Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Slm kızlarr fazla giremiyorum bu aralar. Umarım iyisinizdir.

Elocan hayırlı olsun canım. İnşallah ilk denemende güzel haberler alırsın. Çok sevindim. Bir anda başladın ama gercekten herşey çok hızlı oldu. Dualarım seninle canım. Eminim o güzel haberi vereceksin. :KK9:

Ceco senin yaşadığın halı olayını yaşadım iki gün önce ne terbiyesiz adamlar ya hem suçlular hem güçlüler. Halım krem rengi eve gelir gelmez açtım hatta sen geldin aklıma koku varmı nemliyse hemen kurutmak için anaaa bir baktım bir köşesi mürekkep lekesi kocaman bir kalem çıktı içinden. Gerizekalılar tepemi attırdılar halım gitti kızlarr çok moralim bozuk herhalde çıkmaz artık. Çıkartıp hata bizim buyrun 200 lira dediler bide. Tabi ki almadım eşim sen bana bırak ben halledicem onları dedi. Bakalım ne olacak.

Wawcımm önümüzde ki bat dan sonra rahim filmi çektirmek istiyorum randevumu aldım araştırma hastanesine gidicem. Sen çektirmiştin dimi nasıl oluyor hangi gün yapıyorlar. Yani bat dan ne kadar sonra.

Birkaç gün önce ağrılarım vardı ya doktora gittim idrar yollarımı üşütmüşüm. İlaç verdi geçti biraz Allaha şükür. Yumurtalardan sadece biri çatlamamış geri kalan hepsi çatlamış. Ama ümidim yok Allah biliyor ya. Sanki tutmadı gibi geliyor. Bende tüplerim açıkmı kapalımı öğrenmek için rahim filmi çektiricem. İyi bir doktor buldum bundan sonra ona gitmeye başlıcam.

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız :nazar:
bu ara hiç giremiyorum nete pek bakamıyorum telaşeden. :26:
Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin.
Doğumumu beklıyorum ama hala gelmiyor prensesim :KK9:
dra göre daha vakit var 7 mart 27 mart arası doğabileceğini söyledi.
şimdilik bi aksilik çıkmazsa normal doğuracağım
sancı bekliyorum sancılanınca ilk işim sizlere dua etmek olacak rabbim sancı çeken kadının duasını kabul edermiş öyle diyor buyuklerım :KK49:
hepiniz aklımdasınız kızlar hep dua ediyorum sizlere
strese girmeyin kızlar bol bol dua edın.
banada dua edin kızlar sağsalim kızıma kavuşayım.
topiğimizin ilk bebeği doğar herkeze huzur bereket bebişler getirir inşallah
AMİN

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür geçmişi bitirip gelebildim :KK1:
Maşallah bir gece uğramadım ne kaynatmışsınız :KK1: ama iyi geldi sabah sabah :KK1:
Uyanır uyanmaz anam bunlar neler konuştu acaba diyip işim biter bitmez damladım :KK34:

Çok şükür reglm bitmiş :KK1: öğlende işlerim bitince kendimi duşa atıp buruşana kadar yıkanmak istiyorum :KK60:
Küçük kuzuyuda tadilat başlamadan evvel yıkamıştım ( annemde evi soğuk diye yıkamamış ) 10 gün olucak kız yıkanmayalı :KK60: rekor kırdı ki normalde 4 günde bir yıkıyorum :KK1: Ben regl o ter derken iki kokarcaya döndük diye dün dalga geçtim nasıl kızıyor ben kokarca değilim diye :KK60:
Ana kız bir kırklanalım :KK1:

:KK52::KK52::KK52:AAAYYYYYY elocannnnn bi anda nerelere geldinn kızzz...bikaç ay daha var derkenndirek tüp bebekkk...inşallahh önümüzdeki ay güzel haberler vereceksin bizee...rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versinnn....özledikk senii yaaaa...şimdi dönücenmi eve yoksa ordamı beklicen adetii...

