Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlarr ben geldimmmm...kardeşlerim bendeydii...ve cuma günü dr dan çıkıp bende karşıya geçtimm...kardeşimin damat bohcasını götürecektkk..ve şükür bugün oda hallolduu...

gelelim banaaa...bende haberler iyi değill..büyümemiş yumoşş....11 de kalmış yine vurul dedi iğne vuruluyorum pazartesi yine gidicem...

kafaya takmaa dedii..bide bi şurup yazdı bunu iç kafanı dagıtır dedi..duygusallıgını alırr..ama eşim almadı ilaçı simdi aaraştırcam biraz bakalım nein nesiymişşş...cuma günüü dr dan çıktıktan sonra yine cok kötüydümm..ama şükür atlattım annemlerdeki telaştan unuttum gittii...

şimdi ee geldim hemen size yazmaya başladım eşimdetrip attı pcdeyim diye aşagı indii :): )

listeiçin kusura bakmayın bildirimyapanlarınkini düzenledimm hemenn paylaşıyorumm..

Selam kızlar bugun kan testı yaptım 0.453 çıktı gunünü 2 gün gecmiştim acaba erken mı yaptırdım ki pcosum glifor kullanıodum ve 22 günde bir oluodum acaba gec dollenmemı

canımm pkodaa geçikmelerr oluyorrr...biraz daahhabekle istersen sonra dr gider yada söktürücü alırsınnn...test sonucuna göre gebelik yokk...glıfora devam ett faydası çokk...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68,6menevşe6968,6
69eftelya68,167,8
73,5eloocan70,5
100,1smygnc100,1100,1
75,4ada8175,275
75,5minimax71,1
82eranisa7676,5
83.3waw7979
120ceco34117
100kgşipşirine93,393,5

Son düzenleme:
canımm pkodaa geçikmelerr oluyorrr...biraz daahhabekle istersen sonra dr gider yada söktürücü alırsınnn...test sonucuna göre gebelik yokk...glıfora devam ett faydası çokk...

Glıfora bsladıgımdam berı cok düzenliydı22 günde bır oluodum bu ay olmadı ama hıc ağrım sancımda yok test yaptım önce yoktu sonra bır saat sıra silik çıktı o kafamı karıştırdı o yızden gıttım sonuc0.453cıktı kafam karıştı erken dollenmemı dıe :KK43:(

Selam kızlar bugun kan testı yaptım 0.453 çıktı gunünü 2 gün gecmiştim acaba erken mı yaptırdım ki pcosum glifor kullanıodum ve 22 günde bir oluodum acaba gec dollenmemı

selam....canım geç döllenmen olabilir bir hafta sonra tekrar yaptır canım ...bende pkluuym bende kulladım glifor ama faydasını göremedim ben ...sadece kilo verdirdi biraz okadar...sana faydası olmasına sevindim....ben ilaçsız regl olamuyorum hiç...illaha duphaston içiyorum içmesem olmuyorum ...test yaptın mı gebelik testi ??????????

selam....canım geç döllenmen olabilir bir hafta sonra tekrar yaptır canım ...bende pkluuym bende kulladım glifor ama faydasını göremedim ben ...sadece kilo verdirdi biraz okadar...sana faydası olmasına sevindim....ben ilaçsız regl olamuyorum hiç...illaha duphaston içiyorum içmesem olmuyorum ...test yaptın mı gebelik testi ??????????

Evet bugun yaptırdım 0.453 çıktı inşallah vardır

Nerdesiniz kizlar yine sessizlik hakim. Malum pazar esimle ciktik biraz gezdik havaguzeldi. Bugun diyet hic yapamadim yarin baslayacam sogan suyu sayesinde gununde adette oldum insallah bundan sonra gununde adet olurum sogan suyuna devam.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK1:
Yorgun ama bir o kadarda iyi hissediyorum kendimi :KK1:
Aklımdayken iki günlük menümüde paylaşayım ki sonra biriktimi ne yediğimi unutmayayım :KK1:

Cumartesi;
Sabah;
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 fincan şekersiz çay

ara;
1 türk kahvesi

Öğle;
3 kurabiye :KK17:
2 fincan şekersiz çay ( tadilattan dolayı yemek yemeğe fırsatımız olmadı :26: )

ara;
1 fincan nescafe ( şekersiz )

akşam;
1 kase çorba
5 köfte ( fırın )
bol salata
2 çiğköfte :KK17:
1 bardak ayran

