Cecoo yazamadım sanada cimcimenin iyleşmesin çok sevindim bnimde astım bronşitim var en ufak bi gripte acildeyim sürekli hava makinası bağlanıyo oksijen falan bi türlü eve alamadım o makinadan...
Büyük kızın için yazdıklarını okurken kendimi buldum aynıı ben dedim hangimiz yapmamışızdırki okulu kırmayı ne güzel günlerdi ya...
cecomm senin işinn çokk zorrr...allah yardımcın olsunn 2 cadıda cin gibi maşallahhh....kız biri durgun biri çılgın olurr seninkilerin ikiside çılgınn...artıste bakk yaa ne işler ceviriyorr..iyi sen kurtulmuşsun azardann.
sonundaaaaaaaaa adet oldum 47. günama çok az geliyor şuan ada çayı yaptım fazlalaşsın diye . başka bildiğiniz bir yöntem var mı ? zaten cumartesi dr gidecem .
Elocann , Biberiye bir tutam koyuyorum ve zeytin yaprağından 7-8 tane koyuyorum büyük bir cezvede kaynamış suda 8 dakika kaynatıyorum. sonra 8 dakika bekliyorum süzüyorum içmeye başlıyorum bağırsaklara çok faydası oldu benim. artık adet oldum sıkı bir diyete başlarım dün varya yerken açtım yemek yiyiyorum ama açtım resmen)) adet bitiminden 2 gün sonra soğan kürüne başlarım yine ben günde bir defa yapıyordum şimdi 2 defa yapacam . şu kistler gitsin artık...
selam kızlar yazamasam da takip ediyorum sizleri
özellikle waw canım senin iyi haberini okumak için geliyorum.
yumurtan güzel gelişiyor. inşallah bu ay nasip olur canım.
waw canım sen rahim filmi çektirdin mi?
tedavinin ilk aşaması hsg istenirmiş.
benim eski doktorum çekmemişti.
şimdi ilk defa tedavi oluyormuş gibi devlet hastanesine gitmeye başladım.
sil baştan ve ilk gider gitmez hsg istediler.
özellere asla güvenim kalmadı bu konuda..
Bu haftaki kilom: 68.1 ama önümüzdeki hafta yine 69 u bulurum çünkü adet şişkinliği başlar.
iki ileri bir geri derken yerimde sayarım.
Haftasonu sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum
Slmm kızlar bidirim için girdim.
71,1
waw'cım senin için dua ettim. İnş. en yakın zamanda hayallerine kavuşursun canım.
4 gün yokum eşim görev için başka ile gidecek bende Anneme gidiyorum orada giremem herhalde... Bol eksili haftalarrrr :)
kızlarr süpersinizz bildirimler için teşekkürlerr...eskilerden kimsee yokk bildirimm yapannnnn
ben dr dan yeni geldimm..ne gündü bee diyeceğim bi gün yaşadımm...yoruldummm...
benim 2yumoş vadı yaa..biri büyümüş diğeri küçük kalmışş..ben bunada şükrettimeşimbiraz üzüldüü ikiz istiyordu ya hep..dedim keşke bu olsaa bunada şükret..oda diyorki ikitanede biri tutmasa belki diğeri tutardı diee..amanapalımm hayırlısıı...ve çatlama iğnemi oldumm..gerisi nasipp..rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu versinn...
Amanda aman Maşallah yumoşaa
wawcım bu çok güzel bir haber hadi hayırlı olsunn hayırlısıyla gelsin bebişiniz inşallahhhhh
kaç cm olmuş ne kadar büyümüş kuzum ? yani salı 15 cm idi
ayy kilomu bildireyim 94,3yuaaaaaaa
20 mm olmuş teyzesiii :) :) ayy dr diyorkii dönüp baksana ekrana yumoşunaa :) :) bana bi gülmekk geldiii..niye gülüyorsun dedii..dedimki biz verdiğiniz fotoda 1 haftadır bakıyoruzz yumoşlaraa...güldük hepp bide bu bebek olsa ne kadar bakarız kimbilirrr...
rabbim hepimize nasip etsinn o duyguyu en kısa zamandaa...