inanmıyorumm yaa bölesinide ilk duydum küpe olsun kulagımaaaa.....akıllıya bakk parfum yokmu parfum sıkk heeee....ne güzelde çözümm...kızz mahfettiler halıyı yıka yıkaa..daha profösyenel birinemi verseydinn..dahada mahfedeceklerr...

amann cecomm yaaa...valla altlı üstlü oturuyoruzzz ama uzagızzz...onların huzuruna dokunmam benimkine bulaşmasınlar diyede uzak duruyordumm eşimle başta sorunlar yasadım ama artık ben susuyorum o görüyor ve oda baya mesafe koyduki zaten mesafeliydii...işlerde bir yaaa o çok kötü..aşırı adaletsizz..ama artık onuda takmıyoruzz..karar aldık abiylede konuştuk eşim dedi bundan sonra ben işçi statüsündeyim..paramı alırçekilirim ne fazlasına karışırım ne borcunaa...2 hatta 3 kat fazla alıyorr...ama degmesin bize yeterr...ama yine deyiyorr...aaayyyyy:KK52::KK52::KK52: cecomm araba kullanmaya başladım son zamanlarda vee abide gördü beni eve geldiğimizde direksiyondan indimm:KK9::KK9::KK9: keşke görmeseydi daha iyiydi ama hoşumada gitti..

kaşkai var onlarda şimdi satmayı düşünüyorlarr otomatik alacaklarmışş..eşi senelerdir araba borcu odüyor ama kullanamıyor..vee ortalıgı karıştırmışş wawın kocası aldı wawa diyee :) :) bide eşim bu arabayla gitmiyorr..önceki arabayı çalışanımıza vermişlerdi o gelip alıyor araba kapıdaa..eee tebii çıldırtıyorr :) :): ) yarı yarıya para alsada eşim iyi dengeliyorr ee tabi bendeeeee..bunada çıldırıyor hafiftenn...neyseki hallettik sorunuu...

biz hep başkaları yüzünden kavga ettikk..kendi kendimize çok nadirdirr kavgamızz...yatagı ayırma diyorsundaa...bu seferde hemen barışıyoruz dediğin gibii...bu sefer 2 gece ayrı yattım hemde..ama bu sefer onu istemedim ytaga ohh ben yayıldım yattım..3. gün dönüş yapmasa yine yatmayacaktımm..yanii iyi değil biliyorum amaa bi tepki koymalıydımm...

canımm çokk haklısınn amaaa..aile binasında oturuyorumm ve kaynımla sorunlarımız oluyorr...birebir hiçbir sorun yok..ama iç çatışma diyelimm :) :) anlattım yukardadaa...birdaha olmaması için bi tepki koymalıydımm...yanlışda olsa bunu yaptımm..küss duramam hiç eger yatak ayırmasam o akşamı barışırdım..barışmak istemedimm..bakalımm inşallah birdahası olmass...zorrr...

Canım araba kullanmana çoook sevindim :KK16:
Kıskananlar çatlasın :KK1: Rabbim inşallah herşeyin çok daha güzelini sana nasip eder ....Aminnnnnnnnn
Boşver güzelim başkaları için huzurunuzu bozduğunuza deymez :KK34:

Ceco...ada...waw...
Kizlar.çok sagolun çok gizli bir giriş oldu benim için Rabbim hayirlisiyla verir inşallah
Wawcim burada bekliycem esim sabah yola cikti donuyo...belki bi ara İstanbula kacarim...Dr adetin ikinci günü gel dedi cuma adet gorursen cuma gel dedi hafta sonu giriyor araya çünkü...sivastan fazla otobüs yok butarafa o riski almiyayim dedim...inşallah fazla gecikmez ama hemen de gelmez hazir değilim henuz...
Kizlar dualarinizi bekliyorum çok ihtiyacim var

Bütün dualarımız seninle canım :KK34:
Rabbim inşallah gönlüne göre verir hayırlı olarak :KK34: Aminnnnnn

kızlar bişey soracam süt kilo aldırır mı???? günde bir bardak tarçın ile içsem hı ???

