Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam akşam üzere neler oldu neler
Benim şu meşhur halıcılar çat kapı yaptılar hiç beklemediğim halde :26: eeee dedim ben iki saat önce aradım bana hala halı kokuyor 2 günden evvel getiremeyiz dedi telefondaki kişi dedim
Adamcağız demezmi abla benim birşeyden haberim yok halıyı sabah aldım çıktım hala dağıtımdayım diye :26:
Neyse dedim halının poşetini getiren kişi yırttık bak abla kokla diye ( meğer şerefsizler tamda o poşetin yırtılmış kısmına parfüm sıkmışlar )
Gel birlikte salona serelim bir yerinde koku varsa alır götürürsün dedim ama adam olmaz abla giremem sorun çıkarsa ararsın yine dedi :26:
Salonun ortasına halıyı serdim ve başladım koklamaya
zaten fazla yaklaşmaya gerek yok koku gerçekten tam çıkmamış
Hatta iyice açıp serince salonda resmen koku yayıldı inceden
O sinirle eşime telefon açtım artık bıktım ben ne olucak bu böyle diye oda gelince ben ararım dedi ama yine dayanamadım
Aradım yine aynı odun çıktı
bir güzel fırçamı attım
adam bide demezmi abla senin hatan sen o halıyı poşette bırakmışsın birde sobanın üzerine koymuşsun kurutmak için diye
ay sinirden gülmemek için zor tuttum kendimi
Birincisi bende soba yok üstelik yanan sobanın üzerine halımı kurutulur heleki poşetliyken
Yine edepsizlik yapmak zorunda kaldım ama adamda inatçı çare üretiyor bana abla parfümün yokmu sık üzerine işte birşey olmaz falan diye
En sonunda adama resmen dedim bak iş inada bindi bu halıyı ya bana iyice temizleyip vereceksin yada ben buna 750 lira verdim ( iyi kazık yemiştim eşimin demesi
) çıkartır bana aynısını bulursunuz yada parasını verirsin dedim :26:
Adam demezmi bir kaç gün dursun öyle açık eğer koku gitmezse ben bir daha yıkarım diye
iyice çıldırdım tabi ulen daha kaç kere yıkanacak zaten ıslak kaldığı için bu hale gelmedimi diye :26:
Neticede eşimle halıyı rulo yapıp kendi arabamıza attık ve kendimiz oraya götürelim dedik bakalım hem nasıl bir yermiş diye
Anam kart vizitlerinde fabrika resmi var hesapta makinelerle yıkanıyor falan diye reklam yapan yer mahalle arasında kıç kadar bir yer çıktı
üstelik adamlar bildiğin normal fırçayla yıkayıp sokakta kurutuyorlarmış
Bende cidden iyi bir yer sanıyordum hatta eşime dedim ulen başkasına o parayı verseydim bizim kapı önünde de yıkanırdı o halı
Neyse eşim halıyı tezgahın üzerine atıp bu halıyı temizlemeden sakın getirmeyin diye bir bağırmaya başlamış
adam eşimede ben yengeye söyledim hata onda falan demeye kalkışmış ama eşim bir güzel haddini bildirmiş
bu halı ya tertemiz ve kokusuz gelir yada sizi mahkemeye verir maf ederim demiş
emin ol ben eşim gibi sırf halı parasıyla yetinmem senin bir daha asla iş yapamamanıda sağlarım demiş
Hatta bir ara yakasına bile yapıştım o sinirle dedim eşim
Parfüm sıkıpta sakın getirmeyin temiz halı parfüm kokmaz diye de tembihlemiş
büyük ihtimalle bu adamlar halıyı tekrar yıkayıp cumartesi tekrar getirirler
anam ne halıymış be
Sonra o yerin yanında geçerken benle odun gibi konuşan adamıda gösterdi eşim bana buydu diye
adamın bir karış boyu var türlü türlü huyu var
bende izmandut gibi biri sanıyordum ses tonundan ama benim kadar boyu varmış herifin
Bakalım bu sefer nasıl gelecek o halı çok merak ediyorum
zaten getireceğiz şu günü dediklerinde özellikle eşimin evde olduğu saatte getirn diyeceğim
artık uğraşmak istemiyorum
Valla erken yatıp erken kalksak belki daha bile çabuk gidecek bu kilolar ama şu saat oldu bende gram uyku yok
Eşim yatarken sen yine sabahçısın anlaşılan dedi
Bakalım yarın inşallah biraz daha erken kalkarım
mecburiyettende olsa
Canım keşke yaşanmasaymış ama kesinlikle haklısın
Valla senin kaynında az yüzsüz değilmiş
ben olsam atla gel deselerde gitmem ne işim var onlar ailece bir arada yesinler diye düşünürüm
Rabbim akıl fikir versin ne diyeyim
Boşver huzurunuda sinirlerinide böyleleri için sakın bozma
hem ne demiştik ne kadar kızarsan kız ayrı yatmak yok
günah kız hem aynı yatağa girmeyince insan çabukta barışmıyor
çek ayağını ver yorganı derken insan otomatikman barışıyor zaten
Canım hayırlı olsun
Rabbim inşallah gönlüne göre verirde hemen ilk denemede kuzucuğunuz gelir
Bütün dualarımız seninle