Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Bugünki menümü paylaşayım kızlar saat 9 da 2 dilim çavdar ekmeği 1 ad haşkanmış yumurta biraz peynir 6 ad yeşil zeytin küçük domates 5 küçük ysprak kucı kulağı şekersiz çay 10:20 gibi orta türk kahvesi içtim arkadaşım bi diyet listesi verdi ona uymaya çalışcam bakalım uyanilirsem eğer diyetisyene gitcem kızlar iş yerinde diyet zor oluyor bakalım nolcak bugün itibari ile 68.1kg başladım :KK43:(

Allah razı olsunnnn canım Rabbimizin ol emrini bekliyoruz o ol dedikten sonra hiçbir şey engel olamaz folikasitini al o bebişlerin tutunmasına vesile oluyormuş benim doktor verdi.İnşallah bebişlerin seninledir Allaha emanetsiniz :KK49::13:
ya inofolic verdi mi sana? daha önce ben doktora sormayı da unuttum bir zararı olmaz inşallah :18::18:

İnşallah canım en yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırız. Nasip herşey. Ben 3 ay boyunca aralıksız folic asit aldım. Bu ay bıraktım kullanmayı bu ay dinlenmeyi düşünüyordum tedaviye bir daha ki ay devam edecektim ama yeni gittiğim doktor aralık vermeye gerek yok bu ayı da değerlendirelim dedi. Bir haftadır folicplus kullanıyorum. Rahim kalınlığı iyi dedi doktor başka ilaç vermedi. Nasip bekleyeceğiz artk.[/QUOTE]

Hayırlı olsun yeni ay yeni yumoşunuz inşallah bebişinize dönüşür canım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sabahın 5inden beri ayaktayım:KK53:
Daha doğrusu zaten doğru dürüst uyuyamadım bile sinirden :KK47:
Şu tadilat yüzünden salonun halısını ve yolluklarımı yıkamaya göndermiştim:KK53: tadilat bitene kadar ancak gelir diye.
Salı akşamı halıları tam biz annemlere çıkacakken getirdiler ve eşimde direk tozlanmasın diye poşetinden çıkarmadan yatak odasına attı halıyı doğal olarak :KK34:
Dünde bütün gün zaten uğraştığımız için hiç halıya bakmadık bile ne alemde diye :26:
GEce yatmak için yatak odasına bir girdik ağır bir koku var :KK53:
Hayırdır inşallah falan derken eşim bir baktı halının olduğu poşet nem yapmış :26: adam halıyı kaldırmaya uğraşırkende bir baktık ki o ağır koku halıdan geliyor :KK52::KK52::KK52:
Herifler resmen iyice kurutmadan ıslak halıyı sarıp poşetlemiş ve öyle getirmişler :KK47::KK47::KK47::KK47:
Hem sinirden hemde odadaki ağır kokudan uyuyamadım :KK52::KK52::KK52::KK52:

Hayır kimse telefon açıpta ille acil halımızı getirin demedi üstelik o halıya dünya para vermiştim :KK47:
Şimdide bir yandan sinirden kuduruyorum bir yandanda bir an önce sabah olsunda adamların canını okuyayım diye bekliyorum :KK47:
Hayır halının sırf poşetinin kenarını açtık bu kadar koku hani alıp tekrar yıkasalar bile halı düzelirmi bilmiyorum ama eğer bana halımı maf ettilerse ki öyle görünüyor :26: onların benden çekeceği var :KK34:
İçimdeki mahalle kadınını uyandırdılar gece gece :KK1:

:26: ayy cecomm adamlara asla güvenemezsiz ki artık ne saçmalamışlar
:KK47:
ne yaptın yeniden yıkayacaklar değil mi ?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sabahın 5inden beri ayaktayım:KK53:
Daha doğrusu zaten doğru dürüst uyuyamadım bile sinirden :KK47:
Şu tadilat yüzünden salonun halısını ve yolluklarımı yıkamaya göndermiştim:KK53: tadilat bitene kadar ancak gelir diye.
Salı akşamı halıları tam biz annemlere çıkacakken getirdiler ve eşimde direk tozlanmasın diye poşetinden çıkarmadan yatak odasına attı halıyı doğal olarak :KK34:
Dünde bütün gün zaten uğraştığımız için hiç halıya bakmadık bile ne alemde diye :26:
GEce yatmak için yatak odasına bir girdik ağır bir koku var :KK53:
Hayırdır inşallah falan derken eşim bir baktı halının olduğu poşet nem yapmış :26: adam halıyı kaldırmaya uğraşırkende bir baktık ki o ağır koku halıdan geliyor :KK52::KK52::KK52:
Herifler resmen iyice kurutmadan ıslak halıyı sarıp poşetlemiş ve öyle getirmişler :KK47::KK47::KK47::KK47:
Hem sinirden hemde odadaki ağır kokudan uyuyamadım :KK52::KK52::KK52::KK52:

Hayır kimse telefon açıpta ille acil halımızı getirin demedi üstelik o halıya dünya para vermiştim :KK47:
Şimdide bir yandan sinirden kuduruyorum bir yandanda bir an önce sabah olsunda adamların canını okuyayım diye bekliyorum :KK47:
Hayır halının sırf poşetinin kenarını açtık bu kadar koku hani alıp tekrar yıkasalar bile halı düzelirmi bilmiyorum ama eğer bana halımı maf ettilerse ki öyle görünüyor :26: onların benden çekeceği var :KK34:
İçimdeki mahalle kadınını uyandırdılar gece gece :KK1:
Canım halıları hemen açsaydın yoksa küflenir benim bir halım öyle oldu kışın yıkamaya vermiştim gelince sermediğim için kaldırdım açtığımda baş tarafından çürümüştü resmen kestirdik bizde..

Bugünki menümü paylaşayım kızlar saat 9 da 2 dilim çavdar ekmeği 1 ad haşkanmış yumurta biraz peynir 6 ad yeşil zeytin küçük domates 5 küçük ysprak kucı kulağı şekersiz çay 10:20 gibi orta türk kahvesi içtim arkadaşım bi diyet listesi verdi ona uymaya çalışcam bakalım uyanilirsem eğer diyetisyene gitcem kızlar iş yerinde diyet zor oluyor bakalım nolcak bugün itibari ile 68.1kg başladım :KK43:(

Hoşgeldin aramıza
Kendinden biraz bahset istersen
Kilonda çok değil bence tabi boya bağlı

merhaba canım ,

Benim de hamile kalmam soğan suyu sayesinde olmuştu ama daha sonra günde sadece bir kere içiyordum soğan suyunu pek faydasını görmemiştim geçtiğimiz ay günde 2 defa içtim bu ay gününde ve inanılmaz ama saatinde oldum .. Bugun adet bitti yarın tekrar başlayacam 15 gün devam.. Canım sen ne kadar süre içtin reglin düzene girdi ??? Hala içiyormusun ??
Ben bir ay kullandım sonra hamilelik derken düzene girdi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK1:
Akşam yemeğinden sonra direk damlayacaktım ama annemleri çaya davet edince ancak bu saate kaldım :KK34:
Daha yeni gittiler :KK1:

Bu arada gün fena geçmedi :KK1: en azından benim açımdan :KK60:
Ben gittiğimde çoğu misafir gelmişti bile :KK34:
Baştan herşey sorunsuzca gitti hatta kuran okunurken ben mutfağa daldım tabakları hazırlamaya :KK34:
Kv tahmin ettiğim gibi herşeyi hazır almış :KK1: ve neredeyse sayıyla almış desem yeridir :KK34:
Benim uyuz görümcede oradaydı tabiki :KK35:
Tam dua faslı bitti servisde tamamlandı diye sevinip salonda yer yok diye mutfak masasına geçtim bir iki kişiyle birlikte ki içerden benim büyük görümcenin Kvsi ( yani benim KVnin dünürü ) seslendi huuuuuu çaylar bitti bakan yok diye :KK53:
Ki o anda benim görümce o odada ve istese söyletmeye gerek duymadan çayını tazeleyebilir :26:
Bende mutfaktan şakayla karışık anam ne çabuk bitti çaylar hem nereden görebilirim ki dedim :KK34:
Benim uyuz görümcede göstermelik bir kalkıyormuş gibi yaptığı an Dünür bozuntusu demezmi aaa sen otur banu ne işe yarıyor ki o döksün benim cayımı diye :KK47::KK47::KK47:
Anam bir dellendim daha mutfaktan çıkarken hemen yapıştırdım cevabı ben çayı koymaya koyarım elime yapışmaz ama ben bir işe yaramıyorsam görümceler ne işe yarıyor :KK1: :KK1: :KK1: sonuçta gören o ben içerden nasıl görebilirmki dedim :KK47:
Kadın tabi fena bozuldu sırf lafı anında iade ettim onun beni aşağılamaya kalkışmasına müsaade etmedim diye :KK1: :KK1::KK1: tabi KVde bozuldu dünürüne laf çaktım milletin içinde diye ama hiççççç umurum olmadı :KK1:

Hatta mutfaktaki gençler bile ulen ne diyor bu kafayı mı yedi dedilerde bende dedim kaşınıyor ama bakalım bir sonraki lafında fena bozacağım diye :KK1:
Eşime bile dedim bak böyle böyle dedi :KK53: o kim oluyor ki bana herkesin içinde durduk yere laf çakmaya çalışıyor üstelik benim uyuz görümce otururken herşeyi ben tek başıma hazırladım :26: Hatta kalan bütün akrabalarda aaaa banuya laf söyletmeyiz sağ olsun her günde mutfağı tamamen temizlemeden oturmaz bile dediler :KK34:
Bende sırf KV o an dünürünün lafına güldü diye son misafirle birlikte kalkıp evime geldim :KK33: zaten çoğu işini yapmıştım bir kaç tabak ve bardak kalmıştı onlarıda Allah biliyor ya puştluğuna bıraktım :KK1: :KK1: :KK1:

Yine ucuz atlattı sayılır KV :KK1: yoksa az daha konuşsaydı o dünürü kesin fena bozup sen kimsin ki bana laf sokuyorsun derdim sonrada tabi dünürüyle arası açıldırdı :KK35: ama o an umurum olmazdı tabi :KK1:

Bu arada KVnin hemen yanında mobilyalarımı aldığım mağaza olunca hemen bir koşu oraya uğrayıp ne zaman gelicek diye sordum :KK1: Önümüzdeki hafta içi gelirmiş hatta adam haftasonunu bulmaz kesin dedi :KK76::KK76::KK76::KK76: anında moralim düzeldi tabi :KK1:

Canım çok güzel topik bende burdayım birlikte zayıflarız inş :))

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:

İnşallah canım en yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırız. Nasip herşey. Ben 3 ay boyunca aralıksız folic asit aldım. Bu ay bıraktım kullanmayı bu ay dinlenmeyi düşünüyordum tedaviye bir daha ki ay devam edecektim ama yeni gittiğim doktor aralık vermeye gerek yok bu ayı da değerlendirelim dedi. Bir haftadır folicplus kullanıyorum. Rahim kalınlığı iyi dedi doktor başka ilaç vermedi. Nasip bekleyeceğiz artk.

:26: ayy cecomm adamlara asla güvenemezsiz ki artık ne saçmalamışlar
:KK47:
ne yaptın yeniden yıkayacaklar değil mi ?
[/QUOTE]

Bütün dualarımız seninle :KK19:
İnşallah bize en kısa zamanda güzel haberler verirsin ....Aminnnnnnnnnnnnn

Bu arada bu sabah erkenden arayıp fırçamı attım temizinden :KK1:
Normalde kuru ve parfüm kokulu getiriyorlardı ama ilk kez böyle oldu :26:
Halıyı getiren adam bile kokladıktan sonra az daha kusuyordu :KK1:
Artık yeniden çok güzel yıkayıp kurutup öyle getirecekler ve eğer halımda bir hasar göreyim kesinlikle bana halımın parasını verecekler ( bırak onu alırkende ilk çıktıkları için o çakıllı modelden iyi bir kazık yemiştim :KK1: sadece 6 metrekarelik halıya 750 lira vermiştim :KK1: adamların yüreğine iner yeminle ama iş inada bindi gerekirse mahkemeyle bir korkuturum :KK1: o halı temizlenecek okadar :KK1: olmadı bana aynısını bulup alacaklar :KK19:

Bakalım bir kaç gün bekleyeceğim sonra bir sonuç çıkar nasılsa :KK34:

Canım halıları hemen açsaydın yoksa küflenir benim bir halım öyle oldu kışın yıkamaya vermiştim gelince sermediğim için kaldırdım açtığımda baş tarafından çürümüştü resmen kestirdik bizde..