Canım diyetisyenlerin çoğu zaten her akşam tarçınlı sütü yatmadan 2 saat evvel öneriyor :KK34: hem şekeri düzenliyor tatlı ihtiyacını gideriyor hemde gece rahat uyuyup sabah bağırsakların daha düzenli çalışmasını sağlıyor :KK34:
Hee ben yapıyormuyum tabiki hayır :KK1: ama sen söyleyince yine jeton düştü :KK1: yarından itibaren bende yapayım :KK34: bugün çıktığımda süt alayımda ( kuzunun sütüde bitmiş nasılsa :KK1: )

Ceco senin yaşadığın halı olayını yaşadım iki gün önce ne terbiyesiz adamlar ya hem suçlular hem güçlüler. Halım krem rengi eve gelir gelmez açtım hatta sen geldin aklıma koku varmı nemliyse hemen kurutmak için anaaa bir baktım bir köşesi mürekkep lekesi kocaman bir kalem çıktı içinden. Gerizekalılar tepemi attırdılar halım gitti kızlarr çok moralim bozuk herhalde çıkmaz artık. Çıkartıp hata bizim buyrun 200 lira dediler bide. Tabi ki almadım eşim sen bana bırak ben halledicem onları dedi. Bakalım ne olacak.

Wawcımm önümüzde ki bat dan sonra rahim filmi çektirmek istiyorum randevumu aldım araştırma hastanesine gidicem. Sen çektirmiştin dimi nasıl oluyor hangi gün yapıyorlar. Yani bat dan ne kadar sonra.

Birkaç gün önce ağrılarım vardı ya doktora gittim idrar yollarımı üşütmüşüm. İlaç verdi geçti biraz Allaha şükür. Yumurtalardan sadece biri çatlamamış geri kalan hepsi çatlamış. Ama ümidim yok Allah biliyor ya. Sanki tutmadı gibi geliyor. Bende tüplerim açıkmı kapalımı öğrenmek için rahim filmi çektiricem. İyi bir doktor buldum bundan sonra ona gitmeye başlıcam.

Canım maalesef önüne gelen halı yıkama fabrikası diye ara sokaklarda yer açıyorlar :26:
Benim uğraştığım halı yıkamanın kartında koca bir fabrika gösteriliyordu hatta makinelerle temizleniyor izlenimi veriliyordu ve acıkca gidip önce yerini göreyim diye düşünmemiştim hiç bu olay olana kadar :KK53: İnan af edersin kıç kadar bir dükkan ve sokakta kuruttuklarını gösteren kapı önünde halıları asmaya yarayan demirler vardı :KK47:
Bencede iyi yapmışsın parayı almamakla :KK34: madem bir hata yaptılar o zaman halının tamamını ödesinler yada hatayı gidersinler :KK20:
Eşin arayıp gerekirse tüketici mahkemesiyle tehdit etsin :KK34: eşim öyle diyince anında aman abi gözünü yiyeyim yapma biz hallederiz moduna girdiler :KK1: şimdi ya tertemiz yapıp getirecekler yada 750 lira halı parasını bana verecekler :KK19: sonuçta mahkemeye verirsek ( ki eşim kesin verir iş inada bindi ) çok daha zararlı çıkacaklarını biliyorlar :KK34:
Umarım sizinde durum fazla uzamadan düzelir :KK34:

sancı bekliyorum sancılanınca ilk işim sizlere dua etmek olacak rabbim sancı çeken kadının duasını kabul edermiş öyle diyor buyuklerım :KK49:
AMİN

Aminnnnnnn Canm inşallahhhhhhhhhhhh :KK71:
Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin prensesimizi ....Aminnnnnnn
Bende doğum anında edilen duaların kabul olduğunu duymuştum ikinci kızımdan evvel ve o an kesinlikle hep dua ettim içimden Rabbim günahlarımızı bağışlasın diye :KK1: ( uyanık ceco )
Aklına gelirmi o an bilimiyorum ama buradaki diğer kızlarada eminim dua edeceğine :KK34:
Güzel Allahım inşallah sana prensesini sağsağlim kucağına alıp koklamayı nasip eder ...Aminnnnnnnnnnnnnn

Kız doğumdan sonrada hemen ilk fırsatta topiğimizin ilk prensesinin resmini istiyoruz :122: :122: :122:

ceco34 , haklısın canım dün akşam saat 20:30 gibi içtim bir bardak tarçınlı süt çok iyi geldi tatlı isteğini hemen gideriyor.

