Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

maşallahhhhhhhhhhhhh diyorummm sanaaaaaaa.....hadi bakalımm süperr bi başlangıçç olmuşş aynen devammmm.....ama saat 5 den sonra nasıl dayanıyorsunnnnnnnnnn............. ben dayanamammkiii....yaww tatlı işinii hiç sormaaaaaaa....bende akşamlar tutuyor tatlı isteğii..durduramıyorum evde bişide yokk ama gidip şeker kemiresinnn geliyorrr...

ben gelicemm artık burdayımm...gümlük kilo olmazdagünlük listelerimizi paylaşalımmm......ben bugun pek bişi yemedimm..akşama ya dışarda yada misafir olacakk diyee şuan açlık krizlerindeyim yineee.....

hafta sonuda pek giremem annemlere geçicez belki ama pazartesiden itibarenn burdayımm...bu arada soğan suyuna bende başladımm...bakalımm hayırlısıı..

ALOOOOOOOOOOOOOOO kızlarrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..................ben burdayım ama bildirimm yokk.....

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68,1ecrın8768,1---68,1
69eftelya68,167,867,4
73,5eloocan70,5---72
100,1smygnc100,1
75,4ada8175,275
75,5minimax71,1
82eranisa7676,5
83.3waw797980
120ceco34117
100kgşipşirine93,393,5

[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]69[/td]
[td]68,6[/td]
[td]68,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

Son düzenleme:
SElamun Aleyküm arkadaşlar sabah tartıldım 92,5 di pzt günü( tabi gece alttan üstten gidince baya su kaybımda olmuş )
bu sabah 94 gördümm lakin buda sonradan aklıma geldi tok oldum yani
neyse ona saplanamayacak kadar moralsizim bugün dayanamadım gittim doktora test yaptık :85:
0.100 baya ağlayamadım böyle içime çöktü o üzüntü tövbe Ya Rabbim yüreğime indi sanki
yumoşumuz yine bölünemedi büyüyemedii mi kii kadın salı tekrar bakalım dedi Allahtan ümit kesilmez tabi gideceğim

:81::81:
Doğum günün kutlu olsun cecoo sevdiklerinle nice güzel yaşlara iinşallahhhhhhhh

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Ne güzel ünitemde gelcek diye sevinirken aksilik olmuş
Eşim üniteyi kendi yaparken dükkandakilerden biri ucundan tutayım kapaklarıda ben keseyim demiş ve gitmiş kapakları ufak kesmiş
Öğlenden beri eşim dükkanda üniteyle uğraşıyor
Adamcağız hazır girişmişken birde bana internetten bir sehpa beğende resmini yolla onuda yapayım dedi sağ olsun şu anda hala onunla uğraşıyormuş
Ünitemle birlikte sabah erkenden getiriceklermiş şükür

Hesapta bugün cam silecektim ama nasıl bir mayıştıysam kaç günün yorgunluğu yüzünden bütün gün miskinlik yaptım
Yarın kaçınılmaz son o camlar silinecek

Çok çok teşekkür ederim canımmmm
Rabbim inşallah birlikte nice seneler nasip eder ...Aminnnnnn

Sorma canım o dünüre zaten uyuz oluyordum herkese karışıyor diye ama bu sefer çok ileri gitti
O kim oluyor ki beni aşağalamaya çalışıyor
Eşimede dedim bu sefer işi fazla ileri götürmedim ama bir dahakine kesinlikle çok kötü benzetip resmende sen kim oluyorsunda bana laf söylüyorsun diyeceğim hiç umurum değil sonradan KVnin yada kızının birşey demesi sonuçta kendi gelinlerine ve kızına karışabilir o ancak

Cahillerle uğraşmak zor be güzelim ama hakkından geleceğim onunda. Bir daha beni küçük düşürmeye çalışsın bakalım

cecommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdoğum günün kutlu olsunnnnnnnnn.....çok güzel bi yaş yaşa inşallahhhhhh........gönlündeki bütün güzelliklerrseninle olsun bu seneeeeeee.......incecikk ol inşallahhh bu seneee....

