Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Korkma canım inşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunur
Bugün daha iyiyim WAW cok ağrımıyo dediğinden beri biraz içim ferahladı herkeste aynı ağrı olmaz dişimi en fazla beş dakika sıkıcam normal doğumdan daha zor değildir heralde ...ahhh ahhh o bi doğsun totosunu ısırcam onun

Isir isir canim insallah:)))))

Bugun sabah klasik kahvaltimi yaptim, ogle tarhana corbasi, aksamada tarhana corba suan aciktim ama yemiyecem boyle boyle alistirayim kendimi.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Öğleden beri vitrini boşaltmayla uğraştık ana kız Anam daha işler başlamadan bana fenalık geldi
Daha az da olsa boşaltılacak eşya var ama onları yarın halledeceğim
Bütün eşyaları balkonuma taşıdım birde onları oradan alıp tekrar yeni Tv ünitesine yerleştirmesi var ama onu zevkle yaparım herhalde

Akşam yemeğinden evvel anneme geçtik ( sağ olsun akşam yemeğimizi yaptı ) çocukları bırakıp eşimle şu duvara taşlar varya onlardan bakmaya gittik. Şansımıza bir yerde uygun bulduk ve yine senin dediğin benim dediğim zıtlaşmasını yaşadık
Yine Herifimin dediği oldu neyseki eve gelince duvara bir kaç tanesini üst üste koyup nasıl diye gösterdiğinde benimde içime geçte olsa sindi
Eve dönmeden birde TV Ünitesinin siparişini verdik eski ortağa şakasına artık 15 taksit yaparsın bak paramız kalmadı dedim boşver sonra anlaşırız dedi fiyat bile vermedi Allah razı olsun tam çıkarken bende ya olmadı ben bir iki haftasonu eşimi yanına çalışmaya yollarım TV Ünitesi bedavaya gelsin dedim Valla bana uyar yenge nasılsa eşin usta bu işte dedi
Yani anlayacağınız onuda ya çok uyguna getireceğiz yada eşim karşılığında bir yada iki haftasonu babasının eski dükkanında çalışacak karşılığında

Önümüzdeki hafta izinliymiş eşim komple badana içinde bir arkadaşı yardımcı olucak hafta sonu
Ben sadece çay demleyip birde yemek yapacağım iki kere onlara ordanda yırttım
Allahın izniyle bir sonraki haftasonu çoğu iş bitmiş olucak ve koltuk takımı geldikten sonra sizlerede gösteririm

CECOOMMM. Allah ıslerını ras getırsınn..hersey yolunda gıtsın ınsallahh...

ELOCANNN...canım hsg yarındı galıbaa herseyy guzell olacakkk..kasma rahatt oll..

Kızlar ben dr gıttım bugunn pek ıc acıcı degıll..10 mm. Mıss..gec buyuyor dedı beklıcez bakalım bı kac gun daha cuma yıne gıdıcemm..bılmem durum ne olurrr..dualarınızı eksık etmeyınnn..gıdgıde yoruldugumu hıssedıyorummm..

Amin canım sağol.isteyen herkese nasib etsin Allah.
Rabbim evlatlarını da sana bağışlasın.Dün regl oldum yine.Zaten biliyordum.Artık üzülmüyorum bile.En azından çok gecikmedi diye seviniyorum hatta.

Amin.teşekkür ederim.Allah evladınızı size bağışlasın.Gerçekten bir kadın anne olabildiği için ne kadar şükretse azdır.İstemiyordum falan diye üzülmeyin sakın.Büyük bir nimet bu Allah'ın size verdiği.Gerçi istemiyordum diyenler bile hamile olduğunu hissettiği zaman bu düşüncesinden vazgeçiyor.Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah bu duyguyu

İnşallah canım.Yaza kadar olmazsa tüp denemeyi düşünüyoruz zaten.Ama inşallah gerek kalmaz.

Canım Allah kolaylık versin.Zor işler bunlar ama sonuç güzel olacaktır.Merak ettim ben de.Bitince resimlerini at.

Canım üzülme benim 3 kere tam istenilen boyutta büyüdü çokta kaliteli dediler yine olmadı yine olmadı.
Olacağı varsa oluyor hiç canını sıkıp stres yapma.Bir de ben bal tarçın çörek otu yediğim ay daha iyi büyümüştü yumurtam.İstersen dene.

