SElam arkadaşlar nasılsınızz
ben 15 dk tempolu yürüyüşümün ardından ısındımMaşallah beynim mutluluk hormonu salgılıyor
günlerdir sizden uzak kaldım kaçamaklar yaptım tartıda + görünceee hemen yürüyüş bandıma sarıldım
Yeşil çayı 4 e çıkardım
ya waw kuzum şu metmorfinli ilacı 1000 likti benim ikiye bölüp içiyorum sabah akşam ya
regl olmadım testte bir şey çıkmadı su tutuyorum kaçamaklar yaptımmcanım tatlılar istiyooo :18: ondan
kararsız kaldım arttırmayı da düşündüm
sen nasıl içiyorsun ?
ayyyani bizde yumoşu duyunca böyle ne güzel oluyor ah bir de hayırlısıyla bebişlerimiz olsa
demek yuvamız nasıl mutluluk dolacak
kız ikizde olsa olsun :) bence sağlıklı hayırlı olsun isterse üçüz olsun
tığ gibi oluruz heheRabbimiz hayırlısını versin
kızlarr nerdesinizzz.....herkezler bi sessizliktee..inşallah dönüş kötü olmazz...
KLOROFORMMMM....yoksun icee...
MİNİMAXXX nerelerdesinn....
MENEVŞE sınavlara veriyorum yoksun...
ELOCANNNN...sen nerelerdesinn...
YAĞMURLUUU..işin hayırlı olsun nerde başladın işee..bizleri unutma gel arada diyetede devamm...
WAWW :) :) sınavlarım var ondan yokum dönüşüm muhteşem olacakkk :) :)
ayy bilmiyorum şirinemm yaaa...ikiz hem güzel olur hem zorr...dr bakıncaa oo süper bi yumurtamız büyümüşş dedii sonra devam ettiii...bende aha dedim bidenesi atak yapmış büyümüş..ama kağıtları verdii..orda 2 yumurta aynı boyutta görünüyor ama cuma kesinlik kazanırr..dualarında unutmaa benidee..rabbim hayırlısını versin hakkımızda...
ben sabah 1000 akşam 1000 içiyordum..artık alıştıysan 2000 e çıkart...ben bu ara 1 tane içiyorum infolikde var diye.bu arada dr infolikii 1 tane iç dedi..iğne oluyorsun infolik destek dedi..rabbim hepimize şifasını versin..
Canım dualarımdasın Rabbimiz tüm azaları tam hayırlı evlatlarımızı versin inşallahhh
yumoşlar büyüyecek sen derslerine bak kuzum haftasonu sınavlar var hem biraz düşünmezsen stres olmazsınn inşallahhhhh
inofolic dolapta kaldı ben 2 ay içtim sanırım aslında ben onu neden bıraktım diğer ilaç varsa gerek yok dedi bana :26:
oldu olacak gripten sonra arginmaxı vitaminleri bıraktım inofolice başlayım geri
kıs ben bu argınmx alırken bana tüp bebek mı deniyorsunuz demişti gnc görevlisi onu bir araştırsana canım kilo aldırıyor geri ama
yani yumoşa faydalı oluyorsa ...
Elocann depresyon modu sadece bize zarar veriyor pazar akşamından bu yana bende öyleyim lakin bize bizden daha iyi bir dost yok kuzum kendimize iyi davranmalıyız
ceco Maşallah teyzeye o ne enerji o ne temizlik Rabbimiz sağlıcakla başından eksik etmesin
kusura bakma canım şaka bir yana dost başına bu teyze ellerinden öpüyorum selamlarımızı ilet
cimcimen iyimiş çok şükür Allah birdaha göstermesinn
kızlar dr dan geldim..yumoşum 15 mm olmauşş..cuma yine gidicemm...yina aşılama dedim dr a...doğal denememişsiniz hiç doğal deneyin dedi..daha ısrar etmicemm...cuma yumoş istenen boyuta gelir inşallahh..bu sefer takmıyorum nedensee..gecen sefer pek meraklı ve heycanlıydımm...ama şimdi değilim nötrüm birazda kafam derslerde..
bu arada yediklerime geleyimm...
sabah..
