merhaba kızlar ;
Dün ile bugun diyet yalan oldu(( hafta içi çok güzel ama hafta sonu eşimle birlikte diyet olmuyor çok kaçırmadım ama hafta içi gibi de olmadı sadece akşam 17:00 dan sonra bişey yememeye devam . bence 17:00 dan sonra yemek yememe işe çok yarıyor kesinlikle deneyin salı günü kilo bildirimi yapacam bakalım fark olacak mı? dün arkadaşlar gördü beni yolda kilo vermişsin gitmiş dediler ama cesaret edip tarılmadım :))) yarın tekrar tavuk diyetine devam ...
Merhaba canım bu 17 den sonra bişey yememe topiğine göz gezfirdim gerçekten zayıflsyanlat var ama ben çalıştığım için oek uyanıyorum en geç 19:30 da bitirmeye çalışıyorum yemek işini sonrada spor yspmaya çalışıyorım 3 gündürde güzel soır yapıyorum :))
Çalışan için zor canım , ben evde olduğum için kolay oluyor saat 16:30 da kendime yemek hazırlıyorum 17:00 a kadar yiyorum eşim de 17:15 de evde oluyor ona yemekte çay yada yeşil çay ile eşlik ediyorum. İnan çok etkili saat 22:00 gibi acıkıyor insan evet ama sabah kuş gibi hafif uyanınca değer diyorsun birde ben doğumdan sonra kilolarımı veremedim daha en azından onları verene kadar böyle devam edecem. hafta sonları kötü eşim evde olunca tüm düzen değişiyor ya çarşıya çıkıyoruz ya eline tatlı almış geliyor . yine dün tatlı almış gelmiş ben elimden geldikçe eve sokmuyorum tatlıyı abur cuburu. tek dez avantajı var eve ani misafir gelse evde o an ikram edecek bişey olmuyor)))
Spor yapman çok güzel benim evimde de bir sürü aletim var ama yaklaşık bir 20 gündür spor yapamıyorum sadece arada 30 dakika bisiklet çeviriyorum günde o kadar ... bu akşam bu spor tembelliğimi kırmak istiyorum aslında bir çıksam yürüyüş bandının üstüne gerisi gelecek çünkü ben yürüyüş bandına çıkınca bu seferde inmek istemiyorum ....
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür mola verebildim
Sabah erkenden annemlerde kahvaltı ettikten sonra onları havaalanına bıraktımşu anda havadalar hala
Annem sen bizi bırak git dedi ama ben ille kalacağım biraz daha dedim ki iyikide demişim çünkü nasıl bir alman hava yoluysa ( Lufthansa ) adamlar takıntılıneymiş efendim kişi başı bir valizden fazlası yasakmış isterse yük sınırını aşmamış ol
Hadiiiii havaalanında oturduk bir köşeyede valizin birini diğer ikisine bölüştürdükille götürecek anamda aldıklarının hepsini
Neyseki sorunu çabucak hallettik
Geri dönerken küçük cimcime uyudu arabada Allahtan yoksa çenesi beni bayıltabilirdiilk bindiği an bir başladı anne dedem para verdi birşey alacağım kendime diye dedim yandık eve gidene kadar yarım saat çenesini dinle şimdi ama gerenk kalmadı
Geldikten sonrada hadi hemen tülümü makineye atayım dedim ve tabi onlar yıkanırken aradan camımıda çıkardım
Hesapta dün silecektim yabugüne kalmıştı ama şükür oda bitti
Dolaplarımın hepsinide 2 su sildimŞimdi bir 10 dakika mola verip sizlere bakayım dedim sonra yerleştirmek üzere işlere girişeceğim tabi bir gözüm burada olucak
Elocan tüp bebek tedavisine mi başladın? İnş rabbim emeklerini boşa çıkarmaz ve tez vakitte bebişine kavuşursun. Tedavini nerde görüyorsun cnm?Wawcım son durumun ne demişsin...ptesiyi bekliyorum 21.gün testini yapıcam smer testimi alıcam salı günüde eşimle tüp bebek heyetine çıkıcaz...inşallah heyetten güzel şeyler duyarız...Doğru doktorların elindeyimdir inşallah doğru bir tedaviyle bebeğim tez zamanda benimle olur inşallah...tabi hepimiz içinde bu böyle inşallah Rabbim doğru doktorlarla karşılaştırır bizi...
