hayıtı bi ara bende kullandımm..ama bebek içinn...
sen kesinlikle glukofene başlamalısınnnn...ee bizden duymuyormusun hiçç neden başlamadınn??
kızlar iyi akşamlarrr
benim şu anki kilom 75,3ilk etapta 70e inmek istiyorum.şubat sonuna kadar başarabilir miyim acaba:)
bankada çalışıyorum.hareketsiz geçiyor günler.yemek düzenimiz çok iyi değil.saatli beslenmek ara öğünler hiç uymuyor.bu şartlarda ben de aranıza katılmak isterim
ohh cecomm maşallahhh...yine dopdulu günler yaşıyorsunn..rabbim ailenle huzurunu daim kılsın....
misafirler gelmiş herşeyin güzelgeçmesine sevindeimm..kızın saçlarını merak ettim :) şu bi tarafını kazıtıyorlar icee öylemiii..??bende severim öyle modellerii ama saçımpek uygun değil..benimki dalgalı hemen kabarıyorr...
bu arada sana ne dicemm..bu yazıyı gören gibii hemen tartılıp bana bildirim yapıyorsunnn...2 haftadır listede yoksunn...biliyorum diyet modundan çıktın stres olma diye bende aynı kafada olmak istiyorum ama tartıları ihmal etmee...bizim gibi kilo almaya yatkıninsanlar muhakkak haftada 1 tartılmalıı...almayaya giderkenki uzun zamanlı iznindensonra biliyorsun hiç iyi şeyler olmadıı...o yüzdenn hiç alınma darılmaa seniniyiliğin içinn bildirimlerini istiyorumm....
günaydın kızlar dicektimm..size laf yetiştirene kadar öğlen olduu....yogun bir hafta ve hafta sonundan sonra bugun sakin bi güne uyandım..hafta sonunu hiç anlamadım..bugünde eşim evde olsaydı harika olurduu....
gelelim neler oldu nelerr....kızlarr yaa sol ayagım çok ağrıyor ayak bileğimm..şişlilkte var..ama vurmadım burkmadım hatırladığım kadarıylaa..bitek ayakkabı aldım dediğim gün çok yürümüştük ya 3 saat ozaman mı oldu diyorum..zor basıyorum üstünee..acaba bu ayakkabımı yaramadı banaa...eşim incinmiştir diyip duruyor bende ona güvenip basıyorum hala üstüne inşallah bişi yokdurr..aşırı balon gibi bi şişlik yokk...böle bişi yaşayanınız oldumuu..
gelelim diğer konuyaa iğne vurulacaklara önemli bi notum var demiştim yaahayatta kimseye anlatamamdaa szlerde aynıyoldan gececeksinizz haberiniz olsun diye diyorumm...dr bana vurul dedi çat iğneni..eve geldim saat oldu 4 ...ee 4 de vuruldumm..cuma günü..cumartesi saat 4 den sonra ilişki dedi dr um :) :) sabahsıda sınavlarım varr...neyse cumartesi aşam oldu ben hala ders çalışıyorum bitmemiş ünitelerim vardıı...saat oldu 1 eşime yatsana diyorummyok yatarsam uyanamam 4 de diyorr ayy yaa çok komediydik...ben elimde kitapla uyuya kalmışım...rezillikti anlayacagınızzz...bu ortamdanda çocuk olursa bilemiyorum nasıl olurr...
dr ilk ssatlerde deneyin..sonr bidaha deneme sansınız olur dedi..çünkü mübarek 1 ay beklediğimiz yumoşş sadee 24 saat duruyormuşş...artık olacagı varsa olur..sıınavlarım olmasa iyideee bide sınavlarım varr..rezillikti yaa...
vuruldugunuz saati ayarlayın muhakkakk...öğlenn..yada öğleden önce dr gidin son muayenizee büyümüşse öğlen olmadan vurulunn..off nebilimm insan kasıyorr kendinii yaaaa...valla normal hamile alıp doğuranlr ne kadar sanslıı biz herşeyii düşünmekten kafa yicezz..
