Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Ay ne gündü beee :KK52::KK52::KK52::KK52:
Akşam üzere ufak bir işim vardı dışarda onu halledip tam eve geldim keyif yapar dinlenirim derken eşim müjdeli haber verdi :KK53::KK53::KK53: Ablası gelicekmiş diye :KK53::KK53::KK53:
O arada eşimin halası arayınca onlarıda davet ettim :KK1: bari onlarla sohbet ederim dedim malum görümceyle pek sohbet sarmıyor :KK1: Neyseki kabul etti eşimin halalarıda gece iyi geçti sayılır ama ben tabi yine çok yoruldum :KK34:

Çok şükür dolabı boşaltma işi bitti bugün :KK34: artık yarın akşam eşim TVyide diğer odaya alacak gece ki cumartesi sabahı taşları döşemeye usta geldiğinde iş olmasın :KK34: adam taşları döşerken bizde eski Tv ünitesinin durduğu duvardaki kağıdı sökelim :KK34:
Koltuklarla masa sandalyede alıncak KPnin eski ortağı sağ olsun ihtiyaç sahibi bir aile varmış tanıdığı ona götürecek koltuk ve masa sandalyeyi :KK34: kullanılmıyacak gibi değil sonuçta :KK34:

güle güle ağız tadıyla oturun evinizde değişiklik iyi gelir.
sizde dukan yapıyormuşsunuz bende başladım kilo verdim bıraktım ve hopp 6 kilosunu geri aldım şimdi de başlayamıyorum bir türlü inş.yarın başlayacağım sizde dukan yapıyorsunuz menülerimizi paylaşsak destek olsak nasıl olur.

Canım çok sağ ol :KK34: daha iyileri sizlerin olur inşallah :KK34: Aminnnnnnn
Canım maalesef bende dukana son vermek zorunda kaldım :KK50: 19 gün dayandım ama vere vere 4 kg verdim üstelik artık iyice etten tiksinmeye başladım :26: hatta en son geçen akşam köfte yiyecekken okadar midem bulandı ki kendimi zor tuttum :KK53: birde ne kadar su da içmiş olsam böbreklerim ağrımaya başladı o yüzden eşim bırak şunu demek zorunda kaldı :KK34:
Sen yapabilirim dersen sana yardımcı olmaya çalışırım ( menü oluşturmada falan :KK34: ) en azından böyle bir yardımım olsun :KK34:

ceco sen çok duyarlı bir insan iyi bir annesin Maşallah
insanların kırılgan yüreklerini incitmeden güçlü durabilecek hayırlı evlatlar yetiştiriyorsun canım :nazar:
inşallah bizlerde senin kadar iyi annecikler olabiliriz :KK16:

Çok sağ ol canım o senin yüreğinin güzelliği :KK16:
Eminim sende en kısa zamanda Rabbiminde izniyle o duyguyu tadacak ve çok daha duyarlı ve iyi bir anne olacaksın :KK19::KK19::KK19:

Ben geldim :))
Vee sonunda rahim filmim çekildi kurtuldum çok sukur ... Çok kisa suren bi işlem anlik birde siddetli agrisi oldu şimdide adet sancisi gibi agrim var...çok şükür tuplerim acikmis

canim gòzün aydin cok sevindim..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin...teyzesi biz halen beklemedeyiz kizim cok nazli cikti.

canim gòzün aydin cok sevindim..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin...teyzesi biz halen beklemedeyiz kizim cok nazli cikti.

Çok sağol canim çekildim kurtuldum bundan da...bacaklarim ve yumurtaliklarim agriyi hala inşallah bugün gecer normal hayatima donerim...
Hsg cekildigin ay hamile kalman daha kolay oluyor diye okumuştum ama eşim gidicek hafta sonu o sansida kaybetmiş olucam :KK50:
Senin nazli meleginin gününden önce gelmeye niyeti yok sanirim
Düşük yapabilirim erken doğum yapabilirim dedin dedin bak hamdolsun herşey yolunda gitti...inşallah doğumunda kolay olur meleğini saglikli sihhatli kucagina alir mis kokusunu içine cekersin....doğum sancisi sirasinda bizlere de dua etmeyi unutma

canım nasıl yapıyorsunuz bal çörek otunu çörek otunu direkmiii karıştırıyorsunuzzz??? dnicemm dr umm yiyebilirsin dedi soğan kurunede okey verdii....bakalım denicem ama geç kaldım biraz çörek otunaa...benimde daha öncebüyüdü çatlattık amaa olmadıı..bu ay olsaydı aşılama yapacaktık ama hayırlısıı...bakalım yarın gidicem büyümüşmü belli olurr...

ayyyyyy hadii gözümüzz aydınnnnnn....çok şükürr..şimdi önümüzdekiii maçlaraaa....