Öğlen ki yemeğimi başka topikde payşamışım buraya kopyalayamadım.
veeeeeeeeeeeeeee sonunda cecoooo camı silerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbenim üstümden bile bi yük kalktıı seni tahmin edemiyorumm....güle güle kirlettt...
sancılarınn hayra çıksınn amaaaa...sen gecen ayki denemeni biliyorsunn..çatlama iğnesinden 2 gün sonraaa dr gitmedinmii?? çatlamışmı çatlamamışmı diye bakmayaaaaa...?? sancılarını dikkate al ve dr gitt..kist felan oluşmuş olabilirrr....kii inşallah öyle bişi yokdurda bebiş olurr...sen kontrole git..bebek oluşmuş olsa bile sancı için erken 6.. gün rahme düşüyor eğer bebek olursaa...
canımmm..hayırlısıı diyelim ozamann paylaşımınn harikaaaa....aynen öyle beklicezz....rabbim sabrını versin tek dilegim buu...
neden takibi bırakıcann devam et bu aydaa...rahim hazırr alıştıı...
canımm aynen benimde öyle oluyor haftasonları dağılıyorumm...yarın bende başlıcam inşallahh...
Hayırlı uğurlu olsun ceco iyi günlerde kullanınSelam kızlarrrrrr ben tekrar geldim
Anam hala vitrinden çıkanları bir türlü yerleştirmeyi bitiremedim
Hesapta kullanmadıklarımıda atacaktım ama şu ana kadar sadece 4 tane kulbu kırıp fincan atmayı başardımKızım nasıl benle dalga geçiyor Allahtan ayıklayacağım dedin diye
Allah razı olsun o olmasaydı hiç bu kadar bile ilerleyemezdim
Bütün eşyaları tek tek elde yıkayıp kurulayıp öyle yerleştiriyorummakineye dizmek zor geldi yeni gelin çeyizi gibi tek tek büyük bir zevkle yapıyorum yorgunluğa rağmen
Birazdan eşim gelirde birazda o yardım eder bu gece bitiririm inşallahzaten tülüde yıkadım onun gelip asmasını bekliyor
Akşamlık yemekte yapmadım dahatembel işi birşeyler uyduracağım artık
Sorma canım zaten yükseklik korkusu var titreye titreye sildim camıama bende bu şans varken bu gece kesin yağmur yağar
Genelde öyle oluyor da
Valla Rahmet yağarsada hiç bozulmamsonuçta yemin etsem başım ağrımaz ben camı sildim önemli olanda biraz içten temiz olması sonuçta tülleri asacağım
bennn gördümm yaaaaaaacaba dedim yanlışlıklamı paylaştıı yoksa bilinçlimiii :) :) süper gidiyorsunn senin yazdıklarını gördükce bende kendimetükürüp duruyorummm...tüü sana bak kız 60 kiloyla ne kadar dirayetliibide sana bakk...tü sana tüü..
canım ben yapıyorum şuan soğan suyunu 6. günüm içiyorum içiyorumm ama günlerrr geçmiyor sankiii.....kimisi adetten 7 gün sonra diyor kimisi 10 gün eger adetin belli değilse saraçoğlu hemen başlayın diyorrr....
sabah akşam aç karnına...tencereye 2 su bardağı su koyuyorum..içme suyu...kaynayınca ortaboy soganı dilimleyip kaynar suya atıyorum..5 dk kaynıyor agzı kapalı ve altını kapatıp bekletiyorum ılıyınca içiyorumm..nefesimi tutup ozaman kokusunu hissetmiyorum...nefes almadan bi ısırıkda elmaalıyorumm...ozaman daha kolay oluyorr...