- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
Korkma canım inşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunurinşallah canım.Keşke hemen hamile kalsak ta kilolar önemli değildi.Doğumdan sonra hallederdik.ama olmuyor işte.Geçen ay görümcem ikinci tüp denemesini yaptı ve negatif sonuçlandı.Çok korkmaya başladım artık.
Bugün daha iyiyim WAW cok ağrımıyo dediğinden beri biraz içim ferahladı herkeste aynı ağrı olmaz dişimi en fazla beş dakika sıkıcam normal doğumdan daha zor değildir heralde ...ahhh ahhh o bi doğsun totosunu ısırcam onuncanım inşallah güzel sonuçlar alırsın . hiç korkma her gördüğün tedavi seni meleğine biraz olsun daha yakınlaştırıyor. bir olsun meleğin sonra onu gıdıklar gıdıklarbana neler çektirdin diye öcünü alırsın... Dualarım sizinle
Korkma canım inşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunur
Bugün daha iyiyim WAW cok ağrımıyo dediğinden beri biraz içim ferahladı herkeste aynı ağrı olmaz dişimi en fazla beş dakika sıkıcam normal doğumdan daha zor değildir heralde ...ahhh ahhh o bi doğsun totosunu ısırcam onun
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Sabah erkenden uyandım ama ancak fırsatım oldu gelmeye
Ya bu sabah canım sıkıldıcuma ne güzel eksi çıktım şu anda okadar dikkat etmeme rağmen artı çıkıyorum :26: ulen yoksa ödemmi attımda tekrar ödem oluştu
Lennn ben bir türlü kilo veremiyecekmiyim diye sabah sabah kendi kendime söylendim durdum ama bakalım cumaya daha var nasılsa inşallah yine geçen haftaki rakamı görürüm
canım hiç kormaRabbim ol dedikten sonra inan hiç bir rahatsızlık engel değil
Her zaman kendimi örnek gösteriyorum
Ben ikinci kuzuma hamile kalmayı düşündüğümde 3 ay korunmadığımız halde hamile kalamadım. O ara PKOlu olduğumu öğrendim hatta doktor tedavi olmazsan asla çocuğun olmaz hatta tüp bebek bile yapmak zorunda kalabiliriz dedi :26:
Büyük kızım o zaman 9 yaşında olduğu halde sanki hiç çocuğum yokmuş gibi günlerce ağladım benim bebeğim olmayacak diyeneyse tedavi olmaya karar verdim ve tabi endokrinden randevu almam bile 3 ay sürdü :26:
Randevumu aldım ve ayrıntılı hormon tahlili istedi doktor. Sonuçları alıp doktora götürmeden bir gün evvelde çok hafif bir lekelenme olduben aman adet oluyorum diye düşündüm. Hatta sancım var diye en sonunda dayanamadım doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim hatta düşük riski vardı ama şükür Rabbim yiyecek ekmeği varmış kuzumun bana sağlıklı bir şekilde kuçağıma almayı nasip etti
Endokrin doktoruma sonuçları gösterip müjdeyide verince doktor inanamadıolamaz imkansız falan diye tutturdu
Tüp bebekmi yaptırdın diye tutturdudedim RAbbim ol dedi oldu Tıp istediği kadar imkansız desin
O yüzden sakın ümitsizliğe kapılma ve bu sürecin bir sınav olduğunu düşüntevekkül et ve gerisini Rabbime bırak
İnan ben tek tüpü alındığı halde hamile kalması imkansız denilen biriyle bile karşılaştımşu anda kuzusu 6 - 7 aylık ve dünya tatlısı
Rabbim hepinize en kısa zamanda müjde veremyi nasip etsin....Aminn
hoşgeldin aramıza , inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ..