Canım diyorum ya hiç öyle birşey yaşamadık hatta şu son 6 ayda 3 kere verdim :KK34: birinde kirlenmişti zaten, diğerinde kız kalemle beyaz çakılları renkli yapmıştı :KK1: en sonda bu tadilat olayı olunca eşim hadi havası değişsin alt tarafı 27 lira yıkasınlar olsun bitsin dedi bu olay oldu :KK53:
Eğer halı çürüdüyse zaten kesinlikle benden çekecekleri var :KK1: heleki benle telefonda hot hot konuşup bana bağırmaya kalkışan o odun kesin yandı :KK34: umarım öyle bir durum olmaz :KK34:

Gunaydin hanimlar...
Kaç haftadir kilo bildirimi yapmiyodum evimde değilim düzenli tartilamiyorum en son 72yi gördüm
Tüp bebek yapilirsa ve inşallah tutarsa burdakiler dokuz ay sabrediceksin yaticaksin evine bebeğini kucagina alip donersin diyo dokuz ayyy nasil dayanirim bilmiyorum:KK50:

merhaba kızlar ;

Diyet yapan kalmadı sanırım .. Ben egeadanın diyetini okudum bugun ona başladım sabah normal kahvaltı öğle akşam tavuk salata yiyecem 7 gün bu şekilde .. 3 gün ara tekrar 5 gün aynı diyeti yapılacakmış başlayayım bakalım ... kendimi takdir ettim 3 gündür tatlı yemiyorumm :KK1::KK1::KK1: 21 gün dayansam tatlı isteğim biter inşallah.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Bu sabah yine erken kalkmak zorunda kaldım :KK1: TV ünitem gelicek birazdan :KK76::KK76::KK76::KK76:
Eşim dükkandakilere hem yardım etmeye hemde daha çabuk gelmelerini sağlamaya gitti :KK1:
Onlar montaji yapıp gittikten sonrada ben son olarak camımı silip bir yandanda tülümü makinede yıkıyacağım :KK34: Artık ondan sonrada ufak ufak herşeyin tozunu alıp dolabıma yerleştireceğim :KK34:

Bugün doğum günümmmmmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

Gunaydin hanimlar...
Kaç haftadir kilo bildirimi yapmiyodum evimde değilim düzenli tartilamiyorum en son 72yi gördüm
Tüp bebek yapilirsa ve inşallah tutarsa burdakiler dokuz ay sabrediceksin yaticaksin evine bebeğini kucagina alip donersin diyo dokuz ayyy nasil dayanirim bilmiyorum:KK50:

Canım inşallah o gün gelirde yatarakta olsa kuzucuğunu kuçağına alırsın :KK34: yeterki gelsin kuzu sonuçta sayılı gün çabuk geçer :KK34:

Doğum günün kutlu olsun cececumm. Sağlıklı, huzurlu, mutlu, ailen ve sevdiklerinle beraber nice yıllaraaa.. :KK16:

merhaba arkadaşlar hepinize bol eksili günler.
CECO doğum günün kutlu olsun :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
nice mutlu yıllara :119: :119: :119: :119::119: :119:
bir günle iyi yırtmışsın valla yoksa dört yılda bir kutlamak sinir olurdu.
yarında eşimin doğum günü kara kara düşünüyorum ne yapsam diye :KK31:
gelelim kilo bildirimime: 67.4

