Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlarr ben geldimm..sabah erken kalktım eşimle sat 8 de..çorba vardı akşamdan ısıttım corba içtik sabah...ogitti bende nettim blilmiyorum bu saat oldu tv karsısındaa..bazen hiçbişi yapasım gelmiyorr :) :)

sabah çorba içtim 2 küçük kase :) :)

ama şuan feciaç durumdayımm...

1 portakal yedimm...

havaa buzzz istanbulda..

kızlar sabah bir büyük bardak su içtikten sonra sadece 30 dakika bisiklet çevirmek faydalı olur mu ? nette araştırdım kimi aç karnına spor yapılmaz diyor kimi daha iyi olur yağ çabuk yakılır diyor. karar veremedim ama 30 dakika bisiklet çevirsem ??? yürüyüş bandını çalıştıramam çünkü erken kalkıyorum o saatte aşağıya ses gidebilir ama öğleden sonra yada akşamlarıda 30 dakika yüüryüş yapsam ...

bundan 2 yıl önce spor salona gitmiştim oradaki eğitmen bana demiştiki aç karnına gelebilsen 40 dakika bisiklet çevir hiç kilon kalmaz demişti ama ben sabah nerdeee geleyim demiştim. sonra eve bisiklet aldım ama sabah spor yapmaya hep üşendim acaba doğru olabilir mi sabah aç kanırna yapmak iyi gelir mi ????

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Kaçak geldiiiiiiiiiiiii :122: :122: :122:

Sabahtan beri daha yeni totoşum yer gördü :KK1: yalan olmasın yemek yerkende oturdum :KK1:
Sabah kardeşime kahvaltıya gittik malum :KK34: çok hafif ve güzel bir kahvaltı oldu :KK34:
Öğlene kadar oradaydık sonra annemleri eve bırakıp kızlarla Doktora gittik küçük kuzuyu tekrar göstermek için.
Çok şükür kuzumda hiç birşey kalmamış :KK34: Doktor ne olur ne olmaz emin olmak için göğsünün filminide çekti ve temiz çıtkı :KK76::KK76::KK76::KK76:
Tabi bizim eve dönmemiz saat 5i buldu :KK1: Tam dinleneyim sonrada mutfağa gireyim derken eşim aradı bir kaç eksik vardı almasını istediğim bulamamış hazırlanda bari birlikte gidip alalım dedi :KK1:
Hadiiiiiiii tekrar hazırlandık ve dışarı attık kendimizi :KK1:
Eksikleri alalım derken karı koca biraz sapıttık :KK1: ama hiç bir tane bile zararlı şey yok içlerinde :KK19::KK19::KK19:

Bu arada iki gündür eşime yine sapıtmaya yakınım falan diyip duruyordum :KK1: malum regl oldum :KK1:
Artık nasıl adama dert yandıysam oda benle birlikte perhiz yapmaya söz verdi :KK76::KK76::KK76: Zaten onunda az fazlası vardı :KK1: o bahaneyle oda en azından biraz kilo vermiş olur :KK1:

al kuzum dene harika bişi oluyor tahimli ve cıtırcıtır manyakk bişii.....baklava yufkasının içinde çok var ben gecen hafta sonu aldım kahvaltıya börek yaptım odaharikaydıı..o nasıldı anlatıyımm...

3 tane yufka her katına acık yağ sürüp üst üste serdimm...bi ucuna soğanlı kıymalı harç yapmıştım ondn koydum ve ruloo yaptımm..birazınada peynirrr..ruloları 4 parmak genişliğindee kesdim üstüne hiçbişi sürmeden fırına verdimmmm..amann allahımmm:KK52::KK52::KK52:eger harcın bolsa en üst katına serpiştirr..ben bi kenarına serdimm..rulo yaptım..bol harclı sevenn serpiştirip rulo yapsınn..sarıyer öreği gibi olmuştuu...

kalan yufkalarıda böle tahinli cevizli yaptımm..muhakkak denee..vazgecemiceksinn...

