Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anam sabah baya geç uyandım sonrada kızla uğraşırken cuma olduğunu unuttum iyimi
Öğlende de anneme attım kendimi sinirden
Eşim sabah aradı beni birkaç arkadaşımızı yarın akşam için davet edeceğini söylemek için bende tabiki seve seve tamam dedim ama isimleri sayarken bir kişinin adını yanlış söylemiş ( benim sevdiğim bir abinin adını demişti ) ama meğer benim karı koca ikisine birden uyuz olduğum bir cifti kast etmiş ve benle konuştuktan sonra hatasını anlamadan arayıp onlarıda davet etmiş
Öğlende bana söylediğinde sinirden kudurdum
Ben zaten senelerdir onlarla görüşmüyorum ( sadece erkeğin babası vefat ettiğinde gitmiştik oda nezaket icabı annesini sevdiğimizden ) üstelik bir iki hafta evvel bir başka arkadaşda deng geldiğimizde bile dangul dungul konuşup beni deli etmişlerdi karı kocaBir açtım bayramlık ağzımı ben onları istemiyorum sen bana diğer abinin adını verdin davet edeyimmi derken işte kesinlikle çekemem onları diye ama tabi nafile sonuçta adam arayıp çağırmış bulundu ve sonradanda biz iptal ettik demek olmaz sonuçta diğerlerinin geldiği elbet duyulur ve sonra eşimle papaz olurlar :26:
Aslında eşimde pek haz etmez ama işte arkadaşa gittiğimizde ister istemez bir akşamda bize buyrun dedi o sevimsiz çiftte aaa haber ver geliriz dediler
Bugünden hazırlıklarla uğraşıyorum yarın bari gündüz rahat olayım evi sil süpür bittikten sonra
Artık adamın hatırna katlanacağım ama eşimde farkında bu ona yol su elektrik olarak geri dönecek
Eminim yarın sırf ben uyuz olmim diye servise bile yardımcı olur yoruldum diye onlar gittikten sonra söylenmim diye
Bu arada yarın için daha sarma saracağım bu saate
Kendi kendimize iş çıkardıkama neyse
Bir sonraki haftasonuda eşimin yeğenleri gelicek :122: :122: :122:
Onlara seve seve hazırlık ve hizmet yaparımzaten sağ olsunlar kendileri çoğu şeyi yapmaya kalkışırlarda ben rahat etsinler diye pek yaptırmak istemiyorum
Rabbim senide yumoşlarınıda nazarlardan saklasın
Bütün dualarımız sizinle canım
İnan ben bile baya heycan yaptım
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Maalesef ben cuma olduğunu yoğunluktan ve sinirden unuttum
Canım nasıl yapıcam inan bende bilmiyorum heralde iğneyi vurulup eve geri dönerim...iki ay klomen kullandım üç ayda inofolic..bi kerede iğneyle denemek istiyorum ondan sonra aşılamaya geçmek istiyorum...İlkbaharda tüp bebeği denemek istiyorum bakalım hayırlısı...valla bende korrkuyorumm yağmur yokk ağaçlar çiçek acacak neredeyse yaw evde cam acık oturuyorum 2 gündür ocak ayı demeye bin şahit lazımm...
canımm bencede değiştir dr unuu..gelen adetinde git hatta hemenn hiç erteleme..bu yumoşların işi belli olmuyor keyfine göre büyüyor keyfine göre büyümüyorr...
cecomm senin işinn çokk zorrr...allah yardımcın olsunn 2 cadıda cin gibi maşallahhh....kız biri durgun biri çılgın olurr seninkilerin ikiside çılgınn...artıste bakk yaa ne işler ceviriyorr..iyi sen kurtulmuşsun azardann.
o zaman nasıl olacak çatlama iğnesini vurulup sivasa mı dönücenn ?? aşılama istiyormusun doal deneyecekmisinn ?? sen hiç klomen kullanmışmıydınn ??rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versin..yüreklerimizede sabırr...