Slm kızlar brnde pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama negatif malesef birini bu ay yaptırdım olmafı 15 günde iğneler ilaçlar derken 4 kilo almışım evlenmeden önce 50 kilıyla 55 en fazla 55 oluyordum şimdi ise 68 kiloyum karatay diyeti yapıyorum ama çalıştığım için çok fazla uyamıyorum malesef :KK43: diyetisyene gitmeyi düşümüyorum ana fursat bulamıyorum zayıflamam laxım ki tekrar tedaviye devam edeyim uzun bi aradan sonra glukofene dün başladım umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız :))
Canım çok güzel topik bende burdayım birlikte zayıflarız inş :))

canımm hoşgeldinn...hele bu sayfanın sessiz halii...hepimizin bi atak yapması gerekiyorr ozaman bu sayfa dahada güzel oluyorrr......

diyete başlamışsınn hadi bakalımm başarılarrr...inşalah herşeyçok güzell olacakk...

senin yerin bende bi başkaaa... ilk o topikde en kötü zamanlarımı paylaşmıştımm..şimdi alıştımm usta oldum bu konudaaa...inşallah zamanı geldiğinde bizde alıcaz bebeklerimizi kucagımızaa...

Canım kendini çok yıpratıyorsun
Kafanı dağtacak uğraşlar bulsan kendine bukadar sitres olmazsın
doğru diyorsunn canımmm...ama işte atamıyorumkii...ama şimdi daha iyiyimm..toparladımm..ve diyete dönmeliyimm benim bütün kilolar geri geldii..hem morel kötüydü yedimhemde bu iğnelerde mahfetti beniii...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK1:
Akşam yemeğinden sonra direk damlayacaktım ama annemleri çaya davet edince ancak bu saate kaldım :KK34:
Daha yeni gittiler :KK1:

Bu arada gün fena geçmedi :KK1: en azından benim açımdan :KK60:
Ben gittiğimde çoğu misafir gelmişti bile :KK34:
Baştan herşey sorunsuzca gitti hatta kuran okunurken ben mutfağa daldım tabakları hazırlamaya :KK34:
Kv tahmin ettiğim gibi herşeyi hazır almış :KK1: ve neredeyse sayıyla almış desem yeridir :KK34:
Benim uyuz görümcede oradaydı tabiki :KK35:
Tam dua faslı bitti servisde tamamlandı diye sevinip salonda yer yok diye mutfak masasına geçtim bir iki kişiyle birlikte ki içerden benim büyük görümcenin Kvsi ( yani benim KVnin dünürü ) seslendi huuuuuu çaylar bitti bakan yok diye :KK53:
Ki o anda benim görümce o odada ve istese söyletmeye gerek duymadan çayını tazeleyebilir :26:
Bende mutfaktan şakayla karışık anam ne çabuk bitti çaylar hem nereden görebilirim ki dedim :KK34:
Benim uyuz görümcede göstermelik bir kalkıyormuş gibi yaptığı an Dünür bozuntusu demezmi aaa sen otur banu ne işe yarıyor ki o döksün benim cayımı diye :KK47::KK47::KK47:
Anam bir dellendim daha mutfaktan çıkarken hemen yapıştırdım cevabı ben çayı koymaya koyarım elime yapışmaz ama ben bir işe yaramıyorsam görümceler ne işe yarıyor :KK1: :KK1: :KK1: sonuçta gören o ben içerden nasıl görebilirmki dedim :KK47:
Kadın tabi fena bozuldu sırf lafı anında iade ettim onun beni aşağılamaya kalkışmasına müsaade etmedim diye :KK1: :KK1::KK1: tabi KVde bozuldu dünürüne laf çaktım milletin içinde diye ama hiççççç umurum olmadı :KK1:

Hatta mutfaktaki gençler bile ulen ne diyor bu kafayı mı yedi dedilerde bende dedim kaşınıyor ama bakalım bir sonraki lafında fena bozacağım diye :KK1:
Eşime bile dedim bak böyle böyle dedi :KK53: o kim oluyor ki bana herkesin içinde durduk yere laf çakmaya çalışıyor üstelik benim uyuz görümce otururken herşeyi ben tek başıma hazırladım :26: Hatta kalan bütün akrabalarda aaaa banuya laf söyletmeyiz sağ olsun her günde mutfağı tamamen temizlemeden oturmaz bile dediler :KK34:
Bende sırf KV o an dünürünün lafına güldü diye son misafirle birlikte kalkıp evime geldim :KK33: zaten çoğu işini yapmıştım bir kaç tabak ve bardak kalmıştı onlarıda Allah biliyor ya puştluğuna bıraktım :KK1: :KK1: :KK1:

Yine ucuz atlattı sayılır KV :KK1: yoksa az daha konuşsaydı o dünürü kesin fena bozup sen kimsin ki bana laf sokuyorsun derdim sonrada tabi dünürüyle arası açıldırdı :KK35: ama o an umurum olmazdı tabi :KK1:

Bu arada KVnin hemen yanında mobilyalarımı aldığım mağaza olunca hemen bir koşu oraya uğrayıp ne zaman gelicek diye sordum :KK1: Önümüzdeki hafta içi gelirmiş hatta adam haftasonunu bulmaz kesin dedi :KK76::KK76::KK76::KK76: anında moralim düzeldi tabi :KK1:

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:

maşallahh sana cecoo...şükürr evv bitmişş..halılara inan bende üzüldümm hiç başıma gelmemişti bölebişi aklımda bulunsunn...inşallahh gider koku...

yinee çetrefilli bi gündennn iyi sıyrılmışşsınnn...o dünüre görmedenn sinirr oldumm...kendi gelini dururkenn neymişseninle derdide senden istiyorrr....gıcıkk yaaaa....neyse boşverr salla gitsinn...

Gunaydin hanimlar...

o nee yaaaa niyee göndermiyorlarrr..9 ay geçermii..bi risk olursa dr yatıcan kalmıcan derse bişi diyememde bi sorun olmazsaa çekilmezzz...bide eşinde yokk..eşinde yanında olmakister hamileliğin her evresinde...sivasda dr imkanın yokmuu ??

neyse bebiş gelsinde gerisisorun değill..ne alemdesin şimdii..son duurumm nee...

merhaba kızlar ;

Diyet yapan kalmadı sanırım .. Ben egeadanın diyetini okudum bugun ona başladım sabah normal kahvaltı öğle akşam tavuk salata yiyecem 7 gün bu şekilde .. 3 gün ara tekrar 5 gün aynı diyeti yapılacakmış başlayayım bakalım ... kendimi takdir ettim 3 gündür tatlı yemiyorumm :KK1::KK1::KK1: 21 gün dayansam tatlı isteğim biter inşallah.
canımm sormaa yaaa...ben fecii başlıcamm emin olabilirsin...gelecekbikaç misafirim vardı onları halllettimm..bi annem gelecekti oda haftaya erteledii...şimdii feci bidiyete giricem bende amaa önümdeki haftasonunuda atlatmalıyımm..eşimlee ipin ucu kaçıyorr...senin diyett neymişşş ?? bana yazsana bende ölebişi yapmam lazımm önce bi şok diyetle hem mideyi küçültüpp hemde irademi kuvvetlendiripp sonrada düzenli beslenmeye geçmeliyimmm....

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramıza
Kendinden biraz bahset istersen
Kilonda çok değil bence tabi boya bağlı

Hoşbulduk canım 26 yaşındayım yaza 27 olcam :) 3 senedir çocuk düşünüyoruz olmutor bi süre tumurta takibi yaptırdım olmadı tedaviyi uzun sürdüremedim çalıştığım için izin problemim çok oldu agustos ayında tüp denedim olmadı buay denedik olmadı bu arada evlendiğinde 50 ile 55 arasıydım 68 şuan boy 1.66 canım inş zayıylayacam sonra tedaviye devam

Amin canım amin inş bizde kavuçcaz bebişlerimize bi ikimiz kaldık zaten

Kızlar dün akşam 50 dk yürüdüm 5 dk bisiklete bindim bu sabah donates salatalık kırmızı biber yeşil biber ve rokalı salata yedim öğlende tavuk çorbası yedim kıvırcık 2 yaprak ayran içtim bideazcık karışık kızartma yedim :KK43: ekmek hç yemedim bugün ara öğünde yapmadım bidr yeşil çay içtim akşam kabak yemeği ve yogurt yemek istiyorum sonra spor :))

canımm hoşgeldinn...hele bu sayfanın sessiz halii...hepimizin bi atak yapması gerekiyorr ozaman bu sayfa dahada güzel oluyorrr......