Canım eminim çok lezzetli olmuştur :KK34:
Bu ara malum annem sık sık börek yaptığı için bir müddet hamur işi yemeyi düşünmüyorum :KK34: ama biraz kilo vereyim kendime ödül olarak yaparım :KK1:

Kızlarrrrrrrrr aklımdayken yediklerimide yazayım :KK34:

Sabah;
3 dilim ekmek
3 dilim kaşar
2 zeytin
4 dilim domates
4 - 5 dilim salatalık
3 şekersiz çay

ara;
Şekersiz nescafe

Öğlen;
1 kase çorba
1 bardak ayran

ara;
1 elma

Akşam;
3 ızgara köfte
1 tavuk snitzel
2 - 3 parça döner eti
( eşim hepsinden yapıp karışık yiyelm diye tutturdu :KK1: karışık ızgara hesabı :KK1: tabi hepsi fırında pişti yağsız :KK34: )
1 koca kase salata
1 büyük bardak ayran :KK34:

Gün içinde 2 litre su ve bir yeşil çay

Bugün çokmu yemişim ne :KK1: şimdi yazınca fark ettim :KK1:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Herkese bol enerjili bol eksili bir gün diliyorum :KK3:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu sabah çok uykum olmasına rağmen eşimle birlikte uyandım ve adama kahvaltısını paket yapıp işe gönderdim :KK1:
Acaba bir saatcik dahamı uyusam diye düşünürken inat ettim uyumadım sonuçta uyuyarakta şişiyor insan :KK34: erken yatıp erken kalkmaya alıştırmam lazım kendimi ( yine yeni yeniden :KK1: )
Kahvaltımı aldım önüme, açtım sabah haberlerini :KK1: hemen buraya attım kendimi :KK34:

İnşallah bundan sonra çok daha dikkalti olucağım :KK34: ( su ve yeşil çay konusunda ve tabiki beslenme )

selamun aleyküm kızlaarrr...:21::21::21:

birazdan çıkacağım..ablamla çocukları gezdireceğizz..eşim çalışıyor bugünde..
iki gündür kaçamaklar yaptım ve dün oturduğum yerden kalkamadım..güya spora başlayacaktım..
perdeleri yıkadım astım o kadar..daha mutfak temizlenecek..
sabah tartılayım dedim..demez olaydım..kaçamakların sonu + 1 kg
:KK47:
akşam yemiyorum ama kaçamaklarda sağolsun tartıda kendini gösteriyorr
bugün güzel birşey bulrsam kendime gömlek alacağım üst beden M alt beden 44 ile 46 arası..
:KK31:bazen basenlerimi kesesim geliyor..
ya arkadaş var 70 kg 40 beden giyiyor aynı boydayız..ben 73 kg iken 42 beden çok sıkıyordu..çok mu cıvığım yaa..
:44:sarkma yok ama sıkılaşmam lazım..sporsuz sıkılaşmak da mümkün değil..

waw
tariflerini deneyeceğiz..cevizli olanı yemiştim ama eşim beğenmemişti..baklava yufkasından böreği de nezamandır yapmak istiyorum..

cecoo menülerin gayet iyi nasıl kilo veremiyorsun anlamıyorummm doktora gitmiştin değilmi??harekette olmasa sende..
pko da kilo almamak da çook büyük başarı..

elocaaaaannn depresyondan çıkmadın mı hala????sitres kiloyu olumsuz etkiler..sitres herşeye zarar...
gülümseee
:KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Herkese bol enerjili bol eksili bir gün diliyorum :KK3:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu sabah çok uykum olmasına rağmen eşimle birlikte uyandım ve adama kahvaltısını paket yapıp işe gönderdim :KK1:
Acaba bir saatcik dahamı uyusam diye düşünürken inat ettim uyumadım sonuçta uyuyarakta şişiyor insan :KK34: erken yatıp erken kalkmaya alıştırmam lazım kendimi ( yine yeni yeniden :KK1: )
Kahvaltımı aldım önüme, açtım sabah haberlerini :KK1: hemen buraya attım kendimi :KK34:

İnşallah bundan sonra çok daha dikkalti olucağım :KK34: ( su ve yeşil çay konusunda ve tabiki beslenme )

süpersinnn...bende düşündümm uyumamayıı.sonra usudumm..bide ben yanlızım yaa canım çok sıkılıyorr yatayımda zaman geçsin biraz dedim ve yattımm...

hadi bakalım insanllah bundan sonrayine eski disiplinine kavuşursun...sen daha önce bunu başardınn yine yeniden başarabilirsinn...

selamun aleyküm kızlaarrr...:21::21::21:

birazdan çıkacağım..ablamla çocukları gezdireceğizz..eşim çalışıyor bugünde..
iki gündür kaçamaklar yaptım ve dün oturduğum yerden kalkamadım..güya spora başlayacaktım..
perdeleri yıkadım astım o kadar..daha mutfak temizlenecek..
sabah tartılayım dedim..demez olaydım..kaçamakların sonu + 1 kg
:KK47:
akşam yemiyorum ama kaçamaklarda sağolsun tartıda kendini gösteriyorr
bugün güzel birşey bulrsam kendime gömlek alacağım üst beden M alt beden 44 ile 46 arası..
:KK31:bazen basenlerimi kesesim geliyor..
ya arkadaş var 70 kg 40 beden giyiyor aynı boydayız..ben 73 kg iken 42 beden çok sıkıyordu..çok mu cıvığım yaa..
:44:sarkma yok ama sıkılaşmam lazım..sporsuz sıkılaşmak da mümkün değil..

waw
tariflerini deneyeceğiz..cevizli olanı yemiştim ama eşim beğenmemişti..baklava yufkasından böreği de nezamandır yapmak istiyorum..

cecoo menülerin gayet iyi nasıl kilo veremiyorsun anlamıyorummm doktora gitmiştin değilmi??harekette olmasa sende..

elocaaaaannn depresyondan çıkmadın mı hala????sitres kiloyu olumsuz etkiler..sitres herşeye zarar...
gülümseee
:KK34:
aleykümm selamm...hadi bakalım sana iyi gezmelerr artılar gider bugünn...inşallah güzel bişiler bulursun kendinee..ben genelde butikde diktiriyorum kıyafetlerimi benimde üst beden dar...ama pantolonlarımı hazır alıyorum..gecen adil ışıkda aldım kot..42 bedendii onaa cıldırırken..beyazz pantolona ihtiyacım vardı ykm dende beyaza girdimm oda 42 :KK52::KK52::KK52: ınsannçok garip oluyorr çıglık atacaktım kabinde..hele lcw nin beden kesimleri dahada geniş.. ama mango da denemedim hep dar geliyor gözümekalıplarıı...
kızlar sabah bir büyük bardak su içtikten sonra sadece 30 dakika bisiklet çevirmek faydalı olur mu ? nette araştırdım kimi aç karnına spor yapılmaz diyor kimi daha iyi olur yağ çabuk yakılır diyor. karar veremedim ama 30 dakika bisiklet çevirsem ??? yürüyüş bandını çalıştıramam çünkü erken kalkıyorum o saatte aşağıya ses gidebilir ama öğleden sonra yada akşamlarıda 30 dakika yüüryüş yapsam ...

bundan 2 yıl önce spor salona gitmiştim oradaki eğitmen bana demiştiki aç karnına gelebilsen 40 dakika bisiklet çevir hiç kilon kalmaz demişti ama ben sabah nerdeee geleyim demiştim. sonra eve bisiklet aldım ama sabah spor yapmaya hep üşendim acaba doğru olabilir mi sabah aç kanırna yapmak iyi gelir mi ????

canımm yaa bennhiç anlamamkii..off hiçç sevmiyorumda sporuu..acık yapsam devam ettirsemm herşeyy dahada güzel olacakda olmuyor iştee...ama sana en güzel bilgiyien bilir kişi söylemiş açken 40 dk diye bence öyle yap....yemek yedikten 40 dk sonra yada..yemegün üstünden 40 dk geçmeden yapmak çok zaarlıı...

