Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepimize bol hareketli ve bol eksili bir gün diliyorum
Bu sabah şükür yine 8 buçuğa yakın uyandım
Küçük kuzum kendi yatağında uyudu bu gece
iyice alışsada bende rahat rahat uyusam
Hayır cadı kenardada yatmayı sevmiyor ille ortada olucak sonrada öyle bir yayılıyorki ne eşim ne ben uykumuzu alamıyoruz
Anammmmmm 3 haftam kaldı :122: :122: :122:
Şimdi hemen kahvaltımı yapıp biraz ev işi yapacağım, çamaşır yıkayıp asacağım
Dün ütü yapacaktım hesapta ama sağ olsun kızım dün arkadaşlarıyla evde yanlız kalınca kek yapmaya kalkışmış
tabi mutfağı savaş alanına çevirmişler
birde çok yüksek ateşte pişirmeye çalışmışlar herhalde dışı hafif yanmış içi sıvı kalmış
oturup biraz yemişler tabaklara döküp
tabi her yeri ma etmişler
Ben Spordan geldiğimde baktım salon dağılmış kızım niye salonu bu kadar dağıttınız her yeri toplayıp gitmiştim derken baktım evde tuhaf bir koku
bizimkide mutfağa gidip birşeyler yapmaya çalışıyor.
Meğer kendi pisliğini temizlemeye uğraşıyormuş
Dedim sizi Allah kahretmesin madem benim evde olduğum bir gün yapsaydınız ya en azıdan okadar malzeme ziyan olmazdı sizde adam gibi kek yerdiniz yapmayıda öğrenmiş olurdunuz diye
Akşam yemeğinden sonra ütüyü erteleyip mecbur mutfağa daldım
Bugünde artık ütü faslını aradan çıkartıp yatak odamıda bir elden geçireceğim tekrar
s.a
benimle kimse konuşmadığı için pek giresim gelmiyor siteye.bende pko luyum 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var biri 7 diğeri 3,5.mart ayı gibi başladım diyete şimdiye kadar 12 kilo verdim .12 daha vermek istiyorum inşallah.glukofen de dahil hiç bir ilaç kullanmıyorum ben.
Canım valla süper kilo vermişsin çok kısa sürede
İnşallah çok daha fazlasını bile verirsin canım
Ne güzel hiç birşey kullanmana gerek kalmadan kilolarını vermişsin ve bundan sonrada inşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar vermeye devam edeceğiz
yav ne bılıyım canımı sıkıyorum ıste
ya bı arkdasım var oda pko kendılıgınden adet olamıo ama
dushaston mu ne onadan kullanıo yanında klomen catlatma ıgnesı 4 yıldır olmuyo
o benm kafamı acayıp takmamı saglıo en yakın arkadasım bıde
bu ara gorusmuyorum kafam karısmasın dıe ama
yınede korkuyorum ya olmazsa sorusu kafamı kurcalıyor
Canım arkadaşında zor bir dönemden geçiyor bir çoğunuz gibi ama sabrın sonu selamettir
Egedenizininde dediği gibi en büyük etken stress
Sen sabırlı olmaya çalış, gerekeni yapmaya çalış ( kilo vermek adına, ilaç tedavin varsa onu devam ettirmek adına
) Sonra Rabbime dua edip sabredeceğiz ve inşallah sendende en kısa zamanda mucizenin müjdesini alacağız
Herşeyde vardır bir hayır diyeceğiz o süredede
kızlarrr öldümm bittimm anamm gündüzden berii bitmedi yaa işler..çamaşır as..yemek yap mutfagı toparlaa...sarma malzemesi hazırla mutfagı topla..bitmiyor kadınların işi yaaa...
perşembe günü kv geliyor umredenn...onun için sarma yaptımm eşimle beraber bi tencere sardıkk garibim benden korkusunaa sesinide çıkartamadı sardı maşallahh...kv nin kız kardeşi gelmiş bugün asağı evi silmiş tülleri yıkayıp asmışş..birass tiriplerle..kp de bize söyleyip durdu biz iki kötü gelin olduk yinee :) ama bizde eltimle konuşmuştuk eltimin yardımcısıyla çarşamba temizlicektikk..yarın yine inp bişi kalmışsa yapıcaz bakalımm..
bende yarın yemekleri yapıcamm..oyy oyyy ben sınavlarıı ne zamann çalışacaksamm bilmiyorumm...annemlerde geliyor valla onlara bişi yapamıcam halam var orda o halledecek artık yemek işini..düşünüyorum ama aklıma bişide gelmiyorr...
işte bende böle durumlarr..herkeze iyi gecelerr....allah rahatlık versinn...acil bi çıkış yapıyorum eş başımdaa :)
Canım Allah seninde yardımcın olsun
Kız görümcede az uyanık değilmiş
yalap şap bir temizlik yapıp sonrada sizleri kötü gelin ilan ettirmiş
şaka şaka belki o niyete yapmamıştır tabi de işte KPn demekki elbirliği ile yapmanızı bekliyordu
Olsun bak sende ne güzel yemekleri hazırlamışsın eşinle birlikte
Artık Annenlerde geldikten sonra görüşür sonrada sınavlara verirsin kendini
A.Selam Ceco Maşallahın var arkdaşımmmm hem spordaki azmin harika hem bebiş durumun kilo vermek hamileyken hemde süperrr
maşallah okudukça imrendim harika Allah esirgesinnn ayyy inşallah bizlerde senin gibi sürprizlerle karşılaşırız
CAnım RAbbim inşallah çok daha güzel bir şekilde o dönemi atlatmayı nasip eder sizlere ....Aminnnnnnnn
Sağlıklı beslendikten sonra insan çok fazla almıyor zaten hee ben birde doğuma gittiğim güne kadar paso gezdiğim için 5 kilo verme şansım oldu
Millet artık kız sokakta doğuracaksın artık diye dalga geçiyordu
İki kızımda normal doğumdu
Büyük kızım doğduktan 4 gün sonra alışverişe çıkmıştık Annemle ve tam 6 saat hiç aralıksız dolaşmıştık 4 günlük bebekle sokalarda
Küçük kızımda desen sabaha karşı doğum yaptım öğlen hastaneden çıktığım gibi eşimin Anannesine oturmaya gittim
kadıncağız yatalak olduğu için bebek görmeye gelemem artık siz ne zaman vakit bulup getirirseniz demişti bende söz doğumdan sonra eve gelmeden sana geleceğim demiştim
şaka sanmış tabi ben odaya biz geldiiiiiiiik diye girince kadıncağız şok oldu
deli gerçekten dediğini yaptın ya demişti
İnşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalıp çok rahat ve güzel bir hamilelik sonrasında sağlıklı birşekilde kuzularınızı kuçağınıza alırsınız....Aminnnnnnnnnnnnnnnn