1 kaşık lor..
3 zeytin..
3 dilim tam bugday ekmeği..:26::26::26:
1 bardak süt..
öğlen..
2 parca tavuk gögsu fırında..
1 bardak ayran..
tavugun yanında 2dilim patates vardı..
ara
bir parca ekmek arası kıyma kavurmustum onun tadına baktım..
akşam.
1 kase şehriye çorbası..
karnıbahar yemeği..
salata..
yogurt
inşallah akşamada böle sakin geçer..
canım tatlı istiyor bu araa..sütlü tatlı sütlaç felann...ama bu ara yapamıcam..şu sınavlar bi bitsin..dersler konusunda kötüyüm..kafam almıyor yaa...daha 4 kitabım var nasıl biter bilmem...okuyorum bi bakmışım başka alemlere dalmışımm...
Burdayim canim okuyorum ama yazmiyorum. Depresyon atagindayim yine ondan cikmaya calisiyorum
kızlarr nerdesinizzz.....herkezler bi sessizliktee..inşallah dönüş kötü olmazz...
KLOROFORMMMM....yoksun icee...
MİNİMAXXX nerelerdesinn....
MENEVŞE sınavlara veriyorum yoksun...
ELOCANNNN...sen nerelerdesinn...
YAĞMURLUUU..işin hayırlı olsun nerde başladın işee..bizleri unutma gel arada diyetede devamm...
WAWW :) :) sınavlarım var ondan yokum dönüşüm muhteşem olacakkk :) :)
Burdayim canim okuyorum ama yazmiyorum. Depresyon atagindayim yine ondan cikmaya calisiyorum
aminn canımm aminnn...arginmax ne içinmişşş ??daha öncede duymuştum bikaç vitamin içeren ilaçmıı ??Canım dualarımdasın Rabbimiz tüm azaları tam hayırlı evlatlarımızı versin inşallahhh
yumoşlar büyüyecek sen derslerine bak kuzum haftasonu sınavlar var hem biraz düşünmezsen stres olmazsınn inşallahhhhh
inofolic dolapta kaldı ben 2 ay içtim sanırım aslında ben onu neden bıraktım diğer ilaç varsa gerek yok dedi bana :26:
oldu olacak gripten sonra arginmaxı vitaminleri bıraktım inofolice başlayım geri
kıs ben bu argınmx alırken bana tüp bebek mı deniyorsunuz demişti gnc görevlisi onu bir araştırsana canım kilo aldırıyor geri ama
yani yumoşa faydalı oluyorsa ...
Elocann depresyon modu sadece bize zarar veriyor pazar akşamından bu yana bende öyleyim lakin bize bizden daha iyi bir dost yok kuzum kendimize iyi davranmalıyız
Burdayımmm. Bir haftadır spora yazıldım. koşu, plates, dans derken halim kalmıyor. Dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi :) Senin yumoşlar ne oldu bugün doktora gidecektin ?
yapmaa canımm yaaaa....aman ha sakın girme depresyonaaa..ne güzel veriyoruz kilolarıı...anlıyorum senidee..ama bu dr unun inadıı yokmuu...yahu başlasın tedaviyee ha deyince olmuyorkii...bende biraz daha vereyim kilo diye diye 5 yıl geçti gittii..dr giden gibi olacak sanıyordummm...aha 5 ay oldu hiçbişi yokk..zaten ayda bi kere şansımız var..tedaviye başlasaa sende diyete devam edersin verecek kilonda çok değil 4..5 kg..hem ozaman sanada iyi gelecekk..ilacın bitmesini beklicenn..sonra yumoş beklicen sonra bebek zaman akıp gidecekk...
sivasda hiçmii iyi dr yok bi gideydinn..ankaraya nasıl gidip gelicenn..bak ben 2 günde bir gidiyorumm...en azından takibi sivasda yaptırırsınn...
oyy ne biliimm allah yardımcımız olsun hepimizinn...içlerimize serinik versinn...zorr..
aminn canımm aminnn...arginmax ne içinmişşş ??daha öncede duymuştum bikaç vitamin içeren ilaçmıı ??
