• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

herşeyin hayırlısı git bakalım ne dicek dr..bendede aynı hala :) bende daha başlamadım tedaviyee...yaa bizim diğer topike nazar değidi malum bi kavga çıktı sonrasında herkez dağıldı..bizde arkadaşlarla burda toplandıkk hem tedavileri değerlendiriyoruzz hemde diyetlerii...arada gel burayada merakda bırakma bizi...tunc doğumu yaptı..bicimden haberimm yok senin varmıı??inşallah bizlerede sıra gelecekk..önümüzdeki ay bende başlıyorum inş tedaviyee..dr ne derse onu yapıcam..klomen yada aşılamaa...bakalım hayırlısıı...

evet orası dağıldı bende pek nete gelmiyrum stres olmayayım diye bende doktor ne derse onu yapcam artık bakalım hayırlısı olsun evet tunc doğu yaptı bicimin kızı olacaktı en son konuştuğumda tamam canım gelirim fırsat buldukçaa sen nasıl zayıfladın spo falan yapıyormusun:16::16:

bu arada herkese merhaba kızlar beni burda göreceksin ara ara inş. :)):16::16:

Son düzenleme:
Maleesef esimi yemege beklerken ac kaldimmm..o öglen arasina cikamayinca bende isyerinde olan kepeklilerden yedim...onlari yemesem esim dürüm getirecekti diyeti bozmamak adina kabul etmedim....

Kv bilmiyor söylemem de zati ....elti de çirpi gibi olunca millete eglence olmayayim diye kendi capimda diyet yapiyorum...kv sisman ama olsun bilmemesinde fayda var ;-)

bencede bilmesinn ben stres oluyorum birileri duyuncaa herkez takiba başlıyorr yediğimii..ben eşime bile kızıyorum bazen bana diyorkii kaçırıyorsunnn diye uyarıyor benii bende kızıyorum sen kendi göbeğine bak bana karışma diyee...

dürüme hayırr diyenii bennn :46::46::46::46::46: alkışlarımm....ara öğün yap bari akşama çok aç olmazsınn...

sorma bi çırpıda bende varrrr...varyaa elindende abur cuburr düşmezzz hele cipsisiz hiç duramazz ama gel görkii tığ gibiiiii:41::41::41:

evet orası dağıldı bende pek nete gelmiyrum stres olmayayım diye bende doktor ne derse onu yapcam artık bakalım hayırlısı olsun evet tunc doğu yaptı bicimin kızı olacaktı en son konuştuğumda tamam canım gelirim fırsat buldukçaa sen nasıl zayıfladın spo falan yapıyormusun:16::16:

yok canım yaa bi o sporu halledemedim işte o spor olaydıı çok daha güsel kilolar verirdimde..eşim göndermedii bende ona inat evdede bişi yapmadım pek böle kala kaldımm...ben pasoo yiyorummm valla yiyerek veriyorumm...kahvaltı yemezdim..kahvaltımı yapıyorum güzell..araöğünlerim varr..öğlen salata sebze yoğurt akşam et salata yoğur böle değişimlerle gidiyor işte..buraya bakarsan arada görürsün paylaşımlarıı...

bende 90 kilolar topiğindeydimm bide pkolulara bakıyordum orası dağıldıı ee insan destek arıyor tedavi zamanıdaa...sonra burayı açalım dedik arkadaşlarla hem kilo da kendimizi motive edelim hemde pko tedavidee..böle işte...

bu arada herkese merhaba kızlar beni burda göreceksin ara inş. :)):16::16:

evett kızlarrrrr..ecrinide burda görücezz inşş..oda uzun zamandır bizimle aynı yoldaa...ama inşallah böyle tek gezindiği son zamanlarııı...rabim heerşeyi gönlüne göre versinn..

tesekkurler arkadaslar...banada pek mantikli gelmedide o yuzden size sormak istedim.. zaten hemen giden kilo kastan gider onu biliyoruzda, ah dedim bir umut iste eger yagdan gidiyorsa hemen yapalim :)))
ama maalesef... zaten cokta zor bir diyet. hemde cay kahve soda falan yoooooookmus... hayatta dayanamam :)))

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

ekle ekle gorelim surekli.. kendimize gelelim bazen gevseyiveriyoruz

İsveç diyeti mi??? Sakın haa... Hatta koşarak kaçın oradan :10:

Şok diyet sınıfındadır İsveç diyeti. Tartıda eksi gösterir evet... Ama giden vücuttaki suyla kas kütlesinden olur. Kas hücrelerinin kaybedilmesi de hiç iyi değil sonuçta. Ayrıca kalp de kas kütleden oluşur... Ona da aşırı yük biner. Yağlar olduğu gibi kalıyor bu diyette. Vücut ayarınızı bozmayın derim. Hele bizim gibilerin durumunda bu daha da riskli.