Çooook ama çooooook teşekkür ederim canım
Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir Aminnnnnnnnnnn

:81::81:
Doğum günün kutlu olsun cecoo sevdiklerinle nice güzel yaşlara iinşallahhhhhhhh

ÇOooook teşekkür ederim canım
İnşallah bir sonraki doğum günümde daha zayıf olurum ( her sene söylüyorum ama inşallah bu son olur )

Aynen cecoo kuzum gelsinde annesı 9 ay yatmaya razı....
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım

Wawcım son durumun ne demişsin...ptesiyi bekliyorum 21.gün testini yapıcam smer testimi alıcam salı günüde eşimle tüp bebek heyetine çıkıcaz...inşallah heyetten güzel şeyler duyarız...Doğru doktorların elindeyimdir inşallah doğru bir tedaviyle bebeğim tez zamanda benimle olur inşallah...tabi hepimiz içinde bu böyle inşallah Rabbim doğru doktorlarla karşılaştırır bizi...

canım ben bir süredir sık giremiyorum ama dün girip bildirim yapmıştım aslında

canımm yaa daha erken değilmikiii test içinn...sen yinede adetii bekle yumoşun çatladıysa en geç 16. günü adet olursunn...adet olana kadar dediğin gibi ümit kesilmezz...ama bendede bi burukluk oluştuu....sonuç negatifte olsa üzülmeee...nasipden öte yol yok...ne yaparsak yapalımm olmayacaksa olmuyorrr...biz o zamana kadar vakit öldürüyoruz sadecee...ben kaç aydır aşılama yaptırcam ahann sen görüyorsunn yokk olmadı bi türlüü...ama gebelikde yokk demekkii vakti değill..aşılamada olsam gebe kalamıcaktım demekkii...

inan o sonucu aldıgım hafta banada çok ağır geçiyor seni anlayabiliyorumm..ama ben evd oldugum içinndevamlıı böğüre böğüre ağlıyordum o rahatlatıyordu benii..sende ağlamak gelince ağlaa..yoksa o üzüntü içine yerleşiyorr..ve allah korusun başka şekilde dönüyorr...o yükü ağlayarak hafiflettebilirsinn...rabbim o güne kadar sabrını versinn....

keşke yakın olsaydıkkk...yada ben orda olsaydımmmorasıı daha güzelll....kebabaa verirdikk kendimiziiii acılı acılı yerdikk acımm yaaa aklım nere gidiyorr baksanaa...

ayyyy canım benimm yaaaa...terslik olmuşş insan nasıl sinir oluyorr öle oluncada yaa beklebekleee...olsunn geç olsu n güç olmasınn....ben doğrumu anladımm eniştede yardımmı ediyorrr??? süperr yaa böle bi imkanın varmııı..sen çiz o yapsınnn...yaww ben bi ayakkabılık istedim ara koridoraa çizdimm..dar bişi bol katlı hazır bulamadımm...anaaa marangoza götürdüm...bana 600 den 700 den bahsettii...kaldıı öleee...sen iyi değerlendir bu şansıı...

yoksun ortalıkda cam siliyonn heraldee..amann gözünü sevemm dikkat ett....ben 3. katta oturuyorumm..ama hayatta cam silememm..silemiyorumm..yükseklik korkum var cıkamıyorum...balkonlu camımda yok..hepsi normal cam..kadın gelip siliyor ama onda bile odaya giremiyorm onu camda görünce fena oluyorumm ...sen deyinced içim fena olduu..dikkat et kendinee...

ayyyyy hadii bakalımmm bu ay inşallahh sen güzell haberler ver bizeee..ve enerjimizi yenileeee....dualarım sizinlee...herşey yolunda gider inşallahh....
canım ben bir süredir sık giremiyorum ama dün girip bildirim yapmıştım aslında
canımm bildirim olmayınca çıkartmışımdırr...başladıysann bildirimlere eklerimm yinee.

kızlarr bu saat oldu bişi yemedimm..biskrem bisküvi vardı ondan yedim 3..4 deneee:26::26:

eşim daha gelmedii..akşama doğru annemlere geçicezzzz akşama balık var büyük ihtimall kızartmmaaa bol salataylaaa yerim artıkkk....bide muhakkak helvada olurr ondanda alırım acık ama ennnnnnnnnn kötüsüde içeceeekk kola alırlarr soda içmeyi düşünüyorumm......oooyyyyyy oyyyyy bu kilo ne illat bişi yaaaaaa...ömrümm yediklerimdenn vijdan azabıı çekmeklee geçtiiiiiiiiiiiiii.....kiloo almışımmmmmmm vee vermemmm lazımm......

iğelere yormıyımm diyorum amaa öle çok kaçamagımda olmadıı ama almışımm işdeeeeee.....

