CAnım Rabbim buradaki tüm hatunlara o duyguyu inşallah en kısa zamanda tattırırAminnnnnnnnnnnn
Sen WAWa da dediğimiz gibi elinden geleni yap ( tedavi ) sonrasını Rabbime bırak
Mevlam neylerse güzel eyler
Neyse sizlere doyum olmaz ama bir saat sonra spora gidiceğim ve o arada hem bir posta çamaşırı aradan çıkartayım hemde evimi süpürüp akşamlık yemeğimi aradan çıkartayım
Ben çıkacağıma yakın Kızım bir arkadaşıyla gelicekmiş gitar çalışmaya birde proje ödevlerinin resimlerini istemiş öğretmen onları aradan çıkartacaklarmışbelki iki arkadaşınıda çağıracakmış onlar gelmeden bitsin işlerimde hemen çıkarım
Akşam yemeğinden sonra inşallah uğrarım yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler
arkadaslar merhaba hepimize bu yolda ALLAH im kolaylik versin... ben de araniza katilmak istiyorum... kisadan bilgi vereyim hakkimda. 2,5yillik evliyim ve evliligimin bir bucuk yilini vajinismus yuzunden iskence gibi gecirdim esimi cok sevdigim halde birlikte olamamak mahvediyordu beni ve kk ile tanisip buradaki arkadaslarin motiveleri ve dualarimizla yendim bu hastaligi ve bu sayfalari birakamiyorum netim oldukca... ocak ayinda pko oldugumu ogrendim ve plates ve yediklerime dikkat ederek 5kilocuk verdim... bi kac haftadir yine isler gucler bozuldu duzenim... neyse ben 1,78 boy ve ocakta 102,8ken 97lere dustum ama suan 98kusur 99 arasindayim. saglik guvencem olmadigi icin diyetisyene gitmiyorum. ama daha once gitmis ve guzel kilolar vermistim. bebegim olsun cok istiyorum... pko olunca doktor zayiflaman lazim dedi... 2gundur sizin sayfalari okuyorum acayip gaza geldim... neyse kisaca aranizda olmak beni cok mutlu edecek
heh canımm tamda yerindesinnn....çok geçmiş olsun atlatmışsın vajinismusu..veee pkoyla tanışmışsınn..buda geçicek inşallahh... drlar bizede kilo ver dedi ve bizde başladıkk vermeye arkadaşlar alatmışş ımkan oldukca paylaşıyoruz herşeyii..takıl buraya motiasyonn hiç düşmüyorrr....tedaviyi nettinn?? şuan tadevi sürecindemisin??kilo için ara mı verdinn?? hangi şehirde ve kaç yaşındasın arkadaşımm..??
hoşgeldin canım bende bugun eldim buraya waw uzun zamandır tanışıyoruz zaten bende çocuk için 3,5 sene uğraştım 66 kıloydum doktor agittiğimde bana zayıfla dedi eşimdede sorunlar çıktı şuan 62 kıloyum inş. hepimiz bebişlerimize kavuşucaz :) çıtır anneler olacaz :)9
hosbulduk canim... nerde bi yazi okusam pkoyla alakali genelde su yaziyor... vucut agirliginin yuzde 5i 10u arasinda kilo verince cok hamile kalan oluyormus... yuzde besini vererek hamile kalan bile cokmus yani
Benim içim kazınıyor onunla yaa :26: Ara öğün olarak kullanıyorum bazen
biraz eklemeler yapsan içine meyveler mesela ? ay ne bilim :26:
ben geçtiğimiz yaz bu sayede 8 kg verdim hemde hiç spor yapmadan sadece yemek yemeyim taşımayayım hemde biraz zayıflayayım diye
şimdi ciddi zayıflayayım die sporla yapıyorum 5 günde mucize olmadı tabi ama bu cuma şu kaçamakları yapmazsam güzel sonuç bekliyorummm
anammmmmmkızzz susss sen napıyonnn burasıı diyett gurubuuuinan okuyunca kaşım gözümm böylee olduuu ben çok severimm kebabı yaaa..ayy o yanındaki göz sebzelere dahada bayılırımm anammmmmmmm...kendimdenn geçtimmm....adanada olmakk varmışşş...bigün sırf kebap yemeye gelicem zatii orayaa
oda biter inşş...yaa alıcam bu specıal k yı...sütle yiyemiyordum ama yoğurtla olur diyorsun alıp deneyeyimm barii..çeşitleri varmı onun hangisini almalıyımm??yumurtayıda yedimm iyi tuttu valla..
amann haa sakın derimm ben...okumadım bilmiyorum ama öylee hızlı vermeler bana hiçç iyi gelmedii..gıdım gıdım verdim bunca kiloyu ama almadımm bu benim daha çok işime yaradı..benim sorunum vermek değildi zaten geri almamakdı şükür onuda başardım gibii...ben tavsiye etmem..
kızz sen ne güzelll yazmışsın öyleee..sen nesinn dr musunn...bazı yazılarını hayretle okuyorum ve helal olsunu çakıyorumm
dimi yanii...ne demiş eşeği önce kazıga bağlaa....sonra allaha emanet et...doğru diyorsun arkadaşımm..ben kiloyu vermee çalışıyorum tedaviyide yapayım elimden geldiğince sonrası zaten allaha kamışş..verirse verir vermezse vermezz...