Canım ben göz kararı yaptım ölçüyle değil.Bir küçük kase bala 2-3 çay kaşığı tarçın ve 3-4 çay kaşığı çörek otu(çekilmiş)
Aklıma geldikçe yiyorum.Eşine test yapıldı mı canım.Onda bir sıkıntı var mı?Biz de aşılama yaparız diye bekliyorduk ama dr direk tüp deyince kaldık öyle.

merhaba kızlar;

Temizlik yap evi topla ancaaa gelebildim.
Kilo bildirimi yapayım sonunda 75.00 gördüm hahah 200 gr gitmiş ama bu hafta ben her sabah tartıldım 75.00 verdi yani sabitledi sanırım 200 gr daha almam inşallah. hasta olduğum için çok diyet yapadım sporda yapamadım yinede iyi gitmiş :KK1::KK1::KK1::KK1:

Artık iyileştim spora başlarım inşallah .

merhaba,nasılsınız?kimseler yok bugün kilo bildirimi yapacaktım.

boy:1,72
Güncel kilo:100,1
Hedef kilo:75
Spor yapamıyorum ö.şirkette muhasebeciyim cumartesi de dahil sabah 8 akşam 6 çalışıyorum haftanın 3 günü de dersanem var malum KPSS için eve 10,30 da giriyorum.spora vaktim kalmıyor.ama haftada 3-4 defa işyerine kadar yürüyorum 30-40 dakika kadar sürüyor.bu da benim sporum olsun.

bugün başladım bakalım dukana inş.kaçamaksız en kısa sürede inerim istediğim kiloya.

slmm kızlar bugün yorgunluktan ölüyorumm.

Wawcım seni de çok merak ediyorum bugün kontrolün vardı yumoşlar ne durumda. Benim bugün kontrolüm vardı ama gitmedim. Yani o kadar iş vardı ki okulda gitmek işime gelmedi. Tedavi oluyorum ama bir rahatlık var bende sorma gitsin :KK16: aklım beş karış havada dolaşıyorum.

Bugün klomene başladığım 10. gün adetimin de 13. günü yani 3.günü başlamıştım. Zaten pazartesi tekrar randevu aldım o zamana kadar yumurta varsada büyür yoksa Allah kerim bir daha ki sefereee.

Cececumm çok çok çokk kolay gelsin sana :) Biran önce bitirirsin işlerini inşallah. Yeni eşyalara yeni misafirler gerek :KK70:

Ve bütün kızlarrrrr bol eksili haftalar diliyorum size

Elocannn tedavin şimdiden hayırlı olsun. En yakın zamanda güzel haberler alırsın inşallah canım. :KK34:

Son düzenleme:
S aleyküm kızlar
Eşimle güzel bir film izliyorduk ama unutmadan bildirim yapayım dedim 76.5 kg
Artık sıkıldım inişe geçmek istiyorum yarın da kreşe gideceğiz velilerle kahvaltımız var eve gelinceye işim var yorgun olmazsam oturma odasını temizleyip eşyaların yerini değiştireceğim
Bu arada hala tat ve koku alamıyorum tlf elime aldım eşim söylenmeye başladı :)

Ben geldim :))
Vee sonunda rahim filmim çekildi kurtuldum çok sukur ... Çok kisa suren bi işlem anlik birde siddetli agrisi oldu şimdide adet sancisi gibi agrim var...çok şükür tuplerim acikmis

cnm benim ara ara girdiğim için gözlerim sizleri arıyor.hsg sonucun iyi çıkar inşallahh.

benim bu ay boş ayımdı.yumurtlama akıntılarını gördüğüm günleri değerlendirmeye çalıştık.inşallah yumurtlamışımdır.28 şubat batım.bakalım belki böyle kendiliğinden nasip olur

selam kızlarr nasılsınız ben bugün daha iyiydim hamdolsunn
waw canım neredesinnnn doktora gittin miii
yumoş nasıl inşallah her şey yolundadırr
sende çörekotu bal tarçın mı yapacaksın
onu ben denedim sanırım 5 ay oldu yada 4 sabah akşam aç karnına yiyordum
elocann canım geçmiş olsun inşallah hayırlara vesile olur bebişiniz gelir