inşallah canımm yaaa...insan olarak acizlğiğimleehiçç umudum yokk...ama rabbimin büyüklüğü ve kudretini düüşününce dağlarr kadar ümidim varr....hayırlısını istiyorumm..ve gönlüme bunu kabul ettirmeye çalışıyorumm..negatifolursa sonuc üzülmeyeyim diye...anlatabilmişimdir inş halimi..
kızlar iyi akşamlarrr
benim şu anki kilom 75,3ilk etapta 70e inmek istiyorum.şubat sonuna kadar başarabilir miyim acaba:)
bankada çalışıyorum.hareketsiz geçiyor günler.yemek düzenimiz çok iyi değil.saatli beslenmek ara öğünler hiç uymuyor.bu şartlarda ben de aranıza katılmak isterim
çok sevindim canım çalışmalara devam ozman!!!! inşallah bebişin gelir canım ...dualarım seninle ....
Allaha şükür rahimde ve tüplerde bir sıkıntı olmadı.
eşimin değerlerini de çok beğendi doktorlar.
bakalım sanırım klomen verip yumurta takibi yapılacak.
pazar ya da pzt si adet olurum ve 3. günü gideceğim.
biz de kendimiz doğal yoldan denemek istiyoruz.
biz kendimiz denemedik ki hiç.
direk aşılamada buldum kendimi.
bakalım ne diyecekler. haber ederim canım.
senim yumoş da tam kıvamına gelmiş.
Rabbim nasip etmiş olsun inş. bu ay ve bebeğin gelsin.
arkadaşlaarrr nerelerdesiniz??
yarın sınav var ben buralardayımm
kreşten sonra arkadaşa gittim akşam geldim..kendi kendime söyleniyorum ne kadar relaksım sınav var ben geziyorum
arkadaşta kısır yedim sütlü tatlı yedim saat 3 tü..sonra birşey yemedim akşam meyve yedim
wawyumoşun için dua ettim...Rabbim gönlünüzdekini hayırlı eylesin..ve nasib etsin inş
derslere pek çalışamadın galiba?
bende soru çözüp duruyorumm
KIZLAAR DUA EDİN..RABBİM YARY VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anam sabah baya geç uyandım sonrada kızla uğraşırken cuma olduğunu unuttum iyimi
Öğlende de anneme attım kendimi sinirden
Eşim sabah aradı beni birkaç arkadaşımızı yarın akşam için davet edeceğini söylemek için bende tabiki seve seve tamam dedim ama isimleri sayarken bir kişinin adını yanlış söylemiş ( benim sevdiğim bir abinin adını demişti ) ama meğer benim karı koca ikisine birden uyuz olduğum bir cifti kast etmiş ve benle konuştuktan sonra hatasını anlamadan arayıp onlarıda davet etmiş
Öğlende bana söylediğinde sinirden kudurdum
Ben zaten senelerdir onlarla görüşmüyorum ( sadece erkeğin babası vefat ettiğinde gitmiştik oda nezaket icabı annesini sevdiğimizden ) üstelik bir iki hafta evvel bir başka arkadaşda deng geldiğimizde bile dangul dungul konuşup beni deli etmişlerdi karı kocaBir açtım bayramlık ağzımı ben onları istemiyorum sen bana diğer abinin adını verdin davet edeyimmi derken işte kesinlikle çekemem onları diye ama tabi nafile sonuçta adam arayıp çağırmış bulundu ve sonradanda biz iptal ettik demek olmaz sonuçta diğerlerinin geldiği elbet duyulur ve sonra eşimle papaz olurlar :26:
Aslında eşimde pek haz etmez ama işte arkadaşa gittiğimizde ister istemez bir akşamda bize buyrun dedi o sevimsiz çiftte aaa haber ver geliriz dediler
Rabbim senide yumoşlarınıda nazarlardan saklasın
Bütün dualarımız sizinle canım
İnan ben bile baya heycan yaptım
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Maalesef ben cuma olduğunu yoğunluktan ve sinirden unuttum
Canım nasıl yapıcam inan bende bilmiyorum heralde iğneyi vurulup eve geri dönerim...iki ay klomen kullandım üç ayda inofolic..bi kerede iğneyle denemek istiyorum ondan sonra aşılamaya geçmek istiyorum...İlkbaharda tüp bebeği denemek istiyorum bakalım hayırlısı...
