yok
tevekkülümüz ona
Bu ay mecburi takipsizim eşimden uzakta olacağım hem de yumoşun en güzel günlerini izleyemeyeceğim fakat 15. günü uygun olacağım
şimdi 3.gününm aslında aklımda klomen içmek var da işte pkos için tehlikeli takipsiz cesaret edemiyorum da:26:her şerde bir hayır vardır ne deyim bu ay inofolic ile folibalıma gliforuma devam bu ay böyle geçecek sanırım

Hayırlı uğurlu olsun ceco iyi günlerde kullanın
maşallah camları da silmiş :) ellerine sağlık

Evet yaa yanlış yazdın ama kopyajayamadım telefondan neyse şuan iyi gidiyorym 68 den 55 düşcrm inş bu sefer karalıyım canım 3 denedir diyet diyet bi ilerleme yok sporda yapmak laxım bakalım ctesi nolcak akşam yemeğimide yazayım bi tabak arpa şehriye çorbası yarım kasr yoğurt ıspanak yemeği göbek avuç turp katışımı salata ekmek yok şöyle 15 fk sonra yürüyüşe başlıycam inş :)) drnde yaparsın yeterki iste canım:))

Adetimin bugün 11 günü ben yarın başlıyayım o zaman soğan suyuna :))

Kızkar dün bide mekik çektim höbek sızlıyo hafif hafif dün 10 tane çektim bu gün 20 çekcem inş zaten benim tek sorunum 3 aylık gibi duran göbeğim :)))

İyi akşamlar kızlar bı akşam yarım saat yürüdüm yarim saat bisiklet 20mekik çektim bugünlükte bu kadar sizler napıyonuz nerelerdesiniz siz yaaa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok şükür Tv Ünitesindeki tüm işim bitti
Yarın sabah bir tek parkeleri silip biraz çamaşır yıkıyacağım
Şu koltuklarda masayla birlikte gelsede yerde oturmaktan kurtulsak hayır minderlerimizde çok kalın olmadığı için resmen parkede oturuyormuş gibi oluyorum geçen gün eşime bile dedim hani totomuz düzleşecek neredeyse ama oda yok yoksa onada razı geliceğiz

S.aleyküm kızlar
K.validelerden biraz önce geldik
Cumartesi kaynıma kız baktılar kaynım istanbulda çalışıyor oda geldi kızla görüşüp anlaşmışlar. Bügünde istemeye gittiler Cumartesi de söz var valla hala inanamıyorum tam kilo aldığım bir zamana denk geldi neyse hayırlısı diyelim
Düzensiz beslenme iyice düzensizleşti saldım çayıra mevlam hayra misali

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün gece yine hiç uyuyamadım :26:
Yine başladı benim uykusuz geceler sinir oldum
Düzenim bozulduğu an toparlanamıyorum nedense :26:
Uyandığımdan beride doğal olarak sersem gibiyim

Aslında eşimi işe gönderdikten sonra tekrar bir iki saatte olsa yatıp uyurum diye düşünüyordum ama maşallah benim küçük kuzu eşime hadi dediğim anda hissediyormuş gibi gözünü açıp anne bana süt versene birde çizgi film aç diye fırlayıveriyor
Tabi benim uyku hayal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…