Slm kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum sabah 1 domates 1 kırmızı biber 1 yeşil biber biraz maydpnyz birax rokalı salata yaptım kendime zeytinyağlı 6 yeşil zeytin şekersiz çay 1.5 haşlanmış yumurta ve 1 havuç yedim ekmek yokkk bu saat oldu hala acıkmadım 10 gibide orta türk kahvesi içtim iimdilik durumlar bu kızlar akşam evde spor yapamadım ama eşimle duşarı çıkmıştık rahat 1 saat dolanmışızfır :))

Canım dün doğum gününmüş nice senelere canım yeni yaşın hayırlı olsun canım bütün dileklerin kabul olur inş canım nice senelere:)

Kızlar ben şimdi tartıldım öğle yemeği yemeden tartılayım dedim 67.5 çıktım ya bu tartıda bi anormallik var yada bilmiuorum ben 3 gündür ekmeği kestim ara öğün yapmamaya çalıyorum 1.5 litre su içiyorum skşamları hareket yspıyorum iş yerindede hareketli olmaya çslışıyorum bide adetim bitti ondan mı bu kadar az çıktım anlamadım harekete devam :))))

canımm harikasınn yaaaaa....yokk bi yanlışşlıkk adet sonrasıda etkileiyorr..aynen devamm...sen böle yazınca bende motive oluyorum..pazartesi bendedaha sıkı başlıcam inşallahhhhhh....

canımm harikasınn yaaaaa....yokk bi yanlışşlıkk adet sonrasıda etkileiyorr..aynen devamm...sen böle yazınca bende motive oluyorum..pazartesi bendedaha sıkı başlıcam inşallahhhhhh....

Aynen canım birbirimizi mıtive edelim yazalım ki nerde yanlış yapıyoruz bulalım dimi :)) öğlen yemeği bulgur pilavı yoğurt ve azcık bezelye yedim :)

Slm kızlar nasısınızzzz Kilo bildirimlerinizi yapmışsınız. Ben bu haftada yapamadım Wawcım listeden çıkartmadığın için teşekkürler...

Bu arada birşey sormak istiyorum Salı günü yani 4 gün önce çatlatma iğnemi oldum ama bu sabah mütişş ağrılarım oldu kasıklarımda hem sağda hem solda hem ortada. Anlayamadım. Yumurtanın şimdi çatlama olasılığı olabilirmi. Heyyy yarabbim bu işler ne zor işlermişşş. Biran önce gelse ya bizim bebişler artıkkkkk yaaa

canımm yaa daha erken değilmikiii test içinn...sen yinede adetii bekle yumoşun çatladıysa en geç 16. günü adet olursunn...adet olana kadar dediğin gibi ümit kesilmezz...ama bendede bi burukluk oluştuu....sonuç negatifte olsa üzülmeee...nasipden öte yol yok...ne yaparsak yapalımm olmayacaksa olmuyorrr...biz o zamana kadar vakit öldürüyoruz sadecee...ben kaç aydır aşılama yaptırcam ahann sen görüyorsunn yokk olmadı bi türlüü...ama gebelikde yokk demekkii vakti değill..aşılamada olsam gebe kalamıcaktım demekkii...

inan o sonucu aldıgım hafta banada çok ağır geçiyor seni anlayabiliyorumm..ama ben evd oldugum içinndevamlıı böğüre böğüre ağlıyordum o rahatlatıyordu benii..sende ağlamak gelince ağlaa..yoksa o üzüntü içine yerleşiyorr..ve allah korusun başka şekilde dönüyorr...o yükü ağlayarak hafiflettebilirsinn...rabbim o güne kadar sabrını versinn....

keşke yakın olsaydıkkk...yada ben orda olsaydımmmorasıı daha güzelll....kebabaa verirdikk kendimiziiii acılı acılı yerdikk acımm yaaa aklım nere gidiyorr baksanaa...

Ağlayamayınca yani içime işledi çok acayip oldu acısı
Allah korusun hepimizi beni dee sonra ağladım ama ...
canım regil oldum sabah hemde çok sancılı
elden gelen bir şey yok bu ay yumoş takibi de yapamayacağım
Hayırlısı....

bu arada dibe vurdum çikolata da yedim sırf depresyon modunda yaşamayayım diye
sen de ben gibi kebapçısın bir de üzerine onu yersem :26:

facede bir paylaşım gördüm hemen aktarıyorum size de

Son düzenleme:
merhaba kızlar ;

Dün ile bugun diyet yalan oldu (( hafta içi çok güzel ama hafta sonu eşimle birlikte diyet olmuyor çok kaçırmadım ama hafta içi gibi de olmadı sadece akşam 17:00 dan sonra bişey yememeye devam . bence 17:00 dan sonra yemek yememe işe çok yarıyor kesinlikle deneyin salı günü kilo bildirimi yapacam bakalım fark olacak mı? dün arkadaşlar gördü beni yolda kilo vermişsin gitmiş dediler ama cesaret edip tarılmadım :))) yarın tekrar tavuk diyetine devam ...

sancılarınn hayra çıksınn amaaaa...sen gecen ayki denemeni biliyorsunn..çatlama iğnesinden 2 gün sonraaa dr gitmedinmii?? çatlamışmı çatlamamışmı diye bakmayaaaaa...?? sancılarını dikkate al ve dr gitt..kist felan oluşmuş olabilirrr....kii inşallah öyle bişi yokdurda bebiş olurr...sen kontrole git..bebek oluşmuş olsa bile sancı için erken 6.. gün rahme düşüyor eğer bebek olursaa...

