Canım , haşlanmış tavuk gögsü sabah akşam ve öğlen salata ile birlikte 7 gün boyunca yiyorsun. 3 gün ara veriyorsun sonra 5 gün daha aynı diyeti yapıyorsun. Ama ben kahvaltıya tavukla başlayamam böğğğ olurum öğle salata ile yedim ama salata ile tavuk güzel olmadı yani haşlama tavuk güzel olmadı fırında olsa belki daha güzel olurdu. ben bu yüzden önce biraz haşlayacam sonra fırında hafif pişirip öğle yiyeceğim . nedendir bilmem sadece haşlanmış tavuk yanında salata tadı bana tuhaf geldi anlamadım. damak zevki belkide .
Birde canım ben 3 gündür tatlı yemiyorum tutuyorum kendimi birde akşam 17:00 dan sonra çay dışında hiçbirşey yemiyorum sabah resmen aç uyanıyorum hatta yatarken bile acıkıyorum ama inat ettim yemedim. göbeğim bugun hafif gitmiş gibi ayna geçiyorum bakıyorum gaza getiriyorum kendimi aslında herşeyin başı akmek ve tatlı bunları bıraksak kilo kendiliğinden gidiyor.
Wawcım gelin yaaa çok yalnız kaldım hergün bakıyorum kimseler yok ... acaba günlük tartılsak hergün kilolarımızı yazsak gaza mı geliriz ne dersiniz ???her sabah düzenli yazsak belki kendimizle yüzleşmek daha mı kolay olur ???
Ayrıca soğan suyuna devam ediyorum birde bitki çayı yeşil çay ve dokuzlu zayıflama çayını günde iki defa içiyorum.
başlangıç | önceki dönem | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | ay sonu | |
68,1 | ecrın87 | 68,1 | --- | 68,1 | |||
69 | eftelya | 68,1 | 67,8 | 67,4 | |||
73,5 | eloocan | 70,5 | --- | 72 | |||
100,1 | smygnc | 100,1 | |||||
75,4 | ada81 | 75,2 | 75 | ||||
75,5 | minimax | 71,1 | |||||
82 | eranisa | 76 | 76,5 | ||||
83.3 | waw | 79 | 79 | 80 | |||
120 | ceco34 | 117 | |||||
100kg | şipşirine | 93,3 | 93,5 |
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bu sabah yine erken kalkmak zorunda kaldımTV ünitem gelicek birazdan
Eşim dükkandakilere hem yardım etmeye hemde daha çabuk gelmelerini sağlamaya gitti
Onlar montaji yapıp gittikten sonrada ben son olarak camımı silip bir yandanda tülümü makinede yıkıyacağımArtık ondan sonrada ufak ufak herşeyin tozunu alıp dolabıma yerleştireceğim
Bugün: doğum günümmmmmmmmmmmm
Canım inşallah o gün gelirde yatarakta olsa kuzucuğunu kuçağına alırsınyeterki gelsin kuzu sonuçta sayılı gün çabuk geçer
merhaba arkadaşlar hepinize bol eksili günler.
CECO doğum günün kutlu olsun
nice mutlu yıllara :119: :119: :119: :119::119: :119:
bir günle iyi yırtmışsın valla yoksa dört yılda bir kutlamak sinir olurdu.
yarında eşimin doğum günü kara kara düşünüyorum ne yapsam diye
gelelim kilo bildirimime: 67.4
maşallahh sana cecoo...şükürr evv bitmişş..halılara inan bende üzüldümm hiç başıma gelmemişti bölebişi aklımda bulunsunn...inşallahh gider koku...
yinee çetrefilli bi gündennn iyi sıyrılmışşsınnn...o dünüre görmedenn sinirr oldumm...kendi gelini dururkenn neymişseninle derdide senden istiyorrr....gıcıkk yaaaa....neyse boşverr salla gitsinn...
cecommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdoğum günün kutlu olsunnnnnnnnn.....çok güzel bi yaş yaşa inşallahhhhhh........gönlündeki bütün güzelliklerrseninle olsun bu seneeeeeee.......incecikk ol inşallahhh bu seneee....