CECOMMMM...kanaviçee ne durumdaaaa...yaa senin haftasonu gelen arkadaşlardan yeni gelin olanı varyaa ona özendimm..keşke bizde yakın olsaydıkkkbirlikte çay kahve hobilerle ugraşırıdkk...
bende kanaviçe yapmak istiyorumm..şimdi dersler yok bu ara o konuyaeğilicem ama kumaşını ipni nerden bulucamm araştırmalara başlıyorumm...
şeyy sende kasnak kullanıyormusunn ??
glukofene ne için içiyorsunuz içince kilo yapıyor mu ? daha dr gitmedim ne diyecek bilmiyorum..
Canim umraniyede tam merkezdeki camiden sonraki sokakta tuğra tuhafiye var orda ne ararsan var oradan iki sokak sonrada imamoglu diye biyer var oranında fiyatları ucuz serra diye biyer var birde minibusten inince isiklarin arkasındaki sokaktan assagi doğru inince kumascilar var birsuru ordada bulabilirsiniz ama ben tugradan yada imamoglundan aliyodumhiç bi bilgim yok canım benimm....
aman iyi oldavakit buldukca gell..bende seni merak ediyordum nerde bu kız diye misafirlerin varmışş ..güzel vakitler geçir inşallahh....
evet canım biliyorumm..yakın sayılırr..hatta haftaya gitmeyi planlıyordum eşarp bakıcam kendimee...tarif etsene nerde bulabilirimm... çok teşekkürler şimdidenn..
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Dün cadı kızımla uğraşmaktan fırsatım olmadı sabahta kızlarla dışarda kahvaltı edecektik hesapta ama geç uyanınca kahvaltı sonrasında çıktık
Bİrlikte İkeaya gittik ve ufaklık top havuzunda oynarken bizde büyük kızımla ana kız sohbet edip kahve içtik
Uzun zamandır ilk kez baş başa bu kadar hoş sohbet etmeye fırsatımız oldu ( sağ olsun ufaklık hep ilgi çekince farkında olmadan onu ihmal ettik galiba :26: )
Önümüzdeki hafta arkadaşı ve annesiyle bir sabah kahvaltıya İkeaya gitmeye karar verdik
Bu ara ufaklığın koşturması yüzünden onun beslenmesinide takip edemedim ( benim verdiğim haricinde yediklerine yani )
Birlikte bugün baya yürüdük diye spor yapmadık ama yarın Annemdeyiz kahvaltıya ve eğer akşam yemeğine kalmazsak kesinlikle birlikte spor yapacağız
Oda artık ufak ufak dikkat etmezse kilolarla boğuşmak zorunda kalabileceğini idrak etti şükür
Daha evvelde zayıflayacağım diyordu ama hep sözde kalıyorduartık oda kesin kararlı şükür
Ordan Forum İstanbula geçip öğretmeninin 15 tatilde okuyun dediği kitaplardan birini aldık ( diğerini bulamadık )
Tabi küçük cimcime dururmu oda ille Yap BOz istiyorum diye tutturduonada onu aldım
Birazda marketten alışveriş yapıp eve geçtik ve dönmemiz 3ü bulduondan sonrada ancak yok öğle yemeği, çocuğun havası, salonu toparlama derken ancak girebildim
Birazdanda eşim gelirbana hiç rahat yok anasını satam
Neyse akşam kesin uzun uzun sohbet için gelirimtabi birilerini bulursam
Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Aşk olsun hiç darılırmıyım
Haklısın canım aslında cuma bildirim yapacaktım ama dediğim gibi günlerde karışıklık oldu
Dün tartıldım sabah ve maalesef 120.5 kg çıktım yine
Ulen ne güzel almanyaya gittiğimde 97yi görmüştümdinlemedim seni içtim ilaçları kafam güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin diye şarkı söylerken oldum yine davul