Ben de pratikliğini seviyorum aslında. Bir şeyler yemeliyim (öğün vakti geldi) - Ne yesem? - Mısır gevreği var - Oldu o zaman moduAma işte dediğim gibi çabuk acıkıyorum. Bir şeyler eklemek şart. Belki şu olabilir dediğin gibi, kahvaltıda domates-salatalık, öğlene doğru meyve gibi. Aslında bizim gibi kilo vermek isteyenlerin öğün azaltıp öğün miktarını 6-8 arasına çıkarmamız gerekiyor. Spor da yapıyorsan meyve suyu-soda karışımı kullan. Ben vişneyle karıştırıyordum mesela. Terliyoruz ya, giden minerali o karışım karşılıyor.
arkadaslar merhaba hepimize bu yolda ALLAH im kolaylik versin... ben de araniza katilmak istiyorum... kisadan bilgi vereyim hakkimda. 2,5yillik evliyim ve evliligimin bir bucuk yilini vajinismus yuzunden iskence gibi gecirdim esimi cok sevdigim halde birlikte olamamak mahvediyordu beni ve kk ile tanisip buradaki arkadaslarin motiveleri ve dualarimizla yendim bu hastaligi ve bu sayfalari birakamiyorum netim oldukca... ocak ayinda pko oldugumu ogrendim ve plates ve yediklerime dikkat ederek 5kilocuk verdim... bi kac haftadir yine isler gucler bozuldu duzenim... neyse ben 1,78 boy ve ocakta 102,8ken 97lere dustum ama suan 98kusur 99 arasindayim. saglik guvencem olmadigi icin diyetisyene gitmiyorum. ama daha once gitmis ve guzel kilolar vermistim. bebegim olsun cok istiyorum... pko olunca doktor zayiflaman lazim dedi... 2gundur sizin sayfalari okuyorum acayip gaza geldim... neyse kisaca aranizda olmak beni cok mutlu edecek
tesekkurler ilgin icin tatlim...benim vajiyi atlatmadan once de yaklasik bir sene ayda 15-20-25 gun sadece damla damla kanamalar oluyordu ama hastaligi atlatmadan gidemiyordum jinekologa. malum alttan muayene yapacak ama daha iliski olmayinca istemiyordum. neyse atlattim sukur hatirlamak bile istemiyorum. bi kac ay daha gitmedim maddi manevi dertlerden sonra en sonunda ocakta gittim doktor pko oldugumu soyledi. zayiflamalisin dedi. bu kiloyla hamile kalirsan 30kilo alirsin ve veremezsin felan dedu... neyse oncd adet sokturucu tarlusal verdi ve ardindan adet duzenlemesi icin dogum kontrol degilde bebek istedigim icin climen verdi ama ne ise yarayacagini soylemedi. kayseride yasinni almis deneyimli bi doktordu gittigim. ve bu uc dort ayda kilo ver ve zamana birak bebegi dedi. eger kendiliginden olsun diye bekleyemeyiz derseniz igne yapalim dedi. devlet karsiliyprmus ama benim bagkur borcum olunca karsilamaz devlet. korktum yani benim dogal olarak bebegim olmazmi dedim olabilir dedi belki dogal belkide igneyle ama olur bi sekilde dedi... once yikildim... sonra pkolularin gebe kalmasi yuzde bes ihtimal diye okudum dunyam yikildi... sonra kendime geldim dahada arastirdim ve okadar cok kadinin pkolu olup bussuru bebisleri oldugunu duyunca nesem yerime geldi ALLAH im sen buyuksun dedim... neyse climemi uc ay kullandim. en son gecen ay kullanip 20sinde hastalandim ve ilac bitince bu ay hic bisi yapmadim ve 19unda 2gun once yine adet oldum... bi uzuldum bebis denedik olmadi diye bide sevindim kendiliginden adet oldum diye... simdi isi akisina birakiyorum biraz maddi olarak belki bir iki ay gidemem doktora... ama bu saglik diyorum olmazsa bir ay daha bekler bulur busurur giderim dokto arada yasim 28 boy 1,78 kilo 99 diyelim... 98 -99 arasinda yani...
aminnn canımmm...benimde en düşüğü 65 dii75 i görsem yeterr banaa...sonra bebek şişirsinn biziii....