kızlar iyi akşamlarrr
benim şu anki kilom 75,3ilk etapta 70e inmek istiyorum.şubat sonuna kadar başarabilir miyim acaba:)
bankada çalışıyorum.hareketsiz geçiyor günler.yemek düzenimiz çok iyi değil.saatli beslenmek ara öğünler hiç uymuyor.bu şartlarda ben de aranıza katılmak isterim
Zayıflama uğruna kaç kere sil baştan başladım ben bile unuttum. tam herşey iyi gidiyor diyet süper giderken bişey oluyor bozuluyor ya eve misafir geliyor ya ben misafirliğe gidiyorum ya eşim hadi boşver bunu ye diyor sonrasını toparlayamıyorum. Niye böyle yaaa ...
Ne olursa olsun niye diyetimi bozuyorum ağzıma tadınca gerisi geliyor halbuki alışkanlıkları değiştirmek için sadece 21 gün sabretmek yeterli... offf artık diyete başlıyorum falan demiyecem kendime . niye bizde yiyerek zayıf kalmıyoruz. metabolizmam çok yavaş içmediğim bitkiler kalmıyor sıkıldım artık. acaba hiç kendimi dinlemesem mı yani başımda dönse hayırrr yemek yemecem mi desem offffffffffffffffff.....
yerimde saymaktan bıktım hep başa dönmekten bıktım sanırım beyinde bitiyor şartlamak lazım. Eve şekerli hiç bişey almıyorum alıncada dibine kadar yiyiorum .. kaç kere yaş pastayı çöpe attığımı bilirim Allah affetsin... Ne yapayım misafir gelmiştir kalmıştır kalınca da yiyorum direkt çöpe atıyorum eşime diyorum işe götür arkadaşlarınla ye diye yok diyor bende hoooppp çöpe ne yapayım....
yaz yaklaşıyor bir sürü cicilerim var giymek için beni bekliyorlar. gerçi bugun tekrar başladım az yemeye .. adet bitti karnım indi süper oldu. şimdi tekrar ama ne olur son kez sil baştan başlayayım bakalım ne olacak.
günaydın kızlar dicektimm..size laf yetiştirene kadar öğlen olduu....yogun bir hafta ve hafta sonundan sonra bugun sakin bi güne uyandım..hafta sonunu hiç anlamadım..bugünde eşim evde olsaydı harika olurduu....
gelelim neler oldu nelerr....kızlarr yaa sol ayagım çok ağrıyor ayak bileğimm..şişlilkte var..ama vurmadım burkmadım hatırladığım kadarıylaa..bitek ayakkabı aldım dediğim gün çok yürümüştük ya 3 saat ozaman mı oldu diyorum..zor basıyorum üstünee..acaba bu ayakkabımı yaramadı banaa...eşim incinmiştir diyip duruyor bende ona güvenip basıyorum hala üstüne inşallah bişi yokdurr..aşırı balon gibi bi şişlik yokk...böle bişi yaşayanınız oldumuu..