:81::81:
Doğum günün kutlu olsun cecoo sevdiklerinle nice güzel yaşlara iinşallahhhhhhhh
Aynen cecoo kuzum gelsinde annesı 9 ay yatmaya razı....Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bu sabah yine erken kalkmak zorunda kaldımTV ünitem gelicek birazdan
Eşim dükkandakilere hem yardım etmeye hemde daha çabuk gelmelerini sağlamaya gitti
Onlar montaji yapıp gittikten sonrada ben son olarak camımı silip bir yandanda tülümü makinede yıkıyacağımArtık ondan sonrada ufak ufak herşeyin tozunu alıp dolabıma yerleştireceğim
Bugün doğum günümmmmmmmmmmmm
Canım inşallah o gün gelirde yatarakta olsa kuzucuğunu kuçağına alırsınyeterki gelsin kuzu sonuçta sayılı gün çabuk geçer
canım ben bir süredir sık giremiyorum ama dün girip bildirim yapmıştım aslındaALOOOOOOOOOOOOOOO kızlarrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..................ben burdayım ama bildirimm yokk.....
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68,1 ecrın87 68,1 --- 68,1 69 eftelya 68,1 67,8 67,4 73,5 eloocan 70,5 --- 72 100,1 smygnc 100,1 75,4 ada81 75,2 75 75,5 minimax 71,1 82 eranisa 76 76,5 83.3 waw 79 79 80 120 ceco34 117 100kg şipşirine 93,3 93,5
[td]68,6[/td]
[td]menevşe[/td]
[td]69[/td]
[td]68,6[/td]
[td]68,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
SElamun Aleyküm arkadaşlar sabah tartıldım 92,5 di pzt günü( tabi gece alttan üstten gidince baya su kaybımda olmuş )
bu sabah 94 gördümmlakin buda sonradan aklıma geldi tok oldum yani
neyse ona saplanamayacak kadar moralsizim bugün dayanamadım gittim doktora test yaptık :85:
0.100baya ağlayamadım böyle içime çöktü o üzüntü tövbe Ya Rabbim yüreğime indi sanki
yumoşumuz yine bölünemedi büyüyemedii mi kiikadın salı tekrar bakalım dedi Allahtan ümit kesilmez tabi gideceğim
:81::81:
Doğum günün kutlu olsun cecoo sevdiklerinle nice güzel yaşlara iinşallahhhhhhhh
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Ne güzel ünitemde gelcek diye sevinirken aksilik olmuş
Eşim üniteyi kendi yaparken dükkandakilerden biri ucundan tutayım kapaklarıda ben keseyim demiş ve gitmiş kapakları ufak kesmiş
Öğlenden beri eşim dükkanda üniteyle uğraşıyor
Adamcağız hazır girişmişken birde bana internetten bir sehpa beğende resmini yolla onuda yapayım dedi sağ olsunşu anda hala onunla uğraşıyormuş
Ünitemle birlikte sabah erkenden getiriceklermiş şükür
Hesapta bugün cam silecektim ama nasıl bir mayıştıysam kaç günün yorgunluğu yüzündenbütün gün miskinlik yaptım
Yarın kaçınılmaz sono camlar silinecek
Çok çok teşekkür ederim canımmmm
Rabbim inşallah birlikte nice seneler nasip eder ...Aminnnnnn
Sorma canım o dünüre zaten uyuz oluyordum herkese karışıyor diye ama bu sefer çok ileri gitti
O kim oluyor ki beni aşağalamaya çalışıyor
Eşimede dedim bu sefer işi fazla ileri götürmedim ama bir dahakine kesinlikle çok kötü benzetip resmende sen kim oluyorsunda bana laf söylüyorsun diyeceğimhiç umurum değil sonradan KVnin yada kızının birşey demesi sonuçta kendi gelinlerine ve kızına karışabilir o ancak
Cahillerle uğraşmak zor be güzelimama hakkından geleceğim onunda. Bir daha beni küçük düşürmeye çalışsın bakalım
Çooook ama çooooook teşekkür ederim canım
Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verirAminnnnnnnnnnn
ÇOooook teşekkür ederim canım
İnşallah bir sonraki doğum günümde daha zayıf olurum ( her sene söylüyorumama inşallah bu son olur )
ayyyyy hadii bakalımmm bu ay inşallahh sen güzell haberler ver bizeee..ve enerjimizi yenileeee....dualarım sizinlee...herşey yolunda gider inşallahh....Wawcım son durumun ne demişsin...ptesiyi bekliyorum 21.gün testini yapıcam smer testimi alıcam salı günüde eşimle tüp bebek heyetine çıkıcaz...inşallah heyetten güzel şeyler duyarız...Doğru doktorların elindeyimdir inşallah doğru bir tedaviyle bebeğim tez zamanda benimle olur inşallah...tabi hepimiz içinde bu böyle inşallah Rabbim doğru doktorlarla karşılaştırır bizi...