Cecoya katılıyorum , Rabbim rızkını gönderdiyse meleğinin hemen oluyor. bende de pko var ben dr adet olamıyorum diye gitmiştim evliliğimin 2. yılıydı .. henüz tam çocuk düşünmüyorduk diyorduk eşimle bir altı ay sonra dr bana dedi tedavi olmazsan çocuğun olmaz dedi. bende açıkcası hiç takmadım derdim adet olmaktı sonra soğan suyuna başladım sabah akşam soğan suyu yaptım sonra dedim madem zor çocuğum olurmuş korunmayalım bari dedik. soğan suyunu içtim ben bir adet oldum sular seller gibi. sonra hemen hamile kalmışım. hatta hamileliğimi öğrenmeden bir gece önce eşime diyordum ki yine adetim gecikti artık öbür ay başlayalım şu tedaviiye diye oda tamam dedi sabah uyandım test yaptım ki şaşkındım... yani rabbim rızkını göndermişse oluyor canım gönlünüzü ferah tutun ...
En kısa zamanda meleklerinize kavuşmanız dileğiyle...
Korkma canım inşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunur
Bugün daha iyiyim WAW cok ağrımıyo dediğinden beri biraz içim ferahladı herkeste aynı ağrı olmaz dişimi en fazla beş dakika sıkıcam normal doğumdan daha zor değildir heralde ...ahhh ahhh o bi doğsun totosunu ısırcam onun
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğleden beri vitrini boşaltmayla uğraştık ana kızAnam daha işler başlamadan bana fenalık geldi
Daha az da olsa boşaltılacak eşya var ama onları yarın halledeceğim
Bütün eşyaları balkonuma taşıdımbirde onları oradan alıp tekrar yeni Tv ünitesine yerleştirmesi var ama onu zevkle yaparım herhalde
Akşam yemeğinden evvel anneme geçtik ( sağ olsun akşam yemeğimizi yaptı) çocukları bırakıp eşimle şu duvara taşlar varya onlardan bakmaya gittik. Şansımıza bir yerde uygun bulduk ve yine senin dediğin benim dediğim zıtlaşmasını yaşadık
Yine Herifimin dediği olduneyseki eve gelince duvara bir kaç tanesini üst üste koyup nasıl diye gösterdiğinde benimde içime geçte olsa sindi
Eve dönmeden birde TV Ünitesinin siparişini verdik eski ortağaşakasına artık 15 taksit yaparsın bak paramız kalmadı dedim boşver sonra anlaşırız dedi fiyat bile vermedi Allah razı olsun tam çıkarken bende ya olmadı ben bir iki haftasonu eşimi yanına çalışmaya yollarım TV Ünitesi bedavaya gelsin dedim Valla bana uyar yenge nasılsa eşin usta bu işte dedi
Yani anlayacağınız onuda ya çok uyguna getireceğiz yada eşim karşılığında bir yada iki haftasonu babasının eski dükkanında çalışacak karşılığında
Önümüzdeki hafta izinliymiş eşim komplebadana içinde bir arkadaşı yardımcı olucak hafta sonu
Ben sadece çay demleyip birde yemek yapacağım iki kere onlaraordanda yırttım
Allahın izniyle bir sonraki haftasonu çoğu iş bitmiş olucak ve koltuk takımı geldikten sonra sizlerede gösteririm
CECOOMMM. Allah ıslerını ras getırsınn..hersey yolunda gıtsın ınsallahh...
ELOCANNN...canım hsg yarındı galıbaa herseyy guzell olacakkk..kasma rahatt oll..
Kızlar ben dr gıttım bugunn pek ıc acıcı degıll..10 mm. Mıss..gec buyuyor dedı beklıcez bakalım bı kac gun daha cuma yıne gıdıcemm..bılmem durum ne olurrr..dualarınızı eksık etmeyınnn..gıdgıde yoruldugumu hıssedıyorummm..