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden mecbur yaza kadar yine o kiloya düşebilmek için çabalıyacağım Allahında izniyle
Glukofen hariçde ilaç milaç içmeyeceğimvarsın gece uykularım olmasın
Bol bol suyumuda içeceğim söz
Yarın sabah annemlere kahvaltıya gidiceğim büyük ihtimal akşama kadar orada olurum ama çarşamba sabahı çok güzel bir start veriyorum ( aslında kaç gündür dikkat ediyordum ama daha dikkatli olacağım) ve kızımla birlikte platese başlayacağım
Sporsuz olmayacak bu iş bu gidişle
Ay alemsiniz canım yaaa
Senin o an nasıl panik olduğunu düşündüm bir anda nasıl güldürdün beni akşam akşam
İnşallah kuzucuk elinde kitap yola çıkmıştır
Canım bitmesine az kaldı hatta yarın anneme giderken yanımda götüreyimde bitsin bari
İşleri bitirip gezmekten sonrada buralara yazmaktan fırsat yaratamıyorum kendimeGeçenn gün annemde sordu çok az kaldı kuzu yüzünden yapamadım dedim desem boşluk buldukça netteyim diye yolar valla beni işinmi yok diye
Canım PKO olanlara doktor genelde metformin içeren glukofen ve muadili ilaçlardan veriyor
İnsülin direncini kırmak ve zayıflamaya yardımcı olmaya yarıyor
Kilo vermek hızlanıyor o ilaçla
ya ceco valla size özendim benim de kızçelerim büyüyecek onlarla ana kız sohbet edecekmiyimm??daha önce de demiştim benim anneciğim 66 yaşında ve kendini erken bıraktı..çok arkadaş gibi olamadık...hep hayalim kızlarım olduğunda onlara arkadaştan daha öte olmaktı..ama despot olduğum taraflarda vardır
büyük kızın kaç yaşında??bir daha çocuk düşünmüyormusun??
ben düşünmüyorum da herkes kızların büyüdükçe istersin diyorr
bu arada gliforun hiç etkisi olmadı mı sana??
Ben aslında çocuk delisiyimhamilelik sürecine hele bayılıyorum ama işte kilo almasam tam süper olucakmış
Benim büyük kız 14 yaşına girecekÇok şükür arada birbirimize girsekte güzel anlaşıyoruz
Bu ara biraz içine kapanmıştı da biraz daha ilgi gösterelim dedikHer zaman arkadaş gibi olmaktan yanayım en azından öyle olunca gizli saklı birşeyi olmaz diye umuyorum
Tabi benimde sınırlarımı bilir yani arada kanka olmadığmızı hatırlatıyorum
Büyük kızdan sonra uzun süre düşünmemiştim ama sonra insan bebek özlüyor yaaama yine büyük konuşmayayım artık düşünmüyorum hem kilodan dolayı ( vermeye odaklanmam lazım ) hemde doğurmak birşey değil onlara güzel bir gelecek verebilmek daha önemli bence
Doğan tabiki büyüyor ama 3ü bir yerlerde eksik kalacağına 2sine iyi kötü yettireyim herşeyiRabbim özlemini çeken arkadaşlarımıza ilk önce nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnn
Bİzimkilerede sağlıklı uzun ömürler versin....Aminnnnnnnnnnnn
hadii bakalımm hayırlısıı olsunn...bende dr dan aşılama istedimm...yani doğrusu şimdiye kadarki drlar bana direk aşılama yada tüp bebek dedii..bende hep ona odaklandım..bi terlikten dolayı drum değişti aynı hastanede başka dr başladımm..buda dediiki neden direk aşılama doğal denedinixzmii ?? dedim 5 yıl oldu olmadıı..olabilir dedi belki hiç yumurtlamadın..5 yılda kaç kere çatlama iğnesi oldun yumoşun olduda...dedimki 1 keree..ozaman doğal deneyin bikaç ay dedii..eşimde hep doğaldan yana oldugu için bende pes ettim..denedik bakalımm..bundan sonrası nasipp...