ahhh canim bebis olsunda derdimiz kilo olsunn...insallahhh birgun bebegimize hatta bebeklerimize kavusacagiz :)))
CAnım Rabbim buradaki tüm hatunlara o duyguyu inşallah en kısa zamanda tattırırAminnnnnnnnnnnn
Sen WAWa da dediğimiz gibi elinden geleni yap ( tedavi ) sonrasını Rabbime bırak
Mevlam neylerse güzel eyler
Neyse sizlere doyum olmaz ama bir saat sonra spora gidiceğim ve o arada hem bir posta çamaşırı aradan çıkartayım hemde evimi süpürüp akşamlık yemeğimi aradan çıkartayım
Ben çıkacağıma yakın Kızım bir arkadaşıyla gelicekmiş gitar çalışmaya birde proje ödevlerinin resimlerini istemiş öğretmen onları aradan çıkartacaklarmışbelki iki arkadaşınıda çağıracakmış onlar gelmeden bitsin işlerimde hemen çıkarım
Akşam yemeğinden sonra inşallah uğrarım yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler
tesekkurler ilgin icin tatlim...benim vajiyi atlatmadan once de yaklasik bir sene ayda 15-20-25 gun sadece damla damla kanamalar oluyordu ama hastaligi atlatmadan gidemiyordum jinekologa. malum alttan muayene yapacak ama daha iliski olmayinca istemiyordum. neyse atlattim sukur hatirlamak bile istemiyorum. bi kac ay daha gitmedim maddi manevi dertlerden sonra en sonunda ocakta gittim doktor pko oldugumu soyledi. zayiflamalisin dedi. bu kiloyla hamile kalirsan 30kilo alirsin ve veremezsin felan dedu... neyse oncd adet sokturucu tarlusal verdi ve ardindan adet duzenlemesi icin dogum kontrol degilde bebek istedigim icin climen verdi ama ne ise yarayacagini soylemedi. kayseride yasinni almis deneyimli bi doktordu gittigim. ve bu uc dort ayda kilo ver ve zamana birak bebegi dedi. eger kendiliginden olsun diye bekleyemeyiz derseniz igne yapalim dedi. devlet karsiliyprmus ama benim bagkur borcum olunca karsilamaz devlet. korktum yani benim dogal olarak bebegim olmazmi dedim olabilir dedi belki dogal belkide igneyle ama olur bi sekilde dedi... once yikildim... sonra pkolularin gebe kalmasi yuzde bes ihtimal diye okudum dunyam yikildi... sonra kendime geldim dahada arastirdim ve okadar cok kadinin pkolu olup bussuru bebisleri oldugunu duyunca nesem yerime geldi ALLAH im sen buyuksun dedim... neyse climemi uc ay kullandim. en son gecen ay kullanip 20sinde hastalandim ve ilac bitince bu ay hic bisi yapmadim ve 19unda 2gun once yine adet oldum... bi uzuldum bebis denedik olmadi diye bide sevindim kendiliginden adet oldum diye... simdi isi akisina birakiyorum biraz maddi olarak belki bir iki ay gidemem doktora... ama bu saglik diyorum olmazsa bir ay daha bekler bulur busurur giderim dokto arada yasim 28 boy 1,78 kilo 99 diyelim... 98 -99 arasinda yani...
Sıkma canını tatlım... Bu ay olacağı varsa olur zaten. Ayrıca, erkek yumurta hücresi 3-4 gün kadar kadın vücudunda yaşayabiliyor, vücut iç yapısı ortam sıcaklığı vb. gibi nedenlerden ötürü. O yüzden kafana takma. Doktorun da sık ilişkiye girin beklemeyin demesindeki esas neden de bu zaten.
Kızlar ben geldımm
bugun yolda yururken anıden basım dondu ınanamadım test tte yapmak ıstemıyorum
kasıklarımda ara ara agrı oluyo o kadar ınsallah tuturmusuzdur
bırde esım perhızdene yazıkkı bızım ıs yattı 3 gun olcak yarın urolojıye gdıp sperm testı vermesı gerekıyor
drumu aradım dun acmadı acmayınca msj atıyoruz bıze donuyor
dedım kıst olusmusmu olusmamısmı bakmıcakmısınız dıye gerı donmedısınırlerım bozldu resmen
nasıl gıdıyor ıncelme calısmaları kızlarr
Kızlar ben geldımm
bugun yolda yururken anıden basım dondu ınanamadım test tte yapmak ıstemıyorum
kasıklarımda ara ara agrı oluyo o kadar ınsallah tuturmusuzdur
bırde esım perhızdene yazıkkı bızım ıs yattı 3 gun olcak yarın urolojıye gdıp sperm testı vermesı gerekıyor
drumu aradım dun acmadı acmayınca msj atıyoruz bıze donuyor
dedım kıst olusmusmu olusmamısmı bakmıcakmısınız dıye gerı donmedısınırlerım bozldu resmen
nasıl gıdıyor ıncelme calısmaları kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?