bu sefer bende heycann yok gecen sefer hamile gibi hissetmiştim kendimi..bu sefer nasip diyorum..
arkadaşlar ben hem pkolu hemde kilolu bir bayanımm...birlikte aynı tedavi yöntemlerini denerken bi yandanda bizim rahatsızlığımızı aşırı tetikleyen kilolarımızı verebilmek için gerekli motivasyonu belki burada bulabilirizdi ye düşündümm...inşallahh işe yararrr...
evettt...bismillah diyip ilk ben başlayayımmm anlatmayaaa..ben 26 yaşında 4 yıllık evli pko hastası bi bayanımm..çocuk tedavisini evliliğimin ilk yılı 4 ay tedavi gördüm bebek olmadı...şimdi kilocukları verip tedaviye başlamak istiyorumm...
pkodan dolayı kilo..kilodan dolayıda bebek sahibi olamıyorum...103..kiloyla başladım.şuan 82 kiloyum..ama daha vermem gereken kilocuklar varr..ama bütün enerjimi kaybetmiş durumdayımm..burada biçok pkolu arkadaşımda benimle aynı sorunu yaşıyor ve onlarla ortak bi karar alıp birbirimizi motive etmek amacıyla bu sayfayı açtık..inşallah bizede bizim gibi aynı sorunu yaşayanlarada yardımcı olurr..
peki neler paylaşıcaz burada...pkodan dolayı yaşadığımız sorunları..tedavilerii..ve kilo vermek için yaptığımız herşeiiii...diyet spor..vs..gün içinde yediğimizz..fedakarlık yapıp yemediklerimizzz..yıldığımız anları..çoştuğumuz anları hepsinii...haftada bigün belirleyip ogün kilo bildirimi yaparr ve birbirimizi kamçılarızz...
buranın en büyük amacı..yıldığımız ve motivasyonumuzun bittiğinde birbirimize destek olacak bi alan olmasıı...inşallah niyet ettik sonuç güzel olurr..
kızlarr süpersinizz bildirimler için teşekkürlerr...eskilerden kimsee yokk bildirimm yapannnnn
benim 2yumoş vadı yaa..biri büyümüş diğeri küçük kalmışş..ben bunada şükrettimeşimbiraz üzüldüü ikiz istiyordu ya hep..dedim keşke bu olsaa bunada şükret..oda diyorki ikitanede biri tutmasa belki diğeri tutardı diee..amanapalımm hayırlısıı...ve çatlama iğnemi oldumm..gerisi nasipp..rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu versinn...
iyiihadi bakalım gözünn aydınnn...canımm sen direkk bu şikayetlerle dr gitt..bütün sorulara cvbı orda bulursunn...
canımm yaa sende hep benim aklımdasın son aşılamada yaşadıklarından sonra hep merak ediyorumm...yahu benim hiçbir dr a güvenim kalmadıkii...bende başta özel muayenehanesine gidiyordum bi drun 6 ay klomen kullandırdı bikere bile takip yapmadı..sonra burdaki arkadaşlar sagolsun uyardı özel bi hastaneye gittim orda hemen rahim filmi çektiler 3 yıl önce...
şimdi iğnelerdeyim bugün çatlama iğnemi oldum doğal denicez bakalımm..hayırlısı inşallah gelmiştir vakti diye dua ediyorumm...
sen napıyorsunn...nasıl çıktı hsg herşey yolundadır inşallahh..
çookk sağoll canımm.....sınavlar bu sefer birazz nanayyy...
çokk sağoll canım arkadaşımm...sizlerde hep benim aklımda ve dualarımdasınızz şimdidr dan geldim yazıcam gelişmelerii..
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68,6 menevşe 66,9 --- 66,5 69 eftelya 69,1 68,5 68,1 73,5 eloocan 69,2 69,9 73,6kg yağmurlu 74,5 --- 75,4 ada81 75,4 75,4 75,5 minimax 70,4 71,7 71,1 82 eranisa 76,6 76,0 75,6 83.3 waw 78,7 78,7 78,2 120 ceco34 120 --- 100kg şipşirine 93,9 94,3 94,3