Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

sonundaaaaaaaaa adet oldum 47. gün ama çok az geliyor şuan ada çayı yaptım fazlalaşsın diye . başka bildiğiniz bir yöntem var mı ? zaten cumartesi dr gidecem .

Elocann , Biberiye bir tutam koyuyorum ve zeytin yaprağından 7-8 tane koyuyorum büyük bir cezvede kaynamış suda 8 dakika kaynatıyorum. sonra 8 dakika bekliyorum süzüyorum içmeye başlıyorum bağırsaklara çok faydası oldu benim. artık adet oldum sıkı bir diyete başlarım dün varya yerken açtım yemek yiyiyorum ama açtım resmen )) adet bitiminden 2 gün sonra soğan kürüne başlarım yine ben günde bir defa yapıyordum şimdi 2 defa yapacam . şu kistler gitsin artık...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bu saat oldu ancak gelebildim
Daha doğrusu aslında 1 saate yakındır pc başındayım ama akşamlık ne yapsam değişik diye yemek tariflerine ( tabiki sağlıklı olan ) bakarken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım
Dün gece şu beni kaç gündür bekleyen meşhur ütülerimi yaptım
Öncesindede küçük cimcimeyle uğraşınca geç başladım ve ütü faslım tam gece 3e kadar sürdü

Sabah tabi o yüzden biraz geç uyandım hatta sabah 7de kıza hava vermem gerekiyordu ama ben geceden ilacını şırıngaya hazır etmiştim kalkamam diye ve eşime havale edip uyumaya devam ettim
Hesapta bugün babam gelicekti öğleden sonra o yüzden uyanır uyanmaz ütülediklerimi kaldırmayla ve evi toparlamayla uğraştım
Tam oh işim bitti artık babam gelebilir diye düşünürken annem telefon açtı baban kardeşine gidiyor ( tesisatcı gelicekmiş ) diye ulen dedim boşuna sabah beri koştur koştur iş yaptım tabi bir yandan iyi oldu işlerim bitti yoksa kesin yine savsaklardım

Çok teşekkür ederim canım şükür çok çok daha iyi cimcime tabi hava vermeye devam pazartesiye kadar sonra tekrar film çekilecek
Bu arada sanada geçmiş olsun canım senin işin çok daha zormuş sürekli oluyorsa
Sen neredeydin tam bilimiyorum ama eşim Fındıkzadede ( ist ) tıbbi malezemeler satılan bir han var oradan almış makineyi 110 liraya hatta görümcem 1.5 sene evvel daha basit bir şeyi eczaneden 190 liraya almış
Çok fazla yer kaplayan birşey değil ve şu çocuk odalarına kullanılan buhar makinelerindeki gibi odaya direkte kullanılabiliyor bizimkisi hatta ben bir keresinde öyle kullandımda eşim bile odanın havası inan çok değişti iyi oldu arada böyle yap bari dedi
İhmal etme güzelim sonuçta acillik olunca hem dünya para gidiyor hemde daha beter hırpalanıyor insan acillerde

Kız ben ona baştan söylemeseydim azarın en çoğunu ben işitirdim zaten
Neyseki akşam uzun uzun konuştular ( baştan tartıştılar ama sonuç tatlıya bağlandı )
Babasına söz verdi okulu asacağı zaman babasınada söyleyecek ve makul bir saatte evden çıkacak Ben isterseniz arkadaşınızla sizi AVMye bile götürürüm dediğim de hatta o artık koca bir kız ben ona güveniyorum yanlızda gidebilir yeterki düzgün bir saatte olsun ve benim haberim olsun dedi

Kizlar cook az adet oluyorum resmen damla damla...... Dr gidecem sokturucu verirse artar mi? Tum tahlilerimi yaptiracam yenide 2 ay oncede az az oldum. Sizlerde de az olma durumu var mi?

Dogum kontrol hapi verirse ne yapacam cunku onlarda kilo aldiriyormus. Kilo aldirmayani var mi? Bunun disinda duzene girmesi icin baska ilac veriyorlar mi veriyorlarsa onlar kilo yapiyor mu? Cildiracam yaaaa artik duzenli adet olmak istiyorum damla damla beni cildirtiyoor

selam kızlar yazamasam da takip ediyorum sizleri
özellikle waw canım senin iyi haberini okumak için geliyorum.
yumurtan güzel gelişiyor. inşallah bu ay nasip olur canım.

waw canım sen rahim filmi çektirdin mi?
tedavinin ilk aşaması hsg istenirmiş.
benim eski doktorum çekmemişti.
şimdi ilk defa tedavi oluyormuş gibi devlet hastanesine gitmeye başladım.
sil baştan ve ilk gider gitmez hsg istediler.
özellere asla güvenim kalmadı bu konuda..

SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR KIZLARR..

Ara ara toiğe uğradım ama yazmaya vaktim yoktu..
yarın sınav var doğru düzgün çalışamadım..
kreşin son günleri ayrı bir yoğunuz..bugünde karne vereceğiz..
kreşten sonra arkadaşa davetliyim..sınav var ben geziyorum..artık akşam sorulara bakacağım

ilk bildirimi ben yapayım eksiyle..

son zamanlarda menü bildirimi yapamadım ama dengeli beslenmeye dikkat ediyorum
ÖZELLİKLE akşamları yemiyorum..akşam yemeğini en geç 6 da yiyorum
düzenli olmasa da yatmadan önce greyfurt suyu içiyorum
SPORA gelincee hastalıktan sonra dağıldım iyice..kilo verdikçe vücutta gevşeme oluyor..tam sıkılaşmaya başlamıştım hastalık derken sporu bıraktım ama mutlaka başlayacağım..vücudum sıkı olsa bir beden daha küçülürüm..
gelelim bildirime
geçen hafta: 76.0
bu hafta: 75.6

çıkmam lazım bol eksili bildirimler sizeeee....

Bu haftaki kilom: 68.1 ama önümüzdeki hafta yine 69 u bulurum çünkü adet şişkinliği başlar.
iki ileri bir geri derken yerimde sayarım.
Haftasonu sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum

Slmm kızlar bidirim için girdim.

71,1

waw'cım senin için dua ettim. İnş. en yakın zamanda hayallerine kavuşursun canım.
4 gün yokum eşim görev için başka ile gidecek bende Anneme gidiyorum orada giremem herhalde... Bol eksili haftalarrrr :)

iyiihadi bakalım gözünn aydınnn...canımm sen direkk bu şikayetlerle dr gitt..bütün sorulara cvbı orda bulursunn...

canımm yaa sende hep benim aklımdasın son aşılamada yaşadıklarından sonra hep merak ediyorumm...yahu benim hiçbir dr a güvenim kalmadıkii...bende başta özel muayenehanesine gidiyordum bi drun 6 ay klomen kullandırdı bikere bile takip yapmadı..sonra burdaki arkadaşlar sagolsun uyardı özel bi hastaneye gittim orda hemen rahim filmi çektiler 3 yıl önce...

şimdi iğnelerdeyim bugün çatlama iğnemi oldum doğal denicez bakalımm..hayırlısı inşallah gelmiştir vakti diye dua ediyorumm...

sen napıyorsunn...nasıl çıktı hsg herşey yolundadır inşallahh..

Bu haftaki kilom: 68.1 ama önümüzdeki hafta yine 69 u bulurum çünkü adet şişkinliği başlar.
iki ileri bir geri derken yerimde sayarım.
Haftasonu sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum

çookk sağoll canımm.....sınavlar bu sefer birazz nanayyy...

çokk sağoll canım arkadaşımm...sizlerde hep benim aklımda ve dualarımdasınızz şimdidr dan geldim yazıcam gelişmelerii..

kızlarr süpersinizz bildirimler için teşekkürlerr...eskilerden kimsee yokk bildirimm yapannnnn

ben dr dan yeni geldimm..ne gündü bee diyeceğim bi gün yaşadımm...yoruldummm...

benim 2yumoş vadı yaa..biri büyümüş diğeri küçük kalmışş..ben bunada şükrettimeşimbiraz üzüldüü ikiz istiyordu ya hep..dedim keşke bu olsaa bunada şükret..oda diyorki ikitanede biri tutmasa belki diğeri tutardı diee..amanapalımm hayırlısıı...ve çatlama iğnemi oldumm..gerisi nasipp..rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu versinn...

Amanda aman Maşallah yumoşaa
wawcım bu çok güzel bir haber hadi hayırlı olsunn hayırlısıyla gelsin bebişiniz inşallahhhhh
kaç cm olmuş ne kadar büyümüş kuzum ? yani salı 15 cm idi

ayy kilomu bildireyim 94,3 yuaaaaaaa

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68,6menevşe66,9---66,5
69eftelya69,168,568,1
73,5eloocan69,269,9
73,6kgyağmurlu74,5---
75,4ada8175,475,4
75,5minimax70,471,771,1
82eranisa76,676,075,6
83.3waw78,778,778,2
120ceco34120---
100kgşipşirine93,994,394,3

Son düzenleme:

20 mm olmuş teyzesiii :) :) ayy dr diyorkii dönüp baksana ekrana yumoşunaa :) :) bana bi gülmekk geldiii..niye gülüyorsun dedii..dedimki biz verdiğiniz fotoda 1 haftadır bakıyoruzz yumoşlaraa...güldük hepp bide bu bebek olsa ne kadar bakarız kimbilirrr...

rabbim hepimize nasip etsinn o duyguyu en kısa zamandaa...

bu sefer bende heycann yok gecen sefer hamile gibi hissetmiştim kendimi..bu sefer nasip diyorum..

