Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Dün cadı kızımla uğraşmaktan fırsatım olmadı sabahta kızlarla dışarda kahvaltı edecektik hesapta ama geç uyanınca kahvaltı sonrasında çıktık
Bİrlikte İkeaya gittik ve ufaklık top havuzunda oynarken bizde büyük kızımla ana kız sohbet edip kahve içtik
Uzun zamandır ilk kez baş başa bu kadar hoş sohbet etmeye fırsatımız oldu ( sağ olsun ufaklık hep ilgi çekince farkında olmadan onu ihmal ettik galiba :26: )
Önümüzdeki hafta arkadaşı ve annesiyle bir sabah kahvaltıya İkeaya gitmeye karar verdik
Bu ara ufaklığın koşturması yüzünden onun beslenmesinide takip edemedim ( benim verdiğim haricinde yediklerine yani )
Birlikte bugün baya yürüdük diye spor yapmadık ama yarın Annemdeyiz kahvaltıya ve eğer akşam yemeğine kalmazsak kesinlikle birlikte spor yapacağız
Oda artık ufak ufak dikkat etmezse kilolarla boğuşmak zorunda kalabileceğini idrak etti şükür
Daha evvelde zayıflayacağım diyordu ama hep sözde kalıyordu
artık oda kesin kararlı şükür
Ordan Forum İstanbula geçip öğretmeninin 15 tatilde okuyun dediği kitaplardan birini aldık ( diğerini bulamadık )
Tabi küçük cimcime dururmu oda ille Yap BOz istiyorum diye tutturdu
onada onu aldım
Birazda marketten alışveriş yapıp eve geçtik ve dönmemiz 3ü buldu
ondan sonrada ancak yok öğle yemeği, çocuğun havası, salonu toparlama derken ancak girebildim
Birazdanda eşim gelir
bana hiç rahat yok anasını satam
Neyse akşam kesin uzun uzun sohbet için gelirim
tabi birilerini bulursam
Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Aşk olsun hiç darılırmıyım
Haklısın canım aslında cuma bildirim yapacaktım ama dediğim gibi günlerde karışıklık oldu
Dün tartıldım sabah ve maalesef 120.5 kg çıktım yine
Ulen ne güzel almanyaya gittiğimde 97yi görmüştüm
dinlemedim seni içtim ilaçları kafam güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin diye şarkı söylerken
oldum yine davul
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden mecbur yaza kadar yine o kiloya düşebilmek için çabalıyacağım Allahında izniyle
Glukofen hariçde ilaç milaç içmeyeceğim
varsın gece uykularım olmasın
Bol bol suyumuda içeceğim söz
Yarın sabah annemlere kahvaltıya gidiceğim büyük ihtimal akşama kadar orada olurum ama çarşamba sabahı çok güzel bir start veriyorum ( aslında kaç gündür dikkat ediyordum ama daha dikkatli olacağım
) ve kızımla birlikte platese başlayacağım
Sporsuz olmayacak bu iş bu gidişle
Ay alemsiniz canım yaaa
Senin o an nasıl panik olduğunu düşündüm bir anda nasıl güldürdün beni akşam akşam
İnşallah kuzucuk elinde kitap yola çıkmıştır
Canım bitmesine az kaldı hatta yarın anneme giderken yanımda götüreyimde bitsin bari
İşleri bitirip gezmekten sonrada buralara yazmaktan fırsat yaratamıyorum kendime
Geçenn gün annemde sordu çok az kaldı kuzu yüzünden yapamadım dedim
desem boşluk buldukça netteyim diye yolar valla beni işinmi yok diye
Canım PKO olanlara doktor genelde metformin içeren glukofen ve muadili ilaçlardan veriyor
İnsülin direncini kırmak ve zayıflamaya yardımcı olmaya yarıyor
Kilo vermek hızlanıyor o ilaçla