gelelim diğer konuyaa iğne vurulacaklara önemli bi notum var demiştim yaahayatta kimseye anlatamamdaa szlerde aynıyoldan gececeksinizz haberiniz olsun diye diyorumm...dr bana vurul dedi çat iğneni..eve geldim saat oldu 4 ...ee 4 de vuruldumm..cuma günü..cumartesi saat 4 den sonra ilişki dedi dr um :) :) sabahsıda sınavlarım varr...neyse cumartesi aşam oldu ben hala ders çalışıyorum bitmemiş ünitelerim vardıı...saat oldu 1 eşime yatsana diyorummyok yatarsam uyanamam 4 de diyorr ayy yaa çok komediydik...ben elimde kitapla uyuya kalmışım...rezillikti anlayacagınızzz...bu ortamdanda çocuk olursa bilemiyorum nasıl olurr...
dr ilk ssatlerde deneyin..sonr bidaha deneme sansınız olur dedi..çünkü mübarek 1 ay beklediğimiz yumoşş sadee 24 saat duruyormuşş...artık olacagı varsa olur..sıınavlarım olmasa iyideee bide sınavlarım varr..rezillikti yaa...
vuruldugunuz saati ayarlayın muhakkakk...öğlenn..yada öğleden önce dr gidin son muayenizee büyümüşse öğlen olmadan vurulunn..off nebilimm insan kasıyorr kendinii yaaaa...valla normal hamile alıp doğuranlr ne kadar sanslıı biz herşeyii düşünmekten kafa yicezz..
günaydın kızlar dicektimm..size laf yetiştirene kadar öğlen olduu....yogun bir hafta ve hafta sonundan sonra bugun sakin bi güne uyandım..hafta sonunu hiç anlamadım..bugünde eşim evde olsaydı harika olurduu....
gelelim neler oldu nelerr....kızlarr yaa sol ayagım çok ağrıyor ayak bileğimm..şişlilkte var..ama vurmadım burkmadım hatırladığım kadarıylaa..bitek ayakkabı aldım dediğim gün çok yürümüştük ya 3 saat ozaman mı oldu diyorum..zor basıyorum üstünee..acaba bu ayakkabımı yaramadı banaa...eşim incinmiştir diyip duruyor bende ona güvenip basıyorum hala üstüne inşallah bişi yokdurr..aşırı balon gibi bi şişlik yokk...böle bişi yaşayanınız oldumuu..
gelelim diğer konuyaa iğne vurulacaklara önemli bi notum var demiştim yaahayatta kimseye anlatamamdaa szlerde aynıyoldan gececeksinizz haberiniz olsun diye diyorumm...dr bana vurul dedi çat iğneni..eve geldim saat oldu 4 ...ee 4 de vuruldumm..cuma günü..cumartesi saat 4 den sonra ilişki dedi dr um :) :) sabahsıda sınavlarım varr...neyse cumartesi aşam oldu ben hala ders çalışıyorum bitmemiş ünitelerim vardıı...saat oldu 1 eşime yatsana diyorummyok yatarsam uyanamam 4 de diyorr ayy yaa çok komediydik...ben elimde kitapla uyuya kalmışım...rezillikti anlayacagınızzz...bu ortamdanda çocuk olursa bilemiyorum nasıl olurr...
dr ilk ssatlerde deneyin..sonr bidaha deneme sansınız olur dedi..çünkü mübarek 1 ay beklediğimiz yumoşş sadee 24 saat duruyormuşş...artık olacagı varsa olur..sıınavlarım olmasa iyideee bide sınavlarım varr..rezillikti yaa...
vuruldugunuz saati ayarlayın muhakkakk...öğlenn..yada öğleden önce dr gidin son muayenizee büyümüşse öğlen olmadan vurulunn..off nebilimm insan kasıyorr kendinii yaaaa...valla normal hamile alıp doğuranlr ne kadar sanslıı biz herşeyii düşünmekten kafa yicezz..
canım ben çatlatma iğnesi vurulmadım ama yumurtam büyüdüğünde gün aşırı ilişki demişti..valla biz çalıştık hiç kasmadık kendimizi..birde ilişkiden sonra ayaklarını yukarı kaldırıp beklemen gerekiyor
bebiş olursa alim bir çocuk olur..kitaplarla falan..