Kızlar, yapabiliyorsanız saat :17.00 dan sonra bişey yemeyin gerçekten işe yarıyor sabah tartıldım 100 gr daha gitmiş :KK66:)) nasıl mutlu oluyorum anlatamam demekki akşamları kaçırıyormuşum bişeyler :KK1::KK17::KK17: dün akşam 1 saat spor yaptım hedefim bu ay 4 kilo vermek inşallah bozmadan devam edersem veririm hergün 100 gr versem bile 3 kilo yapar tabii ben ay başından beri yapıyorum :))) 3 kilo bile iyi ....ilk günler çok zorlandım hatta erken yatayım unutayım diyordum. ama dün akşam ilk defa kendimi alışmış hissettim belki de tarçınlı süt iyi geldi.

ben ki aylarca 100 gr bile veremiyordum ama şimdi tartıya çıkınca 100 gr bile gitmesi beni çok mutlu ediyor...

Son düzenleme:
Sabah ;
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
1 adet kırmızı biber
maydanoz ve dere otu
şekersiz 2 bardak çay

öğle
1 kase tarhana çorba
avuç içi kadar haşlanmış tavuk gögsü
1 kase yoğurt

akşam ;

Öğlenin aynısı yiyeceğim

2 büyük bardak yeşil çay içerim, birde günde bir bardak soğan suyu içiyorum

akşam yine spor yaparım ama bir bardak tarçınlı süt içerim .

Kızlar nerdesiniz yahuuu hiç uğramıyorsunuz ???????????

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Yine ancak gelebildim :KK1:
Anam işe gitseydim herhalde bu kadar işim olmazdı :KK1: yada en azından üzerine maaş alırıdım :KK1:
Bugünde mobilyalarım gelmedi :26: Adamlar benden bıkacak ama yine aradım :KK1: artık sesimden tanıyacaklar neredeyse :KK1: abla eli kulağındadır yarın ben seni arar kesin gün bildiririm dedi adamcağız :KK34:
Halımdan zaten haber yok :KK60: kesin korkudan herif halıyı getiremiyordur yine eşim gidip kafasına atar diye :KK60: neyse hayırlısı bakalım :KK34:

canım , bende beyaz akıntı oluyor.. belki adet başlangıcı olabilir yada kist kanamasıda olabilir. bu demekki işe yarıyor adetin gecikti mi ???

inşallah iş yarıyordurr canımm..bilmiyorum amaa ben geç başladımm birazzz..adetimin 14 günü gibi başladım.9 da adet olmam gerekiyorrr..bıraksammı acaba kürüü..devam etsemmii...

Wawcim bende sgan suyu ictigimde adetten Once kahve rengi geldi on gün sonra kirmiziya donustu
Adacim bence kilo yapmaz tarcinli sut....tarcin metobolizmayi hizlandiriyo
ayy inşallahhhh adet olurum ilaçsızz...bende kürü kesip beklesemmi acaba adetii....
Slm kızlarr fazla giremiyorum bu aralar. Umarım iyisinizdir.

Elocan hayırlı olsun canım. İnşallah ilk denemende güzel haberler alırsın. Çok sevindim. Bir anda başladın ama gercekten herşey çok hızlı oldu. Dualarım seninle canım. Eminim o güzel haberi vereceksin. :KK9:

bizz iyiyizz canımm..dualarımdasınn inşallah bu ay ümidimizz sendee..güzel haberler verirsin bize inşallahh...sende ikizzde olabilirr...haditopikimizin 3.süde sen olursun inşallahh... ne zaman şimdi adet tarihin çatlama iğneni ne zaman oldun....??

AMİN

aaayyyyyyy canımmm benimmm....gelsinn prensesizimiz sağlıcaklaaaaa....ugur getirsin bizee..söyle ona o daha melekk bizimm meleklerimize haber etsinn..hasretle bekliyoruz onlarııı...

canım rabbim yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallahh....

ceco34 , haklısın canım dün akşam saat 20:30 gibi içtim bir bardak tarçınlı süt çok iyi geldi tatlı isteğini hemen gideriyor.