yav bizim sperm testi iyi dedi amaaa..morfoloji %14 yazıyorr...toplam sperm 110 milyon..amaa hızlı ileri hareketli %23 yavaş ileri hareketli %19 yerinde %18..hareketsiz %40 dr isterseniz ürologa gidip ilaç da isteye bilirsiniz vardır belki dedi hareketleri arttırıcı bişii..ama bi deneyelim buda yeterli gibi dedii...ne bilimm..bişi içirsemmi diye düşünüyorum eşimee..sonrada nasip diyorumm..nasipde varsa 1 dene lazım o ulaşır diyorumm...
ooo süperr sporda eklemişsin hadi bakalım hayırlısı olsunn...dr işlerine aramı verdin..yinede değerlendir bu ayıı ilaçlar etkisini devam ettirir...
gittim dr a..15 mm olmuşlar yine vurul iğne dedi..cuma yine gidicem bakacak büyüme varmıı...dua edin kızlar yaa...
canım benim güzel olacak inşallah her şey Rabbimzi her şeyin zamanını biliyorAhhh keske elimde olsa canim bu belirsizlik bos bos beklemek yordu beni toparlanirim alistim bu ruh haline....
Maşallah cecom ne güzel besleniyorsun diyetine sadıksınSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anam demin bir ara girmeye çalıştım da bakım varmışdedim yoksa beni mi istemiyor KK sen hatunların aklına şeytanlık sokuyorsun diye
Şükür düzelmiş
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Mazallah unutu verirm
Sabah;
2 dilim ekmek
3 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 yeşil çay
Öğle;
1 büyük kase kırmızı lahana salatası
1 büyük bardak ayran
ara;
1 elma, 1 mandalina
Akşam;
1 ufak tabak mantar sote ( yağsız, baharatlı )
1 koca kase salata
1 büyük bardak ayran
2 yk kadar zeytinyağlı barbunya
Hee birde akşam yemeğinden önce 1 tane ufak kurabiye yedim
Gündüz cimcimem nerden aklına geldiyse anne şekilli kurabiye yapalım diye tutturdu bende ütüyü yine bırakıpkurabiye yapımına geçtim Fazla yapmadım hatta o arada eşimin yengesi geçmiş olsuna geldi ( kardeşindeydi bir o gelememişti ) ona hemen bir poşete 3/1ini verdim kalanın yarısınıda yarın kardeşime götüreceğim yeğenler yesin ve bize kala kala 10 tane kurabiye kalacak en fazla onlarıda sıkı bir kavanoza koyacağım benim cimcime 4 - 5 gün yer artık
Kalıplarla yaptık ve cimime bayıldıelinde küçük merdanesiyle hamuru maf etti tabi onun kullandığı minik hamuru kullanmadık merdanesini daha önce oyun hamuru için kullanmıştı da
Ne kusuru güzelimAminnnnn canım RAbbim hiç birimizin Annesii ve babasını başımızdan eksik etmesin ....Aminnnnnn
Çok şükür cimcimede iyiRabbim tüm hastalara şifa versin...aminnnnn
inşallah çok çok yakında müjdemizi alacağız canım
Dediğin gibi stres yapma Rabbime sığın
Tüm dualarımız seninle ve yumoşunla
Hayırdır canım ne depresyonu kız bu :44: İnşallah önemli birşey değildirde bir an önce toparlanırsın
Herşey kilo değil işte verincede bakalım oluakmı yoruldum sıkıldım bunaldım...Bu adetimde gidicem verdim diyecem napim yalan söylemeye dr itiyo beni bebeğime kavuşmak için yle diyecem...5 değilde 3 verebildim diyecem tedaviye yine başlamazsa başka dr gidicemyapmaa canımm yaaaa....aman ha sakın girme depresyonaaa..ne güzel veriyoruz kilolarıı...anlıyorum senidee..ama bu dr unun inadıı yokmuu...yahu başlasın tedaviyee ha deyince olmuyorkii...bende biraz daha vereyim kilo diye diye 5 yıl geçti gittii..dr giden gibi olacak sanıyordummm...aha 5 ay oldu hiçbişi yokk..zaten ayda bi kere şansımız var..tedaviye başlasaa sende diyete devam edersin verecek kilonda çok değil 4..5 kg..hem ozaman sanada iyi gelecekk..ilacın bitmesini beklicenn..sonra yumoş beklicen sonra bebek zaman akıp gidecekk...