glukofene gelince eşin araştırsınn..emin ol içtiğin karışık bitki çaylarından daha masum...hayıt suyuydu 9 lu çaylardı birlkte içtiğinde değişik tepkimeler veriyorlar sen göremesendee....ama glukofen pkonun en büyük ilacı en kısaa zamanda dr a gitt..ve bu klo olayını zor verdiğini açlık atakların oldugunu söylee acilen verir sana..hatta kadın doğuma değilde endokrinede gidebilirsinn...pko oldugunu ve kilo veremediğinii...

ben kadın doğuma gittim ilk hemen glukofen dedi..adetlerinide düzene sokacak dedii...ben tırstım şeker astalarının ilacı bu içmem diye..başka dr gittik...oda acill glukofene başla deedii...tahlillerimi gösterdim şeker çıkmadgını söyledim..olabilir dedi pko direk gisliden direnç yapıyor ve hormonları dengesizleştiriyor adetinide aksatıyor..yine güvenmeyip endokrine gitttimmm..oda hemen glukofen deyince içtimmm...vee gerçekten o benim mucizemm olduu...iştahımı kesdi..tatlı krizlerim kalmadı..adetlerim düzelmeye başladı..sen araştır ve dediğim dr lara bi git..

sabah erken kahvaltı yapmak bana yaramıyor yawww...

sabbah eşimle yaptım kahvaltıyı...

1 kase corba...
1 dilim ekmek.
4 zeytin..

Sabah;
büyük bir bardak ılık su
büyük bir bardak yeşil çay

2 dilim t. buğdaylı ekmek
2 közlenmiş biber
2 zeytin
2 yk lor peynir
maydanoz ve dere otu
2 şekersiz çay

ara;
büyük bir bardak soğan suyu

Öğlen;
1 kase yoğurt üzeri naneli
2 patlıcan közledim üzeri domates sos
1 dilim etimek

ara;
büyük bir bardak soğan suyu

Akşam;
2 patatets haşlama üzerine yoğurt ve dere otu
1 dilim etimek

bol su akşama zeytin yaprağı ve biberiye çayı

30 dakika yürüyüş

WAWcığımmmmmm inşallah bu seferde bir daha almamak üzere başaracağım :KK34:
Bİr kaç gün protein ağrılıklı gitmeyi düşünüyorum vucudu şok etmek için :KK34: ondan sonrada bir gün sebze bir gün et diye düşünüyorum :KK34: hem sıkılmamış olurum hemde dengeli beslenmiş olurum :KK34:

Kesinlikle kararlıyım yaza 2li hanelere inmiş olacağım :KK34: Rabbimin izniyle tabiki :KK16:

Canım herhalde suyu eksik içiyordum o yüzdende biraz olmuyordu istediğim gibi birde glukofeni düzenli içmiyordum ama artık dikkat etmeye çalışıyorum :KK34:

kızlar selammm

ben de bu ay tedaviye inofolic ve glukofenle devam edeceğim.bir de duphaston.aşılamadan sonraki ayı dinlenerek geçireceğim yani:KK1:

benim yediklerimi yazayım bugün.

sabah 1 simit 1 krem peynir
öğlen 3 tuzlu 2 tatlı kuru pasta(doktora gittiğimden yemek saatini değerlendiremedim mecbur kuru pasta aldım)
akşam çorba,fırında yapılmış 4 köfte ve patates(azcık ketçap mayonez koydum üstüne),salata ve 2 dilim tam buğday ekmeği

öğlen çok yemediğim için akşam baya açtım.ondan ekmek yedim.bi de tatlı isteğim fazla reglden dolayı.çaya da şeker koymam ben yıllardır.şeker isteğim oluyor bazen.kabak tatlısı var azcık ondan atıştırıcam.az da nar yerim:KK52:

Akşamlık yemeğimide yedim geldim kızlarrrr :KK3:

Bugün benim açımdan uzun zamandır olmadığı kadar başarılı bir gündü :KK76::KK76::KK76::KK76:
Seviyorum kendimi :KK1:

Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım :KK34:

Sabah;
1 dilim ekmek
yarım avuç içi kadar yağsız beyaz peynir
2 Dilim hindi Jambon
2 kk kadar kaşar peyniri
1 fincan yeşil çay

ara;
1 şekersiz nescafe
1 adet kedi dili bisküvi

Öğlen;
Tavuk suyuna çorba
1 adet but
1 kase yoğurt

ara;
1 fincan yeşil çay

Akşam;
1 kase çorba ( kalanı bitireyim dedim :KK34: )
3 koca parça haşlama dana eti ( patatesde eklemiştim az çocuklar için )
2 bardak ayran
2 salatalık turşusu

Biliyorum bugün hiç sebze yok ama şu bünyemi bir şaşırtayım istiyorum :KK34: bir kaç gün böyle sonra yine sağlıklı beslenmeye devam :KK34:
Gün içinde tam 3 litre suyumu içtim :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Birazdan 1 yeşil çay yada nescafe içerim ve kapaınış :KK42:

Gecede erken yatmaya niyetim var :KK34: sabah 07:30da en geç kalkmaya niyetliyim :KK34: hem eşime kahvaltı hazırlayacağım götürmesi için hemde metabolizmanın anlını karışlayacağım :KK1: sıkıyorsa bu kadar şok üzerine çalışmasın :KK60:

süpersinnn...bende düşündümm uyumamayıı.sonra usudumm..bide ben yanlızım yaa canım çok sıkılıyorr yatayımda zaman geçsin biraz dedim ve yattımm...

hadi bakalım insanllah bundan sonrayine eski disiplinine kavuşursun...sen daha önce bunu başardınn yine yeniden başarabilirsinn...

aleykümm selamm...hadi bakalım sana iyi gezmelerr artılar gider bugünn...inşallah güzel bişiler bulursun kendinee..ben genelde butikde diktiriyorum kıyafetlerimi benimde üst beden dar...ama pantolonlarımı hazır alıyorum..gecen adil ışıkda aldım kot..42 bedendii onaa cıldırırken..beyazz pantolona ihtiyacım vardı ykm dende beyaza girdimm oda 42 :KK52::KK52::KK52: ınsannçok garip oluyorr çıglık atacaktım kabinde..hele lcw nin beden kesimleri dahada geniş.. ama mango da denemedim hep dar geliyor gözümekalıplarıı...

canımm yaa bennhiç anlamamkii..off hiçç sevmiyorumda sporuu..acık yapsam devam ettirsemm herşeyy dahada güzel olacakda olmuyor iştee...ama sana en güzel bilgiyien bilir kişi söylemiş açken 40 dk diye bence öyle yap....yemek yedikten 40 dk sonra yada..yemegün üstünden 40 dk geçmeden yapmak çok zaarlıı...

glukofene gelince eşin araştırsınn..emin ol içtiğin karışık bitki çaylarından daha masum...hayıt suyuydu 9 lu çaylardı birlkte içtiğinde değişik tepkimeler veriyorlar sen göremesendee....ama glukofen pkonun en büyük ilacı en kısaa zamanda dr a gitt..ve bu klo olayını zor verdiğini açlık atakların oldugunu söylee acilen verir sana..hatta kadın doğuma değilde endokrinede gidebilirsinn...pko oldugunu ve kilo veremediğinii...

ben kadın doğuma gittim ilk hemen glukofen dedi..adetlerinide düzene sokacak dedii...ben tırstım şeker astalarının ilacı bu içmem diye..başka dr gittik...oda acill glukofene başla deedii...tahlillerimi gösterdim şeker çıkmadgını söyledim..olabilir dedi pko direk gisliden direnç yapıyor ve hormonları dengesizleştiriyor adetinide aksatıyor..yine güvenmeyip endokrine gitttimmm..oda hemen glukofen deyince içtimmm...vee gerçekten o benim mucizemm olduu...iştahımı kesdi..tatlı krizlerim kalmadı..adetlerim düzelmeye başladı..sen araştır ve dediğim dr lara bi git..