Amin.teşekkür ederim.Allah evladınızı size bağışlasın.Gerçekten bir kadın anne olabildiği için ne kadar şükretse azdır.İstemiyordum falan diye üzülmeyin sakın.Büyük bir nimet bu Allah'ın size verdiği.Gerçi istemiyordum diyenler bile hamile olduğunu hissettiği zaman bu düşüncesinden vazgeçiyor.Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah bu duyguyu
Günaydın canım ; yoooo asla Rabbim iyiki bana onu gönderdi hiç üzülürmüyüm. Biz zaten 6 ay sonra düşünüyorduk ama oluncada dünyalar bizim oldu. sadece ekonomiyi ayarlayalım sonra düşünelim demiştik tabii ben pkolu olduğumu bilmediğim için korunmayı bırakınca hamile kalacam sanıyordum hemen :)))Ama dr tedavi falan deyince bari bırakalım olursa olsun dedik ve ALLAHIMA binlerce kez şükür onu bana gönderdi.. Zaten aileler sorup duruyorlardı ne zaman bebek diye diye bizde daha var diyorduk. Ama şimdiki aklım olsa inanın evlenir evlenmez çocuk isterdim ne güzel olurdu şimdi 4 yaşında olurdu. isteyen herkese nasip etsin.
Yani istemiyor değildik sadece bir 6 ay geçsin bir ekonomi sıkıntımız vadı onu da halledelim ondan sonra kesinlikle istiyorduk. Asla istenmeyen çocuk değil aksine tüm sülale gözlerini bize dikmişti çocuk çocuk diyeee) Siz bide bizi hastanede doğumda görseydiniz görmemişlerin bebeği olmuş gibiydik )) bir önceki paylaşımımda asıl anlatmak istediğim hiç ummadığıınız anda Rabbim gönderiyor içinizi ferah tutun..
CECOOMMM. Allah ıslerını ras getırsınn..hersey yolunda gıtsın ınsallahh...
ELOCANNN...canım hsg yarındı galıbaa herseyy guzell olacakkk..kasma rahatt oll..
Kızlar ben dr gıttım bugunn pek ıc acıcı degıll..10 mm. Mıss..gec buyuyor dedı beklıcez bakalım bı kac gun daha cuma yıne gıdıcemm..bılmem durum ne olurrr..dualarınızı eksık etmeyınnn..gıdgıde yoruldugumu hıssedıyorummm..
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Aslında çok işim var hatta birazdan girişeceğim ama bir sizlere bakayım dedim
Bulaşık makinemi eşim tamir etmeye çalıştı ama nafilehala çalışmıyor yani mecbur içindeki kalan bulaşıklarıda elde yıkayacağım tam zamanıydı
Allahtan büyük kızım bana gelince biraz yardımcı oluyor da bugün bitiririz vitrin faslını
Yarın inşallah anneme gideceğimkızlar o akşam annemde kalıcaklar ki cumartesi sabah onlarla uğraşmayalım
Anam işler gözümde öyle büyüyor ki anlatamam
Hem seviniyorum değişiklik olucak diye hemde bir yandan nasıl bitecek onca iş diyorumsonuçta daha başlamadık bile
Neyse hayırlısıyla herşey olur nasılsa
Canım üzülme benim 3 kere tam istenilen boyutta büyüdü çokta kaliteli dediler yine olmadı yine olmadı.
Olacağı varsa oluyor hiç canını sıkıp stres yapma.Bir de ben bal tarçın çörek otu yediğim ay daha iyi büyümüştü yumurtam.İstersen dene.