Kızlar, yapabiliyorsanız saat :17.00 dan sonra bişey yemeyin gerçekten işe yarıyor sabah tartıldım 100 gr daha gitmiş :KK66:)) nasıl mutlu oluyorum anlatamam demekki akşamları kaçırıyormuşum bişeyler :KK1::KK17::KK17: dün akşam 1 saat spor yaptım hedefim bu ay 4 kilo vermek inşallah bozmadan devam edersem veririm hergün 100 gr versem bile 3 kilo yapar tabii ben ay başından beri yapıyorum :))) 3 kilo bile iyi ....ilk günler çok zorlandım hatta erken yatayım unutayım diyordum. ama dün akşam ilk defa kendimi alışmış hissettim belki de tarçınlı süt iyi geldi.

ben ki aylarca 100 gr bile veremiyordum ama şimdi tartıya çıkınca 100 gr bile gitmesi beni çok mutlu ediyor...

:nazar::nazar::nazar::nazar:canımmm harikasınnnnnnnnn...aynen devam ettt...dün bende yemedim ama 7 den sonra ve akşam açlık krizi geçiriyordum resmennn...7 ye alışsammm...sonra bende 5 e inerim inşallahh...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Yine ancak gelebildim :KK1:
Anam işe gitseydim herhalde bu kadar işim olmazdı :KK1: yada en azından üzerine maaş alırıdım :KK1:
Bugünde mobilyalarım gelmedi :26: Adamlar benden bıkacak ama yine aradım :KK1: artık sesimden tanıyacaklar neredeyse :KK1: abla eli kulağındadır yarın ben seni arar kesin gün bildiririm dedi adamcağız :KK34:
Halımdan zaten haber yok :KK60: kesin korkudan herif halıyı getiremiyordur yine eşim gidip kafasına atar diye :KK60: neyse hayırlısı bakalım :KK34:
geçç olsun güçç olmasın cecomm...gelir inşallahh mobilyalarda halıdaa....

bu arada annenler gitmişşş..allah kavuştursunnn...sen bu ay dinlen bakalım birazzz...büyük kuzunun kolu ne alemdee..oda aklımda..inanmıcan belki amaaa görmesemdee ailemden gibisinizzz...aklıma geliyor yeri geliyor muhabbetlerimde oluyorsun bazenn...eşimde alıştı artıkk :) :)

kızlarrr bugun dısardaydım hepp..arkadaşlarla buluştukk vee diyet alt üsttüü......

simit ve çayla start verdim....

ara :) :)

waffle :)

sonra..tombik dönerr....

akşamda cucuklu yumurta amaaaaaaaaaa ekmeksizzzz...aman ne büyükmarifett...

ve kahvee...

daha utanayımm bişi yemeyeyimm...

geçç olsun güçç olmasın cecomm...gelir inşallahh mobilyalarda halıdaa....

bu arada annenler gitmişşş..allah kavuştursunnn...sen bu ay dinlen bakalım birazzz...büyük kuzunun kolu ne alemdee..oda aklımda..inanmıcan belki amaaa görmesemdee ailemden gibisinizzz...aklıma geliyor yeri geliyor muhabbetlerimde oluyorsun bazenn...eşimde alıştı artıkk :) :)

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: Allah razı olsun canım inan sende benim için öylesin :KK34:
Hep dua ediyorum Rabbim güzel yüreğinin karşılığında sana en kısa zamanda kuzunu nasip edip gönderir diye :KK19:
Rabbime yine şükür ağrısı var ama sonuçta Rabbim beterinden saklasın :KK34: bu ara diğer bileğide ağrıyormuş o yüzden önümüzdeki hafta doktora götüreceğim yine ( büyük ihtimalle geliştiği içinde olabilir ikiside ağrıdığına göre )
Tekrar bir emar çeksinlerde içimiz rahat olsun :KK34:

Enişte bana alıştıysa tamamdır :KK1: büyük gelişme kayıt ediyoruz demektir :KK1:
Rabbim sizleri nazarlardan saklasın canım :nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar eşim geç geldi yatmadan onun tlf dan gireyim dedim
Bakıyorum da yoğunsunuz bu aralar Rabbim uğraşlarınızın karşılığını verir inş.
Ya ben hala spora başlamadım Cumartesi günü kaynımın sözü var olan kıyafetlerle idare edeceğim düğüne kadar çıtır olup yeni ciciler alırım inş.
Yarın tartı günü benden artı bekleyin:KK43:

Selam kızlar eşim geç geldi yatmadan onun tlf dan gireyim dedim
Bakıyorum da yoğunsunuz bu aralar Rabbim uğraşlarınızın karşılığını verir inş.
Ya ben hala spora başlamadım Cumartesi günü kaynımın sözü var olan kıyafetlerle idare edeceğim düğüne kadar çıtır olup yeni ciciler alırım inş.
Yarın tartı günü benden artı bekleyin:KK43:

Üzülme canım aynı sorun bende de var :KK1: hesapta spora başlıyacaktım bende ama hala tık yok :KK34:
Umarım yarın bir silkelenme fırsatım olurda ufak ufak başlarım :KK34:

Bu ara kaynının sözü şimdiden hayırlı olsun :KK71: Rabbim tamamına erdirsin :KK34:
Eminim düğüne kadar fıstık gibi olucaksın :KK34:

Bu arada fırsat buldukça gel güzelim :KK3:

"Râbbim,
Dilimin ucundaki kelimelere,
Kalbime sığmayan duyguya râhmet et."

Son düzenleme:
İlk kilo bildirimi bende gelsin bu sabah tam 74.5 çıktım :KK9::KK9::KK9: ayyy çok mutlu oldum bu ayın sonuna kadar 4.5 kiloyu bir versem ne güzel olacak ....eksili bir şekilde listeye yazılmak güzel olacak.:nazar::nazar:

canımm bildirim olmayınca çıkartmışımdırr...başladıysann bildirimlere eklerimm yinee.:KK51::KK51::KK51:

hayırlı cumalar arkadaşlar, bugünkü bildirimim 69,1
doktora gittim yine, doktorum da yine aynı şeyleri söyleyeceğim ama dedi ve aynı şeyler... kilo vermen lazım, evli isen korunmaman lazım bu yüzden adet düzenleyen doğum kontrol hapı önerilmez, şu sıra toplantılarda da en çok önerilen ve olumlu geri dönüşlerin olduğu inofolic, bana sorarsan metformin yerine inofolic kullan.....
öyle işte. Şu mübarek günde bol eksi dileyenlere eksiler, bebek isteyenlere hayırlı bebişler diliyorum...

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Bu arada hepinize hayırlı cumalar :KK71:
Rabbim gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak sunsun inşallah ...Aminnnnnnn

Hepinize az kalorili bol eksili bir gün diliyorum :KK71:
İnşallah herkes eksi bildirimler yapar :KK34:

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım :KK1:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 118 kg
Bu hafta; 117.6 kg
Fark; - 0.4 kg
ilk hedef; 85 kg
Spor; bir kere yürüyüş 1.5 saat

"Râbbim,

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
Ne güzel bir dua:KK34:

İlk kilo bildirimi bende gelsin bu sabah tam 74.5 çıktım :KK9::KK9::KK9: ayyy çok mutlu oldum bu ayın sonuna kadar 4.5 kiloyu bir versem ne güzel olacak ....eksili bir şekilde listeye yazılmak güzel olacak.:nazar::nazar:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın :KK34: Darısı benimde başıma :KK34:

merhaba arkadaşlar:KK3: bende kilo bildirimi yapayım: 67.3
bu haftayı kısaca özetleyecek olursam hafta içi sabahları kahvaltı yapmadım bir nescafe içtim.
öğlen bir et dürüm ve ayran
arada yeşil çay ve bir dilim yaş pasta:KK17:çok şükür pasta bittide kurtuldum:KK1:
akşam bir kase pırasa veya çorba
son olarakta bir bardaktan az kendi sıktığım portakal suyu ve yarım avuç kadar kabak çekirdeği yedim.
bir haftayı üç aşağı beş yukarı böyle geçirdim.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Bu arada hepinize hayırlı cumalar :KK71:
Rabbim gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak sunsun inşallah ...Aminnnnnnn