dediklerine katılıyorum glifor benim de mucizem oldu..ama bu ilacı ölene kadar içeceğiz mi?çünkü pko geçecek bir rahatsızlık değil..
bende hipotroid de olduğu için endokrine gidip tahlil yaptırmam lazım..6 ayda bir kontrole gitmem lazım..
waw nasıl 42 beden olursun yaaaaaa...
:44:sıkı bir vücudun var sanırım..
cuma ölçüleri de yazalım..

eveeeettt kızlaarr nirelerdesiniz???

sabah zoraki çıktık evden..iki gündür halsizlik var hiç birşey yapmak istemiyorum
:KK19:
neysee ablamla buluşup avm ye gittik..çocuklarını oyun yerine bırakıp özgürce mağazaları gezdik..ama ben öyle uzun uzun gezemem mağazaları..çabuk yorulurum..ne ablam ne de ben istediğimiz gibi birşey bulamadık..pentiden kilotlu çorap aldık..hatta yeni aldığım uzun kazakla giydim şuanda..
sonra kumpir yedikk..
:26:annemlere geçip çocukları yatırdık..bizim bir eşarpçımız var ona gittik..2 tane şal aldım..tamamen tayt satan bir mağaza gördüm..kot görünümlü tayt aldım..güzel oldu..eşim de beğendi
ala ala çorap tayt eşarp aldım..gömlek çeşitleri bahar sezonunda gelir sanırım..
asıl utanç verici sona gelelim..
:KK17:eşim annemlere geldi tok olduğu için birşey yemedi..eve gelince patates ve sosis kızarttı..bende acıktığım için afiyetle yedim..:KK30:akşamları hiiç birşey yemezken..neyse yarını çook hafif geçirmeye çalışacağım..:KK23:yarın akşam da kayınvalidem yemeğe çağırdı..üzerimdeki ağırlık umarım yarın olmaz..hem işimi hem de sporumu yaparım innş.:KK16:

biraz önce de yeşil çay içtimm..yediklerimi sindirsin diye
:KK1:

Günaydın kızlar :KK3:

Kizlar ya benim laptob bozuldu sinir oldum :KK35: tablettende insan ellisaatte bir mesajı zor atıyor :KK52:
Ya esime baskı yapayım da bir an once tamire gotursun :KK34:

Kizlardan tablete sirada gelmiyor zaten :KK1:

OLURDa gelemezsem merak etmeyin diye dedim :KK34:

selamun aleyküm kızlar..

tatile alışamadım..sanki hergün haftasonuymuş gibi geliyor..

WAW sınav soru ve cevapları açıklanmış..dün baktım..iki dersten muallaktayım..hayırlısı inşllah geçerim

menü olarak bugünü hafif geçirmeyi düşünüyorum ..sabah kahvaltı yapasım yoktu aslında müsli yiyecektim..çocuklara yumurta haşlamıştım protein almam gerektiği için bende yedim..öğlene müsli yemeyi düşünüyorum..birazdan greyfurt suyumu içeceğim..

kızlar selammm

ben de bu ay tedaviye inofolic ve glukofenle devam edeceğim.bir de duphaston.aşılamadan sonraki ayı dinlenerek geçireceğim yani:KK1:

benim yediklerimi yazayım bugün.

sabah 1 simit 1 krem peynir
öğlen 3 tuzlu 2 tatlı kuru pasta(doktora gittiğimden yemek saatini değerlendiremedim mecbur kuru pasta aldım)
akşam çorba,fırında yapılmış 4 köfte ve patates(azcık ketçap mayonez koydum üstüne),salata ve 2 dilim tam buğday ekmeği

öğlen çok yemediğim için akşam baya açtım.ondan ekmek yedim.bi de tatlı isteğim fazla reglden dolayı.çaya da şeker koymam ben yıllardır.şeker isteğim oluyor bazen.kabak tatlısı var azcık ondan atıştırıcam.az da nar yerim:KK52:

sen glukofen içiyordun dimii...

akşama kadar güzel gitmişteakşam aşırı karbonhidretolmu...hem ekmek 2 dilim hemide :) hem çorba...hem patatess.bide tatlıı boww patlama olmuşturrr...

dilerim bugünün daha güzel geçirirsinn...