sivasda hiçmii iyi dr yok bi gideydinn..ankaraya nasıl gidip gelicenn..bak ben 2 günde bir gidiyorumm...en azından takibi sivasda yaptırırsınn...
oyy ne biliimm allah yardımcımız olsun hepimizinn...içlerimize serinik versinn...zorr..
aminn canımm aminnn...arginmax ne içinmişşş ??daha öncede duymuştum bikaç vitamin içeren ilaçmıı ??
yav bizim sperm testi iyi dedi amaaa..morfoloji %14 yazıyorr...toplam sperm 110 milyon..amaa hızlı ileri hareketli %23 yavaş ileri hareketli %19 yerinde %18..hareketsiz %40 dr isterseniz ürologa gidip ilaç da isteye bilirsiniz vardır belki dedi hareketleri arttırıcı bişii..ama bi deneyelim buda yeterli gibi dedii...ne bilimm..bişi içirsemmi diye düşünüyorum eşimee..sonrada nasip diyorumm..nasipde varsa 1 dene lazım o ulaşır diyorumm...
ooo süperr sporda eklemişsin hadi bakalım hayırlısı olsunn...dr işlerine aramı verdin..yinede değerlendir bu ayıı ilaçlar etkisini devam ettirir...
gittim dr a..15 mm olmuşlar yine vurul iğne dedi..cuma yine gidicem bakacak büyüme varmıı...dua edin kızlar yaa...
İnşallah ada bebeğim daha fazla bekletmez beni biran önce Rabbim ol der...canım hiç sıkma canını olumlu pozitif düşününce herşey daha iyi oluyor zaman zaman deprasyona giriyor insan kitap oku bol bol bana iyi geliyor ayrıca namaz kılıp dua etmekte çoook iyi geliyor bir bakıyorum depresyon bitmiş oluyor.
vermen gereken çoook az kilom var ondan sonra tedavi ondan sonrada gelsin melek inşallah. Soğan kürü kasık ağrısı yapıyor çünkü temizliyor kistlerden benimde öyle ağrım var ama hala ADET OLMADIMMMMMMMçıldırmak üzereyim çoook stres yaptım herşeye sinirleniyorum alınıyorum.
kızlar burada zeytinyaprağı ve biberiye çayı yapıyorum çook güzel bağırsak çalıştırıyor sabah uyanıyorum kendimi zayıflamış hissediyorum ama tartılmıyorum)))gerçi ben hergün yeşil çay içiyorum bağırsağım çalışıyordu ama bu çayla günde 2 ve 3 çıktı ... tabii biraz acıkıyorsun yaniii o da var ...
İnşallah canım inşallah...Nekadar çabalarsak çabalıyalım en iyi dr proflara gidelim Rabbim ol demedikten sonra yapacak bişey yok...Rabbim kalbimizdeki duayı zikri biliyo kendine açılan elleri boş çevirmez dediğin gibi zamanını bekliyoruzcanım arginmax womeni bulmuştum araştırırken yumoşu büyütüyor sağlıklı gelişimine katkı sağlıyormuş
bizim sitede kullananların yorumlarıyla da almıştım içtim 1 ay kilo aldırdı :arada öğle yemeği ardına alıyordum erkekler için de var aynı vitaminin aslında Rabbimiz ol derse her şey olur da işte biz elimizden geleni yapalım da
ben geçen yaz eşime keçiboynuzu çayı da içirmiştim şimdi yine araada içiyor lakin tahlile gitmeye gitmiyor neyse geçtim bunu
canım benim güzel olacak inşallah her şey Rabbimzi her şeyin zamanını biliyor
bizleride mahrum etmez inşallah
Maşallah cecom ne güzel besleniyorsun diyetine sadıksın
duana canı gönüşden amin diyorumm
Rabbimiz anne babalarımıza sağlıcakla başımızdan eksik etmesinnnnnn sağlık mutluluk ve huzur versin hepimin evlerinee
İnşallah canım inşallah...Nekadar çabalarsak çabalıyalım en iyi dr proflara gidelim Rabbim ol demedikten sonra yapacak bişey yok...Rabbim kalbimizdeki duayı zikri biliyo kendine açılan elleri boş çevirmez dediğin gibi zamanını bekliyoruzcanım arginmax womeni bulmuştum araştırırken yumoşu büyütüyor sağlıklı gelişimine katkı sağlıyormuş