Pazar;
sabah;
sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara;
1 fincan şekersiz çay

Öğle;
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin

ara;
1 fincan şekersiz çay

Akşam;
1 kase çorba
3 yk patates yemeği
3 YK erişte
1 bardak ayran
1 kase karışık salata

Akşam yemekleri hep saat 5de yedik ( annem gider gitmez hadi sofraya diyince :KK1: ) gece sırf şekersiz çay içiyorum :KK34:
Su maalesef ancak günde 1 litreyi buluyordur :26: koşturmaktan aklımıza bile gelmiyor :KK1: ama bu hafta düzeltmeye çabalıyacağım :KK34: söz :KK34:

günaydın kimsecikler yok.burası bu kadar sakin olmazdı iyimisiniz?
cumartesi ve pazar diyetimi yapamadım cumartesi bel ağrısıyla uyandım aslında kuyruk sokumu kıpırdayamıyordum ama yinede işe gittim tabi ama 11 e kadar dayanabildim oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum sevgili patroniçem eve yolladı ilaç alacağım için babam birşeyler yedirdi zorla 2 gündür yatıyordum hatta dün iyiydim bugün yine ağrı felaket sadece ganonun schokolodunu içip ilaç aldım umarım iyi olurum insanın neresi ağrıyorsa canı orada oluyormuş :KK43:(
martın 21 ne kadar 89 a inmem gerek çok zor görünsede olacak inş.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Hazır eşim sabah sabah dükkana bir alet almaya gidince bende buraya damladım anında :KK1:
Dün nasıl yorulduysak ancak uyanıp kendimize geldik :KK1:
Aslında dün ben Volkan konağıda izleyip geç yatınca normaldir :KK1:
Beyfendiye dün o programa gitmek istediğimi söyledim ama paşamız kabul etmedi :26: neymiş efendim ne gerek varmış :26: ulen uyuz başkası söylese anında atlarsın diyecektim ama sonra vazgeçtim duymamazlığa geldim :KK34:
Aradan bir saat geçti ulen şu herife beni bir götüremedin gitti dedim :KK60: anam bir krize girdi :KK60: neymiş efendim senelerdir takmışım bu adama :KK1: ille gitmek istiyormuşum falan diye hesapta kıskançlık krizine girdi ve küstü yattı :KK60:
Sabahta ben bu sefer konuşmuyorum senle dedim :KK1: aaa ne olu ki diyor bide :KK1: dedim sen bana volkan konak yüzünden bağırdın gece :KK53: küstüm işte dedim :KK1: nasıl gülüyor yine çocuk gibisin yaa diye :KK1: neyse bakarız bir ara dedi :KK1: tabi önce bir tadilat bitsinde bir iki hafta dinlenip kendime geleyim dedi :KK1:
Tabi biliyor ilk fırsatta yine hatırlatırım ona bu sözünü o yüzden direk bir iki hafta geçsin diyor ki yapışmayayım hani gidecektik diye :KK1:

Bugün şükür duvarlara girişeceğiz :KK34: ben bütün köşeleri ve dar alanları boyayacağım o büyük duvarları :KK34: yarında ikinci katı geçersek inşallah işimiz bitmiş olucak :KK34: Çarşamba zaten parkeler gelicek :KK34:
Perşembe günüde doğum günümmmmmm:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Benim evde mobilya olmadığı için anneme geçiceğiz akşam :KK34: eşim ille pasta alayım diyor ama bakalım istemem yan cebime modundayım şu anda :KK60:

Bu arada benim kızlar 3 gündür annemlerde ya :KK1: ufaklık dün akşam gittiğimizde anne ben dedemlerle almanyaya gidiceğim bisiklet kullanacağım orada demezmi :KK60: Özlemiyecekmisin beni diyorum seni çok seviyorum ama bisiklet kullanmam lazım diyor :KK60:
Her sabah anneannesini uyandırıyormuş; anneneciğim uyan sabah oldu diye :KK1:
Yemek yaparken bende yapacağım diyormuş ve yemeğin tuzunu o atıyormuş her defasında :KK1:
Ablasıyla boğuşuyorlarmış sonra babam bir durun diye sesini yükseltince gidip ablasına sarılıyormuş dedeciğim niye bağırıyorsun biz çot düzel anlaşıyoruz diyormuş :KK60:
Evde çalan tüm telefonlara o bakıyormuş :KK60:
İnanılmaz özlüyorum ikisinide ( akşamları bir kaç saat gördüğüm halde :KK1: ) ama ikiside hallerinden memnun :KK1: bakalım salı akşamıda kalırlar sonra çarşamba sabahtan annem göndericek onları ( kadıncağız pazara çıkacak oda sonuçta önümüzdeki pazartesi almanyaya gidecek alışveriş yapması lazım bir kaç gün :KK34: )