Hepinize az kalorili bol eksili bir gün diliyorum :KK71:
İnşallah herkes eksi bildirimler yapar :KK34:

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım :KK1:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 118 kg
Bu hafta; 117.6 kg
Fark; - 0.4 kg
ilk hedef; 85 kg
Spor; bir kere yürüyüş 1.5 saat

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
Ne güzel bir dua:KK34:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın :KK34: Darısı benimde başıma :KK34:

İnşallah canım , bir an önce şu kilolardan kurtulup çıtır olalım :KK66:))

Selam kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Akşam yemeğimide hüplettim geldim :KK1:
Eşim oyun konsolunun başına geçince bende rahat rahat laptobu kaptım :KK1: tam önümde oturup homur homur söyleniyor :KK1: büyük kız kazayla bütün kayıt ettiği oyunu silmiş :KK60: şimdi sil baştan bütün maçlarını tekrar oynamak zorundaymış :KK60: sanki kuran hatası tövbe ya Rabbim :KK1:
Neyse en azından her gece onla hırs yapıp uğraşırsa bana yan yan bakmaz artık uzun süre :KK60:

Bu arada bugünki menümüde paylaşayım :KK1:
Sabah iyidide akşam sapıttım :KK1: ama kasmıyorum sonuçta ben diyette değilim ki :KK1:

Sabah;

Aç karnına bir büyük bardak lahana suyu

Kahvaltı;
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin ( peynirim kalmamıştı )
1 domates
1 salatalık

ara;
az şekerli türk kahvesi

Öğlen;
1 kase çorba
1 bardak ayran

ara;
1 bardak buzlu çay

Akşam; ( dananın kuyruğu o an kotpu işte :KK60: )
3 dilim pizza
1 bardak zero :KK17:

Çok uzun zamandır canım istiyordu şimdi dedim kendim yapsam hem uzun iş hemde sonra iki gün boyunca git gel yerim ( yapmışken çok yaparım genelde :KK1: ) ama yinede kendimi davul gibi hissetmiyorum şükür :KK34:
Birazdan büyük bir fincanda yeşil çay yaparım kendime :KK34: birde bol su tabiki :KK34: Eminim yarına birşeyciğim kalmaz :KK1:

Selam arkadaşlarr nasılsınız ben hamdolsun sizlerden uzak kaldım kaçamaklar çoğaldı :KK17:
kilo da sabah unuttum tartılmayıda + var hissediyorum bu ara iyice saldım çayıra olduu
toparlayacağım inşallah küçük bir tatilden sonra

adaaaaa.... ve soğan suyu kullananlarrr...

bi sorum var bugün 9. gün oldu içiyorum bi kere içemedim..sabah içtim akşam kaldıı...

2 gündürr..pembemsii akıntım oluyorr acaba adet mi oluyorum dedim ama devamı gelmedii....soğan suyunu içince oluyormu böleeee....
waw canım Allah muhabbetinizi bozmasın enişteyle arada oluyor öyle gerginlikler ya dolunay vardı ondan olabilir mi ? ben de günlerdir hem yoğun hem gergin hem uykusuzum :KK52::KK53::18:
canım soğan suyuna dikkat et inşallah şuan her şey yolundadır:KK54:

AMİN
canım inşallah sağsalim bebişini kucağına alırsınn :KK54: Allah razı olsun deriz duaların içinnn

"Râbbim,

:KK14: Aminnn benimde...

Kizlar en sonunda gelebildim...
Bugün heyete girdim tüp bebeğe karar verildi adetimi bekliyoruz söktürücü dedim heyetten adetinin kendi kendine gelmesini bekliycez diye karar cikti...
Gecmisi okuyamadim çok uzak kaldim sizden

Canım tedavin hayırlı olur inşallahh Allah gönlüne göre versin :KK16:

X