bizim sitede kullananların yorumlarıyla da almıştım içtim 1 ay kilo aldırdı :arada öğle yemeği ardına alıyordum erkekler için de var aynı vitaminin aslında Rabbimiz ol derse her şey olur da işte biz elimizden geleni yapalım da
ben geçen yaz eşime keçiboynuzu çayı da içirmiştim şimdi yine araada içiyor lakin tahlile gitmeye gitmiyor neyse geçtim bunu
canım benim güzel olacak inşallah her şey Rabbimzi her şeyin zamanını biliyor
bizleride mahrum etmez inşallah
Maşallah cecom ne güzel besleniyorsun diyetine sadıksın
duana canı gönüşden amin diyorumm
Rabbimiz anne babalarımıza sağlıcakla başımızdan eksik etmesinnnnnn sağlık mutluluk ve huzur versin hepimin evlerinee
Cecoo yazamadım sanada cimcimenin iyleşmesin çok sevindim bnimde astım bronşitim var en ufak bi gripte acildeyim sürekli hava makinası bağlanıyo oksijen falan bi türlü eve alamadım o makinadan...Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Anam sabah tam gelecektim evde yeni bir krizle karşı karşıya geldim
Benim cadı dün benden izin almıştı okula gitmeme konusunda ama babasına söylemek istemedi izin vermez diye
Tabi babası anlamasın diye ( aslında ben söylemiştim ) normal okula gider gibi 7de çıkmış evden
Bizimkide işe giderken bir bakmış cadı yok odasında ( o kızın daha geç çıkacağını sanmış ) tabi sabahın 7sinde sokakta ne işi var diye 8 buçukta kızı aramış ( o saatte işe gidiyor ) tabi bizimkide çaktırmayacak aklı sıra telefona bakmamış hesapta okulda ya ikinciye aradığında mecbur açıp söylemiş ben mahallede geziyorum diye ve çok sağlam fırça yemiş senin sabah sabah sokakta ne işin var madem okula gitmiyorsunuz bari 9da 10da buluşun ya birşey olsaydı falan diye ağzına geleni saymiş
Sonrada beni arayıp sağlam kalayladı yok efendim horul horul uyuyorsun bu kız çıkmış gitmiş bu saatte ne işi var diye
Neyseki zeytinyağ gibi üste çıkmayı başardım sonuçta kendi kabahati hep anlatırsa çocuğun yanında ben sık sık okula diye çıkar başka yere giderdim derse çocukta aynı taktiği uygular ( ben ısrar etmiştim 9da çık diye ama babasının taktiğini almış )
Neticede kızları eve çağırıp uzun uzun konuştum ve eğer istiyorsanız bir dahaya makul bir saate çıkın hatta uzak yere istiyorsanız ben bırakırım sizi dedim
Akşam babasıyla biraz tartıştı ama sonuçta barıştılar ve babasına söz verdi kaçacaklarsada önce babasına söyleyecek ve makul bir saatte çıkacaklar
Ay ne zormuş ergenle uğraşmak valla bugün helak oldum
Bu arada gündüz ana kız kuaföre gittik
Cadı kızım inadını yaptı ve şu Miley Cyrus gibi kestirdi saçlarını ona çaktırmadım ama çok üzüldüm o canım saçları kesilirken
Neyseki beğendi ama aynı şeyi bir daha yaparmısın diye sorunca yok diyor
Bende saçımı kestirdim ve cadı benim saçımı daha çok beğenmiş saçlarını yine uzatıp sonra benimki gibi kestirecekmiş
Kızlar bugün harika bir hava var yazdan kalma gibi. Birazdan spora gideceğim. Gitmeden girmek istedim. Aslında yağmurun yağmaması çok kötü. Sapanca gölünün kenarında oturuyorum ve göl çok çok çok çekildi. Evin önündeki iskelenin atında kediler dolaşıyor o kadar yani metrelerce alan açıldı. Allahım en yakın zamanda yağmur yağar inş.