Akşamlık yemeğimide yedim geldim kızlarrrr :KK3:

Bugün benim açımdan uzun zamandır olmadığı kadar başarılı bir gündü :KK76::KK76::KK76::KK76:
Seviyorum kendimi :KK1:

Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım :KK34:

Sabah;
1 dilim ekmek
yarım avuç içi kadar yağsız beyaz peynir
2 Dilim hindi Jambon
2 kk kadar kaşar peyniri
1 fincan yeşil çay

ara;
1 şekersiz nescafe
1 adet kedi dili bisküvi

Öğlen;
Tavuk suyuna çorba
1 adet but
1 kase yoğurt

ara;
1 fincan yeşil çay

Akşam;
1 kase çorba ( kalanı bitireyim dedim :KK34: )
3 koca parça haşlama dana eti ( patatesde eklemiştim az çocuklar için )
2 bardak ayran
2 salatalık turşusu

Biliyorum bugün hiç sebze yok ama şu bünyemi bir şaşırtayım istiyorum :KK34: bir kaç gün böyle sonra yine sağlıklı beslenmeye devam :KK34:
Gün içinde tam 3 litre suyumu içtim :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Birazdan 1 yeşil çay yada nescafe içerim ve kapaınış :KK42:

Gecede erken yatmaya niyetim var :KK34: sabah 07:30da en geç kalkmaya niyetliyim :KK34: hem eşime kahvaltı hazırlayacağım götürmesi için hemde metabolizmanın anlını karışlayacağım :KK1: sıkıyorsa bu kadar şok üzerine çalışmasın :KK60:

süpersinnn...aynen öyle sıkıyorsaa çalışmasın o metobalızmaaa...bu ara benimda canım hep et istiyor proteine ihtiyacım var heraldee..tavukk et peşpeşe yerim üst üste..ama tavuklardan sogudum artıkk yaaa...bikere organık tavuk almayı düşünüyorum tadında değişiklik yoksa ölegiderim ama ne kadar devam ettirebilirim bilemiyorumdaa...amann herşeyy hormonlu oldu neye dikkat edeceğimide şaşırdımm...

dediklerine katılıyorum glifor benim de mucizem oldu..ama bu ilacı ölene kadar içeceğiz mi?çünkü pko geçecek bir rahatsızlık değil..
bende hipotroid de olduğu için endokrine gidip tahlil yaptırmam lazım..6 ayda bir kontrole gitmem lazım..
waw nasıl 42 beden olursun yaaaaaa...
:44:sıkı bir vücudun var sanırım..
cuma ölçüleri de yazalım..

valla ne bilemmm :) :) bende aynı şoku yaşamıştımm ben nasıl 42 giyerim diyee...beden yazan resmi atayım ben burayaa..ben 2 gün gidip gelip baktım..

biri adil ışıgın pantolonu...diğeri ykm nin...biri kot diğeri keten..ama kumaş pantolonum 44..

eveeeettt kızlaarr nirelerdesiniz???