Ben geldim :))
Vee sonunda rahim filmim çekildi kurtuldum çok sukur ... Çok kisa suren bi işlem anlik birde siddetli agrisi oldu şimdide adet sancisi gibi agrim var...çok şükür tuplerim acikmis
Canım beklemek zor da bu süre benim hep dişle ilgili sıkıntılarla geçiyorcanım hayırlı olsun tedavinn bu ay herşey çok daha güzell olacakk inşallah içimde güzel hisler varr..kendime dair değill ama sizlerden güzel haberler bekliyorum..bu ay..sen elocan..şirine hepiniz tedavidesinizz birinden biri bu sayfaya güzel haberler getirecekk....
ayyyyyy catlamışmıııııışimdi zor olanııı beklemekkk 10 gün sora müjdeli haberi verirsin inşallahhh...yukardada dedim içimde bi his varrr..özellikle sende yogunlaşıyorr güzel haberler vereceksinn bizeeee...kendine dikkat ett....yumoş çatladıysa progestanede başlasaydın keşke demedimi dr un bişiii...
bende yarın gidicem dr a...ama yumoş gelişmedi gibi geliyorr o yüzden çok durgunumm...hiç sancı mancı yok olmadı diyorum yinee...yumoş gelişirse belkiaşılama yapıcaz bu ay..hayırlısıı
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize hayırlı ve bol eksili günler diliyorum :122: :122:
Dün gece biraz geç yatınca geç uyandım ama kahvaltı faslı bitince işlere girişmeden sizlerede bir bakayım dedim
Bugün evdeyim inşallahSalonu temizlemiyeceğim nasılsa herşey haftasonu boşaltılmaya başlanacak Biraz mutfağımı üstten temizler, çamaşır yıkar birde yatak odamdaki ütülerimi hallederim
Anam tadilat iyi hoşda dünden beri adamla parke tartışması yapıyoruzHatta dün annemlerdeyken adam kızdı gösterdiklerini beğenmiyorum diye gevksizsin işte diyince annemlerin yanında bende direk evet haklısın zaten zevksiz olmasaydım seni almazdım
Anında ortam yumuşadı güldü deli
Sorma canım Rabbim hayırlı insanlar yetiştirmeyi nasip etsin...Aminnnnnnn
İnan benim kızlarımdan biri öyle bir hata yapsa ( ki yapmayacaklarına eminim ) ama yapsa kesinlikle benim tepkim çok daha ağır olur çünkü hep tembihlerim kimsenin bir özelliği yada uzvuyla dalga geçmeyin diye ( büyük kızıma her zaman derim şakasına bile okulda birbirinize lakap takmayın diye )
Dünden beri kafama fena takıldı ama inşallah bir iki güne kadar unutur giderim
Çok sağ ol canımDaha iyileride sizlerin olsun inşallah ...aminnnn
Sorma ergen gerisi demiyorum boşuna ben bu tip sıpalara :26:
Geçenlerde benim 3 yaşındaki kuzu birine sırf ona fazla sırnaştı diye adam arkasınnı dönünce şişko dedi diye inan ağzına hafif bir tane vurdumnormalde dayak nedir bilmez ama şaşırdı canı yanmadığı halde
Hemen izah ettim bir daha öyle birşey duymayacağım ayıp ya adam üzülür ağlarsa diye ( ki adam kesinlikle duymadı onun o kelimesini ) Ama beni çok sıktı dedi tabi cadıdedim ne olursa olsun bir daha duyarsam sana ceza veririm ve bir daha hiç birşey almam inan o bile o anda üzüldü ve özür diledi bir dahada o oldu hiç o kelimeyi kullanmadı ama kullanırsada ( çocuk ufak sonuçta ) kesinlikle ben gerekeni fazlasıyla yaparım
canım nasıl yapıyorsunuz bal çörek otunu çörek otunu direkmiii karıştırıyorsunuzzz??? dnicemm dr umm yiyebilirsin dedi soğan kurunede okey verdii....bakalım denicem ama geç kaldım biraz çörek otunaa...benimde daha öncebüyüdü çatlattık amaa olmadıı..bu ay olsaydı aşılama yapacaktık ama hayırlısıı...bakalım yarın gidicem büyümüşmü belli olurr...
ayyyyyy hadii gözümüzz aydınnnnnn....çok şükürr..şimdi önümüzdekiii maçlaraaa....