çok sevindim hsg sonuçların harika çıkmışş sende doğal dene bakalımm..inşallah güzel haberleri veririz en yakın zamanda...
Canim umraniyede tam merkezdeki camiden sonraki sokakta tuğra tuhafiye var orda ne ararsan var oradan iki sokak sonrada imamoglu diye biyer var oranında fiyatları ucuz serra diye biyer var birde minibusten inince isiklarin arkasındaki sokaktan assagi doğru inince kumascilar var birsuru ordada bulabilirsiniz ama ben tugradan yada imamoglundan aliyodum
Valla bılmıyorumm denedık bakalımm dua edıyorumm nasıbımde vardır ınsallah bu ayy...canım aşılamanın doğaldan hiç bir farkı yok inan ki..
doktorunu çok beğendim doğru söylemiş.
aşılama olunca aşırı beklenti içine giriyoruz, gebelik olmayınca da yıkımı daha fazla oluyor.
aynen doğru demiş belki de hiç yumurtlamadın.
bak biz de 1 yıldır korunmuyoruz ama 1 kez yumurtladım.
ilk amacımız yumurtlamak olmalı bizim, sonra da düzenli ilişki.
gerisi nasip Allahıma nasip ettiyse olur.
WAWcığım yazmayı unutmuşum :26: kusura bakma
Ben kasnak kullanmıyorum kanaviçe yaparken ( pek gerek olmuyor )
İplerimi bir tuhafiyeden aldım ( çoğunda var zaten kaneviçe için ince ip diyince veriyorlar )
Secadelikte kumaş satan bir dükkandan aldım
İki seccadelik kumaşa 12 lira verdimiplerde 15 falan tuttu herhalde ama baya bir gidiyor o ipler ( halamın aynı örnekte baya ipi kalmış hani daha sonrada birşeylerde kullanabilirsin )
Kesinlikle merak sardıysan ismekin ücretsiz kursları varmış ( onlar daha ayrıntılı ve değişik motiflerde öğretiyorlar )
Ben normal çaprazlama mı ne diyorlar xxxxx :90: böyle olandan yapıyorumama buse ceren ana okuluna başlayınca bende istiyorum kurslarda birşeyler öğrenmek kurdela nakışı falan ilgimi çekiyor benimde
Evet canim orayi diyorum bütün gençliğim geçti oralardaCanımm dedıgınn yerlerıı not alıcammm..gıdınce bulucamm..umranıyede merkezı bılıyorumm magzalarınn oldugu yerr orayımı dıyorsun sendee???
Sen bılıyormusunn yapmayı ben hıc yapmadım ama ogrenmek ıstıyorumm..krem rengı yada beyaz kumas bulup o delıklı olanlardann pattanıye yapmayı planlıyorum bebek battanıyesıı..besıge ortu olarakda olabılır..bıde besıgınn kenarlarınaa yastık yapıcamm kare mıkı mause resımlı 2..3 tane takım gıbı olur dıyorumm...tabı hıc bılmeden bunlar dıyorumm :))). Enınde sonunda bıgun hamıle kalırım belkıı :)
Valla bılmıyorumm denedık bakalımm dua edıyorumm nasıbımde vardır ınsallah bu ayy...
Sendende guzell haberlerr beklıyorumm ne zaman gıdeceksınn dr a..
Ayyyy cecommm benımm esıı bılıyorsunn evdenn cıkartmıyorr kursaa hıcc gondermıyor bınturlu bahanesı var..netten bakındım bırazz..bıde annemlere sorayım bılen vardır anlatırr acıkk...yukarda anlattım yapmak ıstedıklerımıı..once ufaktann bı kacc yastıkk yapayımm dıyorumm..baktım oldu benı sardıı battanıye ıstıyorummm..