Ada maşallah yine de iyi canım sen kendine dikkat et :13:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:
Ay ne gündü beee :KK52::KK52::KK52::KK52:
Akşam üzere ufak bir işim vardı dışarda onu halledip tam eve geldim keyif yapar dinlenirim derken eşim müjdeli haber verdi :KK53::KK53::KK53: Ablası gelicekmiş diye :KK53::KK53::KK53:
O arada eşimin halası arayınca onlarıda davet ettim :KK1: bari onlarla sohbet ederim dedim malum görümceyle pek sohbet sarmıyor :KK1: Neyseki kabul etti eşimin halalarıda gece iyi geçti sayılır ama ben tabi yine çok yoruldum :KK34:
Çok şükür dolabı boşaltma işi bitti bugün :KK34: artık yarın akşam eşim TVyide diğer odaya alacak gece ki cumartesi sabahı taşları döşemeye usta geldiğinde iş olmasın :KK34: adam taşları döşerken bizde eski Tv ünitesinin durduğu duvardaki kağıdı sökelim :KK34:
Koltuklarla masa sandalyede alıncak KPnin eski ortağı sağ olsun ihtiyaç sahibi bir aile varmış tanıdığı ona götürecek koltuk ve masa sandalyeyi :KK34: kullanılmıyacak gibi değil sonuçta :KK34:
Canım çok sağ ol :KK34: daha iyileri sizlerin olur inşallah :KK34: Aminnnnnnn
Canım maalesef bende dukana son vermek zorunda kaldım :KK50: 19 gün dayandım ama vere vere 4 kg verdim üstelik artık iyice etten tiksinmeye başladım :26: hatta en son geçen akşam köfte yiyecekken okadar midem bulandı ki kendimi zor tuttum :KK53: birde ne kadar su da içmiş olsam böbreklerim ağrımaya başladı o yüzden eşim bırak şunu demek zorunda kaldı :KK34:
Sen yapabilirim dersen sana yardımcı olmaya çalışırım ( menü oluşturmada falan :KK34: ) en azından böyle bir yardımım olsun :KK34:
Çok sağ ol canım o senin yüreğinin güzelliği :KK16:
Eminim sende en kısa zamanda Rabbiminde izniyle o duyguyu tadacak ve çok daha duyarlı ve iyi bir anne olacaksın :KK19::KK19::KK19:

Ceco hayırlı uğurlu olsun tüm eşyalarınız ve evinizin yeni hali
:) inşallah şen kahkahalarınızla dolsun
dukanı bıraktın mıı yaa maşallah ne güzel kilo vermiştinn
canım yaa :KK43: ah işte insan tiksiniyordur tabi Allah yardımcımız olsun
Allah razı olsun inşallah ben ve tüm arkadaşlarımıza nasip olur iyi anneler olmak aminnnnn:KK16::KK16:

Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin arkadaşım doğumun kolay olsun inşallah

Son düzenleme:
bende hastayım 26 yaşım ama bekarım . bende çocuk sahibi olamıcmmı kprkuyrm yaşımda geç :KK43:(((

bende hastayım 26 yaşım ama bekarım . bende çocuk sahibi olamıcmmı kprkuyrm yaşımda geç :KK43:(((

slmm neden geç oduğunu düşünüyorsun ki. Bence şimdiden böyle düşünmeye başlama. İnsanlar kaç yaşında anne oluyorlar duyuyoruz. Şimdidn karamsarlığa düşme canım.

Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen :KK43: bugun tekrar test yaptım ama bısey cıkmadı

slmm neden geç oduğunu düşünüyorsun ki. Bence şimdiden böyle düşünmeye başlama. İnsanlar kaç yaşında anne oluyorlar duyuyoruz. Şimdidn karamsarlığa düşme canım.

evet haklısın aslında canım ama ne biliyim yaşadığım yer küçük hali ile bilirsiniz toplumsal bir baskı var üzerimde bende sırf evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum ama bi yandan da bu gibi korkularım var . umarım ilerde bugünlere bakıp sadece gülümserim ..

Kizlar, sogan suyunun gozunu seveyim. O kadar ilac ictim grip oldum diye kesin adet gecikir dedim. Inanamiyorum tam gununde adet oldum. Ise yaradi sogan suyu devam edecem saracoglu 3-4 ay yapin demisti..cok mutlu oldum

Canım ben göz kararı yaptım ölçüyle değil.Bir küçük kase bala 2-3 çay kaşığı tarçın ve 3-4 çay kaşığı çörek otu(çekilmiş)
Aklıma geldikçe yiyorum.Eşine test yapıldı mı canım.Onda bir sıkıntı var mı?Biz de aşılama yaparız diye bekliyorduk ama dr direk tüp deyince kaldık öyle.

hımm çörek otunu nasıl geçtin yazzz...benim roboot var ama büyük çörek otunu nasıl çekecekk...acaba balla koyum blendıramı ceksem :) :) bu ay geçti amaaaa bidahaki aya bende yapıcamm...

Selam kızlar bugun kan testı yaptım 0.453 çıktı gunünü 2 gün gecmiştim acaba erken mı yaptırdım ki pcosum glifor kullanıodum ve 22 günde bir oluodum acaba gec dollenmemı

X