Bu arada doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Eşim tekrar ona gitme dedi. Beş tane yumoşum vardı ne güzel çatlamadılar. Biliyorsunuz ne ağrıar çektim. Doktor sadece su iç geçer dedi. Bakalım doktor arayışındayım. Sakarya da Ya da Kocaelinde oturup doktor önerecek olanlar varsa çok sevinirim.
Hepinize güzel mutluuuu günler...
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Anam sabah tam gelecektim evde yeni bir krizle karşı karşıya geldim
Benim cadı dün benden izin almıştı okula gitmeme konusunda ama babasına söylemek istemedi izin vermez diye
Tabi babası anlamasın diye ( aslında ben söylemiştim ) normal okula gider gibi 7de çıkmış evden
Bizimkide işe giderken bir bakmış cadı yok odasında ( o kızın daha geç çıkacağını sanmış ) tabi sabahın 7sinde sokakta ne işi var diye 8 buçukta kızı aramış ( o saatte işe gidiyor ) tabi bizimkide çaktırmayacak aklı sıra telefona bakmamış hesapta okulda ya ikinciye aradığında mecbur açıp söylemiş ben mahallede geziyorum diye ve çok sağlam fırça yemiş senin sabah sabah sokakta ne işin var madem okula gitmiyorsunuz bari 9da 10da buluşun ya birşey olsaydı falan diye ağzına geleni saymiş
Sonrada beni arayıp sağlam kalayladı yok efendim horul horul uyuyorsun bu kız çıkmış gitmiş bu saatte ne işi var diye
Neyseki zeytinyağ gibi üste çıkmayı başardım sonuçta kendi kabahati hep anlatırsa çocuğun yanında ben sık sık okula diye çıkar başka yere giderdim derse çocukta aynı taktiği uygular ( ben ısrar etmiştim 9da çık diye ama babasının taktiğini almış )
Neticede kızları eve çağırıp uzun uzun konuştum ve eğer istiyorsanız bir dahaya makul bir saate çıkın hatta uzak yere istiyorsanız ben bırakırım sizi dedim
Akşam babasıyla biraz tartıştı ama sonuçta barıştılar ve babasına söz verdi kaçacaklarsada önce babasına söyleyecek ve makul bir saatte çıkacaklar
Ay ne zormuş ergenle uğraşmak valla bugün helak oldum
Bu arada gündüz ana kız kuaföre gittik
Cadı kızım inadını yaptı ve şu Miley Cyrus gibi kestirdi saçlarını ona çaktırmadım ama çok üzüldüm o canım saçları kesilirken
Neyseki beğendi ama aynı şeyi bir daha yaparmısın diye sorunca yok diyor
Bende saçımı kestirdim ve cadı benim saçımı daha çok beğenmiş saçlarını yine uzatıp sonra benimki gibi kestirecekmiş
Herşey kilo değil işte verincede bakalım oluakmı yoruldum sıkıldım bunaldım...Bu adetimde gidicem verdim diyecem napim yalan söylemeye dr itiyo beni bebeğime kavuşmak için yle diyecem...5 değilde 3 verebildim diyecem tedaviye yine başlamazsa başka dr gidicem
Canım ben Sivas merkeze uzağım burdan her saat minibüste yok gidip gelmem zor olur..Ankarada esimin abileri ablası falan var onlrda kalıyorum
İnşallah ada bebeğim daha fazla bekletmez beni biran önce Rabbim ol der...
sende hastalanamadın biürlü ya onun sıkıntısı mahfetti seni..dr gidicektin..
Bende zeytin yaprakları var eltim vermişti ama nasıl kullancağımı bilmiyorum bende onu cay gibi dmlesemmi
Wawcım yumurtaların çok güzel gelişiyo maşallah inşallah bu ay herşey yolunda gidicek canım...