Ben orgude ormek ısterımde anlamıyorumm..ama dantelden anlarımmm..kanavıceyıde dantele benzettımm..ılk dısarı cıktıgımda arastırıcamn..
glukofene ne için içiyorsunuz içince kilo yapıyor mu ? daha dr gitmedim ne diyecek bilmiyorum..
Caniiimmm hoşgeldin
Verirsin canim niye veremiyesinki...öğlen yemeklerinde ekmek pilav makarna yeme gun içinde bol su iç cayciniza sana sadece sicak su getirmesini şöyle sallama yeşil cay yap...oturduğun yerde göbeğini içine çekip birak.. Bunların hiçbirini ben uygulamasamda sana tavsiyem bu...hem kilo Pko ve infertilite birbirine bagli... İnşallah biraz kilo verip bebeğine kavusursun...
Canim adet oldunmu
Evet canim orayi diyorum bütün gençliğim geçti oralarda
cok kolay canim yaparsin...İst olsaydim tuhafiyede bulusurduk ogretirdim sana
valla ne bileyim elocan.spora yazılmıştım aralıkta 3 aylığına.aşılama sürecinde bırakmak zorunda kaldım.şimdi tekrar başlayasım yok.eşimle gidiyorduk aynı salona.aşılama beni hayattan soğuttu yaa.evde plates mi yapsam akşamları gelince acaba
bugün yediklerimi yazayım.
sabah tahıllı simit,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,şekersiz çay
öğlen 1 dilim kepek ekmeği ile az çorba,tavuklu salata,şekersiz çay
akşam 1,5 dilim ekmekle 8 tane falan küçük sarılmış lahana sarması ile yoğurt
ama peşine 3 tane eti puf götürerek noktayı güzel koydum sanırsamregl olacağım için iştah felaket.glukofen içmemiştim inofolic içiyorum diye.yarın sabahları inofolic akşamları glukofene başlıyorum tekrardan.
Kızlarr ben yedıklarımı yazayım sabahı yazmıstımm..
Oglen kucuk paket cubuk kraker yedım..
Sutlu nescafe 3 bı aradaydı bıde sutle ıctım bu kotu oldu..
Ikındıde 1 kase corba
6dene fındık..
Aksam hengel denen bı yemegı var bızımkılerım kıymasız mantı gıbı bısı yogurtlu ondan yedım..
Yarım portakal..
Dersler bıttı yaa..kp yalnız kv yok asagı ındık caya..cayın yanına bısı yaptımm kesınlıkle tavsıye ederımm harıkaydıı..ama az yıyın bıde cok pratıkdı 5dk..anlatıyorumm..
Cevız cektım robotta tozsekerle karıstırdımm
Baklava yufkası vardı..onu serdım tezgaha uzerıne fırcayla tahın surdumm..uzerıne sekerlı cevızden serptımm..
Sonra yıne yufka+tahın+sekerlı cevız..
3.Kat yufka+tahın+sekerlı cevızz..
Sonra bunu rulo yaptım sıkıca..
Ve baklava dılımı gıbı yan yan kesdım..
Tepsıye dızdım uzerıne bısı surmedenn..ustu kızarıncaa..cıkarttımm..acık soguduu..uzerıne pudra sekerı serptımm...
Harıkaaaaa bısı oldu kesınlıkle deneyınn vqzgecemıceksınızz..hele mısafırr bayılırr goruntusude cok hos du..
