SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bu saat oldu ancak gelebildim
Daha doğrusu aslında 1 saate yakındır pc başındayım
ama akşamlık ne yapsam değişik diye yemek tariflerine ( tabiki sağlıklı olan
) bakarken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım
Dün gece şu beni kaç gündür bekleyen meşhur ütülerimi yaptım
Öncesindede küçük cimcimeyle uğraşınca geç başladım ve ütü faslım tam gece 3e kadar sürdü
Sabah tabi o yüzden biraz geç uyandım hatta sabah 7de kıza hava vermem gerekiyordu ama ben geceden ilacını şırıngaya hazır etmiştim kalkamam diye
ve eşime havale edip uyumaya devam ettim
Hesapta bugün babam gelicekti öğleden sonra o yüzden uyanır uyanmaz ütülediklerimi kaldırmayla ve evi toparlamayla uğraştım
Tam oh işim bitti artık babam gelebilir diye düşünürken annem telefon açtı baban kardeşine gidiyor ( tesisatcı gelicekmiş ) diye
ulen dedim boşuna sabah beri koştur koştur iş yaptım
tabi bir yandan iyi oldu işlerim bitti
yoksa kesin yine savsaklardım
Cecoo yazamadım sanada cimcimenin iyleşmesin çok sevindim bnimde astım bronşitim var en ufak bi gripte acildeyim sürekli hava makinası bağlanıyo oksijen falan bi türlü eve alamadım o makinadan...
Büyük kızın için yazdıklarını okurken kendimi buldum aynıı ben dedim hangimiz yapmamışızdırki okulu kırmayı ne güzel günlerdi ya...
Çok teşekkür ederim canım şükür çok çok daha iyi cimcime
tabi hava vermeye devam pazartesiye kadar
sonra tekrar film çekilecek
Bu arada sanada geçmiş olsun canım
senin işin çok daha zormuş sürekli oluyorsa
Sen neredeydin tam bilimiyorum ama eşim Fındıkzadede ( ist ) tıbbi malezemeler satılan bir han var oradan almış makineyi 110 liraya
hatta görümcem 1.5 sene evvel daha basit bir şeyi eczaneden 190 liraya almış
Çok fazla yer kaplayan birşey değil ve şu çocuk odalarına kullanılan buhar makinelerindeki gibi odaya direkte kullanılabiliyor bizimkisi
hatta ben bir keresinde öyle kullandımda eşim bile odanın havası inan çok değişti iyi oldu arada böyle yap bari dedi
İhmal etme güzelim sonuçta acillik olunca hem dünya para gidiyor hemde daha beter hırpalanıyor insan acillerde
cecomm senin işinn çokk zorrr...allah yardımcın olsunn 2 cadıda cin gibi maşallahhh....kız biri durgun biri çılgın olurr seninkilerin ikiside çılgınn...artıste bakk yaa ne işler ceviriyorr..iyi sen kurtulmuşsun azardann.
Kız ben ona baştan söylemeseydim azarın en çoğunu ben işitirdim zaten
Neyseki akşam uzun uzun konuştular ( baştan tartıştılar ama sonuç tatlıya bağlandı
)
Babasına söz verdi okulu asacağı zaman babasınada söyleyecek ve makul bir saatte evden çıkacak
Ben isterseniz arkadaşınızla sizi AVMye bile götürürüm dediğim de hatta o artık koca bir kız ben ona güveniyorum yanlızda gidebilir yeterki düzgün bir saatte olsun ve benim haberim olsun dedi