Anammmm benimkide geliyormuş :KK1: iş başı yapacağım birazdan :KK1:

selamun aleykum kizlarrr...
hepinizi cok ozledim ama konu zayiflama olmayinca buraya gelip yazinca sizi uzmekten korkuyorum. arada uzaktan bakiyorum size... ben iyiyim cok sukur fazla kilo almadim sukur. yani korktugum kadar degil diyim. insaallah herkes iyidir hepinizi opuyorum aklimdasiniz... ALLAH ima rmanrt olun

cnm benim ara ara girdiğim için gözlerim sizleri arıyor.hsg sonucun iyi çıkar inşallahh.

benim bu ay boş ayımdı.yumurtlama akıntılarını gördüğüm günleri değerlendirmeye çalıştık.inşallah yumurtlamışımdır.28 şubat batım.bakalım belki böyle kendiliğinden nasip olur
Canım benımde gözüm sizleri arıyor inanki....
Hsg iyi çıktı canım iki tarafta açık bugün vajinal ultrason ve muayene oldum smer testimin bir senesi dolmuştu onu yeniledik dr yumurtalarınmı yumurtalıklarınmı tam anlıyamadım iyi dedi bazen insana öyle bi hal geliyoki soru sormayı unutuyosun birde askeri hastaneye gidiyorum kasılıyorum yaa :)
ptesı 21. gün testim yapılcak prolaktinimime bakılcak haftaya salı tüp bebek konseyine çıkıcaz eşimle çok heyecanlıyım biranda tüp bebek yoluna girdik fazla bilgimde yok neler yapılcak nasıl oluyo falan diye
İnşallah bu ay yüzümüz güler canım ...

günaydın kimsecikler yok.burası bu kadar sakin olmazdı iyimisiniz?
cumartesi ve pazar diyetimi yapamadım cumartesi bel ağrısıyla uyandım aslında kuyruk sokumu kıpırdayamıyordum ama yinede işe gittim tabi ama 11 e kadar dayanabildim oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum sevgili patroniçem eve yolladı ilaç alacağım için babam birşeyler yedirdi zorla 2 gündür yatıyordum hatta dün iyiydim bugün yine ağrı felaket sadece ganonun schokolodunu içip ilaç aldım umarım iyi olurum insanın neresi ağrıyorsa canı orada oluyormuş :KK43:(
martın 21 ne kadar 89 a inmem gerek çok zor görünsede olacak inş.

geçmişş olsunn canımm..nasıl bişi iyi biliyorumm o agrıyıı...amageçmedii bendee....yürürken ayaktayken hiç bir sorunum yokk amaoturuyorum yine sorun yokk kalktıgım anda fecibi ağrı sanki demir bi cubuga oturmusumdaordan kaldırıyorum kendimii..nefesim kesiliyor acısınaaa.....

ben dr gittim..ilaç vermedi..hemen oturma simidi al dedi ve hep buna oturacaksın dedii...bide enjeksiyon tedavisi dedi..kuyruk sokumuna kortizon bırakacakmış oda agrıyı kesecekmişş bende ona yanaşmadımm...böle yaşamaya alıştım gittii...evde sorun yokk ya yatıyorum yada yanlıyorum ama dışarda zorrr...