Anammmmm vazgeçtim :1:
Kilolardan olayım derken canımdan olmayayım :nazar:
Offf yaa insan şu kilolar yüzünden bazen ne kadar çaresiz oluyor kilo verebilmek için saçma şeylere bile umut bağlayabiliyor :26:
Rabbim inşallah bize şu kilolardan bir an önce kurtulmayı nasip ederde bizlerde şu dertten tamamen kalıcı olarak kurtuluruz :34: Aminnnnnnnn

cecommmmm maşallahh...romann olmuş yinee :) kızz sen ekrana bakarak yazabiliyorsundur artık güzel döktürüyorsunn... valla sorma akşamm bi ara geldiler işte sonra gittilerr....ama ben dediğin gibi naz cilve yapamıyorum yaaa..ben birazz höt hötümm..ağladığımı bile görmez o benimm...öyle cilvelerdende hiç anlamamm..o bana bir laf eder ben ona bin laf eder ceker kapımı giderim odadann...

valla senin kızda senden iyi derlerr alıyorr maşallahh...tam anasının kızı olacakkk..daha şimdiden senden taktik alıyor napabilirim diyee...herşey gönlüne göre olsun inş..

yaww işte bu annelerde niyet önemlii...senin evin huzurlu olsun diye çabalıyorrr..benim kv şimdilikk iyi şkür...ama eltim dertlidir irazz..daha bende cocuk yok diye heralde pek görmeyiz biz birbirimizi aynı binada olmamıza ragmenn..benim annemde benim gibi biraz soğuk nevaledirr...öyle yemeği sorar ne ister diyede pek sevmezz böle ahh damadım şöle iyi böle iyi diye kaşlar hep çatıktırr...babam daha yumuşaktır bizim taraftaa...ama burdada benim kv diline maşallahh..beni milletin içindede olsa ayrıda olsaa ayy gızımm...balım bu benim..son beşigim..ömrüm onların olsunn yüzümüzü gözümüzü öperr...ben başlarda gösteriş yapıyor diyordum sonra alıştımm normal halii...

bazen ineriz aşağı annesi yatar eşim yanına uzanır sarılırr..diğer oğlu gelir atlar yatagaa..sarmaş dolaş yatrlar şenlik curcunaa...anammmm ben daha annemle öyle bişi hayatta yaşamamışımm...bizimkinin bacağında bi sivilce çıksa anasına açar gösterirr anne yaaaa baksana ne oldu diyee...ben hönkkk :53::53::53::53::53: daha ben anneme sırtımda çıban çıksa açıp göstermemişimdirr acısından gebersemdee..ne bilemm iştee bizdede böle...

kızz senin annenin diyeti nee ??napeyyy...?? ama sendeki kiloyu kesinn farkeder hiç resim eklemeyeydin bu halini görmeseydii o zaman direk farkeder şaka maka az kilo değilkkiii..gidene kaadarda biraz daha verirsin inşş..ama o isvec diyetini felan düşünme bencee...

Sorma canım bizde aynı eşinle olduğu gibiyiz annemle :1:
Hatta hala her sene Türkiyeye geldiklerinde sabah eşimi işe uğurlar sonrada kızlarımıda fiştikleyip anamların yatağına atlarım :60: :60: :60: Babam her defasında len kıracaksınız bu yatağı sonunda diye söylenir :1: Koca kadın oldun hala bizim aramıza giriyorsun hatta kendin yetmiyormuşsun gibi çocuklarınıda alıyorsun diye takılır bana :60: :60:
Biz babama çekmişiş o sırnaşıklık konusunda :1: 34 - 35 senelik evliler ama hala annem bulaşık yıkarken babam gider anama sarılmaya kalkışır kadında her defasında git başımdan iş yaparken sevmiyorum biliyorsun diye babamı kovalar :60:
Bizim sırnaşmamıza birşey demez aksine hoşuna gider ama Babama torun torba sahibi oldun hala çocuk gibisin der :1:
Babam birde anneme asla ismiyle seslenmez :1: aşkım, canım cicim der devamlı hatta bir kaç senedir nereden çıktıysa Börtü Böcüğüm kelimesine takmış :60: hatta bazen damatların yanında söyleyince annem bozuk atar babama ayıp değilmi çocukların yanında diye :1: ama umuru olmaz babamın ne yapayım seviyorum der :60:

Valla Annemin uyguladığı diyet şekli sayılmaz aslında :1: Az ve sık tabi sadece sağlıklı yiyecekler tüketilir Annemlerde birde devamlı yürüyüş :34: Kadın bazen sabah kahvaltısından önce ekmek almaya gider ( ki en yakın market annemlere 20 dakika yürüyüş mesafesinde :1: ) Ehliyeti var arabada kapının önünde ama ne gerek var yürümüş olurum hem benzinide hesaba katarsak ekmek daha pahalıya gelir der :1:
Hayatta aylık alışveriş yapmaz :34: hep günlüktür o bahaneyle her gün en az bir kere yürümüş oluyorum diyor :34: bir şeymi unuttu biraz dinlenir tekrar çıkar :1: hiç üşenmez :34:
Hele bir iki tane mağaza var her gün gider onlara :1: diyorum neredeyse kapının anahtarlarını verecekler sana sen erkencisin nasılsa Teyze aç tükkanı hesabı :1: amannn ne yapayım her gün bir iki parçaya indirim yapıyorlar bazen sizlere birşeyler buluyorum alıyorum diyor :34:
Hele birde İKea maceraları var komşusuyla :1: fix her cumartesi sabahı arkadaşıyla birlikte 1 saatlik yolu yürüyerek kahve içmeye gidiyorlar oraya :1: genelde birşey almadanda dönerler yine yürüyerek :1: biz oradayken genelde arabayla oraya gidiyorz baya uzak diye ama tek olduğunda yürüyor ne gerek var spor oluyor bana diye :1:
Kilo veremiyor ( benden zayıf ama yine çok zayıf sayılmaz :34: ) ama istediği herşeyi yiyor ve kilo almıyor o yürüyüşler sayesinde :34: )

Şimdi kızım orada kalacak ya 45 gün kadar o arada sıkılmasın diye her gün biz kızımla mağazaları gezeriz, ormanda yürüyüş yaparız, bisikleti var orada son gittiğimizde babam almıştı kullansın diye onu sürer, buradan patenlerini götürecek onları kullanır, Ormanın içinde büyüklerin bile kullanabilecekleri çok güzel bir oyun parkı var oraya gideriz, planör uçakların olduğu yeşillik kocaman bir arazı var orada dolaşırız falan diyordu annem :34: Yani anlıyacağın yediğinin fazlasını yaktıracak kadar çok yürümüş olucak eee yaşıda ufak olduğu için çok çok güzel kilo verip döner oradan :34:
Hatta şimdi aklıma geldi evde iki tane uçurtması var cadının birini yanımıza alırız orada dedesiyle uçurtma uçurmayada giderler biz döndükten sonra :34:
Akşam olunca artık yorgunluktan baygın düşecek kıvama gelir :34: birde annem ona her gün ödül olarak 1 tane tatlı birşey yemesine izin veriyor ama bir şey dediysemde ufak birşey yani büyük bir çikolata alıyorsa onu kaç sıra varsa o kadar günde bitirme şartıyla :1: tabi okadar yürümeye o kilo vermeye devam ediyor tatlıda yese :34: oda tabi benim büyük cadının işine geliyor :1:

Bu arada evet tahminim doğru ben artık ekrana bakmadan 10 parmak yazabiliyorum :1: Zaten okulda bilgisayar dersinde 10 parmak yazmayı öğrenmiştik :1: Eşimde hep der ulen elin işte gözün oynaşta misali bir yandan Tv izliyorsun bir yandan yazmaya da devam ediyorsun diye :60: :60: :60: Nasıl şaşırmıyorsun diye de takılır bana :1: ama genelde yazdıklarımı bitirdikten sonra kontrol etmeme bile gerek kalmıyor çünkü yazarken bile yanlış olup olmadığını anlıyorum :1: ona göre yine bakmadan silip yeniden yazıyorum :1: nadiren hata oluyor tabi :1:
Tam Adliye yazıcısı olacak hatunmuşum :60: yaz kızım :1: :1: :1:

tesekkurler arkadaslar...banada pek mantikli gelmedide o yuzden size sormak istedim.. zaten hemen giden kilo kastan gider onu biliyoruzda, ah dedim bir umut iste eger yagdan gidiyorsa hemen yapalim :)))
ama maalesef... zaten cokta zor bir diyet. hemde cay kahve soda falan yoooooookmus... hayatta dayanamam :)))
bence süper karar almışsınnnn:46::46:çünkü böle diyetler yasaklar hemen yıldırıyorr..bizimm çookk uzun soluklu olacakk...anammm şaka maka ver ver bitmiyorr...millete bakıyorumda 50...55 kilolarr ben nasıll öyle olurumm hayal bide edemiyorumm..:30::30: ama bir kiloya bile şükrediyorumm...

evet listeyii bizi aşka getirsin diye eklicem arada zatenn...

bu arada herkese merhaba kızlar beni burda göreceksin ara ara inş. :)):16::16:

Sende aramıza hoşgeldin o zaman :3:
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz :34: ben senin kilona düştüğüm gün herhalde bayram ederim :1:

Bu arada bende kendimi tanıtayım :1:
Adım banu , 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarına iki cadının annesiyim :1: istanbuldayım ve diplomalı ev hanımıyım :1:

bencede bilmesinn ben stres oluyorum birileri duyuncaa herkez takiba başlıyorr yediğimii..ben eşime bile kızıyorum bazen bana diyorkii kaçırıyorsunnn diye uyarıyor benii bende kızıyorum sen kendi göbeğine bak bana karışma diyee...

dürüme hayırr diyenii bennn :46::46::46::46::46: alkışlarımm....ara öğün yap bari akşama çok aç olmazsınn...

sorma bi çırpıda bende varrrr...varyaa elindende abur cuburr düşmezzz hele cipsisiz hiç duramazz ama gel görkii tığ gibiiiii:41::41::41:

çok doğru kimseye demeyin daha çok üstünüze gelirler ben bunu keşfettim :)
yok canım yaa bi o sporu halledemedim işte o spor olaydıı çok daha güsel kilolar verirdimde..eşim göndermedii bende ona inat evdede bişi yapmadım pek böle kala kaldımm...ben pasoo yiyorummm valla yiyerek veriyorumm...kahvaltı yemezdim..kahvaltımı yapıyorum güzell..araöğünlerim varr..öğlen salata sebze yoğurt akşam et salata yoğur böle değişimlerle gidiyor işte..buraya bakarsan arada görürsün paylaşımlarıı...

bende 90 kilolar topiğindeydimm bide pkolulara bakıyordum orası dağıldıı ee insan destek arıyor tedavi zamanıdaa...sonra burayı açalım dedik arkadaşlarla hem kilo da kendimizi motive edelim hemde pko tedavidee..böle işte...

ay canım keşke sporda yapsan süper olur valla canım

evett kızlarrrrr..ecrinide burda görücezz inşş..oda uzun zamandır bizimle aynı yoldaa...ama inşallah böyle tek gezindiği son zamanlarııı...rabim heerşeyi gönlüne göre versinn..

inş. canım inş... güzel dilkeleirn için çok sagol allah razı olsun :16:

Sende aramıza hoşgeldin o zaman :3:
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz :34: ben senin kilona düştüğüm gün herhalde bayram ederim :1:

Bu arada bende kendimi tanıtayım :1:
Adım banu , 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarına iki cadının annesiyim :1: istanbuldayım ve diplomalı ev hanımıyım :1:

çok sagol bende memnun oldum ne güzel 2 kııznız var bende 26 yaşındayım 6 yıl olcak evleneli 3 ,5senedir çocuk için uğraşıyorum uğraşıyorum derken düşünüyorum ama bir türlü tedaviye başlayamadım eşimde sorun çıktı aşılmama iptal oldu vs. buay adam akıllı başlıycaz tedaviye inş. bakalım kısmet herşey :)

bence süper karar almışsınnnn:46::46:çünkü böle diyetler yasaklar hemen yıldırıyorr..bizimm çookk uzun soluklu olacakk...anammm şaka maka ver ver bitmiyorr...millete bakıyorumda 50...55 kilolarr ben nasıll öyle olurumm hayal bide edemiyorumm..:30::30: ama bir kiloya bile şükrediyorumm...

evet listeyii bizi aşka getirsin diye eklicem arada zatenn...

