- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
Canım , haşlanmış tavuk gögsü sabah akşam ve öğlen salata ile birlikte 7 gün boyunca yiyorsun. 3 gün ara veriyorsun sonra 5 gün daha aynı diyeti yapıyorsun. Ama ben kahvaltıya tavukla başlayamam böğğğ olurum öğle salata ile yedim ama salata ile tavuk güzel olmadı yani haşlama tavuk güzel olmadı fırında olsa belki daha güzel olurdu. ben bu yüzden önce biraz haşlayacam sonra fırında hafif pişirip öğle yiyeceğim . nedendir bilmem sadece haşlanmış tavuk yanında salata tadı bana tuhaf geldi anlamadım. damak zevki belkide .
Birde canım ben 3 gündür tatlı yemiyorum tutuyorum kendimi birde akşam 17:00 dan sonra çay dışında hiçbirşey yemiyorum sabah resmen aç uyanıyorum hatta yatarken bile acıkıyorum ama inat ettim yemedim. göbeğim bugun hafif gitmiş gibi ayna geçiyorum bakıyorum gaza getiriyorum kendimi aslında herşeyin başı akmek ve tatlı bunları bıraksak kilo kendiliğinden gidiyor.
Wawcım gelin yaaa çok yalnız kaldım hergün bakıyorum kimseler yok ... acaba günlük tartılsak hergün kilolarımızı yazsak gaza mı geliriz ne dersiniz ???her sabah düzenli yazsak belki kendimizle yüzleşmek daha mı kolay olur ???
Ayrıca soğan suyuna devam ediyorum birde bitki çayı yeşil çay ve dokuzlu zayıflama çayını günde iki defa içiyorum.
maşallahhhhhhhhhhhhh diyorummm sanaaaaaaa.....hadi bakalımm süperr bi başlangıçç olmuşş aynen devammmm.....ama saat 5 den sonra nasıl dayanıyorsunnnnnnnnnn............. ben dayanamammkiii....yaww tatlı işinii hiç sormaaaaaaa....bende akşamlar tutuyor tatlı isteğii..durduramıyorum evde bişide yokk ama gidip şeker kemiresinnn geliyorrr...
ben gelicemm artık burdayımm...gümlük kilo olmazdagünlük listelerimizi paylaşalımmm......ben bugun pek bişi yemedimm..akşama ya dışarda yada misafir olacakk diyee şuan açlık krizlerindeyim yineee.....
hafta sonuda pek giremem annemlere geçicez belki ama pazartesiden itibarenn burdayımm...bu arada soğan suyuna bende başladımm...bakalımm hayırlısıı..