Kız verdiğin tarifin aynısını daha geçen akşam 24 kitchen adlı yemek kanalında gösterdilertürk bir ahçıydı adam yapabileceğiniz en pratik, lezzetli ve hafif tatlı demişti hatta eşimde kız bir ara bundan yapsana demişti
Sende lezzetli diyorsan en kısa zamanda bende baklava yufkası alıp deneyeceğim
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Dün cadı kızımla uğraşmaktan fırsatım olmadı sabahta kızlarla dışarda kahvaltı edecektik hesapta ama geç uyanınca kahvaltı sonrasında çıktık
Bİrlikte İkeaya gittik ve ufaklık top havuzunda oynarken bizde büyük kızımla ana kız sohbet edip kahve içtik
Uzun zamandır ilk kez baş başa bu kadar hoş sohbet etmeye fırsatımız oldu ( sağ olsun ufaklık hep ilgi çekince farkında olmadan onu ihmal ettik galiba :26: )
Önümüzdeki hafta arkadaşı ve annesiyle bir sabah kahvaltıya İkeaya gitmeye karar verdik
Bu ara ufaklığın koşturması yüzünden onun beslenmesinide takip edemedim ( benim verdiğim haricinde yediklerine yani )
Birlikte bugün baya yürüdük diye spor yapmadık ama yarın Annemdeyiz kahvaltıya ve eğer akşam yemeğine kalmazsak kesinlikle birlikte spor yapacağız
Oda artık ufak ufak dikkat etmezse kilolarla boğuşmak zorunda kalabileceğini idrak etti şükür
Daha evvelde zayıflayacağım diyordu ama hep sözde kalıyorduartık oda kesin kararlı şükür
Ordan Forum İstanbula geçip öğretmeninin 15 tatilde okuyun dediği kitaplardan birini aldık ( diğerini bulamadık )
Tabi küçük cimcime dururmu oda ille Yap BOz istiyorum diye tutturduonada onu aldım
Birazda marketten alışveriş yapıp eve geçtik ve dönmemiz 3ü bulduondan sonrada ancak yok öğle yemeği, çocuğun havası, salonu toparlama derken ancak girebildim
Birazdanda eşim gelirbana hiç rahat yok anasını satam
Neyse akşam kesin uzun uzun sohbet için gelirimtabi birilerini bulursam
Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Aşk olsun hiç darılırmıyım
Haklısın canım aslında cuma bildirim yapacaktım ama dediğim gibi günlerde karışıklık oldu
Dün tartıldım sabah ve maalesef 120.5 kg çıktım yine
Ulen ne güzel almanyaya gittiğimde 97yi görmüştümdinlemedim seni içtim ilaçları kafam güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin diye şarkı söylerken oldum yine davul
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden mecbur yaza kadar yine o kiloya düşebilmek için çabalıyacağım Allahında izniyle
Glukofen hariçde ilaç milaç içmeyeceğimvarsın gece uykularım olmasın
Bol bol suyumuda içeceğim söz
Yarın sabah annemlere kahvaltıya gidiceğim büyük ihtimal akşama kadar orada olurum ama çarşamba sabahı çok güzel bir start veriyorum ( aslında kaç gündür dikkat ediyordum ama daha dikkatli olacağım) ve kızımla birlikte platese başlayacağım
Sporsuz olmayacak bu iş bu gidişle
Ay alemsiniz canım yaaa
Senin o an nasıl panik olduğunu düşündüm bir anda nasıl güldürdün beni akşam akşam
İnşallah kuzucuk elinde kitap yola çıkmıştır
Canım bitmesine az kaldı hatta yarın anneme giderken yanımda götüreyimde bitsin bari
İşleri bitirip gezmekten sonrada buralara yazmaktan fırsat yaratamıyorum kendimeGeçenn gün annemde sordu çok az kaldı kuzu yüzünden yapamadım dedim desem boşluk buldukça netteyim diye yolar valla beni işinmi yok diye
Canım PKO olanlara doktor genelde metformin içeren glukofen ve muadili ilaçlardan veriyor
İnsülin direncini kırmak ve zayıflamaya yardımcı olmaya yarıyor
Kilo vermek hızlanıyor o ilaçla