sabah zoraki çıktık evden..iki gündür halsizlik var hiç birşey yapmak istemiyorum
:KK19:
neysee ablamla buluşup avm ye gittik..çocuklarını oyun yerine bırakıp özgürce mağazaları gezdik..ama ben öyle uzun uzun gezemem mağazaları..çabuk yorulurum..ne ablam ne de ben istediğimiz gibi birşey bulamadık..pentiden kilotlu çorap aldık..hatta yeni aldığım uzun kazakla giydim şuanda..
sonra kumpir yedikk..
:26:annemlere geçip çocukları yatırdık..bizim bir eşarpçımız var ona gittik..2 tane şal aldım..tamamen tayt satan bir mağaza gördüm..kot görünümlü tayt aldım..güzel oldu..eşim de beğendi
ala ala çorap tayt eşarp aldım..gömlek çeşitleri bahar sezonunda gelir sanırım..
asıl utanç verici sona gelelim..
:KK17:eşim annemlere geldi tok olduğu için birşey yemedi..eve gelince patates ve sosis kızarttı..bende acıktığım için afiyetle yedim..:KK30:akşamları hiiç birşey yemezken..neyse yarını çook hafif geçirmeye çalışacağım..:KK23:yarın akşam da kayınvalidem yemeğe çağırdı..üzerimdeki ağırlık umarım yarın olmaz..hem işimi hem de sporumu yaparım innş.:KK16:

biraz önce de yeşil çay içtimm..yediklerimi sindirsin diye
:KK1:

güle güle kullan cicilerinii...ben tayta alışamadım bi türlü..bide totoş büyük oldugu için pek sevmiyorum capri tayt giyerimde uzunu pekdeğill..pantolon giyerim genelde..

ayyy patates ve sosis kızartmasımıııııı...amann allahımm bende hayatta dayanamazdımm bugün dengelersin inşallah boşverr...

selamun aleyküm kızlar..

tatile alışamadım..sanki hergün haftasonuymuş gibi geliyor..

WAW sınav soru ve cevapları açıklanmış..dün baktım..iki dersten muallaktayım..hayırlısı inşllah geçerim

menü olarak bugünü hafif geçirmeyi düşünüyorum ..sabah kahvaltı yapasım yoktu aslında müsli yiyecektim..çocuklara yumurta haşlamıştım protein almam gerektiği için bende yedim..öğlene müsli yemeyi düşünüyorum..birazdan greyfurt suyumu içeceğim..

bende baktımmm ama 2 ders benimde sallantıda vizelerdede düşük almıştım o yüden çan eğsinine kaldımm bakalım ne olur sonuç bılmıyorumm...

kızlarr ben geldimm...off sabah eşimlekalkıyorumm sonra üşüyünce giriyorum yataga yinee..bugün duştan önce tartılayım dedim..78.5 yawww..cumaları 78 oluyorumm...pazartesii 80 oluyorum cumaya yine anca 78 oluyorumm:) şu haftasonları beni bitiriyorrrrrrrr....

sabah yine çorba içtim 1kase
1 dilimde ekmek...

eşim hasta bikaç gündür sabahları ona corba ısıtıyorumm...

şimdi ıspanak var çiğden onu yogurtlayıpp yemeyi düşünüyorumm..

kızlarr ben geldimm...off sabah eşimlekalkıyorumm sonra üşüyünce giriyorum yataga yinee..bugün duştan önce tartılayım dedim..78.5 yawww..cumaları 78 oluyorumm...pazartesii 80 oluyorum cumaya yine anca 78 oluyorumm:) şu haftasonları beni bitiriyorrrrrrrr....

sabah yine çorba içtim 1kase
1 dilimde ekmek...

eşim hasta bikaç gündür sabahları ona corba ısıtıyorumm...

şimdi ıspanak var çiğden onu yogurtlayıpp yemeyi düşünüyorumm..

geldim :)
ne güzel burda kilolarınızı vermişsiniz
bende başlamalıyım en kısa zamanda
birde bu glukofeni reçetesiz eczaneden kendim alabilirmiyim

Selamun aleyküm kızlar...
Görümcem bende günboyu onun çocukları pc başında ceptende okuyorum sizi takipteyim :KK66:
Hızla geri gelen kilolarımla başım dertte...Yeni bi diyet uyguluyorum akşam dörtten sonra bişey yemiyorum ama görümcem pasta yaptı şimdi küçük bir dilim yerim heralde...

X