Günaydın canım ; yoooo asla Rabbim iyiki bana onu gönderdi hiç üzülürmüyüm. Biz zaten 6 ay sonra düşünüyorduk ama oluncada dünyalar bizim oldu. sadece ekonomiyi ayarlayalım sonra düşünelim demiştik tabii ben pkolu olduğumu bilmediğim için korunmayı bırakınca hamile kalacam sanıyordum hemen :)))Ama dr tedavi falan deyince bari bırakalım olursa olsun dedik ve ALLAHIMA binlerce kez şükür onu bana gönderdi.. Zaten aileler sorup duruyorlardı ne zaman bebek diye diye bizde daha var diyorduk. Ama şimdiki aklım olsa inanın evlenir evlenmez çocuk isterdim ne güzel olurdu şimdi 4 yaşında olurdu. isteyen herkese nasip etsin.

Yani istemiyor değildik sadece bir 6 ay geçsin bir ekonomi sıkıntımız vadı onu da halledelim ondan sonra kesinlikle istiyorduk. Asla istenmeyen çocuk değil aksine tüm sülale gözlerini bize dikmişti çocuk çocuk diyeee ) Siz bide bizi hastanede doğumda görseydiniz görmemişlerin bebeği olmuş gibiydik )) bir önceki paylaşımımda asıl anlatmak istediğim hiç ummadığıınız anda Rabbim gönderiyor içinizi ferah tutun..

Son düzenleme:

Tabi canım.Hangi anne istemez ki bebeğini.Bazı durumlarda ertelemek zorunda kalıyorsun.Ama düşünmeyerekte olsa olduktan sonra zaten dünyalar senin olur.Ben erken diye üzülüyorsan üzülme diye dedim.Gerçekten büyük bir nimet.Benim bir arkadaşım hiç istemeylerek hamile kalmıştı.Çok üzülmüştü.Daha erken diye.Ama şimdi aşkla büyütüyor bebeğini...Biz de sadece iki ay korunmuştuk.Ben zaten pkolu olduğumu biliyordum.Bırakalım dedik olursa olsun kısmetiyle gelir dedik.Bizimde borçlarımız falan vardı.Ama 2buçuk yıl oldu gelen giden yok.Her ay yeni bir umut...Rabbim isteyen herkesi versin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın,

Oooo senin o 9 mm ken bir anda büyüyen yumoşunu hatırladım. Canım veren Allah ol derse olur. İnşallah bebeğin seninle olacak. Bugün senin kaçıncı günündü ki yani klomen mi kullanmıştın bu ay. Adetten sonra kaçıncı günündü?

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Aslında çok işim var hatta birazdan girişeceğim ama bir sizlere bakayım dedim
Bulaşık makinemi eşim tamir etmeye çalıştı ama nafile hala çalışmıyor yani mecbur içindeki kalan bulaşıklarıda elde yıkayacağım tam zamanıydı

Allahtan büyük kızım bana gelince biraz yardımcı oluyor da bugün bitiririz vitrin faslını
Yarın inşallah anneme gideceğim kızlar o akşam annemde kalıcaklar ki cumartesi sabah onlarla uğraşmayalım
Anam işler gözümde öyle büyüyor ki anlatamam
Hem seviniyorum değişiklik olucak diye hemde bir yandan nasıl bitecek onca iş diyorum sonuçta daha başlamadık bile
Neyse hayırlısıyla herşey olur nasılsa

güle güle ağız tadıyla oturun evinizde değişiklik iyi gelir.
sizde dukan yapıyormuşsunuz bende başladım kilo verdim bıraktım ve hopp 6 kilosunu geri aldım şimdi de başlayamıyorum bir türlü inş.yarın başlayacağım sizde dukan yapıyorsunuz menülerimizi paylaşsak destek olsak nasıl olur.

Ben geldim :))
Vee sonunda rahim filmim çekildi kurtuldum çok sukur ... Çok kisa suren bi işlem anlik birde siddetli agrisi oldu şimdide adet sancisi gibi agrim var...çok şükür tuplerim acikmis

canım nasıl yapıyorsunuz bal çörek otunu çörek otunu direkmiii karıştırıyorsunuzzz??? dnicemm dr umm yiyebilirsin dedi soğan kurunede okey verdii....bakalım denicem ama geç kaldım biraz çörek otunaa...benimde daha öncebüyüdü çatlattık amaa olmadıı..bu ay olsaydı aşılama yapacaktık ama hayırlısıı...bakalım yarın gidicem büyümüşmü belli olurr...