canımmm..hayırlısıı diyelim ozamann paylaşımınn harikaaaa....aynen öyle beklicezz....rabbim sabrını versin tek dilegim buu...

neden takibi bırakıcann devam et bu aydaa...rahim hazırr alıştıı...

canımm aynen benimde öyle oluyor haftasonları dağılıyorumm...yarın bende başlıcam inşallahh...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ancak gelebildim annemlerden
Malum yarın gönderiyoruz 1 aylığınada olsa onları Almanyaya
Sabah kahvaltıya gidiceğim erkenden anneme ordanda onları havaalanına bırakıcağım eşler çalışınca ben gönüllü oldum zaten uzun zamandır arabada kullanmaya fırsat olmamıştı

Dün şükür geçte olsa eşim dolapları getirebildi ama kurmaya fırsat olmadan anında eşimin halasına gittik
Bizim eski üniteyi eşim ufaltıp rengini değiştirmişti onu ona götürüp monte ettik hatta ünitenin geleceği yere birde eşim çok güzel bir duvar kağıdı yapıştırdı ( halamıza daha evvel demişti zaten al yaparım diye )
Geç saate kadar oradaydık tabi ancak gelince fırsat bulup uğrayamadım

Bugünde öğlene doğru bizimkileri birlikte monte ettik
Baya yorulduk ama süper oldu resimlerini çektim tabi ama şu koltuklarımda gelsin de öyle atarım burayada
Yanlız parkeler inanılmaz toz gösteriyor her gün kuruda olsa viledayi gezdirmek zorunda kalacağım neyse alışacağız nasılsa

İki günlük yediklerimide inşallah birazdan paylaşırım yoksa sonra ne yediğimi unutuyorum

Yok çok şükür KP dükkanı devrettiği halde adamcağız hala dükkan sizin diyip duruyor ve aslında kendi yapacaktı ama yoğunluk olunca eşim kendim yaparım dedi sonuçta onunda eski mesleği ve bayılır birşeyler üretmeye
Eskidende ben çizerdim o yapardı hatta evlenirken kendi vitrinimi, aynalığımı hatta yatak odamıda ben çizdim o yaptı babasıyla birlikte
Şimdi vitrinim ve aynalığım annemde ben değiştirince atmaya kıyamadık annemde eşya alacağına verin onları bana dedi ve hala taş gibi
Hatta daha dükkanda bittiğinde bile kaç kişi satın almak istemişti
Bir tanede usta o zaman aynısını kendi evine yapmıştı
Tabi onlar biraz daha klasik birşeylerdi bu seferki modern ve sade

Ben açıkcası hiç para vermedim işçilik zaten eşimden beleş malzemeleride dükkanda vardı onlarada para vermedik ama tabi dükkanın sahibine şakasına demiştim para isteme sana eşimi bedava eleman olarak yollarım diye oda o şekilde kabul etti sağ olsun
Valla istersen sen bana çizimi bir at ölçülerle birlikte en azından eşime danışırız çokmu söylemiş marangoz yoksa normalmi hani dar diyorsun o yüzden sanki bana çok gibi geldi ama tabi işin ustası daha iyi bilir
Kız kardeşime daha evvel bir TV ünitesi yaptı iki parçalı 300 lira almıştı hatta banyo dolabı yaptı sonradan oda malzemenin en iyisi olduğu halde 250 lira falandı hani ölçü önemli eğer eşim bu daha uyguna olur derse ölçülere göre bizim ex dükkana fiyat sorarız eşinede annamların bir tanıdığı varmış dersin biraz uzak ama belki nakliye fazla tutmaz sonuçta adamın her daim kullandığı bir nakliyecisi var ve şehir dışına bile iş yapıyor

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Cumartesi;
Sabah;
2 haşlanmış yumurta
1 KK beyaz peynir
2 zeytin
1 fincan şekersiz çay

ara;
1 şekersiz çay ( büyük fincan )

Öğle;
Piliç Çevirme
1 bardak ayran

ara;
Şekersiz nescafe

Akşam;
2.5 lahmacun
1 bardak zero

( akşam eşimin halasındaydık :26: o yüzden pek istediğim gibi olmadı )

Pazar;
2 poğça
1 şekersiz çay ( büyük fincan )

ara;
1 elma
1 portakal

Öğle;
YOk işe daldık

ara;
Şekersiz nescafe

Akşam;
1 tabak Mantı
( Anam gider ayak yaptı yapacağını )

Artık hafta içi çok dikkatli olmam şart yoksa eksi hayal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…