Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Sabah erkenden uyandım ama ancak fırsatım oldu gelmeye
Ya bu sabah canım sıkıldı
cuma ne güzel eksi çıktım şu anda okadar dikkat etmeme rağmen artı çıkıyorum :26: ulen yoksa ödemmi attımda tekrar ödem oluştu
Lennn ben bir türlü kilo veremiyecekmiyim diye sabah sabah kendi kendime söylendim durdum ama bakalım cumaya daha var nasılsa inşallah yine geçen haftaki rakamı görürüm
canım hiç korma
Rabbim ol dedikten sonra inan hiç bir rahatsızlık engel değil
Her zaman kendimi örnek gösteriyorum
Ben ikinci kuzuma hamile kalmayı düşündüğümde 3 ay korunmadığımız halde hamile kalamadım. O ara PKOlu olduğumu öğrendim hatta doktor tedavi olmazsan asla çocuğun olmaz hatta
tüp bebek bile yapmak zorunda kalabiliriz dedi :26:
Büyük kızım o zaman 9 yaşında olduğu halde sanki hiç çocuğum yokmuş gibi günlerce ağladım benim bebeğim olmayacak diye
neyse tedavi olmaya karar verdim ve tabi endokrinden randevu almam bile 3 ay sürdü :26:
Randevumu aldım ve ayrıntılı hormon tahlili istedi doktor. Sonuçları alıp doktora götürmeden bir gün evvelde çok hafif bir lekelenme oldu
ben aman adet oluyorum diye düşündüm. Hatta sancım var diye en sonunda dayanamadım doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim
hatta düşük riski vardı ama şükür Rabbim yiyecek ekmeği varmış kuzumun bana sağlıklı bir şekilde kuçağıma almayı nasip etti
Endokrin doktoruma sonuçları gösterip müjdeyide verince doktor inanamadı
olamaz imkansız falan diye tutturdu
Tüp bebekmi yaptırdın diye tutturdu
dedim RAbbim ol dedi oldu Tıp istediği kadar imkansız desin
O yüzden sakın ümitsizliğe kapılma ve bu sürecin bir sınav olduğunu düşün
tevekkül et ve gerisini Rabbime bırak
İnan ben tek tüpü alındığı halde hamile kalması imkansız denilen biriyle bile karşılaştım
şu anda kuzusu 6 - 7 aylık ve dünya tatlısı
Rabbim hepinize en kısa zamanda müjde veremyi nasip etsin....Aminn