Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Akşam yemeğinden sonra direk damlayacaktım ama annemleri çaya davet edince ancak bu saate kaldım
Daha yeni gittiler
Bu arada gün fena geçmedi
en azından benim açımdan
Ben gittiğimde çoğu misafir gelmişti bile
Baştan herşey sorunsuzca gitti hatta kuran okunurken ben mutfağa daldım tabakları hazırlamaya
Kv tahmin ettiğim gibi herşeyi hazır almış
ve neredeyse sayıyla almış desem yeridir
Benim uyuz görümcede oradaydı tabiki
Tam dua faslı bitti servisde tamamlandı diye sevinip salonda yer yok diye mutfak masasına geçtim bir iki kişiyle birlikte ki içerden benim büyük görümcenin Kvsi ( yani benim KVnin dünürü ) seslendi huuuuuu çaylar bitti bakan yok diye
Ki o anda benim görümce o odada ve istese söyletmeye gerek duymadan çayını tazeleyebilir :26:
Bende mutfaktan şakayla karışık anam ne çabuk bitti çaylar hem nereden görebilirim ki dedim
Benim uyuz görümcede göstermelik bir kalkıyormuş gibi yaptığı an Dünür bozuntusu demezmi aaa sen otur banu ne işe yarıyor ki o döksün benim cayımı diye
Anam bir dellendim daha mutfaktan çıkarken hemen yapıştırdım cevabı ben çayı koymaya koyarım elime yapışmaz ama ben bir işe yaramıyorsam görümceler ne işe yarıyor
sonuçta gören o ben içerden nasıl görebilirmki dedim
Kadın tabi fena bozuldu sırf lafı anında iade ettim onun beni aşağılamaya kalkışmasına müsaade etmedim diye
tabi KVde bozuldu dünürüne laf çaktım milletin içinde diye ama hiççççç umurum olmadı
Hatta mutfaktaki gençler bile ulen ne diyor bu kafayı mı yedi dedilerde bende dedim kaşınıyor ama bakalım bir sonraki lafında fena bozacağım diye
Eşime bile dedim bak böyle böyle dedi
o kim oluyor ki bana herkesin içinde durduk yere laf çakmaya çalışıyor üstelik benim uyuz görümce otururken herşeyi ben tek başıma hazırladım :26: Hatta kalan bütün akrabalarda aaaa banuya laf söyletmeyiz sağ olsun her günde mutfağı tamamen temizlemeden oturmaz bile dediler
Bende sırf KV o an dünürünün lafına güldü diye son misafirle birlikte kalkıp evime geldim
zaten çoğu işini yapmıştım bir kaç tabak ve bardak kalmıştı onlarıda Allah biliyor ya puştluğuna bıraktım
Yine ucuz atlattı sayılır KV
yoksa az daha konuşsaydı o dünürü kesin fena bozup sen kimsin ki bana laf sokuyorsun derdim sonrada tabi dünürüyle arası açıldırdı
ama o an umurum olmazdı tabi
Bu arada KVnin hemen yanında mobilyalarımı aldığım mağaza olunca hemen bir koşu oraya uğrayıp ne zaman gelicek diye sordum
Önümüzdeki hafta içi gelirmiş hatta adam haftasonunu bulmaz kesin dedi
anında moralim düzeldi tabi
Canım çok güzel topik bende burdayım birlikte zayıflarız inş :))
Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah canım en yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırız. Nasip herşey. Ben 3 ay boyunca aralıksız folic asit aldım. Bu ay bıraktım kullanmayı bu ay dinlenmeyi düşünüyordum tedaviye bir daha ki ay devam edecektim ama yeni gittiğim doktor aralık vermeye gerek yok bu ayı da değerlendirelim dedi. Bir haftadır folicplus kullanıyorum. Rahim kalınlığı iyi dedi doktor başka ilaç vermedi. Nasip bekleyeceğiz artk.
:26: ayy cecomm adamlara asla güvenemezsiz ki artık ne saçmalamışlar
ne yaptın yeniden yıkayacaklar değil mi ?[/QUOTE]
Bütün dualarımız seninle
İnşallah bize en kısa zamanda güzel haberler verirsin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Bu arada bu sabah erkenden arayıp fırçamı attım temizinden
Normalde kuru ve parfüm kokulu getiriyorlardı ama ilk kez böyle oldu :26:
Halıyı getiren adam bile kokladıktan sonra az daha kusuyordu
Artık yeniden çok güzel yıkayıp kurutup öyle getirecekler ve eğer halımda bir hasar göreyim kesinlikle bana halımın parasını verecekler ( bırak onu alırkende ilk çıktıkları için o çakıllı modelden iyi bir kazık yemiştim
sadece 6 metrekarelik halıya 750 lira vermiştim
adamların yüreğine iner yeminle ama iş inada bindi gerekirse mahkemeyle bir korkuturum
o halı temizlenecek okadar
olmadı bana aynısını bulup alacaklar
Bakalım bir kaç gün bekleyeceğim sonra bir sonuç çıkar nasılsa
Canım halıları hemen açsaydın yoksa küflenir benim bir halım öyle oldu kışın yıkamaya vermiştim gelince sermediğim için kaldırdım açtığımda baş tarafından çürümüştü resmen kestirdik bizde..
Canım diyorum ya hiç öyle birşey yaşamadık hatta şu son 6 ayda 3 kere verdim
birinde kirlenmişti zaten, diğerinde kız kalemle beyaz çakılları renkli yapmıştı
en sonda bu tadilat olayı olunca eşim hadi havası değişsin alt tarafı 27 lira yıkasınlar olsun bitsin dedi bu olay oldu
Eğer halı çürüdüyse zaten kesinlikle benden çekecekleri var
heleki benle telefonda hot hot konuşup bana bağırmaya kalkışan o odun kesin yandı
umarım öyle bir durum olmaz