Hsg iyi çıktı canım iki tarafta açık bugün vajinal ultrason ve muayene oldum smer testimin bir senesi dolmuştu onu yeniledik dr yumurtalarınmı yumurtalıklarınmı tam anlıyamadım iyi dedi bazen insana öyle bi hal geliyoki soru sormayı unutuyosun birde askeri hastaneye gidiyorum kasılıyorum yaa :)
ptesı 21. gün testim yapılcak prolaktinimime bakılcak haftaya salı tüp bebek konseyine çıkıcaz eşimle çok heyecanlıyım biranda tüp bebek yoluna girdik fazla bilgimde yok neler yapılcak nasıl oluyo falan diye

anamm tüpp bebekmi yaptırıcann direekkk...hadi bakalımm hayırlısıı olsunnn...bende bugun tüp bebek fiyatı aldım ilaçlar hariç 4500 dedilerr...ama aşılama istiyorum öncee veee bu ay oda olmayacak 2 ay ara verdi dr umm :KK14::KK14::KK14::KK14:

kızlarr ben geldimm..pek iyi değilimmm kiloo dersen aldı başını gittiii..80 gördüm bi ara yinee...toparlamamm lazımmm....

bugun dr dan geldimm yumoşum büyümedi 11 mm de kaldı.. daha hormon yüklemeye gerek yok dedi..bu ay iptal bidahaki ayda dinlensin vücut dedi...2 ay sonra gel dediii :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: ağladım sızladımyinee mecbur toparladımkendimii hayırlısıı demekten başka bişi yok elimdee..vardır rabbimin bir bildiğii...

kızlarr ben geldimm..pek iyi değilimmm kiloo dersen aldı başını gittiii..80 gördüm bi ara yinee...toparlamamm lazımmm....

bugun dr dan geldimm yumoşum büyümedi 11 mm de kaldı.. daha hormon yüklemeye gerek yok dedi..bu ay iptal bidahaki ayda dinlensin vücut dedi...2 ay sonra gel dediii :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: ağladım sızladımyinee mecbur toparladımkendimii hayırlısıı demekten başka bişi yok elimdee..vardır rabbimin bir bildiğii...

wawcım
:KK43: ben çok ümitliydim senden inan çok üzüldümmm
canım sen çok güçlü ve mücadeleci bir kadınsın annelerin en güzeli olacağına inanıyorumm
canım inşallah yumoş büyüyecek her şey güzel olacak
wawcım lütfen arginmax ve q enzim 10 bunları bir araştırır mısın
çörek otunu küçük değirmenler satılıyor baharatçılarda aktarlarda onunla çekebilirsin okurken gördüm sende çörekotu bal tarçın yapacakmışsın
ben yaptığımı yazmıştım
o hormnonlar kilo da yapıyor eğer ben de perş gecesi hem ishal hem çıkarma olmasaydı daha da çok almış olabilirdim
canım Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun Rabbimizin ol emrine bağlı her şey :KK16::KK16: dualarım seninle

hepinizi cok ozledim ama konu zayiflama olmayinca buraya gelip yazinca sizi uzmekten korkuyorum. arada uzaktan bakiyorum size... ben iyiyim cok sukur fazla kilo almadim sukur. yani korktugum kadar degil diyim. insaallah herkes iyidir hepinizi opuyorum aklimdasiniz... ALLAH ima rmanrt olun

:nazar: Aleyküm SElam Aykurttcum çok sevindim iyi olmanıza
maşallah kilo almadıysan çok darısı başımıza inşallah
sen de Allaha emanet ol:KK54:

hayırlısı olsun cnm.ben de yaza düşünüyorum tüp bebeği.

sen yine klomen mi kullanmıştın cnm?yoksa iğneyle mi bu şekilde kaldı?eğer ilaçla olduysa bu ay birşey kullanmadan bir dahaki ay iğneye geçebilirsin niye 2 ay demişki.

Üzülme canım. Seni tanımıyorum ama inan senin için çok dua ettim inşallah önümüzde ki aylarda senden çok güzel haberler alıcaz şu ağlayan yüzüüü de koyup koyup durmaaaaa :13: Herşeyi veren Allah vakti zamanı belli hepimiz için o vakit geldiğinde bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de göreceğiz inşallah. Bu tür şeyler bile Allahın rahmet tecellisidir. Demekki Allah bizim ona dua etmemizi seviyor biraz daha dua edelim. :KK55::KK55: bir daha ki ayy güzel haberlerin gelir inşallah canım. Dualarım seninle...

