- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
güle güle ağız tadıyla oturun evinizde değişiklik iyi gelir.
sizde dukan yapıyormuşsunuz bende başladım kilo verdim bıraktım ve hopp 6 kilosunu geri aldım şimdi de başlayamıyorum bir türlü inş.yarın başlayacağım sizde dukan yapıyorsunuz menülerimizi paylaşsak destek olsak nasıl olur.
ceco sen çok duyarlı bir insan iyi bir annesin Maşallah
insanların kırılgan yüreklerini incitmeden güçlü durabilecek hayırlı evlatlar yetiştiriyorsun canım
inşallah bizlerde senin kadar iyi annecikler olabiliriz
Ben geldim :))
Vee sonunda rahim filmim çekildi kurtuldum çok sukur ... Çok kisa suren bi işlem anlik birde siddetli agrisi oldu şimdide adet sancisi gibi agrim var...çok şükür tuplerim acikmis
canim gòzün aydin cok sevindim..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin...teyzesi biz halen beklemedeyiz kizim cok nazli cikti.
canım nasıl yapıyorsunuz bal çörek otunu çörek otunu direkmiii karıştırıyorsunuzzz??? dnicemm dr umm yiyebilirsin dedi soğan kurunede okey verdii....bakalım denicem ama geç kaldım biraz çörek otunaa...benimde daha öncebüyüdü çatlattık amaa olmadıı..bu ay olsaydı aşılama yapacaktık ama hayırlısıı...bakalım yarın gidicem büyümüşmü belli olurr...
ayyyyyy hadii gözümüzz aydınnnnnn....çok şükürr..şimdi önümüzdekiii maçlaraaa....
Ben geldim :))
Vee sonunda rahim filmim çekildi kurtuldum çok sukur ... Çok kisa suren bi işlem anlik birde siddetli agrisi oldu şimdide adet sancisi gibi agrim var...çok şükür tuplerim acikmis
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay ne gündü beee
Akşam üzere ufak bir işim vardı dışarda onu halledip tam eve geldim keyif yapar dinlenirim derken eşim müjdeli haber verdiAblası gelicekmiş diye
O arada eşimin halası arayınca onlarıda davet ettimbari onlarla sohbet ederim dedim malum görümceyle pek sohbet sarmıyor Neyseki kabul etti eşimin halalarıda gece iyi geçti sayılır ama ben tabi yine çok yoruldum
Çok şükür dolabı boşaltma işi bitti bugünartık yarın akşam eşim TVyide diğer odaya alacak gece ki cumartesi sabahı taşları döşemeye usta geldiğinde iş olmasın adam taşları döşerken bizde eski Tv ünitesinin durduğu duvardaki kağıdı sökelim
Koltuklarla masa sandalyede alıncak KPnin eski ortağı sağ olsun ihtiyaç sahibi bir aile varmış tanıdığı ona götürecek koltuk ve masa sandalyeyikullanılmıyacak gibi değil sonuçta
Canım çok sağ oldaha iyileri sizlerin olur inşallah Aminnnnnnn
Canım maalesef bende dukana son vermek zorunda kaldım19 gün dayandım ama vere vere 4 kg verdim üstelik artık iyice etten tiksinmeye başladım :26: hatta en son geçen akşam köfte yiyecekken okadar midem bulandı ki kendimi zor tuttum birde ne kadar su da içmiş olsam böbreklerim ağrımaya başladı o yüzden eşim bırak şunu demek zorunda kaldı
Sen yapabilirim dersen sana yardımcı olmaya çalışırım ( menü oluşturmada falan) en azından böyle bir yardımım olsun
Çok sağ ol canım o senin yüreğinin güzelliği
Eminim sende en kısa zamanda Rabbiminde izniyle o duyguyu tadacak ve çok daha duyarlı ve iyi bir anne olacaksın
Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin arkadaşım doğumun kolay olsun inşallahcanim gòzün aydin cok sevindim..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin...teyzesi biz halen beklemedeyiz kizim cok nazli cikti.
bende hastayım 26 yaşım ama bekarım . bende çocuk sahibi olamıcmmı kprkuyrm yaşımda geç(((
slmm neden geç oduğunu düşünüyorsun ki. Bence şimdiden böyle düşünmeye başlama. İnsanlar kaç yaşında anne oluyorlar duyuyoruz. Şimdidn karamsarlığa düşme canım.
Canım ben göz kararı yaptım ölçüyle değil.Bir küçük kase bala 2-3 çay kaşığı tarçın ve 3-4 çay kaşığı çörek otu(çekilmiş)
Aklıma geldikçe yiyorum.Eşine test yapıldı mı canım.Onda bir sıkıntı var mı?Biz de aşılama yaparız diye bekliyorduk ama dr direk tüp deyince kaldık öyle.