50-55 leri ben omrum boyunca goremem herhalde.. coook zorrrrr... en son gordugum 65 kilo.. ama varya harika oluyordum... offfffffffff...sen vermissin bir kismini hatirladigim kadariyla.. ama tabiki daha var kilo.. en kisa zamanlarda hep beraber verelimde bebislerimize kavusalim insallahhhhhhhhhhhhhh

çok sagol bende memnun oldum ne güzel 2 kııznız var bende 26 yaşındayım 6 yıl olcak evleneli 3 ,5senedir çocuk için uğraşıyorum uğraşıyorum derken düşünüyorum ama bir türlü tedaviye başlayamadım eşimde sorun çıktı aşılmama iptal oldu vs. buay adam akıllı başlıycaz tedaviye inş. bakalım kısmet herşey :)

CAnım Rabbim buradaki tüm hatunlara o duyguyu inşallah en kısa zamanda tattırır :34: Aminnnnnnnnnnnn
Sen WAWa da dediğimiz gibi elinden geleni yap ( tedavi ) sonrasını Rabbime bırak :34:
Mevlam neylerse güzel eyler :34:

Neyse sizlere doyum olmaz ama bir saat sonra spora gidiceğim ve o arada hem bir posta çamaşırı aradan çıkartayım hemde evimi süpürüp akşamlık yemeğimi aradan çıkartayım :34:
Ben çıkacağıma yakın Kızım bir arkadaşıyla gelicekmiş gitar çalışmaya birde proje ödevlerinin resimlerini istemiş öğretmen onları aradan çıkartacaklarmış :34: belki iki arkadaşınıda çağıracakmış onlar gelmeden bitsin işlerimde hemen çıkarım :34:

Akşam yemeğinden sonra inşallah uğrarım yine :3:
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler :34:

arkadaslar merhaba hepimize bu yolda ALLAH im kolaylik versin... ben de araniza katilmak istiyorum... kisadan bilgi vereyim hakkimda. 2,5yillik evliyim ve evliligimin bir bucuk yilini vajinismus yuzunden iskence gibi gecirdim esimi cok sevdigim halde birlikte olamamak mahvediyordu beni ve kk ile tanisip buradaki arkadaslarin motiveleri ve dualarimizla yendim bu hastaligi ve bu sayfalari birakamiyorum netim oldukca... ocak ayinda pko oldugumu ogrendim ve plates ve yediklerime dikkat ederek 5kilocuk verdim... bi kac haftadir yine isler gucler bozuldu duzenim... neyse ben 1,78 boy ve ocakta 102,8ken 97lere dustum ama suan 98kusur 99 arasindayim. saglik guvencem olmadigi icin diyetisyene gitmiyorum. ama daha once gitmis ve guzel kilolar vermistim. bebegim olsun cok istiyorum... pko olunca doktor zayiflaman lazim dedi... 2gundur sizin sayfalari okuyorum acayip gaza geldim... neyse kisaca aranizda olmak beni cok mutlu edecek

aramiza hosgeldin cnm.. emin ol birbirimize verdigimiz destekle zayiflayacagiz ve bebislerimize insallah kavusacagiz. bizler vakit buldukca takiliyoruz. her cuma tarti gunumuz,, insallah vermis olacagiz her seferinde..
bol sanslar diliyorum, hepberaber allah yardimcimiz olsun..

arkadaslar merhaba hepimize bu yolda ALLAH im kolaylik versin... ben de araniza katilmak istiyorum... kisadan bilgi vereyim hakkimda. 2,5yillik evliyim ve evliligimin bir bucuk yilini vajinismus yuzunden iskence gibi gecirdim esimi cok sevdigim halde birlikte olamamak mahvediyordu beni ve kk ile tanisip buradaki arkadaslarin motiveleri ve dualarimizla yendim bu hastaligi ve bu sayfalari birakamiyorum netim oldukca... ocak ayinda pko oldugumu ogrendim ve plates ve yediklerime dikkat ederek 5kilocuk verdim... bi kac haftadir yine isler gucler bozuldu duzenim... neyse ben 1,78 boy ve ocakta 102,8ken 97lere dustum ama suan 98kusur 99 arasindayim. saglik guvencem olmadigi icin diyetisyene gitmiyorum. ama daha once gitmis ve guzel kilolar vermistim. bebegim olsun cok istiyorum... pko olunca doktor zayiflaman lazim dedi... 2gundur sizin sayfalari okuyorum acayip gaza geldim... neyse kisaca aranizda olmak beni cok mutlu edecek

