- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anam sabah baya geç uyandım sonrada kızla uğraşırken cuma olduğunu unuttum iyimi
Öğlende de anneme attım kendimi sinirden
Eşim sabah aradı beni birkaç arkadaşımızı yarın akşam için davet edeceğini söylemek için bende tabiki seve seve tamam dedim ama isimleri sayarken bir kişinin adını yanlış söylemiş ( benim sevdiğim bir abinin adını demişti ) ama meğer benim karı koca ikisine birden uyuz olduğum bir cifti kast etmiş ve benle konuştuktan sonra hatasını anlamadan arayıp onlarıda davet etmiş
Öğlende bana söylediğinde sinirden kudurdum
Ben zaten senelerdir onlarla görüşmüyorum ( sadece erkeğin babası vefat ettiğinde gitmiştik oda nezaket icabı annesini sevdiğimizden ) üstelik bir iki hafta evvel bir başka arkadaşda deng geldiğimizde bile dangul dungul konuşup beni deli etmişlerdi karı koca Bir açtım bayramlık ağzımı ben onları istemiyorum sen bana diğer abinin adını verdin davet edeyimmi derken işte kesinlikle çekemem onları diye ama tabi nafile sonuçta adam arayıp çağırmış bulundu ve sonradanda biz iptal ettik demek olmaz sonuçta diğerlerinin geldiği elbet duyulur ve sonra eşimle papaz olurlar :26:
Aslında eşimde pek haz etmez ama işte arkadaşa gittiğimizde ister istemez bir akşamda bize buyrun dedi o sevimsiz çiftte aaa haber ver geliriz dediler
Bugünden hazırlıklarla uğraşıyorum yarın bari gündüz rahat olayım evi sil süpür bittikten sonra
Artık adamın hatırna katlanacağım ama eşimde farkında bu ona yol su elektrik olarak geri dönecek
Eminim yarın sırf ben uyuz olmim diye servise bile yardımcı olur yoruldum diye onlar gittikten sonra söylenmim diye
Bu arada yarın için daha sarma saracağım bu saate
Kendi kendimize iş çıkardık ama neyse
Bir sonraki haftasonuda eşimin yeğenleri gelicek :122: :122: :122:
Onlara seve seve hazırlık ve hizmet yaparım zaten sağ olsunlar kendileri çoğu şeyi yapmaya kalkışırlarda ben rahat etsinler diye pek yaptırmak istemiyorum
Rabbim senide yumoşlarınıda nazarlardan saklasın
Bütün dualarımız sizinle canım
İnan ben bile baya heycan yaptım
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Maalesef ben cuma olduğunu yoğunluktan ve sinirden unuttum
Allah kolaylık versin Ceco
sakin olursun sen akıllı kadınsın
bu nezaketin çok güzel olacak
eminim eşin seni fazlasıyla onure edecektir inşallah