canımm bildirim olmayınca çıkartmışımdırr...başladıysann bildirimlere eklerimm yinee.canım ben bir süredir sık giremiyorum ama dün girip bildirim yapmıştım aslında
Kızlar ben şimdi tartıldım öğle yemeği yemeden tartılayım dedim 67.5 çıktım ya bu tartıda bi anormallik var yada bilmiuorum ben 3 gündür ekmeği kestim ara öğün yapmamaya çalıyorum 1.5 litre su içiyorum skşamları hareket yspıyorum iş yerindede hareketli olmaya çslışıyorum bide adetim bitti ondan mı bu kadar az çıktım anlamadım harekete devam :))))
canımm harikasınn yaaaaa....yokk bi yanlışşlıkk adet sonrasıda etkileiyorr..aynen devamm...sen böle yazınca bende motive oluyorum..pazartesi bendedaha sıkı başlıcam inşallahhhhhh....
Slm kızlar nasısınızzzzKilo bildirimlerinizi yapmışsınız. Ben bu haftada yapamadım Wawcım listeden çıkartmadığın için teşekkürler...
Bu arada birşey sormak istiyorum Salı günü yani 4 gün önce çatlatma iğnemi oldum ama bu sabah mütişş ağrılarım oldu kasıklarımda hem sağda hem solda hem ortada. Anlayamadım. Yumurtanın şimdi çatlama olasılığı olabilirmi. Heyyy yarabbim bu işler ne zor işlermişşş. Biran önce gelse ya bizim bebişler artıkkkkk yaaa
keşke yakın olsaydıkkk...yada ben orda olsaydımmmorasıı daha güzelll....kebabaa verirdikk kendimiziiii acılı acılı yerdikk acımm yaaa aklım nere gidiyorr baksanaa...
Ağlayamayınca yani içime işledi çok acayip oldu acısı
Allah korusun hepimizi beni dee sonra ağladım ama ...
canım regil oldumsabah hemde çok sancılı
elden gelen bir şey yok bu ay yumoş takibi de yapamayacağım
Hayırlısı....
bu arada dibe vurdum çikolata da yedim sırf depresyon modunda yaşamayayım diye
sen de ben gibi kebapçısın bir de üzerine onu yersem :26:
facede bir paylaşım gördüm hemen aktarıyorum size de
Eki Görüntüle 1003331
merhaba kızlar ;
Dün ile bugun diyet yalan oldu(( hafta içi çok güzel ama hafta sonu eşimle birlikte diyet olmuyor çok kaçırmadım ama hafta içi gibi de olmadı sadece akşam 17:00 dan sonra bişey yememeye devam . bence 17:00 dan sonra yemek yememe işe çok yarıyor kesinlikle deneyin salı günü kilo bildirimi yapacam bakalım fark olacak mı? dün arkadaşlar gördü beni yolda kilo vermişsin gitmiş dediler ama cesaret edip tarılmadım :))) yarın tekrar tavuk diyetine devam ...
ayyyy canım benimm yaaaa...terslik olmuşş insan nasıl sinir oluyorr öle oluncada yaa beklebekleee...olsunn geç olsu n güç olmasınn....ben doğrumu anladımm eniştede yardımmı ediyorrr??? süperr yaa böle bi imkanın varmııı..sen çiz o yapsınnn...yaww ben bi ayakkabılık istedim ara koridoraa çizdimm..dar bişi bol katlı hazır bulamadımm...anaaa marangoza götürdüm...bana 600 den 700 den bahsettii...kaldıı öleee...sen iyi değerlendir bu şansıı...
yoksun ortalıkda cam siliyonn heraldee..amann gözünü sevemm dikkat ett....ben 3. katta oturuyorumm..ama hayatta cam silememm..silemiyorumm..yükseklik korkum var cıkamıyorum...balkonlu camımda yok..hepsi normal cam..kadın gelip siliyor ama onda bile odaya giremiyorm onu camda görünce fena oluyorumm ...sen deyinced içim fena olduu..dikkat et kendinee...