Ben geldim :))
Vee sonunda rahim filmim çekildi kurtuldum çok sukur ... Çok kisa suren bi işlem anlik birde siddetli agrisi oldu şimdide adet sancisi gibi agrim var...çok şükür tuplerim acikmis

ayyyyyy hadii gözümüzz aydınnnnnn....çok şükürr..şimdi önümüzdekiii maçlaraaa....

Merhabaa arkadaşlarr nasılsınızz
ben hamdolsun iyiceyimm dişimi çektirdim antibiyotiğim bitiyor ağrıkesici almamaya direniyorum ada81 tavsiyesiile günde 2 kase yoğurt yiyorum dişin yeri ağrıyor biraz amaa
ya a kızlar bel ağrısı olur mu yumoş döllenince ? yani yoksa Allah korusun
neyse güzel şeyler için dua ediyorum hepimiz için
kilo bildirimim + var ne kadar kısmaya çalışsamda azcık mincik derken yiyorum kaçamakları
93,5

Canım beklemek zor da bu süre benim hep dişle ilgili sıkıntılarla geçiyor
ya antibiyotikte alıyorum doktor döllense de ilk hafta alınır dedi bir de zaten başka çare yok iltihap yapmaması gerek
progestan devam ediyor bel ağrısı var ya ürperiyorum
midem bir garip yai psikolojik sanırsam geçen ay doktor miden bulanmaz hemen demişti
waw canım benim sen de dualarımdasınn Alalhın izni ile hep birlikte güzel haberler verelim inşallahh
birde " Ya Evvel Ya Varis Ya Mücib " esmalarını elimden geldiğince çekiyorum Meryem suresini dinliyorum
yüreğim ferahlıyor umutlanıyorum
bir de yani Allahın ol emrinde olan her şeyden sadece biri bu bebişlerin olması Rabbimiz tüm azaları tam sağlıklı hayırlı evlatlar versin sağlıcakla dünyaya getirelim tüm sevdiklerimizle sağlıcakla büyütelim inşallahhhh
bu Cuma gecesi duamız olsun Hayırlı Cumalar

ceco sen çok duyarlı bir insan iyi bir annesin Maşallah
insanların kırılgan yüreklerini incitmeden güçlü durabilecek hayırlı evlatlar yetiştiriyorsun canım
inşallah bizlerde senin kadar iyi annecikler olabiliriz

Sağol canim ptesi sonucumu alicam doktoruma gostericem artik tedaviye başlamak istiyorum ilaç içmek istiyorum

S aleyküm herkese hayırlı akşamlar kızlar
Kayınvalidelerden biraz önce geldik çocukları yatırdım eşim kurtlar vadisini izlerken bende tlf dan nete gireyim dedim
Wawcım iyi dileklerin için sağol
Burnum tıkalı ve hiçi koku ve tat almıyorum bu aralar iyice yeme düzenim bozuldu ama en kısa zamanda toparlanacağım
wawcım sitres yok Rabbim yar ve yardımcın olsun
Elocan seninde canım
Ceco şahane,ev yeniliyor
Ben bizim kocişe salona bir avize aldıramadım yaa..kolay gelsin sana

Bu arada kızlar benim ablamda kiloya kafayıbozdu.çok kilolu değil ama dikkat etmesine rağmen veremiyor..ben kilonu koruduğuna şükret diyorum neyse televizyona çıkan ve Ankara'da olan ünlü bir diyetisyene gitti özel bir merkez..ücretini duyunca şaşırdım aylık 800 civarı
Ilk görüşmeye ücretsiz alıyorlarmış ablam okadar veremem deyince yardımcıolmuşlar
Iki haftalık bir diyet vermiş ama harfiharfine uymasını istemiş
Meyvelerin bile gramını ölçerek yemesini söylemiş ayrıca ara öğünlerde diyetbisküvileri var
Valla ben öyle sıkılığa gelemem dedim
Ablam mecbur gittiği davetlere yanında öğününü götürüyor .hele ona hiç gelemem dedim
Aslında kilo vermenin formülü aynı;az ve sık yemek sporla desteklemek
Yarında yoğun birgün
Haftaiçi çok çabuk geçiyor tartıda herkese eksiler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…