Amanda minik yumoşş 20 mm de çatlamış oyoyyyyyyyy inşallah canım bebiş de olacak onun fotoğraflarına da bakacaksınn
Rabbim hepimize nasip etsinn o duyguyu en kısa zamandaa...
aminnnnn

Yarın sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorumm
Alah C.C. yar ve yardımcınız olsunn

masallahh gercekten azminizee hayran kaldımmmm

çok sevindim canım çalışmalara devam ozman!!!! inşallah bebişin gelir canım ...dualarım seninle ....

Allaha şükür rahimde ve tüplerde bir sıkıntı olmadı.
eşimin değerlerini de çok beğendi doktorlar.
bakalım sanırım klomen verip yumurta takibi yapılacak.
pazar ya da pzt si adet olurum ve 3. günü gideceğim.
biz de kendimiz doğal yoldan denemek istiyoruz.
biz kendimiz denemedik ki hiç.
direk aşılamada buldum kendimi.
bakalım ne diyecekler. haber ederim canım.

senim yumoş da tam kıvamına gelmiş.
Rabbim nasip etmiş olsun inş. bu ay ve bebeğin gelsin.

arkadaşlaarrr nerelerdesiniz??
yarın sınav var ben buralardayımm
kreşten sonra arkadaşa gittim akşam geldim..kendi kendime söyleniyorum ne kadar relaksım sınav var ben geziyorum
arkadaşta kısır yedim sütlü tatlı yedim saat 3 tü..sonra birşey yemedim akşam meyve yedim

waw
yumoşun için dua ettim...Rabbim gönlünüzdekini hayırlı eylesin..ve nasib etsin inş
derslere pek çalışamadın galiba?
bende soru çözüp duruyorumm

KIZLAAR DUA EDİN..RABBİM YARY VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Anam sabah baya geç uyandım sonrada kızla uğraşırken cuma olduğunu unuttum iyimi
Öğlende de anneme attım kendimi sinirden
Eşim sabah aradı beni birkaç arkadaşımızı yarın akşam için davet edeceğini söylemek için bende tabiki seve seve tamam dedim ama isimleri sayarken bir kişinin adını yanlış söylemiş ( benim sevdiğim bir abinin adını demişti ) ama meğer benim karı koca ikisine birden uyuz olduğum bir cifti kast etmiş ve benle konuştuktan sonra hatasını anlamadan arayıp onlarıda davet etmiş
Öğlende bana söylediğinde sinirden kudurdum
Ben zaten senelerdir onlarla görüşmüyorum ( sadece erkeğin babası vefat ettiğinde gitmiştik oda nezaket icabı annesini sevdiğimizden ) üstelik bir iki hafta evvel bir başka arkadaşda deng geldiğimizde bile dangul dungul konuşup beni deli etmişlerdi karı koca Bir açtım bayramlık ağzımı ben onları istemiyorum sen bana diğer abinin adını verdin davet edeyimmi derken işte kesinlikle çekemem onları diye ama tabi nafile sonuçta adam arayıp çağırmış bulundu ve sonradanda biz iptal ettik demek olmaz sonuçta diğerlerinin geldiği elbet duyulur ve sonra eşimle papaz olurlar :26:
Aslında eşimde pek haz etmez ama işte arkadaşa gittiğimizde ister istemez bir akşamda bize buyrun dedi o sevimsiz çiftte aaa haber ver geliriz dediler

Bugünden hazırlıklarla uğraşıyorum yarın bari gündüz rahat olayım evi sil süpür bittikten sonra
Artık adamın hatırna katlanacağım ama eşimde farkında bu ona yol su elektrik olarak geri dönecek
Eminim yarın sırf ben uyuz olmim diye servise bile yardımcı olur yoruldum diye onlar gittikten sonra söylenmim diye

Bu arada yarın için daha sarma saracağım bu saate
Kendi kendimize iş çıkardık ama neyse
Bir sonraki haftasonuda eşimin yeğenleri gelicek :122: :122: :122:
Onlara seve seve hazırlık ve hizmet yaparım zaten sağ olsunlar kendileri çoğu şeyi yapmaya kalkışırlarda ben rahat etsinler diye pek yaptırmak istemiyorum

Rabbim senide yumoşlarınıda nazarlardan saklasın
Bütün dualarımız sizinle canım
İnan ben bile baya heycan yaptım

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Maalesef ben cuma olduğunu yoğunluktan ve sinirden unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…