diyete başlamışsınn hadi bakalımm başarılarrr...inşalah herşeyçok güzell olacakk...

senin yerin bende bi başkaaa... ilk o topikde en kötü zamanlarımı paylaşmıştımm..şimdi alıştımm usta oldum bu konudaaa...inşallah zamanı geldiğinde bizde alıcaz bebeklerimizi kucagımızaa...

doğru diyorsunn canımmm...ama işte atamıyorumkii...ama şimdi daha iyiyimm..toparladımm..ve diyete dönmeliyimm benim bütün kilolar geri geldii..hem morel kötüydü yedimhemde bu iğnelerde mahfetti beniii...

maşallahh sana cecoo...şükürr evv bitmişş..halılara inan bende üzüldümm hiç başıma gelmemişti bölebişi aklımda bulunsunn...inşallahh gider koku...

yinee çetrefilli bi gündennn iyi sıyrılmışşsınnn...o dünüre görmedenn sinirr oldumm...kendi gelini dururkenn neymişseninle derdide senden istiyorrr....gıcıkk yaaaa....neyse boşverr salla gitsinn...

o nee yaaaa niyee göndermiyorlarrr..9 ay geçermii..bi risk olursa dr yatıcan kalmıcan derse bişi diyememde bi sorun olmazsaa çekilmezzz...bide eşinde yokk..eşinde yanında olmakister hamileliğin her evresinde...sivasda dr imkanın yokmuu ??

neyse bebiş gelsinde gerisisorun değill..ne alemdesin şimdii..son duurumm nee...

canımm sormaa yaaa...ben fecii başlıcamm emin olabilirsin...gelecekbikaç misafirim vardı onları halllettimm..bi annem gelecekti oda haftaya erteledii...şimdii feci bidiyete giricem bende amaa önümdeki haftasonunuda atlatmalıyımm..eşimlee ipin ucu kaçıyorr...senin diyett neymişşş ?? bana yazsana bende ölebişi yapmam lazımm önce bi şok diyetle hem mideyi küçültüpp hemde irademi kuvvetlendiripp sonrada düzenli beslenmeye geçmeliyimmm....

Canım , haşlanmış tavuk gögsü sabah akşam ve öğlen salata ile birlikte 7 gün boyunca yiyorsun. 3 gün ara veriyorsun sonra 5 gün daha aynı diyeti yapıyorsun. Ama ben kahvaltıya tavukla başlayamam böğğğ olurum öğle salata ile yedim ama salata ile tavuk güzel olmadı yani haşlama tavuk güzel olmadı fırında olsa belki daha güzel olurdu. ben bu yüzden önce biraz haşlayacam sonra fırında hafif pişirip öğle yiyeceğim . nedendir bilmem sadece haşlanmış tavuk yanında salata tadı bana tuhaf geldi anlamadım. damak zevki belkide .

Birde canım ben 3 gündür tatlı yemiyorum tutuyorum kendimi birde akşam 17:00 dan sonra çay dışında hiçbirşey yemiyorum sabah resmen aç uyanıyorum hatta yatarken bile acıkıyorum ama inat ettim yemedim. göbeğim bugun hafif gitmiş gibi ayna geçiyorum bakıyorum gaza getiriyorum kendimi aslında herşeyin başı akmek ve tatlı bunları bıraksak kilo kendiliğinden gidiyor.

Wawcım gelin yaaa çok yalnız kaldım hergün bakıyorum kimseler yok ... acaba günlük tartılsak hergün kilolarımızı yazsak gaza mı geliriz ne dersiniz ???her sabah düzenli yazsak belki kendimizle yüzleşmek daha mı kolay olur ???

Ayrıca soğan suyuna devam ediyorum birde bitki çayı yeşil çay ve dokuzlu zayıflama çayını günde iki defa içiyorum.

cecommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn.....çok güzel bi yaş yaşa inşallahhhhhh........gönlündeki bütün güzelliklerrseninle olsun bu seneeeeeee.......incecikk ol inşallahhh bu seneee....

X