hayırlısı inş.,
ayağın da incinmiştir..sen yine de üstüne çok basma..
canım ayağını incitmişsindir benim de öyle oldu diğer ayağıma göre hafif şişlik olmuştu sonra geçti ama üzerine çok basma ben topuklu ayakkabı giymiştim malum kaldırımlar delik deşik ayağım burkulmuştu. Bİde üstüne yürüyüş bandında yüklenmiştim sonra şişti 2 - 3 gün ağrıdı geçti ama ben zeytinyağı sürmüştüm sarmıştım 2 -3 saat kaldı sonra banyoda lif ile yavaş yavaş ovdum iyi geldi.
Tavsiyelerin için saol doğru dediğin gibi yasak koyunca daha cazip oluyor .. bakalım başladım tekrar hayırlısı.
ayy sormaa yaaa :) :) bizz tam bi komediydikk..kaldırdım ayaklarımıı :) :) elimdede kitapp..dediğin gibi olursa alim olsun :) :)
ayagımm inşallah dediğin gibidir..her yerim dagılıyorr yaa sinir oluyorum kendimee..belime alıştıkda bide ayak çıkmasın diye dua ediyorumm...
sizlerde tatile çıkmışsınızz hadi bakalım iyi tatillerr..biyere gidecekmisinizz...bizim alt kattakiler..bolu ya gittiler..eltim gitmedidee..o bebekle evde abi 2 çocukla gittii...ve resimler harikaa..gaba kalmazsam bende gidicemm..heryer karr...ve kayak merkezii..butik otleller..giderseniz şu dönem en güzel mekanlar boluda..sizede yakın sayılır..
çok sağoll canım içimi ferahlattınn bende 2 gün dikkat edeyimm barii...inşallah gecer benimkidee..
aynen bende bugün başladım yinee..hafta sonu feciicozuttum..hamburgerlerr..pidelerrr:26::26::26: hafta ortası toparlarız inşallahh..ya en azından kilo almayalımdaa..hafta sonları zor oluyor benim eşimle birlikte oluncaa..odaa ye bu seferlik beni yanlız bırakma dedikce bozuluuyorr..bikaç hafta sonu cozutmasak daha iyi kilo vereceğimiz kesinn..bak ben cuma eksiyi görüyorumm..pazartesii artılarrr...cuma yine eski kiloma anca dönüyorumm :) :) sen glukofen içiyormusun ??
Yok canım glukofen içmiyorum hiç bir ilaç kullanmıyorum. dr gidecektim gidemedim bebeğim rahatsızdı evden çıkamadım. Tekrar soğan kürüne başlıyacam bu sefer günde 2 defa yapacam önce bir defa yaptım 47. gün adet oldum belki 2 kere yaparsam 28 günde bir olurum)) hayıt otunu duydum onu yapayım diyorum ama oda gögüs büyütüyormuş araştırdım benim büyümesine hiç ama hiç ihtiyacım yok kullanıp kullanmamayı düşünüyorum ...
CECOMMMM...kanaviçee ne durumdaaaa...yaa senin haftasonu gelen arkadaşlardan yeni gelin olanı varyaa ona özendimm..keşke bizde yakın olsaydıkkkbirlikte çay kahve hobilerle ugraşırıdkk...
bende kanaviçe yapmak istiyorumm..şimdi dersler yok bu ara o konuyaeğilicem ama kumaşını ipni nerden bulucamm araştırmalara başlıyorumm...
şeyy sende kasnak kullanıyormusunn ??
Canim umraniyeyi biliyorsan orda çok var tarif ederim sana...
Gorumcem ve cocuklari bizde çok fazla vaktim olmuyor ama okuyorum takip ediyorum sizi
Bi arkadasim histereskopi yaptircakmis bilginiz varmi kizlar