Aramıza hoşgeldin :13: Gaz, destek, diyet ne ararsan burada hepsi mevcut :D

Çok geçmiş olsun. Vajinismusu atlatabildiğine sevindim. Büyük dert gerçekten. PKOS da kilo kontrolü ve tedaviyle kontrol altına alınabilen bir hastalık. Burada olmak sana iyi gelecektir :D Egzersiz yapmıyorsan sitede evde yapabileceğin egzersizlerin videoları olan topicler de var, onları da bir gez derim. Hangisi kafana uyarsa seçip başlarsan diyetin yanında iyi gelecektir :34:

hadii bakalımm inşallah güzel sonuçlar alırızz...bu ay bende başlıcam allah nasip edersee...adet olunca tahlillerimi vericem bende ..
50-55 leri ben omrum boyunca goremem herhalde.. coook zorrrrr... en son gordugum 65 kilo.. ama varya harika oluyordum... offfffffffff...sen vermissin bir kismini hatirladigim kadariyla.. ama tabiki daha var kilo.. en kisa zamanlarda hep beraber verelimde bebislerimize kavusalim insallahhhhhhhhhhhhhh

aminnn canımmm...benimde en düşüğü 65 dii :14::14::14:75 i görsem yeterr banaa...sonra bebek şişirsinn biziii....

Neyse sizlere doyum olmama bir saat sonra spora gidiceğim ve o arada hem bir posta çamaşırı aradan çıkartayım hemde evimi süpürüp akşamlık yemeğimi aradan çıkartayım :34:
Ben çıkacağıma yakın Kızım bir arkadaşıyla gelicekmiş gitar çalışmaya birde proje ödevlerinin resimlerini istemiş öğretmen onları aradan çıkartacaklarmış :34: belki iki arkadaşınıda çağıracakmış onlar gelmeden bitsin işlerimde hemen çıkarım :34:

Akşam yemeğinden sonra inşallah uğrarım yine :3:
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler :34:
sağoll canımm güle güle git gell :) :) bol sporlarr...

aramiza hosgeldin cnm.. emin ol birbirimize verdigimiz destekle zayiflayacagiz ve bebislerimize insallah kavusacagiz. bizler vakit buldukca takiliyoruz. her cuma tarti gunumuz,, insallah vermis olacagiz her seferinde..
bol sanslar diliyorum, hepberaber allah yardimcimiz olsun..

Aramıza hoşgeldin :13: Gaz, destek, diyet ne ararsan burada hepsi mevcut :D

Çok geçmiş olsun. Vajinismusu atlatabildiğine sevindim. Büyük dert gerçekten. PKOS da kilo kontrolü ve tedaviyle kontrol altına alınabilen bir hastalık. Burada olmak sana iyi gelecektir :D Egzersiz yapmıyorsan sitede evde yapabileceğin egzersizlerin videoları olan topicler de var, onları da bir gez derim. Hangisi kafana uyarsa seçip başlarsan diyetin yanında iyi gelecektir :34:

hos bulduk arkadaslar... motive hersey icin cok onemli... birbirimize destek olursak hepimizde amacimiza ulasiriz ALLAH imin izniyle... benim katildigim bi diyet sayfam var 95kg uzeri diye. ama burasi benimle ayni derdi ceken ve birbirimize destek olabilecegimiz guzel bi sayfa... esku sayfamada cumalari bildirim yapiyorduk buradada cuma olmasi cok guzel. birde ayni tedavileri gordugumuz icin daha cok gaz verecegiz birbirimize... biz vajinismuslu arkadaslara girgir samatayla moral verirdik... burdada cok guzel muhabbetler olmasi icimi rahatlatti ohhhhhhhhjhhhh diyorum... icim rahatladi... su anda regli donemimdeyim ve isler borclar hepsi ustustd cok bunalmistim sizler bana iyi geleceksiniz ;))

heh canımm tamda yerindesinnn....çok geçmiş olsun atlatmışsın vajinismusu..veee pkoyla tanışmışsınn..buda geçicek inşallahh... drlar bizede kilo ver dedi ve bizde başladıkk vermeye arkadaşlar alatmışş ımkan oldukca paylaşıyoruz herşeyii..takıl buraya motiasyonn hiç düşmüyorrr....tedaviyi nettinn?? şuan tadevi sürecindemisin??kilo için ara mı verdinn?? hangi şehirde ve kaç yaşındasın arkadaşımm..??

Back