CANIMM YAAA BİZ NİYEE ÜZÜLELİMKİİ FIRSAT BULDUKCA GELL DAHADA SEVİNİYORUZZZ.. tükenen ümidimizz artıyorrr...öpüyorum senide kuzunudaa...

wawcım
:KK43: ben çok ümitliydim senden inan çok üzüldümmm
canım sen çok güçlü ve mücadeleci bir kadınsın annelerin en güzeli olacağına inanıyorumm
canım inşallah yumoş büyüyecek her şey güzel olacak
wawcım lütfen arginmax ve q enzim 10 bunları bir araştırır mısın
çörek otunu küçük değirmenler satılıyor baharatçılarda aktarlarda onunla çekebilirsin okurken gördüm sende çörekotu bal tarçın yapacakmışsın
ben yaptığımı yazmıştım
o hormnonlar kilo da yapıyor eğer ben de perş gecesi hem ishal hem çıkarma olmasaydı daha da çok almış olabilirdim
canım Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun Rabbimizin ol emrine bağlı her şey :KK16::KK16: dualarım seninle

benim ümidim yoktu amayinede agır geldi bu sonuçç...elimdee olmayan sebepleden dolayı böyle oluyorrr....ne yapailirim..rabbimin dediği olur vakti zamanı değil demekkii...ben hep bekledim..şimdi tedavi vesile olacaksa onu yapıyordum ama oda olmadı..şimdi yine beklemedeyimm...

bu ay ben senden güzel haberler bekliyorumm..daha önceki beta testindn sonra bu ay daha güzellerini bekliyorm...senden minimax dan ve elocandan...belkide üçünüz birden güzel haberler verirsiniz inşallahh....

hayırlısı olsun cnm.ben de yaza düşünüyorum tüp bebeği.

sen yine klomen mi kullanmıştın cnm?yoksa iğneyle mi bu şekilde kaldı?eğer ilaçla olduysa bu ay birşey kullanmadan bir dahaki ay iğneye geçebilirsin niye 2 ay demişki.

canım ben iğne vuruluyorum 2 aydır gecen ay yumoş oldu doğal deneyin dedi dr um ve eşimde istedi aşılama iptal oldu...
bu ay yine iğne kullandım yumoş 11 mm de kaldı :KK43: :KK43: daha vurulma dedi dr um bu ay...dinlen dedi...bidahaki ayda vurulma dedi...3. adetinde gel yine başlayalım dedi bakalım bizde öle yapıcazz...

Üzülme canım. Seni tanımıyorum ama inan senin için çok dua ettim inşallah önümüzde ki aylarda senden çok güzel haberler alıcaz şu ağlayan yüzüüü de koyup koyup durmaaaaa :13: Herşeyi veren Allah vakti zamanı belli hepimiz için o vakit geldiğinde bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de göreceğiz inşallah. Bu tür şeyler bile Allahın rahmet tecellisidir. Demekki Allah bizim ona dua etmemizi seviyor biraz daha dua edelim. :KK55::KK55: bir daha ki ayy güzel haberlerin gelir inşallah canım. Dualarım seninle...

oyyyyy minimaxx oyyyyyy....bende sizleri tanımıyorum amaa bi sözünüzle derman oluyorsunuzz...nasip diyorm..nasipde yoksa olmuyorr işdeee..ben elimden geleni yaptımmm...keşke evliliğimin ilk yıllarında başlasaydım dr a bu kadar yorgun olmazdım 5. yılındayım..ve bu saatten sonra dahada zorgeliyorr...amavardır her şerde bir hayırr..ben vakti zamanı bekliyorumm..

inşallahh bu ay sizlerden güzel haberler bekliyorumm...

Kızlar çok karışık duygular içindeyim. Çok dua ettim bu ay yumurtam gelişsin diye. Geçn ay 5 yumurtam olmuştu ama hem o günleri değerlendiremedik eşim çok ağır hasta oldu hastanede yattı, hem aşırı büyüdüler çatlamadılar kist oldular.

Bu akşam üstü doktora gittim sağ yumurtalıkta 2tane 18 mm var solda 6 adet 15 mm var inanamadı doktor. Tavuk gibi yumurtlamışsın dedi. Bu ay korun yapma dedi. Ne yapacağımı şaşırdım ya. Allah hakkımızda hayırlısı versin belki bu kadar yumurta var ama hiçbiri tutmayacak. Nasip işi bu bir yumurta olup tutar. 10 yumurta olur tutmaz. Ben şansımı denemek istiyorum. Ama ben her halukar ovitralle aldım. Vurulmayı düşünüyorum. Ne olur akıl verin vurulsam mı ? Ne zaman vurulsam

Son düzenleme:
X